Hoşgeldin şiiri - Nazım Hikmet
Hoşgeldin şiiri - Nazım Hikmet Nazım Hikmet Toplumcu gerçekçi bir şair olarak Türk edebiyatında önemli bir yer edinmiştir. Özellikle toplumun sorunlarına değindiği şiirlerinde eşitlikçi barışçıl bir dünya isteğiyle şiirler kaleme almıştır. Nazım Hikmet düşünceleri sebebiyle çeşitli yıllarda defalarca hapis yatmıştır. Şair aşk hayatıyla ve aşk temalı şiirleri ile de adından fazlaca söz ettirmiştir. Hoşgeldin isimli şiirinde de şair uzun süren bir ayrılığın sonlanması sonucunda dostuna hoşgeldin demek istiyor. İşte Hoşgeldin şiirinin sözleri
3.11.2023 Şiirler
Hoşgeldin Nasıl Yazılır? Hoş Geldin TDK Yazımı Ayrı Mı, Bitişik Mi? Hoşgeldin Kelimesinin Doğru Yazılışı
Hoşgeldin Nasıl Yazılır? Hoş Geldin TDK Yazımı Ayrı Mı, Bitişik Mi? Hoşgeldin Kelimesinin Doğru Yazılışı Hoş geldin kelimesi, evlerimizin girişinde bile kullandığımız bir sözcüktür. İkiden fazla kelimeden oluştuğu için de birleşik mi yoksa ayrı mı yazıldığı oldukça merak edilmektedir. Peki, hoş geldin kelimesi nasıl yazılır, birleşik mi ayrı mı? Sizler için bu kelimenin doğru yazılışı nedir detaylıca derledik.
23.04.2020 Eğitim
Cem Adrian'ın unuttuğu şarkılardan çok, unutmadıkları önemli
Cem Adrian'ın unuttuğu şarkılardan çok, unutmadıkları önemli Cem Adrian, Jolly Joker'de verdiği konserde çok fazla şarkısı olduğunu ve bazılarını unuttuğunu itiraf etti. Yalnızca albümlerde 130 şarkısı olan Cem Adrian için demek ki unutmadığı şarkılar daha kıymetli.
3.01.2019 Ünlüler
Alanyaspor'da yeni transfer Welinton'a sürpriz karşılama
Alanyaspor'da yeni transfer Welinton'a sürpriz karşılama Alanyaspor, Avusturya'nın Salzburg kentine bağlı Kaprun kasabasındaki yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
23.07.2020 Alanyaspor
'Evine hoşgeldin, Tito'
'Evine hoşgeldin, Tito' Kanser tedavisi nedeniyle New York’ta bulunan Barcelona Teknik Direktörü Tito Vilanova, yaklaşık 2 aylık aranın ardından Barselona'ya dönüyor. Barça TV 44 yaşındaki teknik adam için özel bir hoşgeldin klibi hazırladı.
25.03.2013 Futbol
Gökmen Özdenak'tan Drogba'ya hoşgeldin mesajı
Gökmen Özdenak'tan Drogba'ya hoşgeldin mesajı Gökmen Özdenak Drogba'ya özel gol sevinciyle Drogba'ya hoş geldin dedi.
17.02.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri