Hikmet Hacıyev

Hikmet Hacıyev

Son dakika Hikmet Hacıyev haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hikmet Hacıyev gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hikmet Hacıyev haber sayfamızda...

Hikmet Hacıyev

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 114 hikmet hacıyev haberi bulunmuştur.
"Barış tohumlarının kökleri bu bölgede"
"Barış tohumlarının kökleri bu bölgede" Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Dış Politikadan Sorumlu Danışmanı Hikmet Hacıyev, Bakü’de Bağlantısızlar Hareketi kapsamında düzenlenen neokolonyalizm konulu Bakü İnisiyatif Grubu toplantısına katıldı.
24.11.2023 Gündem
Karabağ'daki ayrılıkçı rejim paramparça! Dünya medyası: Ani bir son!
Karabağ'daki ayrılıkçı rejim paramparça! Dünya medyası: Ani bir son! 1 Ocak 2024'ten itibaren artık var olmayacak işgalci rejimin kendi kendini fesh etmesi The Guardian'dan Time'a, Wall Street Journal'dan Al Jazeera'ya, CNN International'dan New York Times'a uluslararası medyada geniş yankı buldu. WSJ, Rusya'nın Güney Kafkasya'daki nüfuzunu kaybettiğini, buna karşılık Azerbaycan'ın Türkiye ile büyüyen ittifakıyla giderek güçlendiğini yazdı.
29.09.2023 Dünya
Karabağ'da ses getiren 'Türk ekmeği' videosu!
Karabağ'da ses getiren 'Türk ekmeği' videosu! Erivan yönetiminin çağrısıyla bölgeyi terk edip Ermenistan'a göç edenlerin sayısı 30 bini buldu, yollardaki uzun araç kuyrukları uydudan göründü. Hankendi-Şuşa yolunda kaydedilen bir görüntü ise, büyük yankı buldu.
27.09.2023 Dünya
Karabağ'da ses getiren 'Türk ekmeği' videosu
Karabağ'da ses getiren 'Türk ekmeği' videosu Erivan yönetiminin çağrısıyla bölgeyi terk edip Ermenistan'a göç edenlerin sayısı 30 bini buldu, yollardaki uzun araç kuyrukları uydudan göründü. Hankendi-Şuşa yolunda kaydedilen bir görüntü ise, büyük yankı buldu.
27.09.2023 Haberler
Nahçıvan’a kritik ziyaret! Erdoğan ve Aliyev görüşecek
Nahçıvan’a kritik ziyaret! Erdoğan ve Aliyev görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev’in davetlisi olarak bugün Nahçıvan’a günübirlik ziyarette bulunacak. Karabağ’daki son durum ile Nahçıvan ve Azerbaycan’ın kara bağlantısını sağlayacak Zengezur Koridoru gezinin ana gündemi olacak.
25.09.2023 Gündem
Dağlık Karabağ’da şimdi ne olacak?
Dağlık Karabağ’da şimdi ne olacak? Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ’da başlattığı operasyon ve ardından Karabağlı Ermeni yetkililerce kabul edilen ateşkesle birlikte bölgenin sakin olduğu bildiriliyor. Bununla birlikte bölgenin geleceğine dair henüz net bir resim ortaya çıkmış da değil.
23.09.2023 Dünya
Azerbaycan, Karabağ'da silah bırakan Ermeniler için af planlıyor
Azerbaycan, Karabağ'da silah bırakan Ermeniler için af planlıyor Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev, “Karabağ'da silahlarını bırakan Ermeniler için af öngörülüyor” dedi.
22.09.2023 Dünya
AFP dünyaya duyurdu: Türkiye varken gerçekçi değil!
AFP dünyaya duyurdu: Türkiye varken gerçekçi değil! Azerbaycan'ın yardım konvoyu bu sabah Hankendi'ye doğru yola çıktı, dünya Karabağ'ı izlerken uluslararası haber ajansı AFP 'yıldırım zafer'in yol açtığı atmosferi çarpıcı cümlelerle servis etti.
23.09.2023 Dünya
Azerbaycan: Ermenistan üçlü bildiriyi açıkça ihlal ediyor
Azerbaycan: Ermenistan üçlü bildiriyi açıkça ihlal ediyor Azerbaycan, Karabağ’daki durumla ilgili yabancı diplomatik temsilcilere brifing verdi. Ermenistan’ın Rus barış gücünün konuşlandırılmasına paralel olarak Ermeni silahlı kuvvetlerinin çıkarılması talebinin 4. paragrafta açıkça ifade edildiği 10 Kasım 2020 tarihli üçlü bildiriyi açıkça ihlal ettiği bildirildi.
18.09.2023 Dünya
Azerbaycan: İnsani yardım TIR'larının Hankendi'ye geçişine izin verildi
Azerbaycan: İnsani yardım TIR'larının Hankendi'ye geçişine izin verildi Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev, gıda ve ilaç taşıyan Uluslararası Kızılhaç Komitesi'nin (ICRC) insani yardım tırlarının sabah saatlerinden itibaren Azerbaycan'ın Ağdam-Hankendi ve Laçın-Hankendi yollarından eş zamanlı geçişinin sağlandığını duyurdu.
18.09.2023 Dünya
'Azerbaycan'a savaş ilanı!' İran sınırı aştı
'Azerbaycan'a savaş ilanı!' İran sınırı aştı Karabağ'daki işgalci Ermeniler en sonunda Azerbaycan'ın önerdiği rotayı kabul etti, İran ise uykularını kaçıran koridora izin vermeyeceğini duyurdu. İran Ulusal Güvenlik Komisyonu üyesinin skandal sözleri gündemi belirledi.
23.09.2023 Dünya
Azerbaycan’ın Ermenilere gönderdiği yardım TIR’ları kontrol noktasında bekliyor!
Azerbaycan’ın Ermenilere gönderdiği yardım TIR’ları kontrol noktasında bekliyor! Azerbaycan Kızılay’ının Karabağ’da yaşayan Ermeniler için Bakü’den gönderdiği yardım TIR’ları Rus güçlerin Ağdam-Hankendi yolundaki kontrol noktasında bekletiliyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Azerbaycan kendi topraklarında herhangi bir gri bölgenin varlığını asla kabul etmeyecektir” dedi.
2.09.2023 Gündem
Bakan Akar: Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için her türlü çabayı destekliyoruz
Bakan Akar: Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için her türlü çabayı destekliyoruz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Biz Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için her türlü çabayı destekliyoruz. Fakat çözümsüzlüğü körükleyen bazı girişimler var, bunlara karşı durduğumuzu herkesin bilmesi lazım" dedi.
7.11.2022 Haberler
Bakan Akar: Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için her türlü çabayı destekliyoruz
Bakan Akar: Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için her türlü çabayı destekliyoruz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Biz Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için her türlü çabayı destekliyoruz. Fakat çözümsüzlüğü körükleyen bazı girişimler var, bunlara karşı durduğumuzu herkesin bilmesi lazım" dedi.
7.11.2022 Siyaset
Yıldırım’dan Aliyev’e ‘Fatih’ kılıcı
Yıldırım’dan Aliyev’e ‘Fatih’ kılıcı AK Parti Genel Başkanvekili ve Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Bakü’de bir araya geldi.
17.06.2022 Gündem
'Türkiye'nin müzakereci rolü çok önemli'
'Türkiye'nin müzakereci rolü çok önemli' Antalya Diplomasi Forumu tüm heyecanlıyla devam ederken, etkinlik kapsamında düzenlenen panellere katılan ve dünya siyasetinde önemli rol oynayan isimler Milliyet’e özel açıklamalarda bulundu.
12.03.2022 Siyaset
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Türkiye'nin çabalarını olumlu karşılıyoruz
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Türkiye'nin çabalarını olumlu karşılıyoruz CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtlayan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Yapabileceğimiz her şeyi yapıp savaşı bitirmemiz gerekiyor. Türkiye'nin çabalarını takdir ediyorum, çok olumlu karşılıyoruz." dedi.
11.03.2022 Haberler
Son dakika! NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Türkiye'nin çabalarını olumlu karşılıyoruz
Son dakika! NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Türkiye'nin çabalarını olumlu karşılıyoruz CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtlayan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Yapabileceğimiz her şeyi yapıp savaşı bitirmemiz gerekiyor. Türkiye'nin çabalarını takdir ediyorum, çok olumlu karşılıyoruz." dedi.
11.03.2022 Gündem
Antalya Diplomasi Forumu başlıyor
Antalya Diplomasi Forumu başlıyor Antalya'da bu yıl 'Diplomasiyi Yeniden Kurgulamak' temasıyla ikincisi düzenlenen Antalya Diplomasi Forumu'na (ADF); 20 devlet ve hükümet başkanı, 70'ten fazla bakan, 50'ye yakın uluslararası örgüt temsilcisi olmak üzere toplamda 2 bin 500 katılıyor. ADF'yi, 200'ü yurt dışından 585 gazeteci takip ediyor.
11.03.2022 Gündem
İletişim Başkanı Altun: Siber dünyamız 3-5 sosyal medya baronundan çok daha büyüktür
İletişim Başkanı Altun: Siber dünyamız 3-5 sosyal medya baronundan çok daha büyüktür Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “ Nasıl dünya 5'ten büyükse, siber dünyamız da 3-5 sosyal medya baronundan çok daha büyüktür. Biz Türkiye olarak, oluşturulacak bu yeni siber güvenlik mimarisinde üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi.
11.12.2021 Siyaset
Son dakika... Finacial Times: Türkiye Ermenistan'a el uzatıyor!
Son dakika... Finacial Times: Türkiye Ermenistan'a el uzatıyor! İkinci Dağlık Karabağ savaşıyla birlikte dengelerin değiştiği Kafkasya'da Erdoğan'ın nabız yokladığını kaydeden İngiliz gazetesi, Ankara'nın en büyük rakiplerinin ise Rusya ve İran olduğunu belirtiyor. Financial Times'a göre, Erivan'dan gelen sinyaller de olumlu.
26.10.2021 Dünya
Altun, Türkiye-Azerbaycan Ortak Medya Platformu'nu değerlendirdi
Altun, Türkiye-Azerbaycan Ortak Medya Platformu'nu değerlendirdi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye-Azerbaycan Ortak Medya Platformu'na ilişkin, "Biz bu mekanizmayı doğru bir şekilde kurumsallaştırırsak, inanıyoruz ki bütün Türk Konseyi üye ülkeleri, Orta Asya'daki Türk Cumhuriyetleri bu ortak platforma katkı verebilir. Türk Konseyi'ndeki bütün üye ülkeleri biz bu platforma davet ediyoruz." dedi.
23.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun: 5. kol faaliyeti yürütmesine müsaade etmeyeceğiz
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun: 5. kol faaliyeti yürütmesine müsaade etmeyeceğiz Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, Türk Konseyi Medya Forumu'nda konuştu. Altun, "Yalan endüstrisiyle, dezenformasyonla mücadeleyi, ulusal güvenliğimizin bir mütemmim cüzü olarak görüyoruz ve tüm adımlarımızı bu perspektifle atıyoruz. Yabancı güçler tarafından fonlanan, etki ajanlığı amacıyla faaliyette bulunan bu medya kuruluşlarıyla ilgili tüm tedbirleri almak zorundayız. Kimsenin 'basın özgürlüğü' kisvesi altında, ülkemizde 5. kol faaliyeti yürütmesine müsaade etmeyeceğiz. Ülkelerimize yönelik algı operasyonlarını el birliğiyle akamete uğratmak; pozitif bir gündem inşa ederek, doğru bilgi akışını temin etmek zorundayız" dedi.
22.10.2021 Siyaset
Azerbaycan'dan Türkiye'ye 'yangın' desteği! Ekipler gönderecek
Azerbaycan'dan Türkiye'ye 'yangın' desteği! Ekipler gönderecek Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev, Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in, orman yangınlarının söndürülmesi ve kontrol altına alınmasına destek olması amacıyla Türkiye'ye ekiplerin gönderilmesi hususunda talimat verdiğini bildirdi.
30.07.2021 Dünya
Azerbaycan’dan arabuluculuk önerisi
Azerbaycan’dan arabuluculuk önerisi Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, “Türkiye ve İsrail arasında arabulucu olabiliriz” mesajı verdi.
27.04.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hikmet Hacıyev ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.