Heidi

Heidi

Son dakika heidi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan heidi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan heidi haber sayfamızda...

Heidi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 963 heidi haberi bulunmuştur.
66'ncı Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!
66'ncı Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Yılın en çok beklenen etkinliklerinden biri olan Grammy Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği tören, bu yıl da gösterişli bir şekilde gerçekleşti. İşte bu yıl 66'ıncı kez düzenlenen 2024 Grammy Ödülleri'ni kazananlar...
6.02.2024 Cadde
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Çocuklar İçin Çizgi Film Önerileri: 2024'ün En Güzel Çizgi Filmleri
Çocuklar İçin Çizgi Film Önerileri: 2024'ün En Güzel Çizgi Filmleri Bazen çocukları sakinleştirmek ve bazen de eğlendirmek için onlara çizgi film izletiriz. Çizgi filmler sinema sektörü içinde büyük bir yer kaplar ve uzun yıllardır da üretilmektedir. Aynı zamanda çocuklar için elbette vazgeçilmezdir. Peki, çocuklar için çizgi film önerileri nelerdir? 2024'ün en güzel çizgi filmleri hangileridir? İşte bu konu hakkında tüm merak edilenler.
1.01.2024 Ebeveyn
Heidi Klum'dan iddialı poz! Kocasıyla özel anını paylaştı
Heidi Klum'dan iddialı poz! Kocasıyla özel anını paylaştı Müzisyen Tom Kaulitz ile mutlu bir evliliği olan Heidi Klum, cesur paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Eski Victoria's Secret modeli, son olarak üstsüz şekilde yatakta yatarken çektiği pozu kocasına mesaj olarak attı. Alman manken, bu en özel anını sosyal medyada yayınlamayı da ihmal etmedi.
7.11.2023 Cadde
Mide botoksu 3’ten fazla yapılamaz
Mide botoksu 3’ten fazla yapılamaz Zayıflama yöntemlerinden biri olan mide botoksunu en fazla 3 kez yaptırabiliyorsunuz. Bu işlem sonrası yaşam tarzında yapacağınız değişikliklerle kilonuzun yüzde 10’undan kurtulabilirsiniz.
7.11.2023 Gündem
Heidi Klum fit görüntüsünün sırrını ve uyguladığı diyeti paylaştı
Heidi Klum fit görüntüsünün sırrını ve uyguladığı diyeti paylaştı Tokio Hotel grubunun gitaristi ve solisti Tom Kaulitz ile mutlu bir evlilik sürdüren eski Victoria's Secret mankeni Heidi Klum, hayranlarından gelen soruları yanıtlarken hem kilosunu hem de uyguladığı diyeti söyledi. Klum ayrıca kendinden 17 yaş küçük eşi ile aralarındaki yaş farkına dair düşüncesini de paylaştı.
24.08.2023 Cadde
Mahalleye çocuk tiyatrosu geliyor
Mahalleye çocuk tiyatrosu geliyor Ders zilinin çalmasına haftalar kalmışken çocukları sanatla buluşturan gezici tiyatrolar yazın son günlerini çocuklar için daha keyifli hâle getiriyor.
20.08.2023 Kültür Sanat
Heidi Klum ile Tom Kaulitz'in romantik anları! Ünlü model üstsüz güneşlendi
Heidi Klum ile Tom Kaulitz'in romantik anları! Ünlü model üstsüz güneşlendi Victoria's Secret modeli Heidi Klum ile Tom Kaulitz, Sardunya adasındaki tatillerine devam ediyor. Romantik anları objektiflere takılan ünlü çiftten Klum, üstsüz güneşlenerek tatilin tadını çıkardı.
16.07.2023 Cadde
Heidi Klum ile 17 yaş küçük eşi Tom Kaulitz tatilde objektiflere takıldı!
Heidi Klum ile 17 yaş küçük eşi Tom Kaulitz tatilde objektiflere takıldı! Heidi Klum, salı günü İtalya'nın Sardunya adasında bulunan Porto Cervo'daki özel Matsuhisa Plajı'nda tatil yaparken görüntülendi. 50 yaşındaki dört çocuk annesi, kendisinden 17 yaş küçük olan eşi Tokio Hotel gitaristi Tom Kaulitz ile plajda aşk tazeledi.
13.07.2023 Cadde
Venedik'te romantik tatil! 50 yaşındaki süper model hamile mi?
Venedik'te romantik tatil! 50 yaşındaki süper model hamile mi? Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle sık sık adından söz ettiren Alman model Heidi Klum, 2019'da dünyaevine girdiği şarkıcı Tom Kaulitz ile Venedik'te görüntülendi. Kaulitz'in elini sık sık Klum'un karnının üzerinde tutması, ünlü ismin hamile olup olmadığıyla ilgili tartışmaları beraberinde getirdi.
25.06.2023 Cadde
Yatak odası penceresinde göründü! Komşunun kamerasından şok kayıt
Yatak odası penceresinde göründü! Komşunun kamerasından şok kayıt Her şey kopan gürültüyle başladı, davetsiz misafirin evin penceresinden kaçma çabaları sonuç vermedi. Bu sırada işte olan ev sahibinin telefonu çaldı, duyduklarına inanamadı.
18.06.2023 Dünya
Türk tasarımcı imzası
Türk tasarımcı imzası Heidi Klum, önceki gece ‘The Little Mermaid’ filminin galasında objektif karşısına geçti.
10.05.2023 Cadde
Yaşasın kitaplar, yaşasın 23 Nisan!
Yaşasın kitaplar, yaşasın 23 Nisan! Bugünün çok sevilen, çok okunan yazarlarının belleklerinden silinmeyen kitapları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediyesi olarak çocuklar için derledik, liste uzun: “Gizli Bahçe”, “Arı Maya”, “Karpatlar Şatosu”, “Sevimli İkizler”, “Küçük Prens”...
23.04.2023 Kültür Sanat
O dağların 60’lık Heidi’si
O dağların 60’lık Heidi’si Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşayan ve 55 yıldır çobanlık yapan 60 yaşındaki Kamile Bingül, ilerleyen yaşına rağmen genç kız gibi dağlarda koyunların peşinde koşuşturuyor.
18.03.2023 Haberler
Beyin anevrizması geçiren Tom Sizemore yaşamını yitirdi!
Beyin anevrizması geçiren Tom Sizemore yaşamını yitirdi! 'Black Hawk Down' (Kara Şahin Düştü), 'Born on the Fourth of July' (Doğum Günü 4 Temmuz), 'Natural Born Killers' (Katil Doğanlar) ve 'Saving Private Ryan' (Er Ryan'ı Kurtarmak) gibi filmlerde rol alan ABD'li aktör Tom Sizemore, 61 yaşında hayatını kaybetti.
5.03.2023 Cadde
Ünlü oyuncu beyin anevrizması geçirdi!
Ünlü oyuncu beyin anevrizması geçirdi! 'Saving Private Ryan' (Er Ryan'ı Kurtarmak) başta olmak üzere birçok filmde rol alan aktör Tom Sizemore, evinde geçirdiği beyin anevrizması nedeniyle yoğun bakıma alındı. Aktörün sözcüsü, konuyla ilgili açıklama yaparak Sizemore'un durumunun kritik olduğunu belirtti.
21.02.2023 Cadde
65'inci Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!
65'inci Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2020'de online bağlantıyla, 2021'de ise minimum katılım ve çok sıkı güvenlik önlemleriyle düzenlenen Grammy Ödülleri, geçtiğimiz yıl eski pırıltısına kavuşmuştu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği tören, bu yıl da gösterişli bir şekilde gerçekleşti. İşte, bu yıl 65'incisi verilen 2023 Grammy Ödülleri'ni kazananlar...
6.02.2023 Cadde
'Beşinci çocuk' cevabı çok konuşuldu! 'Dört çocuk yaptım, hepsini sekiz ay emzirdim'
'Beşinci çocuk' cevabı çok konuşuldu! 'Dört çocuk yaptım, hepsini sekiz ay emzirdim' Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle sık sık adından söz ettiren Alman model Heidi Klum, geçtiğimiz günlerde şarkıcı Jennifer Hudson'ın programına katıldı. Üç kez evlilik yapan, dört çocuk annesi ünlü isim, 'beşinci çocuk' konusunun açılması üzerine yaptığı açıklamayla magazin gündemine oturdu.
4.02.2023 Cadde
Çizgi filmlerin gücü adına
Çizgi filmlerin gücü adına Çizgi filmlerin en büyük gücü yüzümüzde bir tebessüm açtırması hiç kuşkusuz. Onlar bizi hayatımızın en güzel günlerine götürür: Çocukluğumuza! Bize unuttuğumuz değerleri hatırlatırlar ama bazen korkuttukları da olur.
29.01.2023 Gündem
80'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu!
80'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! 'Irkçılık' suçlaması ve 'etik ihlaller' nedeniyle Hollywood tarafından boykot edilen ve yayına bir yıl ara veren Altın Küre Ödülleri, geçtiğimiz gece 80'inci kez sahiplerini buldu. Sinema ve televizyon dünyasının en iyilerinin açıklandığı gecede kırmızı halıda yürüyen birbirinden ünlü isimler, adeta şıklık yarışına girdi. İşte kırmızı halının en çok konuşulanları eve ödülle dönen isimler...
12.01.2023 Cadde
Ünlü şarkıcının filtreli pozları gündem oldu! 'Herkes gerçekte nasıl göründüğünü biliyor'
Ünlü şarkıcının filtreli pozları gündem oldu! 'Herkes gerçekte nasıl göründüğünü biliyor' ABD'li şarkıcı, dansçı, oyuncu ve TV yıldızı Paula Abdul, önceki günlerde sosyetik Hilton ailesinin düzenlediği yılbaşı partisine katıldı. Partinin birbirinden ünlü konuklarıyla fotoğraf çektiren Abdul, o kareleri Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Ancak şarkıcının hayranları, fotoğrafların kendisinden çok ünlü ismin yüzüne uyguladığı abartılı filtre ve photoshop'a odaklandı. Kısa sürede yüzlerce eleştiri alan Abdul, ABD basınında manşetlere taşındı.
29.12.2022 Cadde
Peru Devlet Başkanı görevden alındı! Ülkede OHAL ilan edildi
Peru Devlet Başkanı görevden alındı! Ülkede OHAL ilan edildi Peru Devlet Başkanı Pedro Castillo'nun Cumhuriyet Kongresi'ni feshetmesinin ardından ülkede olağanüstü hal ilan edilerek sokağa çıkma yasağı getirildi. Perulu milletvekilleri, Devlet Başkanı Pedro Castillo’nun Cumhuriyet Kongresi’ni feshetme kararına uymayarak yaptıkları oylamayla Castillo’yu görevden aldı.
7.12.2022 Dünya
Ölmeden dakikalar önce katilini buldu ve mesaj attı! 'Buzdolabındaki yulafa bir şey mi yaptın?
Ölmeden dakikalar önce katilini buldu ve mesaj attı! 'Buzdolabındaki yulafa bir şey mi yaptın? Yulaf lapası yedikten sonra kendinde bir tuhaflık hissediyor ancak sorunun tam olarak vücudunun hangi bölgesinde olduğunu anlayamıyordu. Sersemlemiş bir halde cep telefonuna uzandı. Mesaj yazdığı sırada göğsünde ciddi bir sıkışma hissetti. 44 yaşındaki adamın başına gelenler nasıl sistemli bir şekilde öldürüldüğünü gözler önüne serdi.
6.12.2022 Dünya
‘Şeytan zırhı’nı kuşandı!
‘Şeytan zırhı’nı kuşandı! ABD’de geçen hafta Twitter’ı 44 milyar dolara satın almasının ardından üst düzey yöneticilerinden dördünü işten çıkaran Elon Musk’ın yönetim kurulunu da feshettiği açıklandı.
2.11.2022 Dünya
Kimi sildirdi kimi kapattırdı! İşte ünlü isimlerin aşk dövmeleri
Kimi sildirdi kimi kapattırdı! İşte ünlü isimlerin aşk dövmeleri Hollywood yıldızları, sık sık aşk yaşadıkları kişilerin isimlerini dövme yaptırmalarıyla adlarından söz ettiriyor. Ancak bazen bu ilişkiler hiç beklenmedik şekilde sonra eriyor ve ünlüler de dövmelerini sildirmek veya üzerlerini kapattırmak zorunda kalıyor. İşte değiştirdiği dövmeleriyle gündeme gelen bazı yıldız isimler...
25.08.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Heidi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.