Horst Seehofer

Horst Seehofer

Son dakika Horst Seehofer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Horst Seehofer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Horst Seehofer haber sayfamızda...

Horst Seehofer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 162 horst seehofer haberi bulunmuştur.
Merkel'den salgın uyarısı: 'Önümüzde çok zor haftalar var'
Merkel'den salgın uyarısı: 'Önümüzde çok zor haftalar var' Almanya Başbakanı Angela Merkel, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının arttığına işaret ederek gelecek haftaların zor geçeceği konusunda halkı uyardı.
13.11.2021 Dünya
Bakan Soylu, Alman mevkidaşı ile görüştü
Bakan Soylu, Alman mevkidaşı ile görüştü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Almanya İçişleri Bakanı Horst Seehofer ile Afganistan'daki güncel gelişmeler, terörle mücadele, göç ve güvenlik alanlarındaki iş birliği konularını değerlendirdi.
21.09.2021 Siyaset
Almanya'da karantina kontrollerini artırıyor
Almanya'da karantina kontrollerini artırıyor Almanya, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında vaka sayılarını kontrol altına almak amacıyla tatil döneminde ülkeye girişleri ve karantina uygulamasındaki kontrolleri artıracak.
1.07.2021 Dünya
Almanya’da Hizbullah’la bağlantılı üç dernek yasaklandı
Almanya’da Hizbullah’la bağlantılı üç dernek yasaklandı Almanya’da Lübnan Hizbullahı ile ilişkili olduğu öne sürülen üç dernek yasaklandı. Söz konusu derneklerin Almanya’da topladığı paraları Hizbullah’a aktardığı iddia ediliyor.
19.05.2021 Dünya
Son dakika... Almanya: Yahudi karşıtlığına müsamaha göstermeyeceğiz
Son dakika... Almanya: Yahudi karşıtlığına müsamaha göstermeyeceğiz Almanya İçişleri Bakanı Horst Seehofer, ülkedeki Yahudi kurumlarına saldırı olması durumunda sert tavır alacaklarını bildirdi. Seehofer, "Almanya'daki Yahudiler bir daha asla korku içinde yaşamamalı." değerlendirmesinde bulundu.
16.05.2021 Dünya
Son dakika... AB ile yaşanan protokol krizine Bakan Çavuşoğlu'ndan açıklama
Son dakika... AB ile yaşanan protokol krizine Bakan Çavuşoğlu'ndan açıklama Gelen son dakika haberine göre; Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas heyetler arası görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Protokol kriziyle ilgili Bakan Çavuşoğlu, 'Ben de gördüğümde şaşırdım fakat teyit ettiler. Orada iki kurum arasındaki rekabet ve kavgayı görmekten biz üzüntü duyduk. Kadının siyasette, iş hayatında toplumda bizde önemi büyüktür. Kendi aralarındaki kavga ve çekişmeyi Türkiye'ye yansıtmasınlar. Umarım AB için de bu tekerrür etmez.' dedi.
6.05.2021 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu, Almanya İçişleri Bakanı Seehofer ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Almanya İçişleri Bakanı Seehofer ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya İçişleri Bakanı Horst Seehofer ile görüştü.
5.05.2021 Siyaset
Bakan Soylu, Alman mevkidaşı ile görüştü
Bakan Soylu, Alman mevkidaşı ile görüştü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Almanya İçişleri Bakanı Horst Seehofer ile video konferans yöntemiyle görüşme yaptı.
27.03.2021 Haberler
Bakan Soylu, Alman mevkidaşı ile görüştü
Bakan Soylu, Alman mevkidaşı ile görüştü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Almanya İçişleri Bakanı Horst Seehofer ile video konferans yöntemiyle görüşme yaptı.
27.03.2021 Gündem
Almanya, salgın nedeniyle Çekya ve Avusturya sınır kontrollerini savundu
Almanya, salgın nedeniyle Çekya ve Avusturya sınır kontrollerini savundu Almanya, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) mutasyona uğramış türlerinin ülkede yayılmasını önlemek amacıyla Avusturya ile Çekya sınırlarında kontrol uygulamasının gerekli olduğunu belirtti.
23.02.2021 Dünya
Almanya, Çekya’dan ve Tirol'den gelenlere sınırları kapatıyor
Almanya, Çekya’dan ve Tirol'den gelenlere sınırları kapatıyor lmanya, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) mutasyona uğrayan türlerinin yoğun olarak görüldüğü Çekya’dan ve Avusturya’nın Tirol bölgesinden gelenlere 14 Şubat Pazar gününden itibaren sınırları kapatma kararı aldı.
11.02.2021 Dünya
Almanya ülkeye girişleri kısıtlamayı inceliyor
Almanya ülkeye girişleri kısıtlamayı inceliyor Alman hükümeti, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) mutasyona uğramış türlerinin yayılmasına önlemek amacıyla ülkeye girişleri kısıtlamayı inceliyor. İçişleri Bakanı Horst Seehofer, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, virüsün mutasyona uğramasından doğan tehdidin sert önlemlerin alınması yönünde inceleme yapılmasını ve bunun hükümet içinde istişare edilmesini gerektirdiğini belirtti.
26.01.2021 Dünya
Almanya’dan Suriye’ye sınır dışı başlıyor!
Almanya’dan Suriye’ye sınır dışı başlıyor! Almanya İçişleri Bakanı Horst Seehofer, yılbaşından itibaren Suriye’ye sınır dışı işlemlerine başlanacağını açıkladı. Alman “Bild am Sonntag”a konuşan Seehofer, “Federal Göç ve Mülteciler Dairesi Başkanı’yla 1 Ocak 2021 itibarıyla tekil dosyaların ayrıntılı biçimde incelenerek sınır dışıların önünü açmayı kararlaştırdıklarını” söyledi.
29.12.2020 Dünya
Almanya'da Neo-Nazi saldırgana ömür boyu hapis
Almanya'da Neo-Nazi saldırgana ömür boyu hapis Almanya'nın Saksonya-Anhalt eyaletindeki Halle kentinde 2 kişiyi öldürmek ve 51 kişiyi de öldürmeye teşebbüsten yargılanan ırkçı terörist Stephan Balliet ömür boyu hapis cezasına çaptırıldı.
21.12.2020 Dünya
Almanya'da ırkçı örgüt yasaklandı
Almanya'da ırkçı örgüt yasaklandı Almanya'da İçişleri Bakanlığı'nın "Sturmbrigade 44" adlı ırkçı Neonazi örgütü yasakladığı bildirildi.
1.12.2020 Dünya
Almanya, 5G'de yoluna Huawei ile devam ediyor
Almanya, 5G'de yoluna Huawei ile devam ediyor Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Frankfurter Allgemeine Zeitung'un sunduğu raporda, hükümetin, 5G ürünlerinde tedarikçi olarak Huawei'ye getirilmeye çalışılan kısıtlamaya dahil olmayacağı bildirildi.
12.08.2020 Teknoloji
Bakan Çavuşoğlu, Almanya İçişleri Bakanı Seehofer ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Almanya İçişleri Bakanı Seehofer ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya İçişleri Bakanı Horst Seehofer ile bir araya geldi.
2.07.2020 Siyaset
Son dakika... Almanya corona virüs ikaz uygulamasını tanıttı!
Son dakika... Almanya corona virüs ikaz uygulamasını tanıttı! Gelen son dakika haberine göre Almanya, corona virüs ile mücadelede salgının kontrol altına alınması amacıyla corona ikaz uygulamasını tanıttı.
16.06.2020 Dünya
Almanya corona virüs ikaz uygulamasını tanıttı
Almanya corona virüs ikaz uygulamasını tanıttı Almanya, corona virüs ile mücadelede salgının kontrol altına alınması amacıyla corona ikaz uygulamasını tanıttı.
16.06.2020 Dünya
Almanya'dan flaş corona virüs kararı! Tamamen kaldırıyorlar
Almanya'dan flaş corona virüs kararı! Tamamen kaldırıyorlar Son dakika gelen bilgilere göre; Almanya'nın yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını sebebiyle kara sınırlarında başlattığı kontrolleri gevşeteceği bildirildi.
13.05.2020 Dünya
Son dakika... Corona virüsün en son ulaştığı ülke belli oldu! İlk vaka ortaya çıktı
Son dakika... Corona virüsün en son ulaştığı ülke belli oldu! İlk vaka ortaya çıktı Rusya'da 10 bin 28 yeni vakayla birlikte virüse yakalananların sayısı 242 bin 271 oldu. Bir günde ABD'de 1481, İngiltere'de 494, İspanya'da ise 184 hasta öldü. Afrika ülkesi Lesotho, ilk vakanın tespit edildiğini duyurdu.
13.05.2020 Dünya
Premier Lig'de 'geri dönüş' takvimi belli oldu!
Premier Lig'de 'geri dönüş' takvimi belli oldu! Premier Lig'de gün gün neler olacağı sıralandı. İlk etapta 8 Haziran’da Premier Lig’in kaldığı yerden 28. haftadan başlaması düşüncesi öne çıkarıldı.
Almanya’da Hizbullah’a yasak
Almanya’da Hizbullah’a yasak Almanya’da Hizbullah’ın siyasi kanadının faaliyetlerde bulunması yasaklandı. Almanya İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Steve Alter, Twitter’dan yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanı Horst Seehofer’in talimatıyla Hizbullah’ın Almanya’daki faaliyetlerinin yasaklandığını belirtti. Alter, polisin dün sabah itibarıyla birçok eyalette eş zamanlı operasyonlar düzenlediğini ifade ederek hukuk devletinin kriz döneminde de hareket kabiliyetine sahip olduğunu kaydetti.
1.05.2020 Dünya
SON DAKİKA | Corona virüs aşısında peş peşe iyi haberler
SON DAKİKA | Corona virüs aşısında peş peşe iyi haberler ABD, Avustralya ve İngiltere'deki bilim insanları aşıyı geliştirmek için yarışıyor. Alman bir şirketin ürettiği aşı ise ABD Başkanı Trump'la Berlin yönetimi arasında kavga çıkardı.
16.03.2020 Dünya
Türkiye ve Almanya'dan ortak açıklama
Türkiye ve Almanya'dan ortak açıklama Türkiye ve Almanya, Hanau'daki ırkçı saldırının failinin ırkçı ve İslam düşmanlığıyla hareket ettiğinin açıkça ortada olduğunu belirten bildiri yayımladı.
3.03.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Horst Seehofer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.