Hızlı Şarj

Hızlı Şarj

Son dakika hızlı şarj haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hızlı şarj gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hızlı şarj haber sayfamızda...

Hızlı Şarj

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.651 hızlı şarj haberi bulunmuştur.
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller Elektrikli araçlar Türkiye’de her geçen sürede daha da yaygınlaşmaya devam ediyor. Bu satış rakamlarına da yansıyor. Elektrikli araç satışları bu yılın ocak-mart döneminde geçen senenin aynı dönemine göre 3,5 kat artış gösterdi. Peki piyasada fiyatı en düşük elektrikli araçlar hangileri? En çok tercih edilen modeller neler? Şu anda ortalama bir araç ne kadar sürede şarj oluyor? Şarj süreleri daha da kısalır mı? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Casper Nirvana Z100 İncelemesi
Casper Nirvana Z100 İncelemesi Herkese merhaba. Bugün özel bir konukla geldim; Türkiye’nin önde gelen teknoloji üreticilerinden Casper’ın yeni dizüstü bilgisayarı Casper Nirvana Z100 konuğum…
8.04.2024 Milliyet Tv
Casper Nirvana Z100 İncelemesi
Casper Nirvana Z100 İncelemesi Herkese merhaba. Bugün özel bir konukla geldim; Türkiye’nin önde gelen teknoloji üreticilerinden Casper’ın yeni dizüstü bilgisayarı Casper Nirvana Z100 konuğum…
8.04.2024 Advertorial
Elektrikli otomobilde ‘100 bin’e geri sayım
Elektrikli otomobilde ‘100 bin’e geri sayım Türkiye’de trafikteki elektrikli otomobil sayısı 93 bin 973’e, şarj noktası sayısı da 5 bin 821’i hızlı şarj olmak üzere 17 bin 233’e ulaştı. Şarj istasyonlarının yarıya yakını, yenilenebilir enerjiyi kullanan “yeşil şarj istasyonu” konseptiyle hizmet veriyor.
8.04.2024 Ekonomi
Hedef 3 yıl içinde 1 milyar dolarlık şirket
Hedef 3 yıl içinde 1 milyar dolarlık şirket Vestel, son 10 yılda önemli yatırım yaptığı mobilite ve enerji depolama alanlarındaki çalışmalarını, ‘Vestel Mobilite’ çatısı altında topladı.
5.04.2024 Ekonomi
Elektrikli oto 88 bini buldu
Elektrikli oto 88 bini buldu Türkiye’de Togg ile ivme kazanan elektrikli araç piyasasında yükseliş sürerken, elektrikli otomobil sayısı 87 bin 941’e, araç şarj noktası da 16 bin 366’ya ulaştı.
11.03.2024 Ekonomi
5 Ödemeler dünyası koldan büyüyecek
5 Ödemeler dünyası koldan büyüyecek KOBİ'lerin artan e-ihracatı, dijital ödemelerin yaygınlaşması, modüler altyapılarla işletmelerin yatırım yükünün azaltılması, yapay zeka ve turizmin 'muhteşem' geri dönüşü... Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin'e göre, bu yıl ödemeler dünyasına bu 5 etki ivme verecek.
11.03.2024 Milliyet Executive
Marketlere oto şarj istasyonu
Marketlere oto şarj istasyonu CarrefourSA, mağaza otoparklarındaki elektrikli otomobil şarj istasyonu sayısını 3 ayda 40, bu yıl sonunda 60’a ulaştırmayı hedefliyor. Şirket, bu amaçla yatırımlarına devam edeceğini duyurdu.
24.02.2024 Otomobil
realme 11 Mobil Oyun Deneyiminin Zirvesi
realme 11 Mobil Oyun Deneyiminin Zirvesi Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, realme 11'i tanıtarak mobil oyun dünyasına yepyeni bir soluk getirdi. realme 11, segmentinin en iyi oyun telefonu olma iddiasını güçlü oyun odaklı performans özellikleriyle destekliyor.
5.02.2024 Advertorial
realme GT5 Pro İncelemesi
realme GT5 Pro İncelemesi Herkese merhaba. Bugün realme GT 5 Pro konuğum… Telefonun özelliklerine bakınca bu cihaz Türkiye’de satışa sunulmalı dedim. Neden mi? İşte o sorunun yanıtı için sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin birlikte inceleyelim…
25.01.2024 Milliyet Tv
realme GT5 Pro İncelemesi
realme GT5 Pro İncelemesi Herkese merhaba. Bugün realme GT 5 Pro konuğum… Telefonun özelliklerine bakınca bu cihaz Türkiye’de satışa sunulmalı dedim. Neden mi? İşte o sorunun yanıtı için sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin birlikte inceleyelim…
25.01.2024 Advertorial
Şarj istasyonunda ‘bin’ hedefine ulaştı
Şarj istasyonunda ‘bin’ hedefine ulaştı Enerjisa Enerji’nin sahip olduğu elektrikli araç şarj istasyonu operatörü Eşarj, İstanbul’da kurduğu son yüksek hızlı (DC) istasyon ile 81 ilde 1.000 istasyon hedefine ulaştı.
25.01.2024 Ekonomi
Yapay zekanın bulduğu yeni madde
Yapay zekanın bulduğu yeni madde Yapay zeka ve süper bilgisayarlar kullanarak keşfedilen yeni bir maddenin, pillerde kullanılan lityum miktarını azaltabileceği tahmin ediliyor.
10.01.2024 Dünya
2024 trendlerine CEO bakışı
2024 trendlerine CEO bakışı DataExpert aracılığıyla yeni yılın trendlerini sorduğumuz CEO'lar dijital dönüşüm, sürdürülebilirlik, yenilikçilik ve globalleşmeye işaret ediyor...
8.01.2024 Milliyet Executive
Leasing ile şarj istasyonu kurulabilecek
Leasing ile şarj istasyonu kurulabilecek Yapı Kredi Leasing, şarj istasyonu imalatı ve satışı alanında faaliyet gösteren WAT Mobilite ile iş birliği gerçekleştirdiğini duyurdu.
4.01.2024 Ekonomi
TCDD oto şarj işine giriyor
TCDD oto şarj işine giriyor TCDD Teknik’in EPDK’dan şarj işletmecisi lisansını aldığını söyleyen Bakan Uraloğlu, “Süper hızlı şarj ile elektrikli araçlar 15-20 dakikada şarj edilecek” dedi.
6.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu tarih verdi: Her iki araçtan biri elektrikli olacak
Bakan Uraloğlu tarih verdi: Her iki araçtan biri elektrikli olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, net sıfır emisyon hedefi kapsamında ulaştırma projeleri ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.
5.12.2023 Ekonomi
Çinli otomobil devinden Türkiye için yatırım kararı: Fabrika için yer bakıyorlar
Çinli otomobil devinden Türkiye için yatırım kararı: Fabrika için yer bakıyorlar Çinli elektrikli araç devi Skywell yatırım için Türkiye’ye geliyor. Şirket Türkiye’ye 1.6 milyar dolar tutarında yatırım yapmayı planlıyor. Peki yatırım planında neler var, fabrika nerede kurulacak? Skywell Türkiye CEO’su Mahmut Ulubaş milliyet.com.tr'ye cevapladı. İşte detaylar...
30.11.2023 Ekonomi
Marka yağmuru sürüyor
Marka yağmuru sürüyor Yıl sonu yaklaşırken, Türkiye’ye yeni markalar girmeye devam ediyor. Son olarak BYD’nin ardından iki otomobil markası daha Aralık’ta satışa çıkacak. Aykırı Hollandalı Carver da, bu yağmura dahil oldu...
20.11.2023 Ekonomi
Vergisiz Telefonun Şampiyonları realme C55 ve C53!
Vergisiz Telefonun Şampiyonları realme C55 ve C53! Herkese merhaba. Bugün size Realme’den çok güzel haberler getirdim. Realme, üniversite öğrencileri için akıllı telefonlarıyla yeni bir dönem başlatıyor… "Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine İlişkin Karar," resmî gazetede yayınlandı biliyorsunuz. Bu fırsatla birlikte, realme C53 ve C55 serisi akıllı telefonlar, üniversite öğrencileri için mükemmel bir seçenek haline geliyor. Peki neden tercih etmeliyim diyorsanız biraz detaylı olarak anlatmak istiyorum.
17.11.2023 Teknoloji
Vergisiz telefonun şampiyonları realme C55 ve C53!
Vergisiz telefonun şampiyonları realme C55 ve C53! Herkese merhaba. Bugün size Realme’den çok güzel haberler getirdim. Realme, üniversite öğrencileri için akıllı telefonlarıyla yeni bir dönem başlatıyor… "Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine İlişkin Karar," resmî gazetede yayınlandı biliyorsunuz. Bu fırsatla birlikte, realme C53 ve C55 serisi akıllı telefonlar, üniversite öğrencileri için mükemmel bir seçenek haline geliyor. Peki neden tercih etmeliyim diyorsanız biraz detaylı olarak anlatmak istiyorum.
17.11.2023 Advertorial
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yeni nesil füze sistemi Kuzgun'a ilişkin önemli bir açıklama yaptı.
7.11.2023 Ekonomi
WSJ: Yeni iPhone alma sadece batarya değiştir
WSJ: Yeni iPhone alma sadece batarya değiştir iPhone’larda pil ve pil performansı en büyük sorun olmaya devam ediyor.
31.10.2023 Teknoloji
Realme 11 Pro+ İncelemesi
Realme 11 Pro+ İncelemesi Yeni bir videodan herkese merhaba. Bugünkü konuğum gerek tasarımıyla gerek özellikleriyle oldukça iddialı. Kimden mi bahsediyorum? realme 11 pro plus’dan tabi ki. Tasarım konusunda da oldukça ciddi bir yenilik ile karşımıza çıktı. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin bu akıllı cihazı yakından inceleyelim.
17.10.2023 Advertorial
Realme 11 Pro+ İncelemesi
Realme 11 Pro+ İncelemesi Yeni bir videodan herkese merhaba. Bugünkü konuğum gerek tasarımıyla gerek özellikleriyle oldukça iddialı. Kimden mi bahsediyorum? realme 11 pro plus’dan tabi ki. Tasarım konusunda da oldukça ciddi bir yenilik ile karşımıza çıktı. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin bu akıllı cihazı yakından inceleyelim.
17.10.2023 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Hızlı Şarj ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.