Hertha Berlin, 90+8'inci dakikada yıkıldı!
Hertha Berlin, 90+8'inci dakikada yıkıldı! Bundesliga 2'nin 24'üncü haftasında Hertha Berlin ile Holstein Kiel arasındaki mücadele 2-2'lik eşitlikle tamamlandı.
1.03.2024 Dünyadan Futbol
Leroy Sane'den harika frikik golü
Leroy Sane'den harika frikik golü FC Bayern Münih'in Holstein Kiel ile karşılaştığı maçta, Leroy Sané'nin rakip ağlara attığı muhteşem frikik golünü izleyin.
19.01.2021 Futbol
Bayern Münih'i elediler, çılgınlar gibi sevindiler!
Bayern Münih'i elediler, çılgınlar gibi sevindiler! Almanya Kupası'nda Bayern Münih'i penaltı atışları sonucunda 8-7 ile eleyen 2. Lig takımı Holstein Kiel'de futbolcular ve teknik ekip büyük bir sevinç yaşadı.
14.01.2021 Futbol
Bayern Münih - Holstein Kiel'e elendi! Tarihi olay...
Bayern Münih - Holstein Kiel'e elendi! Tarihi olay... Almanya Kupası'nın 2. turunda Holstein Kiel, normal süresi ve uzatma bölümleri 2-2 berabere sona eren karşılaşmada penaltı atışları sonunda Bayern Münih'i 8-7 mağlup ederek üst tura çıktı.
14.01.2021 Almanya Bundesliga
Dünya devleri Utku Şen için kapışıyor
Dünya devleri Utku Şen için kapışıyor Almanya genç Türkleri dünya piyasasına sürmeye devam ediyor. Emre Mor'dan sonra Avrupa devlerinden birine gitmesi beklenen 19 yaşında Utku Şen için iki kulüp, Liverpool ve Bayern Münih yarışıyor.