Türkiye'den dengeleri değiştirecek yeni güç!
Türkiye'den dengeleri değiştirecek yeni güç! Türkiye'nin savunma sanayisi alanında yaptığı atılımlara gün geçtikçe bir yenisi daha ekleniyor. Türkiye’nin en güçlü silahı teste çıkıyor. 850 km'lik alanda test edilecek.
9.08.2023 Ekonomi
HİSAR savunma sistemi nedir, özellikleri neler? HİSAR hava savunma sisteminin menzili ne kadar?
HİSAR savunma sistemi nedir, özellikleri neler? HİSAR hava savunma sisteminin menzili ne kadar? HİSAR hava savunma sisteminin bir hafta içerisinde sahada olacağı bilgisinin paylaşılmasının ardından vatandaşlar HİSAR hava savunma sisteminin özelliklerini araştırmaya başladı. CNN Türk ekibi tarafından Bahar Kalkanı Harekatına damga vuran İHA ve SİHA'ların tasarlanıp üretildiği üsse giren muhabirlerimiz Selçuk Bayraktar'dan bir de müjdeli haber aldı. Yeni hava savuna sistemi HİSAR'ın bir hafta içerisinde sahada olacağı bilgisi paylaşıldı.
3.03.2020 Gündem
HİSAR savunma sistemi nedir?
HİSAR savunma sistemi nedir? Türk savunma sanayinin son yıllarda ürettiği önemli silahlardan biri de Hisar-U savunma sistemi. Diğer silahlardan çok farklı özellikleri olan HİSAR son teknolojilerin kullanıldığı bir araç. Peki, HİSAR nedir? HİSAR nasıl bir savunma sistemidir?
3.03.2020 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri