Hisse Satışı

Hisse Satışı

Son dakika hisse satışı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hisse satışı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hisse satışı haber sayfamızda...

Hisse Satışı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.635 hisse satışı haberi bulunmuştur.
Zorlu Enerji'den iştirak satışı
Zorlu Enerji'den iştirak satışı Zorlu Enerji, bağlı ortaklığı "Zorlu Enerji Dağıtım"ın Palmet Enerji'ye satışına karar verdi.
14.02.2024 Ekonomi
Paris Saint Germain'den 4 milyar 250 milyon euroluk hisse satışı!
Paris Saint Germain'den 4 milyar 250 milyon euroluk hisse satışı! Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain'in yüzde 12,5'lik hissesi, 4 milyar 250 milyon euro karşılığında Arctos Partners'e satıldı.
7.12.2023 Fransa Ligue 1
Yabancılar hisse sattı
Yabancılar hisse sattı Yurt dışında yerleşik kişiler piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış verilerle 13 Ekim haftasında 12,6 milyon dolar hisse satışı yaptı.
19.10.2023 Uzmanpara
TPAO'dan dolandırıcılara karşı uyarı
TPAO'dan dolandırıcılara karşı uyarı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, sosyal medya hesabından dolandırıcılara karşı önemli uyarılarda bulundu.
14.10.2023 Ekonomi
Emlak Konut’tan 1.4 milyar TL’lik hisse satışı
Emlak Konut’tan 1.4 milyar TL’lik hisse satışı Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., yabancı kurumsal bir yatırımcının doğrudan talebine istinaden hisselerinin yüzde 4,92’sini blok satış olarak satma konusunda anlaştığını duyurdu.
23.09.2023 Ekonomi
Tarım ‘hobi’yi aşıyor, şarj istasyonu radarda
Tarım ‘hobi’yi aşıyor, şarj istasyonu radarda Ağaoğlu Enerji Grubu toplam kurulu gücünü 5 yıldan az bir süre içinde 1000 MW’a çıkarmayı hedefliyor.
29.08.2023 Ekonomi
Kurbanlık danaya girenlere sosis teslim edilmişti! Günlerce konuşulan skandalda yeni gelişme
Kurbanlık danaya girenlere sosis teslim edilmişti! Günlerce konuşulan skandalda yeni gelişme Bursa'da, işlettikleri et restoranından büyükbaş kurban hissesi alanlara, bozuk kıyma ve et ile salam dağıtıldığı iddiasıyla tutuklanan baba ve oğul ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
7.08.2023 Gündem
GEMLİK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN TAŞINMAZ SATIŞ İLANI
GEMLİK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN TAŞINMAZ SATIŞ İLANI 1 - Gemlik Belediyesinin mülkiyetinde bulunan aşağıda tapu kaydı ve nitelikleri belirtilen taşınmaz 2886 sayılı D...
19.06.2023 Resmi İlanlar
Edirne Valiliği’nden tarım arazilerindeki ‘tiny house’lar için suç duyurusu
Edirne Valiliği’nden tarım arazilerindeki ‘tiny house’lar için suç duyurusu Edirne Valiliği, Keşan’da, tarım arazilerinde yasa dışı şekilde konaklama ve barınma amaçlı ‘tiny house’ adı verilen, genellikle 10 ila 30 metrekare arasında, tekerlekli veya sabit olarak tasarlanan küçük evler konumlandırılması için çalışma yapanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.
2.05.2023 Gündem
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CFO'su
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CFO'su Tüm dünyada belirsizliklerin arttığı bir dönemde CFO'lar (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı) finans yönetimiyle ilgili, belki de kariyerlerinin en ciddi sınavlarından geçiyor. Dünyada enflasyon başta olmak üzere makroekonomik belirsizliklerin üzerine Türkiye'de CFO'lar doğal afetler, seçim takvimi ve finansa erişim gibi çok önemli konuları da dikkate almak durumunda.
10.03.2023 Milliyet Executive
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su Tüm dünyada belirsizliklerin arttığı bir dönemde CFO’lar (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı) finans yönetimiyle ilgili, belki de kariyerlerinin en ciddi sınavlarından geçiyor. Dünyada enflasyon başta olmak üzere makroekonomik belirsizliklerin üzerine Türkiye'de CFO'lar doğal afetler, seçim takvimi ve finansa erişim gibi çok önemli konuları da dikkate almak durumunda.
3.03.2023 Milliyet Executive
TPAO'dan 'yatırım fırsatı' adı altında paylaşılan haberlere ilişkin açıklama
TPAO'dan 'yatırım fırsatı' adı altında paylaşılan haberlere ilişkin açıklama Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), sosyal medyada 'yatırım fırsatı' başlığıyla paylaşılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.
30.12.2022 Ekonomi
Musk, 2025'e kadar Tesla hissesi satmayacak
Musk, 2025'e kadar Tesla hissesi satmayacak Tesla CEO'su Elon Musk, 2 yıl boyunca Tesla'da herhangi bir hisse satışı yapmayı planlamadığını söyledi.
23.12.2022 Uzmanpara
Tesla Çin’deki binlerce aracını geri çağırdı
Tesla Çin’deki binlerce aracını geri çağırdı Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk dünya gündeminden düşmezken, ABD merkezli elektrikli otomobil devi Tesla, binlerce aracını geri çağırdı.
29.04.2022 Ekonomi
Elon Musk, Tesla hissesi sattı
Elon Musk, Tesla hissesi sattı Elon Musk, 4 milyar dolar tutarında Tesla hissesi sattı.
29.04.2022 Uzmanpara
Elon Musk Tesla'dan hisse satıyor
Elon Musk Tesla'dan hisse satıyor Milyarder iş insanı Elon Musk, Tesla'da bulunan hisselerinden 4 milyar dolarlık daha satış gerçekleştirdi.
29.04.2022 Ekonomi
Yabancıların hisse satışı devam etti
Yabancıların hisse satışı devam etti Yurt dışında yerleşik kişiler piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış verilerle 28 Ocak haftasında 138,9 milyon dolar hisse senedi satışı yaptı.
3.02.2022 Uzmanpara
Yabancıların hisse satışı devam etti
Yabancıların hisse satışı devam etti Yurt dışında yerleşik kişiler piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış verilerle 14 Ocak haftasında 55,1 milyon dolar hisse senedi sattı. Bu gelişmeyle birlikte yabancı yatırımcılar hisse senedi piyasasında art arda 8 hafta satış gerçekleştirdi.
20.01.2022 Uzmanpara
Tesla hisselerinin yüzde 10'u satıldı
Tesla hisselerinin yüzde 10'u satıldı Tesla CEO'su Elon Musk, elindeki Tesla hisselerinin yüzde 10'unu satma yönündeki planlarına ulaşmak için "yeterince hisse" sattığını bildirdi.
22.12.2021 Uzmanpara
Musk, Tesla hisselerini satmaya devam ediyor
Musk, Tesla hisselerini satmaya devam ediyor Tesla CEO'su Elon Musk, sahip olduğu Tesla hisselerinden satış yapmaya devam ediyor.
10.12.2021 Uzmanpara
Egemen varlık fonu STC'den hisse satacak
Egemen varlık fonu STC'den hisse satacak Suudi Arabistan'ın egemen varlık fonu PIF, Saudi Telecom Co'dan (STC) hisse satacak.
6.12.2021 Uzmanpara
Musk, Tesla'dan hisse satışına devam etti
Musk, Tesla'dan hisse satışına devam etti Tesla CEO'su Elon Musk, şirkette sahip olduğu hisselerin bir kısmını satmaya devam etti.
3.12.2021 Uzmanpara
Musk'ın hisse satışı devam ediyor
Musk'ın hisse satışı devam ediyor Tesla CEO'su Elon Musk, elindeki Tesla hisselerinden satış yapmaya devam ettiğini bildirdi.
24.11.2021 Uzmanpara
Ülke varlık fonları ile yatırım için görüşülüyor
Ülke varlık fonları ile yatırım için görüşülüyor Dünyanın en büyük kripto para işlem platformu Binance, ülke varlık fonları ile hisse satışı için görüşmelerde bulunuyor. Şirket böylelikle hükümetlerle ilişkileri güçlendirmeyi ve saldırgan regülatörleri dengelemeyi amaçlıyor.
23.11.2021 Uzmanpara
Turkcell’den son 14 yılın rekoru: 3. çeyrekte 1,2 milyon yeni müşteri
Turkcell’den son 14 yılın rekoru: 3. çeyrekte 1,2 milyon yeni müşteri Turkcell Grubu, 2021 yılının üçüncü çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 22,3 artışla 9,4 milyar TL gelir elde etti. Grup bazında FAVÖK 4 milyar TL’ye ulaşırken, şirketin FAVÖK marjı yüzde 43,1 olarak gerçekleşti. Net kar %18 artışla 1,4 milyar TL olurken, bu tüm zamanların en yüksek çeyreklik rakamını işaret etti. 2021 yılının üçüncü çeyreğinde 1,2 milyon yeni müşteri kazanan Turkcell, son 14 yılın en yüksek çeyreklik net müşteri kazanımına ulaştı. Turkcell, “1 milyon yeni müşteri” hedefi ile başladığı yılın ilk 9 ayında 2,5 milyon müşteri kazanımına imza attı.
17.11.2021 Marka Haberleri

Benzer Haber Etiketleri

Hisse Satışı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.