Böbrek taşını çatır çatır döküyor! Zayıflamaya yardımcı olurken kalbi koruyor
Böbrek taşını çatır çatır döküyor! Zayıflamaya yardımcı olurken kalbi koruyor Hindistan cevizi suyu potasyum, magnezyum, fosfor ve daha fazlasını içeren elektrolitlerle yüklüdür. Tadının lezzetli olduğu kadar içerik bakımından da zengin olan Hindistan cevizi suyunun 5 faydası!
22.02.2024 Püf Noktası
Hindistan cevizi suyunun cilt, saç ve vücut için faydaları nelerdir?
Hindistan cevizi suyunun cilt, saç ve vücut için faydaları nelerdir? Hindistan cevizi suyu son on yılda birçok nedenden ötürü giderek daha popüler hale geldi. Nemlendirici, detoksifiye edici ve vitamin ve minerallerle dolu hindistan cevizi suyunun diyetinize dahil edilmesi cildiniz, saçlarınız ve vücudunuz üzerinde faydalı bir etkiye neden olur. Hindistan cevizi suyunu yaşamınıza nasıl dahil edeceğiniz hakkında bilmeniz gereken her şeyi sizin için derledik.
3.04.2020 Güzellik
Hindistan cevizi suyu içmeniz için 4 neden
Hindistan cevizi suyu içmeniz için 4 neden Günlük beslenmenize hindistan cevizi suyu eklemenin ne kadar faydalı olduğunu biliyor muydunuz? Hindistan cevizinde %94 miktarında su olduğu ve yağ miktarının çok az olduğu bilinmektedir. Bu içeceği doğru miktarda tüketerek sağlıklı kalabilirsiniz. İşte hindistan cevizi suyu içmeniz için 4 neden...
Hindistan cevizi suyunun faydaları
Hindistan cevizi suyunun faydaları Uzman Diyetisyen Şebnem Kandıralı, yayınlanan tıbbi araştırmalar ve klinik gözlemler sonucunda Hindistan cevizi suyunun faydalarını açıkladı.
Hamileler için hindistan cevizi suyunun 8 faydası
Hamileler için hindistan cevizi suyunun 8 faydası Sağlık için çok yararlı olduğu bilinen hindistan cevizi suyu hamileler için de çok faydalı. İşte hamilelik döneminde kullanılan hindistan cevizi suyunun vücuda 8 faydası:
6.07.2020 Hamilelik