Hrant Dink Vakfı

Hrant Dink Vakfı

Son dakika Hrant Dink Vakfı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hrant Dink Vakfı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hrant Dink Vakfı haber sayfamızda...

Hrant Dink Vakfı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 174 hrant dink vakfı haberi bulunmuştur.
‘Bizi yasın en ağır günlerine yolladılar’
‘Bizi yasın en ağır günlerine yolladılar’ Hrant Dink’in eşi Rakel Dink, “Hrant Dink’i öldüren tetikçinin serbest bırakılmasıyla yasın en ağır günlerine geri yolladılar bizi” dedi.
18.11.2023 Gündem
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu?
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu? 19 Ocak 2007'de silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Hrant Dink için her yıl olduğu gibi bu yıl da saat 15.00'te, suikaste uğradığı Agos Gazetesi'nin eski merkezinin bulunduğu Sebat Apartmanı önünde anma töreni düzenlendi. İşte dakika dakika o gün yaşananlar...
19.01.2023 Gündem
Hrant Dink Vakfı'na tehdit davasında karar
Hrant Dink Vakfı'na tehdit davasında karar Hrant Dink Vakfı'nı elektronik posta yoluyla tehdit ettikleri iddiasıyla "Zincirleme şekilde imzasız mektupla veya özel işaretlerle tehdit" suçundan iki sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Sanık Hüseyin Ateş "Zincirleme şekilde tehdit" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına, sanık Ersin Başkan ise 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
29.06.2022 Gündem
Bayramda gidişlere kısıtlama olacak
Bayramda gidişlere kısıtlama olacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM'de nöbetçi bakan uygulaması kapsamında milletvekilleriyle bir araya geldi, soruları cevapladı.
20.04.2022 Siyaset
Bakan Soylu'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na Hrant Dink suikastı yanıtı
Bakan Soylu'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na Hrant Dink suikastı yanıtı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Açıkça soruyoruz, Hrant Dink Cinayetinden FETÖ’yü kurtarma görevini Kılıçdaroğlu’na kim vermiştir?" ifadelerini kullandı.
19.04.2022 Haberler
Bakan Soylu'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na Hrant Dink suikastı yanıtı!
Bakan Soylu'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na Hrant Dink suikastı yanıtı! Gelen son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Açıkça soruyoruz, Hrant Dink Cinayetinden FETÖ’yü kurtarma görevini Kılıçdaroğlu’na kim vermiştir?" ifadelerini kullandı.
19.04.2022 Siyaset
Karanlık odaklar aydınlığa çıkacak
Karanlık odaklar aydınlığa çıkacak Hrant Dink cinayetinin perde arkasındaki karanlık güç odaklarının henüz aydınlığa çıkarılmadığını belirten Kılıçdaroğlu, "Biz iktidarımızda bunu gerçekleştirdikten sonra gelip burada helalleşmeyi sağlayacağız" dedi.
18.04.2022 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu Hrant Dink Vakfı'nı ziyaret etti
Kemal Kılıçdaroğlu Hrant Dink Vakfı'nı ziyaret etti Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hrant Dink Vakfı'nı ziyaret etti. Ziyaretinin ardından açıklama yapan Kılıçdaroğlu,"Eğer bir çocuğu karanlık bazı odaklar, kurşun sıkar hale getiriyorsa o karanlık odakların mutlaka aydınlığa çıkarılması lazım. Bunun mücadelesini de beraber yapacağız. Bunu gerçekleştirdikten sonra da gelip burada helalleşmeyi sağlayacağız" dedi.
17.04.2022 Siyaset
YKKSY'de bu hafta
YKKSY'de bu hafta Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık bu kış da sanatseverleri sanat ve edebiyatla sanal dünyada buluşturmaya devam ediyor. Ocak’ın ikinci haftasında internet üzerinden canlı yayınlanacak etkinliklerde 13 Ocak Çarşamba günü Tiyatro sanatçısı ve yayıncı Hagop Ayvaz, 15 Ocak Cuma günü Amerikalı yazar William Stoner konuşulacak.16 Ocak Cumartesi günü de Tiyatro Hemhâl, yazar Selçuk Baran’ın öyküsü Türkân Hanım’ın Ölümü’nün teatral bir öykü okumasını yapacak.
13.01.2021 Kültür Sanat
Türkiye’nin tiyatro tarihine yolculuk
Türkiye’nin tiyatro tarihine yolculuk Türkiye’deki ilk Ermenice tiyatro dergisi olan Kulis’i kesintisiz olarak 1946-1996 yılları arasında yayımlayan tiyatro sanatçısı ve yayıncı Hagop Ayvaz’ın arşivi ilk kez Yapı Kredi Kültür Sanat’ta tiyatro ve sanatseverlerin karşısına çıkıyor...
17.12.2020 Kültür Sanat
24. İstanbul Tiyatro Festivali'nde gösterim tarihleri uzatıldı
24. İstanbul Tiyatro Festivali'nde gösterim tarihleri uzatıldı 24. İstanbul Tiyatro Festivali’nin çevrimiçi programındaki altı gösterinin yayın tarihi 28 Aralık’a kadar uzatıldı. Çevrimiçi gösterimlerin her biri, 20 TL'lik biletlerle izlenebiliyor.
11.12.2020 Kültür Sanat
Kulis: Bir Tiyatro Belleği, Hagop Ayvaz Sergisi YKKSY'de
Kulis: Bir Tiyatro Belleği, Hagop Ayvaz Sergisi YKKSY'de Hrant Dink Vakfı öncülüğünde Türkiye Tiyatro Vakfı ve Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık işbirliğiyle hazırlanan “Kulis: Bir Tiyatro Belleği, Hagop Ayvaz” sergisi, 15 Aralık 2020 – 21 Şubat 2021 tarihleri arasında Yapı Kredi Kültür Sanat’ta. Tiyatro sanatçısı ve yayıncı Hagop Ayvaz’ın tiyatro arşivinden bir seçki sunan sergi, üç ana bölümden oluşuyor. İlk bölüm sanatçının yaşamı paralelinde İstanbul’da Ermenice tiyatro üretimi ve etkinliklerine, ikinci bölüm Ayvaz’ın 1946-1996 arasında yayımladığı Kulis dergisine, son bölüm ise Osmanlı ve Türkiye tiyatro tarihinde mihenk taşı olmuş birçok sanatçıya, topluluğa, oyuna ve mekâna odaklanıyor.
9.12.2020 Kültür Sanat
Dink Vakfı’nı tehdit edenler tahliye edildi
Dink Vakfı’nı tehdit edenler tahliye edildi Hrant Dink Vakfı’na yönelik tehdit e-mailleri gönderdikleri gerekçesiyle “zincirleme şekilde imzasız mektupla veya özel işaretlerle tehdit” suçundan tutuklu sanıklar Hüseyin Ateş ve Ersin Başkan tahliye edildi.
22.09.2020 Gündem
Hrant Dink Vakfı'na yönelik tehdit soruşturmasında yeni gelişme
Hrant Dink Vakfı'na yönelik tehdit soruşturmasında yeni gelişme Hrant Dink Vakfı'na yönelik e-posta ile 2 ayrı tehdit olayı ile ilgili şüpheliler Hüseyin A. ve Ersin B. hakkında "Zincirleme şekilde imzasız mektupla ve ya özel işaretlerle tehdit" suçundan iddianame düzenlendi.
12.06.2020 Gündem
Son dakika... Bahçeli'den Ayasofya açıklaması! Allah’ın izniyle ezan sesi yükselecektir
Son dakika... Bahçeli'den Ayasofya açıklaması! Allah’ın izniyle ezan sesi yükselecektir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. MHP lideri Bahçeli, Ayasofya Cami ile ilgili "Ayasofya’dan çan sesi değil, Allah’ın izniyle ezan sesi yükselecektir" dedi.
8.06.2020 Siyaset
Dink Vakfı’nı tehdit edenler yurt dışı çıkışlı
Dink Vakfı’nı tehdit edenler yurt dışı çıkışlı İstanbul Şişli’de 13 yıl önce öldürülen gazeteci Hrant Dink anısına kurulan Hrant Dink Vakfı yöneticilerine gönderilen tehdit mesajlarıyla ilgili yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
4.06.2020 Gündem
‘Baro modellerini tartışıyoruz’
‘Baro modellerini tartışıyoruz’ AK Parti MYK, uzun aranın ardından partinin genel merkezinde toplandı. Toplantıya ilişkin konuşan AK Parti Sözcüsü Çelik, baroların yapısını değiştirecek düzenleme üzerine çalışmaların sürdüğünü belirtti
4.06.2020 Siyaset
Son dakika | AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Aile kavramını siyaset konusu yapmak ahlaksızlıktır
Son dakika | AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Aile kavramını siyaset konusu yapmak ahlaksızlıktır Gelen son dakika haberine göre; AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK'sı sonrası yaptığı açıklamada, "Aile kavramını kim, hangi şekilde ve hangi sebeple siyaset konusu yapıyorsa yaptığı ahlaksızlıktır." ifadelerini kullandı. Toplantı corona virüs sürecinin ardından normalleşme günlerinde yapılan ilk yüz yüze ve Genel Merkezde gerçekleşen MYK toplantısı oldu.
3.06.2020 Siyaset
Hrant Dink Vakfı’na tehdide 2. tutuklama
Hrant Dink Vakfı’na tehdide 2. tutuklama Hrant Dink Vakfı’nı, elektronik posta yoluyla tehdit ettiği ve Cumhurbaşkanı’na hakarette bulunduğu iddia edilen şüpheli Ersin Başkan, tutuklandı.
3.06.2020 Gündem
Hrant Dink Vakfı soruşturmasında ikinci şüpheli adliyede
Hrant Dink Vakfı soruşturmasında ikinci şüpheli adliyede Son dakika haberi... Hrant Dink Vakfı'nı gönderdiği elektronik posta yoluyla tehdit ettiği iddiasıyla bir kişinin tutuklanmasının ardından, bir başka tehdit mesajı gönderdiği iddia edilen ve gözaltına alınan diğer şüpheli E.B. emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalete Sarayı’na sevk edildi.
2.06.2020 Gündem
Dink Vakfı’nı tehdit eden tutuklandı
Dink Vakfı’nı tehdit eden tutuklandı Hrant Dink Vakfı’na tehdit içerikli elektronik posta gönderilmesine ilişkin gözaltına alınan şüpheli H.A. (25) “tehdit” suçundan tutuklandı.
1.06.2020 Gündem
Hrant Dink Vakfı'na tehdit mesajı gönderen şüpheli tutuklandı
Hrant Dink Vakfı'na tehdit mesajı gönderen şüpheli tutuklandı Hrant Dink Vakfı'na tehdit içerikli elektronik posta gönderilmesine ilişkin gözaltına alınan şüpheli, "tehdit" suçundan tutuklandı.
31.05.2020 Haberler
Son dakika haberi: Hrant Dink Vakfı'nı tehdit etmişti! Tutuklandı
Son dakika haberi: Hrant Dink Vakfı'nı tehdit etmişti! Tutuklandı Gelen son dakika haberlerine göre; Hrant Dink Vakfına tehdit içerikli elektronik posta gönderilmesine ilişkin gözaltına alınan şüpheli, "tehdit" suçundan tutuklandı.
31.05.2020 Gündem
Son dakika... Hrant Dink Vakfına tehdit maili gönderen kişi adliyeye sevk edildi!
Son dakika... Hrant Dink Vakfına tehdit maili gönderen kişi adliyeye sevk edildi! Gelen bir son dakika haberine göre, Hrant Dink Vakfına 'e-posta' ile tehdit yazısı gönderen H.A (25) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
31.05.2020 Gündem
Hrant Dink Vakfı’nı tehdit eden yakalandı
Hrant Dink Vakfı’nı tehdit eden yakalandı Şişli’de 13 yıl önce uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden gazeteci Hrant Dink anısına kurulan Hrant Dink Vakfı yöneticilerini elektronik posta göndererek ölümle tehdit eden şüpheli, dün Konya Selçuk’ta gözaltına alındı.
31.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hrant Dink Vakfı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.