Hip-Hop

Hip-Hop

Son dakika hip-hop haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hip-hop gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hip-hop haber sayfamızda...

Hip-Hop

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.484 hip-hop haberi bulunmuştur.
Türkiye'yi kahreden 29 can kaybı! Gece kulübünün sabıkası kabarık çıktı
Türkiye'yi kahreden 29 can kaybı! Gece kulübünün sabıkası kabarık çıktı Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübünde yaşanan yangın faciasının ardından mekanda, geçmişte yaşanan cinayetler ve silahlı saldırılar da ortaya çıktı.
3.04.2024 Haberler
Türkiye'yi kahreden 29 can kaybı! Gece kulübünün sabıkası kabarık çıktı
Türkiye'yi kahreden 29 can kaybı! Gece kulübünün sabıkası kabarık çıktı Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübünde yaşanan yangın faciasının ardından mekanda, geçmişte yaşanan cinayetler ve silahlı saldırılar da ortaya çıktı.
3.04.2024 Gündem
Dünya’nın En İyi Breaking Yarışması ‘Red Bull BC One Cypher’ Türkiye Finali için geri sayım
Dünya’nın En İyi Breaking Yarışması ‘Red Bull BC One Cypher’ Türkiye Finali için geri sayım Her yıl 30’u aşkın ülkede dünyanın en iyi B-Boy ve B-Girl’lerini belirleyen Red Bull BC One Cypher için nefesler tutuldu. Finali 10 Mart saat 16.00’da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.
1.03.2024 Diğer
Ünlü listede ilk ‘siyahi’
Ünlü listede ilk ‘siyahi’ ABD’li şarkıcı Beyonce, 11 Şubat’ta yayımladığı şarkısı “Texas Hold ‘Em” ile Billboard’un “Hot Country Songs” (Yeni Country Şarkıları) listesinde zirveye çıkan ilk siyahi kadın oldu.
22.02.2024 Dünya
Özçivit dünya starlarıyla
Özçivit dünya starlarıyla Burak Özçivit, ocak ayı sonunda Amerikalı hip-hop grubu Onyx’un da sahne alacağı Rusya’daki etkinliklere katılacak.
13.01.2024 Cadde
Les McCann hayatını kaybetti
Les McCann hayatını kaybetti 50'den fazla albüm yayınlayan ve en büyük ticari başarısını 1969'da son 'Compared to What' ile elde eden Les McCann, yaşamını yitirdi.
2.01.2024 Cadde
2023’ün müzik panoraması
2023’ün müzik panoraması Popüler müzikten yeni nesil arabeske, klasik poptan alternatif rocka, saygı albümlerinden yeniden hit olan eskilere, ‘rap-trap-hip hop’ ve türevlerine kadar rengârenk bir tablo olarak yer edindi müzik hafızamızda.
30.12.2023 Pazar
Fenomen oyun GTA’nın sırları
Fenomen oyun GTA’nın sırları Video oyunu serisi GTA’nın yeni versiyonu “GTA 6”nın fragmanının izlenme rekoru kırması üzerine dünya çapındaki bu popülaritenin arkasına ışık tuttuk.
10.12.2023 Dünya
DC Soruları (Doğruluk Mu Cesaret Mi) 2024: Şişe Çevirmece Oyununda Sevgiliye ve Arkadaşa Sorulacak En Zor Sorular
DC Soruları (Doğruluk Mu Cesaret Mi) 2024: Şişe Çevirmece Oyununda Sevgiliye ve Arkadaşa Sorulacak En Zor Sorular Arkadaşları tanımak, sırlarını öğrenmek ve cesaretini ölçmek için yıllardır oynanan Doğruluk Mu Cesaret Mi (DC) oyunu gençler ve yetişkinler için uygundur. 2000’li yılların popüler oyunlarından biri olan DC oyununda sorular büyük önem taşır. DC oyununda ibre göstermek için genellikle şişe veya kalemler kullanılır. Şişe çevirmece olarak da bilinen DC oyunu birkaç kişi bir araya gelerek oynanır. Çarkıfelek oluşturularak oynanan DC’de bazı kurallar vardır. Şişe çevirmecede sorulacak zor sorular nelerdir? DC Soruları 2024 (Doğruluk Mu Cesaret Mi) içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Oyun
500 bin dolar nakit veya öğle yemeği! Jay Z de tartışmaya katıldı
500 bin dolar nakit veya öğle yemeği! Jay Z de tartışmaya katıldı Beyonce ile 15 yıldır evli olan Jaz Z, hit parçaları ve rekor albüm satışlarının yanı sıra iş dünyasındaki başarılarıyla da ön planda yer alıyor.  Forbes tarafından dünyanın en zengin hip hop sanatçısı ilan edilen Jay Z, hayranlarının 2017 yılından beri soayal medyada tartıştığı '500 bin dolar' sorusuyla ilgili düşüncesini paylaştı. 
24.10.2023 Cadde
Tipik bir aile şirketi hikâyesi...
Tipik bir aile şirketi hikâyesi... Succession dizisi her aile şirketinde yaşananların çarpıcı bir özeti. Sadece Murdoch ailesi değil, birçok başka sektördeki aile şirketleri benzer sorunlar yaşıyor. Şirketin başına kimin geçeceği büyük bir çatışma konusu oluyor…
9.10.2023 Milliyet Executive
ABD’de 'rapçi Tupac' cinayetinde 27 yıl sonra gözaltı
ABD’de 'rapçi Tupac' cinayetinde 27 yıl sonra gözaltı 1996 yılında gerçekleşen ve ABD'yi şoka sürükleyen silahlı saldırıda yeni gelişme var, 60 yaşındaki Duane Davis polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
30.09.2023 Dünya
Müzik
Müzik Mistik bir albüm Geleneksel Pers müziğinin modern unsurlarla harmanlandığı “Ghalandar” müzikseverlerin beğenisine sunuldu...
13.08.2023 Kültür Sanat
Tupac Shakur’un taç yüzüğü açık artırmada rekor fiyata satıldı
Tupac Shakur’un taç yüzüğü açık artırmada rekor fiyata satıldı 1996 yılında bir suikasta kurban giden Shakur’un altın, yakut ve pırlantadan oluşan taç yüzüğü, New York’ta ünlü Sotheby’s müzayede evinde düzenlenen açık artırmayla satıldı.
26.07.2023 Dünya
Huzuru Kalamış’tan almaya devam
Huzuru Kalamış’tan almaya devam Kadıköy Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği +1 Sunar: Kalamış Yaz Festivali konserler ve film gösterimleriyle yeniden halkla buluşuyor. 7 Temmuz’da başlayan festival 10 Eylül’e kadar 43 konser ve 17 film gösterimi olmak üzere toplam 60 etkinliği katılımcılarla bir araya getirecek.
11.07.2023 Kültür Sanat
Murda konserinde Hadise sürprizi
Murda konserinde Hadise sürprizi Murda, ‘Dua Tour 2023’ kapsamında İzmir ve Ankara’nın ardından İstanbul Maximum UNIQ Açıkhava’da sahneye çıktı. Ünlü rapçi, Hadise ile birlikte seslendirdiği şarkılarıyla müzik ziyafeti sundu.
22.06.2023 Cadde
Sefo: Bunlar 10 sene önceydi! Dinleyiciye saygısızlık
Sefo: Bunlar 10 sene önceydi! Dinleyiciye saygısızlık Sefo, önceki gün gerçekleşen bir ödül töreninde 'rap' kategorisine yer verilmemesi hakkında Twitter hesabı üzerinden tepkisini dile getirmişti. Nişantaşı'nda görüntülenen Sefo, "Bunlar 10 sene önceydi. Artık rap var ve herkes farkında" açıklamasını yaptı.
8.06.2023 Cadde
'43 değil, 35 yaşındayım! Hapiste ve pandemide geçirdiğim yılları saymıyorum'
'43 değil, 35 yaşındayım! Hapiste ve pandemide geçirdiğim yılları saymıyorum' Asıl adı Reminisce Kioni Mackie olan hip-hop şarkıcısı Remy Ma, 2007'de saldırı ve yasa dışı silah bulundurma suçundan hapis cezasına çarptırılmış, sekiz yıl sonra şartlı tahliyeyle serbest bırakılmıştı. Geçtiğimiz günlerde 43'üncü yaşını kutlayan ünlü isim, yakın çevresinin katıldığı doğum günü partisinde kendisini 35 yaşında saydığını söyleyip, ilginç bir açıklama yaptı.
4.06.2023 Cadde
Rihanna'nın ayak parmağına taktığı yüzüğün fiyatı dudak uçuklattı!
Rihanna'nın ayak parmağına taktığı yüzüğün fiyatı dudak uçuklattı! ABD'li rapçi ASAP Rocky'den ikinci bebeğine hamile olan dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, ayak parmağına taktığı 'devasa', elmas yüzükle adından söz ettirdi. Mücevher uzmanı Maxwell Stone, ünlü ismin yüzüğünün dudak uçuklatan fiyatını açıkladı.
26.05.2023 Cadde
Rihanna’nın oğlunun adı: RZA Athelston Mayers
Rihanna’nın oğlunun adı: RZA Athelston Mayers Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna’nın sır gibi sakladığı 1 yaşındaki oğlunun adı sonunda ortaya çıktı.
12.05.2023 Dünya
Rihanna'nın bebeğinin adı ortaya çıktı!
Rihanna'nın bebeğinin adı ortaya çıktı! ABD'li rapçi ASAP Rocky'den ikinci bebeğine hamile olan dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, geçtiğimiz mayıs ayında kucağına aldığı oğlunun fotoğraflarını sık sık paylaşmasına rağmen asla adını açıklamamıştı. Ünlü çiftin bebeklerine verdiği isim, doğumundan bir yıl sonra sonunda ortaya çıktı.
11.05.2023 Cadde
“Müzik dünyasındaki her zorluk beni güçlendirdi”
“Müzik dünyasındaki her zorluk beni güçlendirdi” Her gün dijital müzik platformlarında milyonlarca parça yayınlanıyor ve şarkı denizinde sadece fark yaratabilenler üste çıkıyor. Sefo da o denizin içinde boğulmayacağını kanıtlayan müzisyenlerden.
30.04.2023 Pazar
Lokal Ekspres 1: Güneş, Nodewave, Paptircem
Lokal Ekspres 1: Güneş, Nodewave, Paptircem Lokal Ekspres'in ilk konukları 'Atlantis' albümünden sonra yoluna single'larla devam eden Güneş'ten enerjik '10.000 Parça', Burak Gezmiş ve Buğra Baran'ın güçlerini birleştirip kurduğu Nodewave grubunun 3 şarkılık EP'lerindeki 'Sonsuz Efor' ve büyük çıkışını yapmaya bir hayli yakın olan Paptircem'den oldukça renkli 'Padişahım'. 'Lokal Ekspres'te yerel yıldızları son sürat keşfetme zamanı!
28.04.2023 Müzik
Caz tarihinin ikonu Ahmad Jamal veda etti
Caz tarihinin ikonu Ahmad Jamal veda etti Caz müziğinin önemli ismi Ahmad Jamal, 92 yaşında yaşamını yitirdi. Ahmad Jamal, 13. Uluslararası İstanbul Caz Festivali ve Ramazanda Caz kapsamında ülkemizde de konserler vermişti.
18.04.2023 Kültür Sanat
Sıkıysa Iskala 4: Biig Piig, Fred Again.., Piri & Tommy
Sıkıysa Iskala 4: Biig Piig, Fred Again.., Piri & Tommy Sıkıysa Iskala'nın dördüncü konukları şampiyonu Ocak 2023'ün ilk haftasında belli olacak BBC Sound Of... 2023 adayları Biig Piig, Fred Again.. ve Piri & Tommy. Bu hafta ağırladığımız şarkılar uzun bir dönem boyunca indie işleriyle dikkat çeken İrlandalı müzisyen Biig Piig'i ana akım sahnesine taşıyan 'This Is What They Meant', şarkılarının adına birlikte ortaklık yaptığı kişilerin adını vermesiyle meşhur olan Fred Again..'den 'Hannah (The Sun) ve güçlerini birleştirerek 2023'e damga vurmaya hazırlanan drum and bass grubu Piri & Tommy'den 'Can We'. Sıkıysa ıskalayın, hadi bakalım!
28.12.2022 Müzik

Benzer Haber Etiketleri

Hip-Hop ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.