Hira Kurt

Hira Kurt

Son dakika Hira Kurt haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hira Kurt gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hira Kurt haber sayfamızda...

Hira Kurt

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 284 hira kurt haberi bulunmuştur.
Hira'nın yaş günü pastasında Mauro Icardi var!
Hira'nın yaş günü pastasında Mauro Icardi var! Şarkıcı Demet Akalın, 2012-2018 yılları arasında evli kaldığı Okan Kurt ile ilişkisinden 2014'te dünyaya gelen kızı Hira'nın 10'uncu yaş günü için bu yıl da görkemli bir parti düzenledi.
6.02.2024 Cadde
Demet Akalın tekne tatilinde! Yağmur engel olmadı
Demet Akalın tekne tatilinde! Yağmur engel olmadı Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt ve dokuz yaşındaki kızları Hira ile başladığı Bodrum tatilinde pahalılıktan dolayı dert yanmıştı. Önceki gün kiraladıkları tekneyle denize açılan ünlü şarkıcı, Akvaryum Koyu'nda görüntülendi. Akalın'a tatilde ailesinin yanı sıra arkadaşları da eşlik etti.
20.06.2023 Cadde
Demet Akalın'ın romantik paylaşımına Okan Kurt ve Hande Yener kayıtsız kalmadı!
Demet Akalın'ın romantik paylaşımına Okan Kurt ve Hande Yener kayıtsız kalmadı! Şarkıcı Demet Akalın, eski eşi ve kızı Hira'nın babası Okan Kurt'un yeni yaşını aşk dolu bir paylaşımla kutladı. Ünlü popçunun romantik mesajına, Okan Kurt'tan cevap gecikmedi. Meslektaşı Demet Akalın ile uzun yıllar küs kaldıktan sonra barışan Hande Yener'in yanı sıra Pınar Altuğ ve Işın Karaca gibi ünlü isimlerden de dikkat çeken yorumlar geldi.
20.04.2023 Cadde
Fenomen Özgür Balakar'dan Demet Akalın ve Hira açıklaması!
Fenomen Özgür Balakar'dan Demet Akalın ve Hira açıklaması! Demet Akalın’ın kızı Hira, ‘Uzunmakarna’ adıyla bilinen TikTok fenomeni Özgür Balakar'ın canlı yayınına annesinin kredi kartından 7 bin TL göndermişti. Durumu anlayan popçu, Balakar'ı dolandırıcılıkla suçlamıştı. 'Yanlış Anlama 2' filminin okuma provasında görüntülenen Özgür Balakar, Demet Akalın’la yaşadığı polemiğe değindi.
3.04.2022 Cadde
Demet Akalın çocuklar gibi eğlendi!
Demet Akalın çocuklar gibi eğlendi! Demet Akalın ve kızı Hira Kurt, önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi. Bir arkadaşının doğum günü kutlamasına katılan şarkıcı, eğlenceli anlar yaşadı.
23.01.2022 Cadde
Demet Akalın: Konuşan istediği kadar konuşabilir!
Demet Akalın: Konuşan istediği kadar konuşabilir! Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün Etiler'de kızıyla birlikte yemek yerken görüntülendi. Muhabirlerle konuşan Akalın, "yaptığı yardımları paylaşarak reklam yapıyor" eleştirilerine yanıt verdi.
7.09.2021 Cadde
Özgür Balakar kimdir? Demet Akalın'ın açıklamalarıyla gündeme gelen Tiktok Özgür Balakar kaç yaşında, nereli?
Özgür Balakar kimdir? Demet Akalın'ın açıklamalarıyla gündeme gelen Tiktok Özgür Balakar kaç yaşında, nereli? Ünlü popçu Demet Akalın'ın kızı Hira Kurt, TikTok fenomeni Özgür Balakar'ın canlı yayınına annesinin kredi kartından tam 7 bin TL gönderdi. Olay üzerine sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Akalın, "Bu nasıl bir sahtekarlık!" diyerek isyan etti. Gündeme gelen isimle ilgili Özgür Balakar kimdir? Tiktok Özgür Balakar kaç yaşında, nereli? soruları yoğun ilgi gördü. İşte Özgür Balakar hakkında merak edilenler...
30.03.2021 Cadde
Demet Akalın isyan etti: Bu nasıl bir sahtekarlık!
Demet Akalın isyan etti: Bu nasıl bir sahtekarlık! Popçu Demet Akalın'ın kızı Hira Kurt, TikTok fenomeni Özgür Balakar'ın canlı yayınına, ailesinden habersiz annesinin kredi kartından 7 bin TL gönderdi. Olay üzerine sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Akalın, "Bu nasıl soygunculuk! Hayatımda böyle bir şey görmedim" ifadelerini kullandı.
30.03.2021 Cadde
Demet Akalın karantina sonrası alışveriş turunda
Demet Akalın karantina sonrası alışveriş turunda Eski eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile birlikte gittikleri Uludağ tatili sonrası koronavirüse yakalanan Demet Akalın, karantina sürecinin bitmesiyle birlikte soluğu İstinyePark AVM'de aldı.
23.02.2021 Cadde
Demet Akalın-Okan Kurt'un kızları Hira yedi yaşında
Demet Akalın-Okan Kurt'un kızları Hira yedi yaşında Demet Akalın ile eski eşi Okan Kurt, kızları Hira'nın 7'nci yaş gününü evde organize ettikleri bir partiyle kutladı. Bahçeye oyun parkuru kurduran ünlü şarkıcı, görüntüleri sosyal medyada yayınladı.
5.02.2021 Cadde
Demet Akalın'dan Hira adına hediye
Demet Akalın'dan Hira adına hediye Şarkıcı Demet Akalın’ın kızı Hira Kurt, 4 Şubat'ta yedi yaşına girecek. Koronavirüs pandemisinden dolayı bu sene kutlama yapamayan Akalın, partiye harcayacağı parayı köy okullarına bağışladı.
3.02.2021 Cadde
Demet Akalın tepki göstermişti! TDK'ya göre hangisi doğru?
Demet Akalın tepki göstermişti! TDK'ya göre hangisi doğru? Sosyal medya paylaşımlarında yaptığı yazım yanlışlarıyla sık sık gündeme gelen Demet Akalın, kızı Hira’nın Türkçe kitabındaki heceleme örneğine isyan etmişti. MEB’in Türkçe kitabındaki heceleme biçiminin doğru olduğu ortaya çıktı.
23.01.2021 Cadde
Demet Akalın kızı Hira'yı bebek arabasında taşıdı
Demet Akalın kızı Hira'yı bebek arabasında taşıdı Popçu Demet Akalın, önceki gün kızı Hira ile birlikte Zorlu AVM'de görüntülendi. Akalın'ın, bir ay sonra 7 yaşına basacak olan kızı Hira’yı bebek arabasına bindirmesi dikkat çekti.
29.12.2020 Cadde
Demet Akalın ve Hira'nın alışveriş keyfi
Demet Akalın ve Hira'nın alışveriş keyfi Popçu Demet Akalın, geçtiğimiz gün kızı Hira Kurt ile birlikte geldiği İstinyePark AVM'de görüntülendi.
16.09.2020 Cadde
Demet Akalın'ı kimler dolandırdı?
Demet Akalın'ı kimler dolandırdı? Demet Akalın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ortalığı birbirine katmıştı. Kredi kartı dolandırıcılığına maruz kaldığını duyuran Akalın'ın hesabından kimin para çektiği ortaya çıktı. Peki Demet Akalın gerçekten dolandırıldı mı? Dolandırıldıysa kimler dolandırdı? Demet Akalın sosyal medya kullanmak yerine bir blog mu açmalı?
29.07.2020 Ünlüler
Demet Akalın: Yan evi sınıf yapacağım
Demet Akalın: Yan evi sınıf yapacağım Şarkıcı Demet Akalın, okulların açılmama ihtimaline karşı planlar yapmaya başladı. Akalın, "Eylül ayında eğer okullar açılmazsa özel hocalar tutup yan evi sınıf yapacağım.” dedi.
18.07.2020 Cadde
Okan Kurt: Hira balık istedi
Okan Kurt: Hira balık istedi Popçu Demet Akalın'ın sevgilisi Okan Kurt, önceki gün Arnavutköy'deki bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kurt, "Hira balık istedi. Ben de dil balığı aldım" ifadelerini kullandı
29.05.2020 Cadde
Okan Kurt'tan Hira paylaşımı
Okan Kurt'tan Hira paylaşımı Demet Akalın’ın boşandığı ama birlikte yaşamaya devam ettiği Okan Kurt, 3 yıl önce DJ’liğe soyunmuş, Bodrum ve Çeşme’deki plaj partilerinde sahne almıştı.
6.05.2020 Cadde
Hira'dan Demet Akalın'a: Arkadaşlarım ölmeyecek değil mi?
Hira'dan Demet Akalın'a: Arkadaşlarım ölmeyecek değil mi? Şarkıcı Demet Akalın, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'ya güveninin tam olduğunu vurgularken, corona virüs hakkında kızıyla yaptığı bir konuşmayı da takipçileriyle paylaştı.
30.03.2020 Cadde
Alişan'ın doğum günü hediyesi: Beşi bir yerde
Alişan'ın doğum günü hediyesi: Beşi bir yerde Popçu Demet Akalın’ın kızı Hira Kurt, bugün 6 yaşına bastı. Partiye katılan isimler arasında Akalın’ın yakın arkadaşları Alişan-Buse Varol çifti de vardı.
5.02.2020 Cadde
Okan Kurt duygulandırdı! 'Son nefesime kadar yanında olacağım'
Okan Kurt duygulandırdı! 'Son nefesime kadar yanında olacağım' Demet Akalın-Okan Kurt çiftinin kızları Hira, 7 yaşına bastı. Kurt, kızının yeni yaşını sosyal medyada hesabından kaleme aldığı duygusal bir yazıyla kutladı. Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt, 2014 yılında dünyaya gelen kızı Hira
4.02.2020 Cadde
Hira'nın desteği Okan Kurt'a yaradı
Hira'nın desteği Okan Kurt'a yaradı 'Spor birleştirir, spor kardeşliktir' mottosu ile başlayan BVS Cup Halısaha Futbol Turnuvası'nın dördüncü haftasında yarı final heyecanı yaşandı.
27.11.2019 Cadde
Önce ev sonra araba
Önce ev sonra araba Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt ve kızları Hira ile önceki gün İstinye Park'da objektiflere takıldı.
15.11.2019 Cadde
Jennifer Lopez Antalya'ya geldi
Jennifer Lopez Antalya'ya geldi Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, Antalya'da yarın vereceği konser için sabah saatlerinde özel uçakla kente geldi. Konserin biletleri dün tükenirken, Lopez'i ayakta dinlemek isteyenler 7 bin TL, locadan izlemek isteyenler ise 50 bin Euro (yaklaşık 300 bin TL) ödedi.
5.08.2019 Cadde
Lopez'in ayırttığı locadaki konuğu Kim Kardashian
Lopez'in ayırttığı locadaki konuğu Kim Kardashian Dünya ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in Antalya'da vereceği konserinde ayırttığı özel locada, ABD'li reality show yıldızı Kim Kardashian'ı ağırlayacağı öğrenildi.
2.08.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Hira Kurt ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.