Arka Sayfa | Kararı duyunca çıldırdı!
Arka Sayfa | Kararı duyunca çıldırdı! Spor dünyasında haftaya damga vuran ama skorların ardında kalan arka sayfa haberlerini bu programda sizlere sunuyoruz.
31.08.2016 Programlar
Hope Solo resmen çıldırdı!
Hope Solo resmen çıldırdı! Hope Solo’nun cezayı duyduktan sonraki görüntüleri ortaya çıktı.
1.07.2020 Diğer
Hope Solo'ya 6 ay milli takım cezası
Hope Solo'ya 6 ay milli takım cezası ABD Kadın Milli Futbol Takımı'nın kalecisi Solo'ya, olimpiyatlarda İsveç'e yenildikleri maç sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle milli takımdan 6 ay uzaklaştırma cezası verildi
1.07.2020 Diğer
Hope Solo'dan inanılmaz hata!
Hope Solo'dan inanılmaz hata! ABD milli takımı kalecisi Hope Solo, Rio 2016'da 2-2 beraberlikle sonuçlanan Kolombiya maçında inanılmaz bir gol yedi. Solo, Kolombiya'nın kullandığı frikikte topu bacak arasından kaçırınca topu ağlarda gördü.
11.08.2016 Futbol
Hope Solo'ya 'Zika' protestosu!
Hope Solo'ya 'Zika' protestosu! ABD Kadın Futbol Takımı kaptanı Hope Solo, Brezilya'da düzenlenen Rio 2016 sırasında sosyal medyada yaptığı zika virüsü paylaşımları nedeniyle Yeni Zelanda maçında protesto edildi. Hope Solo'nun her topu eline aldığı anda taraftarlar 'Zika' tezahüratı yaptı.
4.08.2016 Futbol
Alex Morgan'dan müthiş gol!
Alex Morgan'dan müthiş gol! ABD ve Almanya arasında oynana maçta, Alex Morgan attığı müthiş gol ile hem turnuvanın Altın Top ödülünü hemde Altın Ayakkabı ödülü kazandı! Aynı zamanda ABD'li kaleci Hope Solo altın eldiven ödülünü kazandı!
10.03.2016 Futbol
Arka Sayfa | Fantezisi bir Barcelonalı ile...
Arka Sayfa | Fantezisi bir Barcelonalı ile... Spor dünyasında haftaya damga vuran ama skorların ardında kalan arka sayfa haberlerini bu programda sizlere sunuyoruz.
1.04.2015 Programlar
Hope Solo penaltıya dur dedi!
Hope Solo penaltıya dur dedi! Kadınlar Algarve Kupası final maçında ABD Fransa'yı 2-0 yenerek şampiyon oldu! Dünyaca ünlü güzel kaleci Hope Solo'nun kurtardığı penaltı maça damga vurdu...
12.03.2015 Futbol
Hope Solo canlı yayında itiraf etti...
Hope Solo canlı yayında itiraf etti... Son dönemde özel hayatı ile gündemden düşmeyen ve kocasının alkollü halde kullandığı aracın içinde bulunması gerekçesiyle bir ay futboldan men edilen ABD Kadın takımının kalecisi Hope Solo, yaşananlarla ilgili ilk kez konuştu.   Bir televizyon programına katılan Solo, "o an bunun korkunç bir karar olduğunu düşünemedim. Aptallık ettim. O an bir taksi çağırmak daha doğru olacaktı" diyerek, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı.
25.02.2015 Futbol
Spor Medyası | ABD'li kaleciye fotoğraf şoku!
Spor Medyası | ABD'li kaleciye fotoğraf şoku! Spor dünyasından sosyal medyaya yansıyan en renkli paylaşımlar ve birbirinden ilginç haberler ‘Spor Medyası’ programıyla sizlerle buluyor.
1.07.2020 Basketbol
Hope Solo'nun da fotoğrafı internete sızdı
Hope Solo'nun da fotoğrafı internete sızdı ABD Kadın Milli Takımı kalecisi Hope Amelia Solo da bilgisayar korsanlarında çıplak fotoğrafları çalınan ünlüler arasında yer aldı.
1.07.2020 Diğer
Hope Solo'nun da fotoğrafı internete sızdı
Hope Solo'nun da fotoğrafı internete sızdı ABD Kadın Milli Takımı kalecisi Hope Amelia Solo da bilgisayar korsanlarında çıplak fotoğrafları çalınan ünlüler arasında yer aldı.
1.07.2020 Diğer
Hope Solo tutuklandı
Hope Solo tutuklandı Güzelliği ile kadın futbol dünyasında fenomen olan ABD'li kaleci Hope Solo, kız kardeşi ve küçük kuzenini darp etti.
22.06.2014 Futbol