Hıçkırık

Hıçkırık

Son dakika hıçkırık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hıçkırık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hıçkırık haber sayfamızda...

Hıçkırık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 223 hıçkırık haberi bulunmuştur.
Bir anda felç geçirdi, yüzde 80 görme kaybı yaşadı! 1,5 yıl sonra inanılmaz değişim
Bir anda felç geçirdi, yüzde 80 görme kaybı yaşadı! 1,5 yıl sonra inanılmaz değişim Muğla’da yaşayan ve sanayide fırın boya ustası olarak çalışan Necip Yıldız (23), belden aşağısının felç olduğu, yüzde 80 görme kaybı yaşadığı bir tür santral sinir sistemi hastalığı olan ve tanı konulması çok güç Nöromyelitis Optiko'yu, kortizon ve fizik tedavisiyle yaklaşık 1,5 yılda yendi.
12.04.2024 Gündem
Dünyanın en iyi üç diyeti
Dünyanın en iyi üç diyeti Yaz gelmeden diyet yaparak kilo vermek istiyoruz. Ama en iyi diyet hangisi?
14.01.2024 Dünya
Hıçkırık filmi oyuncuları! Hıçkırım (Hint filmi) konusu ve oyuncu kadrosu
Hıçkırık filmi oyuncuları! Hıçkırım (Hint filmi) konusu ve oyuncu kadrosu Hindistan yapımı Hıçkırık filmi Hichki orijinal adı ile ekranlarda izlenmeye devam ediyor. Filmin başrolünde Rani Mukerji yer alıyor. Film 2018 yılında vizyona girdi. Peki, Hıçkırık (Hichki) oyuncuları ve konusu...
9.10.2023 Cadde
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Sekiz haftadan fazla sürüyorsa dikkat! İşte inatçı öksürüğün 12 nedeni
Sekiz haftadan fazla sürüyorsa dikkat! İşte inatçı öksürüğün 12 nedeni  Uzun süren öksürüğün ‘griptendir’ veya ‘sigara öksürüğüdür’ diyerek hafife alınmaması gerektiğini söyleyen Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Süha Alzafer, kronik öksürüğe yol açan etkenleri anlatarak, önemli uyarılarda bulundu.
21.09.2023 Genel Sağlık
Alzheimer'a karşı bulmaca çözün! 'Genetik geçiş yüzde 1 etkili'
Alzheimer'a karşı bulmaca çözün! 'Genetik geçiş yüzde 1 etkili' Unutkanlığın yanı sıra pek çok zihinsel fonksiyonu da etkileyen Alzheimer'ın henüz kesin bir tedavisi bulunmuyor. Prof. Dr. Özgür Bilgin Topçuoğlu, hastalığın her beş yılda iki kat arttığına dikkat çekere Alzheimer hakkında bilgiler verdi.
21.09.2023 Genel Sağlık
Kandan teşhis yolda
Kandan teşhis yolda Bugün, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü. Dünyada genelinde yaşlı nüfusun artmasıyla büyük artış yaşanan Alzheimer’a dikkat çekmek amacıyla bu yılın teması “Çok erken değil, çok geç değil” olarak belirlendi.
21.09.2023 Gündem
Dünya hipertansiyonun farkında bile değil!
Dünya hipertansiyonun farkında bile değil! Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), hipertansiyonu olan her 5 kişiden 4’ünün yeterince tedavi edilmediğini açıklarken, dünya çapında hipertansiyonu olan kişilerin neredeyse yarısının şu anda hastalığın farkında olmadığını bildirdi.
21.09.2023 Dünya
Nazal tehdit! Sağlık Bakanlığı satışını durdurdu
Nazal tehdit! Sağlık Bakanlığı satışını durdurdu Sağlık Bakanlığı, yetişkinler ve çocukların sıklıkla kullandığı onlarca farklı marka serum fizyolojik ürünlerle ilgili ‘ciddi risk’ taşıdığı gerekçesiyle inceleme başlattı. İnceleme sonuçlanana kadar da ürünlerin piyasaya arzı durduruldu. Bu ürünleri kullanan aileler endişeli.
21.09.2023 Gündem
Ölümcül hastalıkların belirtisi olabilir! Hıçkırık deyip geçmeyin
Ölümcül hastalıkların belirtisi olabilir! Hıçkırık deyip geçmeyin Hıçkırıklar hepimiz için sinir bozucu oluyor. Ancak bir türlü geçmeyen hıçkırıklar sinir bozucu olduğu kadar tehlikeli de olabilir. Gastroenterolog Mustafa Yalçın, kendiliğinden hemen geçmeyen, arka arkaya ataklarla da insanı çileden çıkartması yüzünden türkülere bile konu olan hıçkırık tutmasının 48 saatten uzun sürmesi halinde mutlaka araştırılması gerektiğini söyledi.
20.09.2023 Genel Sağlık
Ağrılar masa başı çalışanların peşini bırakmıyor! 10 önlemle önüne geçmek mümkün
Ağrılar masa başı çalışanların peşini bırakmıyor! 10 önlemle önüne geçmek mümkün Günümüzde hızla yaygınlaşan el, kol ve omuz ağrısı şikâyetlerinin özellikle masa başı çalışanların daha sık kapısını çaldığını söyleyen Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Arel Gereli, masa başı çalışanları tehdit eden hastalıklara karşı basit ama etkili 10 önlemi açıkladı.
20.09.2023 Genel Sağlık
'Kıllı dil' kabusu! Antibiyotik alırken sigara da içti, bu yöntemle kurtuldu
'Kıllı dil' kabusu! Antibiyotik alırken sigara da içti, bu yöntemle kurtuldu Dişindeki apse çok rahatsız ediyordu ve doktora gitmeden üç hafta önce belki geçer umuduyla antibiyotik kullanmaya başladı, bu sürede sigara içmeye de devam etti. İşte ne olduysa da o zaman oldu. Dili korku filmlerinden fırlamış gibi yeşile dönüp kıllanmaya başladı. Soluğu hastanede alan talihsiz adamı kurtaran ise doktorların söylediği 2 yöntem oldu.
13.07.2023 PembeNar
430 milyon kez hıçkıran adam! 68 yıl her yolu denedi, 1 günde kurtuldu
430 milyon kez hıçkıran adam! 68 yıl her yolu denedi, 1 günde kurtuldu Kimi zaman nefesimizi tutarak kimi zaman korkutularak geçmesini beklediğimiz hıçkırık daha anne karnındayken başlıyor. Ancak bir hıçkırığın yıllarca sürmesi oldukça şaşırtıcı. Tam 68 yıl boyunca 430 milyon kez hıçkıran adam her yolu denemesine rağmen bundan kurtulamadı, ta ki o güne kadar.
29.06.2023 Dünya
İHA muhabirinin en zor yayını! Gaziantep'teki zincirleme kazada kahreden detaylar
İHA muhabirinin en zor yayını! Gaziantep'teki zincirleme kazada kahreden detaylar Gaziantep'teki zincirleme kazada 16 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Vali Gül acı haberi açıklarken İHA muhabirinin gözyaşları da kameralara yansıdı.
20.08.2022 Haberler
İHA muhabirinin en zor yayını! Gaziantep'teki zincirleme kazada kahreden detaylar
İHA muhabirinin en zor yayını! Gaziantep'teki zincirleme kazada kahreden detaylar Gaziantep'teki zincirleme kazada 16 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Vali Gül acı haberi açıklarken İHA muhabirinin hıçkırık sesleri de yayına yansıdı.
20.08.2022 Gündem
Reflü Belirtileri Arasında Sırt Ağrısı Ve Nefes Darlığı Var Mıdır?
Reflü Belirtileri Arasında Sırt Ağrısı Ve Nefes Darlığı Var Mıdır? Reflü önemli olan ve yaşam kalitesini düşüren bir mide rahatsızlığıdır. Pek çok kişide görülebilen reflü hastalığı çeşitli belirtiler göstermektedir. Sizin için reflü hastalığının nedenlerini, reflü hastalığının sırt ağrısı ve nefes darlığı yapıp yapmadığını derledik.
5.07.2022 Sağlık
Selçuk Özer: Oyunculuk çok sıkıntılı bir iş!
Selçuk Özer: Oyunculuk çok sıkıntılı bir iş! Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu, oyuncu Selçuk Özer oldu. 68 yaşındaki sanatçı, özel televizyonların kurulmasıyla insanların sinemadan uzaklaştığını belirtirken, mesleğin zorluklarından bahsetti.
4.06.2022 Cadde
27. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
27. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Bebeğinizin 27. hafta gelişimi ve sizin hayatınızdaki değişimlere göz atalım.
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
11. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
11. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? 2,5-3 santimetre uzunluğuna ve incir büyüklüğüne ulaşan bebeğiniz, gelişimini tamamlamak üzere. İşte bebeğinizin bu haftaki gelişimi ve hamileliğinizde dikkat etmeniz gereken noktalar!
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
Sezgi Sena Akay ile iş insanı Emir Hasoğlu boşandı!
Sezgi Sena Akay ile iş insanı Emir Hasoğlu boşandı! 2019’da evlenen model Sezgi Sena Akay ile iş insanı Emir Hasoğlu’nun boşandıkları ortaya çıktı. Akay, konuyla ilgili "Kendisinin henüz bu süreci atlatamadığını düşünüyorum" açıklamasında bulundu.
16.03.2022 Cadde
Hıçkırık filmi (Hindistan) oyuncuları kim, konusu nedir? Hint yapı Hıçkırık oyuncu kadrosu
Hıçkırık filmi (Hindistan) oyuncuları kim, konusu nedir? Hint yapı Hıçkırık oyuncu kadrosu Hichki orijinal adına sahip olan Hindistan yapımı film Hıçkırık, televizyon ekranlarında izleyicilerin beğenisine sunuluyor. Yabancı film 2018 yılında vizyona girdi. Başrolünde ise Rani Mukerji yer alıyor. Peki, Hıçkırık filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
16.02.2022 Cadde
Elma Sirkesinin Faydaları Nelerdir? Elma Sirkesi Neye İyi Gelir, Nasıl Kullanılır?
Elma Sirkesinin Faydaları Nelerdir? Elma Sirkesi Neye İyi Gelir, Nasıl Kullanılır? Mutfakların vazgeçilmezi elma sirkesinin pek çok şeye faydaları vardır. Özellikle salatalara tat vermesi amacıyla kullanılan elma sirkesinin içerisinde bolca mineral ve vitaminler bulunur. Elma sirkesi cilt ve saça iyi gelmesinin yanı sıra bazı hastalıklara faydası bulunur. Başlı başına bir şifa kaynağı olan elma sirkesi enfeksiyonlara karşı korur ve bakterileri yok eder. Son dönemlerde temizlik amaçlı da kullanılan sirkeli su kilo vermeye yardımcı olur. Elma sirkesinin faydaları nelerdir? diyorsanız “Elma sirkesi neye iyi gelir, nasıl kullanılır?” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
3.12.2021 Genel Sağlık
Bir aydır gece gündüz hıçkırıyor! 15 kilo verdi
Bir aydır gece gündüz hıçkırıyor! 15 kilo verdi Diyarbakır'da yaklaşık bir aydır hıçkırık nöbeti geçiren 28 yaşındaki Süleyman Çetinkaya, tedavi olup, sağlığına kavuşmak istiyor. Bir aydır mağduriyet yaşayan Süleyman Çetinkaya, "Gece gündüz hıçkırıyorum. 15 kilo verdim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çaresizlik içerisindeyim" dedi.
29.09.2021 Haberler
Bir aydır gece gündüz hıçkırıyor! 15 kilo verdi
Bir aydır gece gündüz hıçkırıyor! 15 kilo verdi Diyarbakır'da yaklaşık bir aydır hıçkırık nöbeti geçiren 28 yaşındaki Süleyman Çetinkaya, tedavi olup, sağlığına kavuşmak istiyor. Bir aydır mağduriyet yaşayan Süleyman Çetinkaya, "Gece gündüz hıçkırıyorum. 15 kilo verdim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çaresizlik içerisindeyim" dedi.
29.09.2021 Gündem
Reflü Belirtileri Arasında Sırt Ağrısı Ve Nefes Darlığı Var Mıdır?
Reflü Belirtileri Arasında Sırt Ağrısı Ve Nefes Darlığı Var Mıdır? Reflü önemli olan ve yaşam kalitesini düşüren bir mide rahatsızlığıdır. Pek çok kişide görülebilen reflü hastalığı çeşitli belirtiler göstermektedir. Sizin için reflü hastalığının nedenlerini, reflü hastalığının sırt ağrısı ve nefes darlığı yapıp yapmadığını derledik.
12.09.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Hıçkırık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.