HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır?
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır? Otoyol ve köprülerden sürücülerin daha hızlı geçişini sağlayan sisteme, HGS denir. HGS kartında yeterli bakiye olmadan geçiş yapan sürücülere ceza kesilir. Ceza kesilen sürücüler, bakiye yüklemeleri halinde ihlalli geçiş için ceza ödemezler. HGS bakiye ve ceza sorgulaması nasıl yapılır?
31.03.2018 Gündem
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır?
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır? Otoyol ve köprülerden sürücülerin daha hızlı geçmesini sağlayan sisteme, HGS denir. HGS kartında yeterli bakiyesi olmadan geçiş yapan sürücülere ceza kesilir. Ceza kesilen sürücüler, bakiye yüklemeleri halinde ihllali geçiş cezası da ödemezler. HGS bakiye ve ceza sorgulaması nasıl yapılır?
4.03.2018 Gündem
HGS bakiye ve ceza sorgulaması nasıl yapılır?
HGS bakiye ve ceza sorgulaması nasıl yapılır? HGS, köprü ve otoyollardan sürücülerin daha hızlı geçmesini sağlar. HGS kartında yeterli bakiye olmadan geçiş yapan sürücüler, ihlalli geçiş yapmış sayılır. İhlalli geçiş sonucunda da ceza kesilir. HGS bakiyesi nasıl sorgulanır? Ceza ödemesi nasıl yapılır?
11.02.2018 Gündem
HGS bakiye sorgulama nasıl yapılır?
HGS bakiye sorgulama nasıl yapılır? HGS, sürücülerin otoyol ve köprülerden daha hızlı ve kolay geçiş yapmasını sağlar. HGS kartlarında yeterli bakiye olmadan geçiş yapanlar, ihlalli geçiş yapmış sayılır ve sürücülere ceza kesilir. Ceza kesilenler kartlarına yeterli bakiye yüklemesi yaparlarsa, ihlalli geçiş cezası ödemezler. HGS bakiye ve ceza sorgulama şlemleri nasıl yapılır?
4.02.2018 Gündem