Hey Douglas

Hey Douglas

Son dakika hey douglas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hey douglas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hey douglas haber sayfamızda...

Hey Douglas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 97 hey douglas haberi bulunmuştur.
Troy Apple Premium Partner’ın helikopterli iPhone 15 lansmanına Stevie® Ödülü!
Troy Apple Premium Partner’ın helikopterli iPhone 15 lansmanına Stevie® Ödülü! “İş dünyasının Oscarları” olarak değerlendirilen Stevie Ödülleri'nde Türkiye’nin ilk Apple Premium Reseller’ı olan Troy, bu yıl “Sanal ve Canlı Etkinlikler” kategorisinde Gümüş Stevie Ödülü’ne layık görüldü.
6.03.2024 Advertorial
Konserden tiyatroya basketboldan Espor’a birbirinden farklı etkinliklerle “Her şey bir arenada”
Konserden tiyatroya basketboldan Espor’a birbirinden farklı etkinliklerle “Her şey bir arenada” Sevdiğin müzisyenler, beğendiğin oyuncular, hayranı olduğun sporcular… Dev konserlerden etkileyici oyunculuk performanslarına, ulusal ve uluslararası basketbol turnuvalarından dünya çapında Espor şampiyonalarına kadar her türden etkinlikte Volkswagen Arena’da buluşuyoruz.
12.09.2023 Advertorial
Müzik
Müzik Oktoberfest’te Balkan rüzgârları esecek! Almanya’nın Münih kentinde her yıl düzenlenen ünlü festival Oktoberfest, İstanbullularla buluşuyor! Büyülü notalarının müzikseverlerin dört bir yanını saracağı iki günlük festival, dopdolu bir program, eğlence ve dans garantili bir hafta sonu vadediyor...
20.08.2023 Kültür Sanat
Festival 9 gün sürdü! Kapadokya'ya akın
Festival 9 gün sürdü! Kapadokya'ya akın Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'nin ilk etabı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne katılım sayısına ilişkin bilgileri paylaştı.
14.08.2023 Gündem
Müzik
Müzik ‘Anadolu Ejderi’ dünya turnesinde Gaye Su Akyol geçtiğimiz yıl yayınladığı “Anadolu Ejderi” albümünü dünyaya duyuracak...
30.07.2023 Kültür Sanat
İnsan makine el ele dijital geleceğe
İnsan makine el ele dijital geleceğe Dell Technologies’in ‘geleceğin iş gücü’ vizyonuyla tasarladığı yeni ürün ve uygulamalarının tanıtıldığı Dell Technologies Forum, iki yıl aranın ardından fiziksel olarak gerçekleştirildi. Dell Technologies Türkiye Genel Müdürü Işıl Hasdemir, “Teknoloji için teknoloji değil, insanlık için teknoloji üretiyoruz” diye konuştu.
7.12.2022 Ekonomi
King House İstanbul: Kentin yeni deneyim alanı!
King House İstanbul: Kentin yeni deneyim alanı! Şehrin yeni deneyim alanı King House İstanbul, 23 Haziran’da Hey! Douglas performansıyla Harbiye’deki Dekk İstanbul’da açılıyor. İki hafta boyunca Ömer Balık, Ece Özel, Taykunku, Taycan, Yiğit Karakaş, Batıkan Abız ve Batıkan Tanrıkulu gibi DJ’leri ağırlayacak King House İstanbul, 7 Temmuz’da Su Sonia konserine ev sahipliği yapacak.
22.06.2022 Kültür Sanat
Yaza ‘merhaba’ dediler
Yaza ‘merhaba’ dediler Ünlü isimler, Bestyle dergisinin düzenlediği Get Away etkinliğinde bir araya geldi.
6.06.2022 Cadde
İş çıkışında konser
İş çıkışında konser İş Sanat’ın İş Kuleleri Kibele Heykeli Önü’nde düzenlediği ve şehrin stresini atmak isteyenlerin bir araya geldiği “Cuma İş Çıkışı” açık hava konserleri bu sezon Hey! Douglas ile yeniden başladı.
19.05.2022 Kültür Sanat
Cuma iş çıkışı’nda Ceza sahnede
Cuma iş çıkışı’nda Ceza sahnede İş Sanat’ın İş Kuleleri Kibele Heykeli Önü’nde düzenlediği Cuma İş Çıkışı açık hava konserleri bu sezon Hey! Douglas ile yeniden başladı.
18.05.2022 Advertorial
İş çıkışı konsere gidelim
İş çıkışı konsere gidelim İş Sanat’ın İş Kuleleri Kibele Heykeli Önü’nde düzenlediği “Cuma İş Çıkışı” açık hava konserleri 13 Mayıs’ta “Hey! Douglas” ile coşkulu bir başlangıç yaptı.
15.05.2022 Kültür Sanat
Dijitalde kaydedildi
Dijitalde kaydedildi Güney Afrikalı yıldız ekip Easy Freak ile Hey! Douglas lakaplı VEYasin’in iş birliği ‘Faded Love’, yayınlandı...
25.04.2022 Cadde
“Cuma İş Çıkışı”nda bu hafta "Hey! Douglas" sahnede
“Cuma İş Çıkışı”nda bu hafta "Hey! Douglas" sahnede İş Kuleleri Kibele Heykeli önünde gerçekleşen İş Sanat “Cuma İş Çıkışı” konserlerinde 1 Ekim Cuma akşamı 18.30’da elektronik müziğin sevilen isimlerinden Hey! Douglas sahne alacak.
30.09.2021 Kültür Sanat
İş Sanat'ta Cuma İş Çıkışı konser serisi başladı
İş Sanat'ta Cuma İş Çıkışı konser serisi başladı İş Kuleleri Kibele Heykeli önünde hayata geçirilen “Cuma İş Çıkışı” konserlerinin ilki 3 Eylül’de Evrencan Gündüz ile başladı. Ücretsiz gerçekleşen Cuma İş Çıkışı konserleri haftanın yorgunluğunu müzik eşliğinde atmak isteyenler için bir buluşma noktası oldu.
4.09.2021 Kültür Sanat
Çelik’le başladı
Çelik’le başladı Hatay Arsuz’da 12 sanatçıyı müzikseverlerle bir araya getirecek açıkhava festivali Milyonfest Arsuz başladı.
21.08.2021 Cadde
Evrencan Gündüz: Ülkeme bana verdiği her şey için bir karşılık olarak bu albümü tasarladım
Evrencan Gündüz: Ülkeme bana verdiği her şey için bir karşılık olarak bu albümü tasarladım Evrencan Gündüz geçtiğimiz günlerde dinleyiciyle buluşturduğu Anadolu Funk vol.1 albümünde bu toprakların müziğine, kültürüne, geçmişine bir saygı duruşunda bulunuyor. Tamamı kendi bestelerinden oluşan ve önümüzdeki aylarda da devamı gelecek olan Anadolu Funk projesinin çok eskiden planlanmış bir projenin ürünü olduğunu ifade eden Evrencan Gündüz ile bu çalışmasını, pandemide köyde geçen günlerini ve Türkiye'de müziğin gidişatını konuştuk. Anadolu Funk vol.1'de Hey! Douglas ile çalışan Evrencan Gündüz'ün serinin devamı için de ses getiren çalışmalar için kolları sıvamış durumda.
26.07.2021 Kültür Sanat
KüçükÇiftlik Bahçe'de Hey! Douglas konseri
KüçükÇiftlik Bahçe'de Hey! Douglas konseri Uzun süredir mekanların kapalı olması nedeniyle akşamlarını evde geçirmek zorunda kalanlar, açık havada eğlenmeyi özleyenler, doyasıya dans etmek isteyenler KüçükÇiftlik Park’ta buluşmaya devam ediyor. KüçükÇiftlik Bahçe Olduğu Gibi Sunar sahnesine bu kez 15 Ağustos Pazar akşamı Hey! Douglas çıkacak. Akşamın açılışını ise Türkçe ve yabancı parçaları farklı bir yorumla sentezleyen Kerkayas yapacak. Kapı açılışının 16.00 olduğu konser öncesinde KüçükÇiftlik Park’a gelenler yüzdeyüz müziğin, açık havanın ve yeşilin tadını çıkarıp haftanın yorgunluğunu geride bırakacak.
15.07.2021 Kültür Sanat
MOBILE LEGENDS BANG BANG’İN 515 GÖSTERİ GECESİ’NE SAYILI GÜNLER
MOBILE LEGENDS BANG BANG’İN 515 GÖSTERİ GECESİ’NE SAYILI GÜNLER Şangay merkezli Moonton şirketine ait olan dünyanın en çok oynanan mobil moba oyunu Mobile Legends: Bang Bang Türkiye’de Mayıs ayına hızla giriş yaptı. Her yıl Mayıs ayında gerçekleşen 515 Eparti etkinliği için Mayıs ayı başında duyurulara başlayan ünlü oyun firması bombayı 9 Mayıs’ta çıkarttığı şarkı ile patlattı.
20.05.2021 Advertorial
VEYasin’in yeni şarkısı “Sardığımdan” yayımlandı
VEYasin’in yeni şarkısı “Sardığımdan” yayımlandı VEYasin’in geçtiğimiz ocak ayında Netflix’te prömiyeryapan Taylan Biraderler’in son filmi Azizler’de yer alan “Sardığımdan”şarkısı, Kamp Records etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımlandı!
26.03.2021 Kültür Sanat
Baba Zula'dan yıllar sonra Tavus Havası
Baba Zula'dan yıllar sonra Tavus Havası Baba Zula'nın bestelediği ilk şarkı olan ve ilk kez 1996 yılında Tabutta Rövaşata filmin soundtrack albümünde kullanılan TAVUS HAVASI, yıllar sonra yeniden canlı olarak kaydedildi. 19 Ağustos Çarşamba dijital müzik servislerinde yayında olacak parça, Gülbaba Records'un 'Night Dreamer' ile ortak yayınlayacağı ilk albüm olarak, 2 Ekim tarihinde hem dijital hem de double LP olarak piyasaya çıkacak olan 'Hayvan Gibi' albümünün de yayınlanan ilk şarkısı olacak.
18.08.2020 Kültür Sanat
Pantene altın kelebek yıldızları
Pantene altın kelebek yıldızları 17 milyon oyla belirlenen ödüller, sahiplerine Kanal D ekranındaki yayınla ulaşarak, milyonlarca izleyiciyle buluştu
10.07.2020 Cadde
Bu topraklardaki müziğin kökeni
Bu topraklardaki müziğin kökeni Islandman ve Hey Douglas! projeleri ile tanınan iki müzisyen Tolga Böyük ve VEYasin, bu topraklardaki müziğin kökenini araştırdığı Red Bull Media House yapımı “Searching for Sound” adlı belgesel için bir araya geldi.
13.06.2020 Kültür Sanat
Kayak keyfi
Kayak keyfi Berrak Tüzünataç, sevgilisi Berk Suyabatmaz’la, Erciyes’te gerçekleşen bir festivale katıldı.
25.02.2020 Cadde
Babylon’da Bu Hafta! – 10-12-13-14 Aralık
Babylon’da Bu Hafta! – 10-12-13-14 Aralık Babylon’da bu hafta; caz, elektronik Türk Halk ve Klasik müziği gibi türlerden ögelerin yer aldığı orijinal bestelerden oluşan “Melting Pot” projesiyle Serhan Erkol, dönüştürerek oluşturdukları enstrümanlarla, Kongo’nun “kintueni” müziğini dans müziğiyle birleştiren KOKOKO!, deep house, house ve pop sound’larının bir araya geldiği parçalarıyla listelerin başında yer edinen Fransız DJ-prodüktör Feder ve Türk müziğini disko ritimleriyle yeniden harmanlayan Hey! Douglas var.
9.12.2019 Kültür Sanat
STAND ART - HEY! DOUGLAS
STAND ART - HEY! DOUGLAS Hey! Douglas projesi ile Türk müziğine damgasını vuran şarkılara yeni yorumlar getiren VeYasin Stand-Art'ın bu haftaki konuğu. Hey! Douglas projesiyle yayınladığı Marşandiz albümünün yanı sıra yeni çalışmalarını da İhsan Dindar'a anlatan VeYasin, güncel müzik konusundaki görüşlerini Stand-Art'a paylaştı.
29.11.2019 Müzik

Benzer Haber Etiketleri

Hey Douglas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.