Hilvan

Hilvan

Son dakika Hilvan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hilvan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hilvan haber sayfamızda...

Hilvan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 418 hilvan haberi bulunmuştur.
2 Haziran’da yine sandık kurulacak
2 Haziran’da yine sandık kurulacak Yerel seçimin ardından itirazlar için Yüksek Seçim Kurumu’na (YSK) başvuru süreci 10 Nisan’da; olağanüstü itirazlar ise 14 Nisan’da sona erdi.
17.04.2024 Gündem
YSK, 4 partinin 6 itirazını kabul etti
YSK, 4 partinin 6 itirazını kabul etti YSK Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin itiraz süreci çerçevesinde AK Parti’nin 2, CHP’nin 1, MHP’nin 1 ve DEM Parti’nin 2 itirazının kabul edildiğini aktardı.
11.04.2024 Haberler
YSK, 4 partinin 6 itirazını kabul etti
YSK, 4 partinin 6 itirazını kabul etti YSK Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin itiraz süreci çerçevesinde AK Parti’nin 2, CHP’nin 1, MHP’nin 1 ve DEM Parti’nin 2 itirazının kabul edildiğini aktardı.
11.04.2024 Gündem
YSK'dan Hilvan kararı! Seçimler yenilenecek
YSK'dan Hilvan kararı! Seçimler yenilenecek Şanlıurfa Hilvan'da DEM Parti'nin ilçe belediye seçimlerinin iptaline yönelik itirazı reddedildi. Bu durumda Hilvan'da seçimler yenilenecek.
6.04.2024 Gündem
YSK, Van için gerekçeli kararını açıkladı
YSK, Van için gerekçeli kararını açıkladı Yüksek Seçim Kurulu, Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan hakkında gerekçeli kararını açıkladı.
6.04.2024 Gündem
YSK'dan yapılan itirazlara karar çıktı! İşte karar verilen il ve ilçeler
YSK'dan yapılan itirazlara karar çıktı! İşte karar verilen il ve ilçeler 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından siyasi partilerin itirazları Yüksek Seçim Kurulu’nda (YSK) değerlendirilmeye devam ediyor.
6.04.2024 Gündem
Batman Belediye Başkanı seçilen Gülistan Sönük mazbatasını aldı
Batman Belediye Başkanı seçilen Gülistan Sönük mazbatasını aldı Batman'da 31 Mart’taki seçimlerde belediye başkanı seçilen DEM Parti’li Gülistan Sönük, mazbatasını aldı.
3.04.2024 Gündem
Karar verildi: Hilvan'da seçimler tekrarlanacak
Karar verildi: Hilvan'da seçimler tekrarlanacak Hilvan İlçe Yüksek Seçim Kurulu, seçim günü bir grubun Gençlik Merkezini basarak bazı sandıkların tutanaklarını yaktıklarının tespit edildiğini belirterek seçimin tekrarlanmasına karar verdi.
2.04.2024 Gündem
2024 HİLVAN SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Şanlıurfa Hilvan Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 HİLVAN SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Şanlıurfa Hilvan Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Şanlıurfa Hilvan Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Hilvan ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Şanlıurfa Hilvan Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kararlıyız' mesajı: Bütün sorunları biz çözdük, şehirlerimizi geri götürdüler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kararlıyız' mesajı: Bütün sorunları biz çözdük, şehirlerimizi geri götürdüler Partisinin Şanlıurfa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP belediyelerine tepki göstererek, 'Bir sürü vaatte bulundular, meydanlarda bir sürü söz verdiler ama sonuçta hiçbirini yapmadılar. Hatta pek çok alanda şehirlerimizi çok daha gerilere götürdüler.' dedi.
9.03.2024 Gündem
AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları 2024: Şanlıurfa ilçeleri AK Parti belediye başkan adayları listesi
AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları 2024: Şanlıurfa ilçeleri AK Parti belediye başkan adayları listesi AK Parti belediye başkan adayları bir bir belli oluyor. Büyükşehir belediye başkan adayları ardından ilçelerin adayları da duyuruluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa ilçelerinin belediye başkan adaylarını da açıkladı. İşte, 2024 Yerel Seçimleri Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları...
7.02.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bu saldırıyı yapanların en büyük hamisi Genel Başkanı olmak üzere CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden selam gönderdi. Siyasette rotasını kaybetmiş olan CHP, üzülerek görüyoruz ki Türkiye'ye dair hesabı olan tüm odakların oyuncağı haline gelmiştir" ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bu saldırıyı yapanların en büyük hamisi Genel Başkanı olmak üzere CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden selam gönderdi. Siyasette rotasını kaybetmiş olan CHP, üzülerek görüyoruz ki Türkiye'ye dair hesabı olan tüm odakların oyuncağı haline gelmiştir" ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Mısır Hakkında Bilgiler; Mısır Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Mısır Hakkında Bilgiler; Mısır Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Dünya üzerinde kurulmuş pek çok ülke bulunmaktadır. Bu ülkelerden birisi de Mısır'dır. Kökeni 7000 yıllık bir medeniyete dayanan Mısır Antik Çağın en büyük uygarlıklarından birisidir. Peki Mısır bayrağı anlamı, 2024 nüfusu, başkenti, para birimi ve saat farkı nedir? Sizlere Mısır ülkesi hakkında bilgileri detaylıca açıkladık.
2.01.2024 Tatil
GÜNCEL SON DEPREMLER LİSTESİ SON DAKİKA (26 Aralık): AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı! Deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır?
GÜNCEL SON DEPREMLER LİSTESİ SON DAKİKA (26 Aralık): AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı! Deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? Son depremler listesi ile ilgili gelişmeler gündemde yakından takip edilen konular arasında bulunuyor. En son olan depremler, AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılıyor. Peki 26 Aralık bugün deprem mi oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...
26.12.2023 Bilgi Rehberi
Bozova'da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Bozova'da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde, hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada Emin Eraslan (62) hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.
20.11.2023 Gündem
Kazada ağır yaralanan 19 yaşındaki gençten 82 gün sonra acı haber
Kazada ağır yaralanan 19 yaşındaki gençten 82 gün sonra acı haber Şanlıurfa'da arkadaşının kullandığı aracın kayalıklara çarpması sonucu ağır yaralanan ve 82 gündür hastanede yaşam savaşı veren 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti.
21.09.2023 Gündem
Acı gerçek: Utanç şiddetin önüne geçti
Acı gerçek: Utanç şiddetin önüne geçti Harran Üniversitesi için hazırlanan bir yüksek lisans tezi, erkek şiddetine uğrayan kadınların, utandıkları için bunu sakladıklarını ortaya koydu.
11.08.2023 Gündem
Ali Yerlikaya İçişleri Bakanı oldu
Ali Yerlikaya İçişleri Bakanı oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı. Yeni kabinede İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanı Bakanı olarak atandı.
3.06.2023 Gündem
Hilvan Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de
Hilvan Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimlerinin ardından Hilvan Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Hilvan için seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Şanlıurfa ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de 2. tur seçim sonuçları verilerine ulaşabilirsiniz. 2. Tur Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye genelinde aldığı oy sayıları ile birlikte il il seçim istatistiklerini görmek isterseniz; 1. Tur 14 Mayıs 2023 seçimlerinde hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, 2. Tur seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz.
26.05.2023 Bilgi Rehberi
Van'da Yeşil Sol Parti 6, AK Parti 2 milletvekili çıkardı
Van'da Yeşil Sol Parti 6, AK Parti 2 milletvekili çıkardı Van'da 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan sonuçlara göre Yeşil Sol Parti 6, AK Parti ise 2 milletvekilliği kazandı.
15.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Kılıçdaroğlu’nun millete verip tuttuğu söz yok
Bakan Bozdağ: Kılıçdaroğlu’nun millete verip tuttuğu söz yok Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun söz veren lider konumunda olduğunu belirterek, "Bana Kılıçdaroğlu’nun size ve millete söz verip de tuttuğu şöyle 3 tane söz yazın, 3 fazla değil. Bol, bol söz veriyor. Söz veren konusunda lider, Allah var. Ne istiyorsanız veriyor. Gökten yıldızları isteyin, yahu benim takatim yetmez olur mu, olmaz mı demez onu da vermeye neredeyse bakarız demeye hazır, amade durumda" dedi.
19.04.2023 Gündem
Mersin'deki çifte cinayetin planlayıcısı sığınakta yakalandı
Mersin'deki çifte cinayetin planlayıcısı sığınakta yakalandı Mersin’in Tarsus ilçesinde Mustafa Kırgın (58) ile Orhan Yıldız'ın (52) öldürülmesine ilişkin soruşturmada, saldırının planlayıcı olduğu iddia edilen A.K., Şanlıurfa'da bir evin bahçesindeki sığınakta yakalandı.
9.04.2023 Haberler
Mersin'deki çifte cinayetin planlayıcısı sığınakta yakalandı
Mersin'deki çifte cinayetin planlayıcısı sığınakta yakalandı Mersin’in Tarsus ilçesinde Mustafa Kırgın (58) ile Orhan Yıldız'ın (52) öldürülmesine ilişkin soruşturmada, saldırının planlayıcı olduğu iddia edilen A.K., Şanlıurfa'da bir evin bahçesindeki sığınakta yakalandı.
9.04.2023 Gündem
Şanlıurfa'da dolu ve sağanak yağış etkili oldu
Şanlıurfa'da dolu ve sağanak yağış etkili oldu Şanlıurfa’da akşam saatlerinde başlayan dolu ve sağanak yağış Siverek ve Hilvan ilçelerinde yolları dereye çevirdi.
24.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hilvan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.