Hipotermi

Hipotermi

Son dakika hipotermi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hipotermi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hipotermi haber sayfamızda...

Hipotermi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 258 hipotermi haberi bulunmuştur.
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nde Kılavuz Kaptan Oğuz Kök'e veda töreni
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nde Kılavuz Kaptan Oğuz Kök'e veda töreni İstanbul Boğazı güney girişinde kılavuzluk hizmeti verilecek gemiye transfer sırasında denize düşerek hayatını kaybeden kaptan Oğuz Kök için bugün Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nde, veda töreni düzenlendi.
5.02.2024 Gündem
Tüyler ürperten olay! Kaptanın ölmeden önceki son saniyeleri ortaya çıktı
Tüyler ürperten olay! Kaptanın ölmeden önceki son saniyeleri ortaya çıktı İstanbul Boğazı güney girişinde kılavuzluk hizmeti verilecek gemiye transfer sırasında denize düşen kaptan Oğuz Kök, hipotermi nedeniyle hayatını kaybetmişti. Kök'ün denize düştüğü anlara ait görüntüleri ortaya çıktı.
5.02.2024 Haberler
Tüyler ürperten olay! Kaptanın ölmeden önceki son saniyeleri ortaya çıktı
Tüyler ürperten olay! Kaptanın ölmeden önceki son saniyeleri ortaya çıktı İstanbul Boğazı güney girişinde kılavuzluk hizmeti verilecek gemiye transfer sırasında denize düşen kaptan Oğuz Kök, hipotermi nedeniyle hayatını kaybetmişti. Kök'ün denize düştüğü anlara ait görüntüleri ortaya çıktı.
5.02.2024 Gündem
‘Cesur kaptan’ denize düşüp öldü
‘Cesur kaptan’ denize düşüp öldü İstanbul Boğazı’nda kılavuzluk hizmeti vereceği gemiye transferi sırasında denize düşen kaptan Oğuz Kök, hayatını kaybetti.
5.02.2024 Gündem
İstanbul Boğazı'nda korkunç olay! Kaptan hayatını kaybetti
İstanbul Boğazı'nda korkunç olay! Kaptan hayatını kaybetti İstanbul Boğazı güney girişinde kılavuzluk hizmeti verilecek gemiye transfer sırasında, denize düşen kaptan hayatını kaybetti. Kılavuz Kaptan Oğuz Kök'ün hipotermi sebebiyle öldüğü öğrenildi.
4.02.2024 Gündem
Av için gittiği ormanda hayatını kaybetti
Av için gittiği ormanda hayatını kaybetti Düzce'de dün ormana ava giden 2 kişiden birinin cansız bedeni bulundu. Hayatını kaybeden kişinin hipotermi geçirdiği ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
1.02.2024 Gündem
İstanbul'da kahraman seyyar satıcı! Herkes izleyip, video çekiyordu
İstanbul'da kahraman seyyar satıcı! Herkes izleyip, video çekiyordu Karaköy açıklarında, dengesini kaybederek tekneden denize düştüğü iddia edilen yolcuyu kurtaran seyyar satıcı Agit Çiçek, o anları anlattı. Düşen kişiyi kurtarmak için kimsenin denize atlamadığını belirten Çiçek "Kimisi de video çekiyordu. Ben de insanlık namına üzerimdekileri çıkarıp atladım hiç düşünmeden. Bizimki vicdan, insanlık… O yüzden atladım" dedi.
22.01.2024 Haberler
İstanbul'da kahraman seyyar satıcı! Herkes izleyip, video çekiyordu
İstanbul'da kahraman seyyar satıcı! Herkes izleyip, video çekiyordu Karaköy açıklarında, dengesini kaybederek tekneden denize düştüğü iddia edilen yolcuyu kurtaran seyyar satıcı Agit Çiçek, o anları anlattı.
22.01.2024 Gündem
Köpeklerinizi yanlış gıdayla zehirlemeyin
Köpeklerinizi yanlış gıdayla zehirlemeyin İnsanların kendi yiyeceklerinin tümünden köpeklerine de vermelerinin zehirlenmelere neden olduğu belirtildi.
22.01.2024 Dünya
ABD’de soğuk 89 can aldı
ABD’de soğuk 89 can aldı ABD’yi etkisine alan dondurucu soğuk nedeniyle bir haftada çoğu hipotermi ve trafik kazası olmak üzere en az 89 kişinin öldüğü bildirildi.
22.01.2024 Dünya
Karla kaplı yolda aracı sollamak isterken kar küreme aracına çarptı
Karla kaplı yolda aracı sollamak isterken kar küreme aracına çarptı Büyük bir bölümü kar fırtınasının etkisinde olan ABD’nin New York kentinde karlı yolda hızla öndeki aracı sollamak isteyen araç ters şeride girince kar küreme aracıyla kafa kafaya çarpışarak ikiye bölündü.
20.01.2024 Haberler
Karda kışta binlerce bebek sokakta bırakıldı! 'Kanıtı yok ama riski çok'
Karda kışta binlerce bebek sokakta bırakıldı! 'Kanıtı yok ama riski çok' İzlanda, Danimarka gibi İskandivav ülkelerinde bebeklerini soğukta uyutmayı, kapalı alanlar yerine açık alanlarda bırakmayı dahası kar suyuyla yıkamayı tercih edenler var. Tüm bunları yaparken onları motive eden tek şey ise sağlık. Bir yanda rüzgar esse bebeğini sokağa çıkarmayanlar, bir yanda soğuğa kafa tutanlar... Peki hangisi doğru? Bakın işin uzmanı ne diyor...
29.12.2023 Genel Sağlık
Son dakika: Sağanak ve fırtınada 9 can kaybı! Bakan Yerlikaya son durumu açıkladı
Son dakika: Sağanak ve fırtınada 9 can kaybı! Bakan Yerlikaya son durumu açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hafta sonu meydana gelen sel ve aşırı yağışlar nedeniyle 9 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.
20.11.2023 Gündem
Karda mahsur kalan 4 kişi ölümden döndü
Karda mahsur kalan 4 kişi ölümden döndü Bolu’da Yedigöller yolu üzerinde mahsur kalan 4 kişi hipotermi geçirmek üzereyken kurtarıldı.
19.11.2023 Haberler
Yeni doğan bebek çöpte bulundu: Muhtemelen dik şekilde atıldı, kafasında morluklar vardı
Yeni doğan bebek çöpte bulundu: Muhtemelen dik şekilde atıldı, kafasında morluklar vardı Kastamonu'da çöpte bulunan yeni doğmuş erkek bebekle ilgili doktor Cansu Aydın açıklamalarda bulundu.
3.11.2023 Gündem
Çöldeki festivalde Türk kahvaltısı
Çöldeki festivalde Türk kahvaltısı ABD’de iki ortak, çölde düzenlenen ve dünyanın en büyük müzik festivallerinden biri olan Burning Man’da Türk kahvaltısı verdi. Yer sofrasındaki kahvaltı, zengin çeşidiyle ilgi gördü.
4.09.2023 Dünya
'Katil dalgalar'ın ortasında bir Türk! 'Arkanızı dönmeyin, 1 saat sonra kurtarıyorlar'
'Katil dalgalar'ın ortasında bir Türk! 'Arkanızı dönmeyin, 1 saat sonra kurtarıyorlar' Dünyanın pek çok yerinde denize girmek veya plajda zaman geçirmek rahatlatıcı bir aktivite. Ancak dünya üzerinde öyle yerler var ki yakınında olmak bile ölümcül olabilir. İzlanda’nın en ünlü plajı Reynisfjara da onlardan biri. Bu plaj sizi sadece dakikalar içinde ölüme sürükleyebilir. 4 senedir sırt çantasıyla dünyayı gezen Ahmet Eren Avcı, gittiği bu plajda yaşadığı deneyimleri ve plajın korku dolu hikâyesini anlattı.
9.08.2023 PembeNar
Enkazdan çıkıp, can kurtaran CEKUT gönüllüsüne Bakan Tunç'tan plaket
Enkazdan çıkıp, can kurtaran CEKUT gönüllüsüne Bakan Tunç'tan plaket Enkazdan önce 9 aylık hamile eşini çıkarıp, sonra da kendisi çıkan ve arama kurtarma çalışmalarına katılarak can kurtaran CEKUT gönüllü infaz koruma memuru Gökhan Kötüyebakmaz'a Bakan Tunç plaket verdi.
29.07.2023 Gündem
Sıcak havalarla nasıl baş etmeli?
Sıcak havalarla nasıl baş etmeli? Dünya genelinde üçüncü defa ortalama sıcaklık rekorunun kırıldığı geçtiğimiz haftanın ardından aşırı sıcaklar Türkiye’de de etkisini göstermeye başladı.
15.07.2023 Pazar
Ölüm saati: 14:08! Titan'daki oksijen tamamen tükendi
Ölüm saati: 14:08! Titan'daki oksijen tamamen tükendi Günlerdir haber alınamayan Titan denizaltısında bulunan milyarderlerin dakikalar önce oksijenleri tamamen bitti.
22.06.2023 Dünya
Titan yolcularının 96 saatlik cehennemi! Olaydan 20 gün önce ne olacağını yazdı
Titan yolcularının 96 saatlik cehennemi! Olaydan 20 gün önce ne olacağını yazdı Titanik'in enkazını incelemek için dalıp bir süre sonra kaybolan denizaltı içerisindeki oksijen seviyesi için verilen kritik süre hesaplamalara göre bugün doldu. Tüm dünyanın gözünü çevirdiği denizaltındaki 5 kişinin 96 saat boyunca nasıl bir cehennemde yaşadığının ise tuhaf şekilde olaydan 20 gün önce kaleme alındığı ortaya çıktı. İşte bir doktora ait olan ve büyük merak uyandıran makalenin detayları.
22.06.2023 Dünya
Yirmi beş yılda 8000 ceset! Ölüm üç farklı yoldan geliyor
Yirmi beş yılda 8000 ceset! Ölüm üç farklı yoldan geliyor Amerika Sınır Devriyesi, Meksika sınırında 1998’den bu yana 8 binden fazla sığınmacının öldüğünü kayıtlarına geçirdi. Brooks bölgesi can kayıplarının en fazla gerçekleştiği bölge ve ‘ölüm tarlası’ olarak niteleniyor.
19.06.2023 Dünya
30 metre, en az 400 insan! Mora açıklarında facia
30 metre, en az 400 insan! Mora açıklarında facia Yunanistan can kaybının 78'e çıktığını, 100 kadar kişinin sağ salim kurtarıldığını dünyaya duyurdu. Yerel medya, yüzlerce kayıp olmasından korkulduğunu bildiriyor.
14.06.2023 Dünya
Karadeniz'de can pazarı: 16 yaşındaki çocuk iskeleden denize düştü
Karadeniz'de can pazarı: 16 yaşındaki çocuk iskeleden denize düştü Samsun'da hava muhalefeti nedeniyle kabaran denizde dalgaların etkisiyle iskeleden denize düşen 16 yaşındaki çocuk, azgın dalgaların arasından güçlükle kurtarıldı.
5.06.2023 Gündem
Uçak, tren, otobüs, kamyon hiçbiri onu öldüremedi! Sonunda büyük ikramiyeyi kaptı
Uçak, tren, otobüs, kamyon hiçbiri onu öldüremedi! Sonunda büyük ikramiyeyi kaptı Uçak, tren, otobüs, kamyon... Hayatı boyunca tam 7 kez ölümle burun buruna geldi, her defasında ufak sıyrıklarla yoluna devam etti. En sonunda ise piyangodan vuran büyük ikramiyenin sahibi oldu! 'Dünyanın en şanslı şanssız insanı' olarak anılan adamın başına gelenler 'Bu kadar da olmaz' dedirtiyor.
5.05.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hipotermi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.