Hekimoğlu dizisi hastanesi gerçekte var mı? - İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede?
Hekimoğlu dizisi hastanesi gerçekte var mı? - İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede? Kanal D'nin 2. sezonuyla ekranlara dönen dizisi Hekimoğlu, yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz'ın olduğu dizi "İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi"nde geliyor. Peki, İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi gerçekte var mı?
22.09.2020 Cadde
Hekimoğlu 16. yeni bölüm fragmanı yayında - Hekimoğlu 15. son bölüm izleme linki yayınlandı mı?
Hekimoğlu 16. yeni bölüm fragmanı yayında - Hekimoğlu 15. son bölüm izleme linki yayınlandı mı? Yayınlandığı günden beri her geçen gün izleyici kitlesini artıran sevilen dizi Hekimoğlu, 2. sezonuyla bu akşam ekranlara geri döndü. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin 15. yeni bölümünde Hekimoğlu’nun ekibi Zeynep’in gidişiyle iki kişi kaldı ve heyecan doruğa çıktı. Peki şimdiden gözlerin çevrildiği Hekimoğlu 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
1.09.2020 Gündem
Hekimoğlu konusu nedir, oyuncuları kimler? Hekimoğlu dizisindeki hastane nerede?
Hekimoğlu konusu nedir, oyuncuları kimler? Hekimoğlu dizisindeki hastane nerede? Hekimoğlu dizisinin bu akşam 4. bölümü ekrana geliyor. Yeni bölümde Hekimoğlu şizofreni hastalığından şüphelendiği hasta için büyük bir risk alırken hala dizi hakkındaki bilgiler hala araştırılmaya devam ediyor. Hekimoğlu konusu nedir, oyuncuları kimler? Hekimoğlu dizisindeki hastane nerede?
21.01.2020 Gündem