Hüküm

Hüküm

Son dakika hüküm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hüküm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hüküm haber sayfamızda...

Hüküm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.654 hüküm haberi bulunmuştur.
BEKÇİ ALIMI 2024 | 👮 Bekçilik başvurusu ne zaman, başladı mı? 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi alım tarihi...
BEKÇİ ALIMI 2024 | 👮 Bekçilik başvurusu ne zaman, başladı mı? 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi alım tarihi... Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yakından takip ediliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi bünyesinde gerçekleştirilen bekçi alımı ne zaman? 2024 1. dönem bekçi alımı başvurusu başladı mı?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Zimmetine para geçirdiği iddia edilen katibin davasında karar
Zimmetine para geçirdiği iddia edilen katibin davasında karar Kayseri Adliyesi'nde bir mahkeme kalemine verilen yaklaşık 1 milyon TL teminat ödemelerini zimmetine geçirdiği iddiasıyla tutuklanan zabıt katibi Alpaslan Teke (36) hakkında 'zimmet' suçundan hazırlanan iddianame, ağır ceza mahkemesine sunuldu.
17.04.2024 Gündem
Görüntü yönetmeni hayatını kaybetmişti... Rust filmi setindeki kazaya ilişkin ilk hüküm verildi
Görüntü yönetmeni hayatını kaybetmişti... Rust filmi setindeki kazaya ilişkin ilk hüküm verildi ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024 Dünya
ABD başkanlık seçimleri: Trump hüküm giyerse ne olacak?
ABD başkanlık seçimleri: Trump hüküm giyerse ne olacak? ABD'de Cumhuriyetçilerin Başkan adayı, eski başkan Trump hakkında yürüyen çok sayıda dava var. Peki Trump hüküm giyerse ne olacak? Başkan seçilebilir mi, oy kullanabilir mi, kazanırsa hapisten çıkabilir mi?
13.04.2024 Dünya
Kredi çeken emekliler dikkat! Yargıtay'dan emsal karar: Önceki tahsilatlar talep edilemez
Kredi çeken emekliler dikkat! Yargıtay'dan emsal karar: Önceki tahsilatlar talep edilemez Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kredi borcunu emekli maaşı ile ödemeyi taahhüt eden emeklileri ilgilendiren emsal bir karara imza attı.
13.04.2024 Ekonomi
İngiltere, askerlerinin 150 yıl önce yağmaladığı sante mücevherlerini Gana'ya iade etti
İngiltere, askerlerinin 150 yıl önce yağmaladığı sante mücevherlerini Gana'ya iade etti İngiliz askerler tarafından 150 yıl önceki savaşta yağmalanan, bugünkü Gana sınırlarındaki Asante Krallığı'na ait mücevherler Gana'ya iade edildi.
12.04.2024 Dünya
ABD'de ilk defa bir okul saldırganı gencin ebeveynleri hapis cezasına çarptırıldı
ABD'de ilk defa bir okul saldırganı gencin ebeveynleri hapis cezasına çarptırıldı Jennifer Crumbley ve oğullarına silahı erken Noel hediyesi olarak alan kocası James, çocuklarının eylemlerinden dolayı Amerika Birleşik Devletleri'nde kasıtsız adam öldürme suçundan hüküm giyen ilk ebeveynler oldu.
10.04.2024 Dünya
ABD'de ilk kez oluyor! Ebeveynler çocuklarının işlediği suçtan dolayı hüküm giydi
ABD'de ilk kez oluyor! Ebeveynler çocuklarının işlediği suçtan dolayı hüküm giydi ABD’nin Michigan eyaletinde 2021 yılında bir okula silahlı saldırı düzenleyen ve 4 sınıf arkadaşını öldüren Ethan Crumbley’nin ebeveynleri, oğullarının düzenlediği saldırıyla ilgili en az 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
9.04.2024 Dünya
Cuma hutbesinde 36 Osmanlı padişahının anıldığı tek yer! 'Sultan Yunus'un soyundanız'
Cuma hutbesinde 36 Osmanlı padişahının anıldığı tek yer! 'Sultan Yunus'un soyundanız' Nijer'in 124 bin nüfuslu Agadez şehrinde, cuma hutbelerinde hâlâ Osmanlı padişahları anılıyor. Agadez'deki Müslümanların yaşadığı bölgede günümüzde dahi Osmanlı sancağının dalgalanması ve sultanların isminin hutbede teker teker sıralanmasının sebebi ise bir hayli ilginç.
9.04.2024 Yaşam
Büyükelçilik basıldı Meksika, Ekvador ile ilişkileri askıya aldı
Büyükelçilik basıldı Meksika, Ekvador ile ilişkileri askıya aldı Ekvadorlu eski Başkan Yardımcısı Glas yolsuzluktan iki kez hüküm giymiş ve geçen aralıkta Meksika'ya sığınma talebinde bulunarak Ekvador'un başkenti Kito'daki Meksika Büyükelçiliği'ne sığınmıştı.
7.04.2024 Dünya
Ekvador Meksika Büyükelçiliği'ne sığınan eski başkan yardımcısını tutukladı: İlişkiler askıya alındı
Ekvador Meksika Büyükelçiliği'ne sığınan eski başkan yardımcısını tutukladı: İlişkiler askıya alındı Ekvadorlu eski Başkan Yardımcısı Glas yolsuzluktan iki kez hüküm giymiş ve geçen aralıkta Meksika'ya sığınma talebinde bulunarak Ekvador'un başkenti Kito'daki Meksika Büyükelçiliği'ne sığınmıştı.
6.04.2024 Dünya
Cinsel istismar davasında beraat kararına bozma!
Cinsel istismar davasında beraat kararına bozma! Ankara'da N.Y. (13) adlı kız çocuğuna içki içirip, cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılanan F.A. (22) hakkında delil yetersizliğinden verilen beraat kararını istinaf mahkemesi, soruşturma aşamasında sürüntü örnekleri adli tıp şube müdürlüğünde unutulduğu gerekçesiyle bozdu.
6.04.2024 Haberler
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Tahkim kararında 'Saldırı' detayı!
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Tahkim kararında 'Saldırı' detayı! Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra Tahkim Kurulu'nun verdiği ceza ile ilgili detaya Milliyet yazarı Mustafa Anıklı dikkat .çekti.
6.04.2024 Fenerbahçe
Cinsel istismar davasında beraat kararına bozma!
Cinsel istismar davasında beraat kararına bozma! Ankara'da N.Y. (13) adlı kız çocuğuna içki içirip, cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılanan F.A. (22) hakkında delil yetersizliğinden verilen beraat kararını istinaf mahkemesi, soruşturma aşamasında sürüntü örnekleri adli tıp şube müdürlüğünde unutulduğu gerekçesiyle bozdu.
6.04.2024 Gündem
Tahkim Kurulu'ndan Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı
Tahkim Kurulu'ndan Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı TFF Tahkim Kurulu; Trabzonspor Kulübü, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın itirazlarını inceledi.
5.04.2024 Trabzonspor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Adalet milletin hak kapısı olmalıdır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Adalet milletin hak kapısı olmalıdır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Adalet herhangi bir ideolojik grubun elinde olan enstrüman değil milletin hak kapısı olmalıdır” dedi.
4.04.2024 Gündem
'Yargı Reformu Strateji Belgemiz tamamlanmak üzere'
'Yargı Reformu Strateji Belgemiz tamamlanmak üzere' Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Önümüzdeki haftalarda Yargı Reformu Strateji Belgemiz tamamlanmak üzere. 2028'e kadar yol haritamızı belirleyecek olan hem İnsan Hakları Eylem Planı hem de Yargı Reformu Strateji Belgesi'ni Sayın Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz." açıklamasını yaptı.
4.04.2024 Gündem
2024 Kadir Gecesi Tarihi: Kadir Gecesi Hangi Güne Denk Geliyor? Kadir Gecesi Namazı, Duası, Tesbihleri ve Zikirleri
2024 Kadir Gecesi Tarihi: Kadir Gecesi Hangi Güne Denk Geliyor? Kadir Gecesi Namazı, Duası, Tesbihleri ve Zikirleri İslam dünyası için en kutsal gece olarak kabul edilen Kadir Gecesi Ramazan ayı içerisinde idrak edilecek. Kuran-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı gece olarak bilinen Kadir Gecesinin hangi güne denk geldiği ise merak konusu. Peki Kadir Gecesi hangi güne denk geliyor? Kadir Gecesi namazı, duası, tesbihleri ve zikirleri nelerdir? 2024 Kadir Gecesi tarihine dair detaylar.
4.04.2024 Bilgi Rehberi
Mümtehine Suresi Oku: Mümtehine Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Mümtehine Suresi Oku: Mümtehine Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Mümtehine suresi, Kur’an-ı Kerim’in 60. suresidir. Sure toplam 13 ayetten oluşmaktadır. Mümtehine suresi tamamının Medine’de indirildiğine inanılır. Mushaftaki sırada altmışıncı, iniş sırasına göre doksan birinci suredir. Mümtehine suresi, Haşr suresinden sonra, Saf suresinden önce gelmektedir.
4.04.2024 Sureler
Sad Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Fazileti ve Diyanet Meali
Sad Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Fazileti ve Diyanet Meali Sad suresi, Kur’an-ı Kerim’in 38. suresidir. Sure toplam 88 ayetten oluşur. Sad suresi Mekke’de inmiştir. Mushaftaki sıralamada otuz sekizinci, iniş sırasına göre de otuz sekizinci olmaktadır. Sure adını 1. ayetteki “Sad” harfinden almıştır. Surede Hz. Davud’un kıssalarına yer verildiğinden dolayı Davud suresi olarak da bilinmektedir. Sad Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, fazileti ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler

Benzer Haber Etiketleri

Hüküm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.