Hemzemin Geçit

Hemzemin Geçit

Son dakika Hemzemin geçit haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hemzemin geçit gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hemzemin geçit haber sayfamızda...

Hemzemin Geçit

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 245 hemzemin geçit haberi bulunmuştur.
Muş'ta feci kaza! Hayvan yüklü TIR'a tren böyle çarptı
Muş'ta feci kaza! Hayvan yüklü TIR'a tren böyle çarptı Muş'ta feci bi kaza meydana geldi. Büyük baş yüklü TIR'a hemzemin geçitte tren çaptı. Kazanın görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...
3.02.2024 Gündem
Adım adım dehşet! Hemzemin geçitteki selfie faciayla bitiyordu
Adım adım dehşet! Hemzemin geçitteki selfie faciayla bitiyordu Adana’da manzarası ile ilgi çeken Belemedik Tabiat Parkı'nda hemzemin geçitte özçekim yapan kadınlardan biri mesafeyi ayarlayamayınca koluna tren çarptı.
19.12.2023 Gündem
Hemzemin geçitte peş peşe kaza! Önce traktöre, sonra yayaya çarptı
Hemzemin geçitte peş peşe kaza! Önce traktöre, sonra yayaya çarptı Niğde’de, hemzemin geçitte peş peşe kaza meydana geldi. Bir tren traktöre çarptı, sürücü Ö.Ç. (16), yaralandı. Başka bir tren ise raylardan geçmek isteyen yayaya çarptı.
1.06.2023 Gündem
Tramvay sürücüsü tutuklandı! “Bayılmış olabilirim”
Tramvay sürücüsü tutuklandı! “Bayılmış olabilirim” İstanbul Alibeyköy’de dün 33 kişinin yaralandığı tramvay ve İETT otobüsünün çarpışmasına ilişkin gözaltına alınan tramvay sürücüsü tutuklandı.Tramvay sürücüsü Semi Özcan, savcılıkta verdiği ifadede olay günü hiçbir şey yemediğini söyleyerek, “Açlıktan gözüm kararmış ya da bayılmış olabilirim” dedi.
7.12.2022 Gündem
Samsun'da iki otomobil çarpıştı: 2 çocuk yaralı
Samsun'da iki otomobil çarpıştı: 2 çocuk yaralı Samsun'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 çocuk yaralandı.
18.11.2022 Haberler
Hemzemin geçitte trenin çarptığı otobüs ikiye bölündü
Hemzemin geçitte trenin çarptığı otobüs ikiye bölündü Hollanda'nın Bergen op Zoom bölgesinde hemzemin geçitte trenin çarptığı otobüs, ikiye bölünerek sürüklendi.
18.10.2022 Haberler
Aracına hemzemin geçitte yolcu treni çarpan ziraat mühendisi öldü
Aracına hemzemin geçitte yolcu treni çarpan ziraat mühendisi öldü Manisa'da yolcu treninin çarpıp, 600 metre sürüklediği hafif ticari aracın sürücüsü, ziraat mühendisi Şükrü Sever (26) hayatını kaybetti.
9.09.2022 Gündem
Yük treni, hemzemin geçitte TIR'a çarptı: 1 yaralı
Yük treni, hemzemin geçitte TIR'a çarptı: 1 yaralı Malatya'da, hemzemin geçitte yük treninin çarptığı saman yüklü TIR'ın sürücüsü yaralandı.
3.08.2022 Haberler
Sürücü kursu araçlarının hemzemin geçitten bariyer kapalı iken geçişleri 'pes' dedirtti
Sürücü kursu araçlarının hemzemin geçitten bariyer kapalı iken geçişleri 'pes' dedirtti Başkent’te sürücü kamerasına takılan görüntüler “pes” dedirtti. Hemzemin geçitte, geçiş için bariyerin kalkmasını bekleyen sürücü, karşı taraftan gelen iki sürücü kursu aracının hemzemin geçit kapalı iken geçişini otomobilindeki araç kamerası ile kaydetti.
21.07.2022 Haberler
Yolcu treni hemzemin geçitte traktöre çarptı, sürücü öldü
Yolcu treni hemzemin geçitte traktöre çarptı, sürücü öldü İzmir'in Ödemiş ilçesinde kontrolsüz hemzemin geçitte yolcu treninin çarptığı traktördeki Hasan Hüseyin Arıcı (67), hayatını kaybetti.
1.05.2022 Gündem
Tren hemzemin geçitte otomobile çarptı! Baba ve oğlu yaralandı
Tren hemzemin geçitte otomobile çarptı! Baba ve oğlu yaralandı İzmir’in Ödemiş ilçesinde, kontrolsüz hemzemin geçitte yolcu treni çarpan otomobildeki baba-oğul yaralandı. Tren yolcuları, otobüslerle İzmir'e gönderildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.
17.04.2022 Gündem
Kırklareli'nde can pazarı! Tren, işçi servisine çarptı
Kırklareli'nde can pazarı! Tren, işçi servisine çarptı Kırklareli'nin Babaeski ilçesi Alpullu beldesinde can pazarı yaşandı. Yük treninin hemzemin geçitte işçileri taşıyan servis midibüsüne çarpması sonucu çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırıldı.
10.03.2022 Gündem
Çatalca’da hemzemin geçitte yük treni, kamyonete çarptı
Çatalca’da hemzemin geçitte yük treni, kamyonete çarptı Çatalca'da hemzemin geçitte yük treninin çarptığı kamyonetteki 2 kişi yaralandı.
22.02.2022 Haberler
İran'dan gelen yük treni, hemzemin geçitte kamyonete çarptı: 1 yaralı
İran'dan gelen yük treni, hemzemin geçitte kamyonete çarptı: 1 yaralı İran'dan Van'a gelen yük treni, hemzemin geçitten geçmeye çalışan Metin Dilek’in kullandığı kamyonete çarptı. Kazada araçta sıkışan Dilek, yaralı kurtarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.
3.02.2022 Haberler
Hemzemin geçitte tren çarpan üniversite öğrencisi hayatını kaybetti
Hemzemin geçitte tren çarpan üniversite öğrencisi hayatını kaybetti Osmaniye'de hemzemin geçitte trenin çarptığı üniversite öğrencisi Gizem Yılmaz (21), yaşamını yitirdi. Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde de önünde seyreden TIR’a arkadan çarpan otomobilde bulunan 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Maltepe D-100 Karayolu'nda ise kaza sonrası çekici beklerken otomobilin çarptığı sürücü hayatını kaybetti.
17.01.2022 Gündem
Trenin çarptığı minibüste 7 kişi ölmüştü! Bilirkişi raporu ortaya çıktı
Trenin çarptığı minibüste 7 kişi ölmüştü! Bilirkişi raporu ortaya çıktı Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, Kapıkule-Halkalı seferini yapan yük treninin çarptığı minibüste 7 kişinin öldüğü kaza ile ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda şoför Bilal Küllü (51) 'asli', TCDD ile Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yerel idaresi ise tali kusurlu bulundu. Raporda; Küllü'nün ışıklı ve sesli 'dur' talimatına uymadığı, demir yolu aracının yaklaşmadığından emin olduktan sonra geçmesi gerektiği belirtildi. Hemzemin geçitteki bariyer kollarının yolu tam kapatacak uzunlukta olmadığına dikkat çekilen raporda, TCDD'nin de tali kusurlu olduğu vurgulandı.
20.12.2021 Gündem
Kazada şehit olan ağabeyi ile aynı kaderi yaşadı
Kazada şehit olan ağabeyi ile aynı kaderi yaşadı Sakarya’da, 2004 yılında trafik kazasında şehit olan polis memuru Fatih Esin Ertürk’ün kız kardeşi Nilüfer Ertürk (37) ağabeyi ile aynı kaderi paylaştı. Lastiği patlayan araçtan inen Nilüfer Ertürk, TIR’ın çarpması sonucu ağır yaralanırken, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
10.12.2021 Gündem
Feci kaza! Kaya parçası otomobilin camına saplandı
Feci kaza! Kaya parçası otomobilin camına saplandı Tokat’ta kaya parçasının otomobilin sol ön camına saplanması sonucu kaza meydana geldi. Kazada yaralanan sürücü Ömer Türk (59) ile eşi Rukiye Türk'ün (49) hastanedeki tedavileri sürüyor.
10.10.2021 Gündem
Otomobilin çarptığı kaya parçası cama saplandı
Otomobilin çarptığı kaya parçası cama saplandı Tokat'ta, hemzemin geçide hızlı giren otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki kaya parçalarına çarptı. Fırlayan kaya parçalarından birinin otomobilin sol ön camına saplandığı kazada sürücü ile eşi yaralandı.
9.10.2021 Haberler
Otomobilin çarptığı kaya parçası cama saplandı
Otomobilin çarptığı kaya parçası cama saplandı Tokat'ta, hemzemin geçide hızlı giren otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki kaya parçalarına çarptı. Fırlayan kaya parçalarından birinin otomobilin sol ön camına saplandığı kazada sürücü ile eşi yaralandı.
9.10.2021 Gündem
Yük treni, hemzemin geçitte kamyonete çarptı
Yük treni, hemzemin geçitte kamyonete çarptı Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, yük treni hemzemin geçitte kamyonete çarptı. Kazada kamyonet şoförü Ahmet Başpınar yaralandı.
28.09.2021 Haberler
Türkiye'yi ağlatan kaza! Facianın habercisi sözler...
Türkiye'yi ağlatan kaza! Facianın habercisi sözler... Tekirdağ'ın Ergene ilçesindeki tren kazasında hayatını kaybeden Nebibe Korkmaz (35), toprağa verildi. Kızının servis şoföründen hız konusunda şikayetçi olduğunu belirten Fikret Korkmaz, "Kızım, 'Baba kelle koltukta gidip geliyoruz. Servis sürücüsü çok hızlı kullanıyor. Allah'a emanetiz' dedi bana" ifadelerini kullandı.
5.09.2021 Gündem
Türkiye'yi ağlatan kaza sonrası skandal yorum: Bendeki leş sayısı 16
Türkiye'yi ağlatan kaza sonrası skandal yorum: Bendeki leş sayısı 16 Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, yük treninin hemzemin geçitte minibüse çarpması sonucu 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin TCDD'de görevli olan ve İzmir'de çalıştığı öğrenilen makinist M.A.K.'nın sosyal medyada yaptığı yorum tepkiye neden oldu. M.A.K.'nin, kaza haberinin altına "Bendeki leş sayısı 16, 6 daha lazım iki takım kurmam için" yorumunu yaptığı ortaya çıktı. TCDD, konuyla igili soruşturma başlatıldığını açıkladı.
5.09.2021 Gündem
Tekirdağ'da hemzemin geçit faciası! Sebebini vali açıkladı
Tekirdağ'da hemzemin geçit faciası! Sebebini vali açıkladı Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Ergene ilçesinde 6 kişinin öldüğü 7 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin, "Bu kaza incelendiğinde görüyoruz ki sadece sürücü hatasından kaynaklanıyor." dedi.
4.09.2021 Gündem
Son dakika haberleri: Yük treni minibüse çarptı! Ölü ve yaralılar var
Son dakika haberleri: Yük treni minibüse çarptı! Ölü ve yaralılar var Tekirdağ Ergene'de yük treninin servis minibüsüne çarptığı kazada ölü sayısı 6'ya yükseldi. 7 yaralının tedavisi sürüyor.
4.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hemzemin Geçit ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.