Hull City

Hull City

Son dakika Hull City haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hull City gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hull City haber sayfamızda...

Hull City

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.776 hull city haberi bulunmuştur.
Acun Ilıcalı yeni kulüp alıyor! Panathinaikos cevabı
Acun Ilıcalı yeni kulüp alıyor! Panathinaikos cevabı Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, yeni kulüp satın almayı hedeflediğini açıkladı. Panathinaikos iddialarını cevaplayan Acun Ilıcalı, Hull City'deki durumu anlattı.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda eden ve Trendyol Süper Lig'deki zirve yarışına odaklanan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerde 3 ismin bileti kesildi.
21.04.2024 Fenerbahçe
Saliha Şahin, Beşiktaş Ayos'a transfer oldu!
Saliha Şahin, Beşiktaş Ayos'a transfer oldu! Milli voleybolcu Saliha Şahin, Beşiktaş Ayos ile sözleşme imzaladı.
20.04.2024 Voleybol
Ozan Tufan penaltı kaçırdı! Hull City 1 puanla ayrıldı
Ozan Tufan penaltı kaçırdı! Hull City 1 puanla ayrıldı Championship'in 44'üncü haftasında Hull City ve Watford yenişemedi.
20.04.2024 Dünyadan Futbol
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
20.04.2024 Futbol
Beşiktaş'a sürpriz teknik direktör! Santos'un tazminatı ortaya çıktı
Beşiktaş'a sürpriz teknik direktör! Santos'un tazminatı ortaya çıktı Süper Lig'de Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Santos'un tazminatı ortaya çıktı. Öte yandan siyah-beyazlı kulübün yeni teknik direktör adayı belli oldu.
14.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş taraftarından Santos'a tepki! Sergen Yalçın sesleri
Beşiktaş taraftarından Santos'a tepki! Sergen Yalçın sesleri Süper Lig'de Samsunspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş'ta 1-1'lik skor sonrası Santos istifaya davet edildi.
13.04.2024 Beşiktaş
Manchester City gol yağdırdı, zirveden kopmadı!
Manchester City gol yağdırdı, zirveden kopmadı! Premier Lig'in 33. haftasında Manchester City, Luton Town'u 5-1 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.
MKE Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş cevabı!
MKE Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş cevabı! Süper Lig'in 32'nci haftasında MKE Ankaragücü, sahasında konuk ettiği Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etti. Emre Belözoğlu mücadele sonrasında Beşiktaş maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Ankaragücü
Cem Bölükbaşı, Le Mans Avrupa Şampiyonası için geri sayımda!
Cem Bölükbaşı, Le Mans Avrupa Şampiyonası için geri sayımda! Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda Cem Bölükbaşı, ilk yarışına çıkmaya hazırlanıyor. Toplamda 5 ülkede düzenlenecek Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nın bir sonraki etabı, 5 Mayıs tarihinde Fransa’daki Le Castellet pistinde yapılacak.
13.04.2024 Motor Sporlari
Hull City'de Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür şov yaptı! Premier Lig umudu sürüyor
Hull City'de Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür şov yaptı! Premier Lig umudu sürüyor İngiltere Championship'te Hull City evinde Queens Park Rangers'a gol yağdırdı. Milli futbolcular Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür maça damga vurdu.
13.04.2024 Beşiktaş
Hull City ve Middlesbrough yenişemedi!
Hull City ve Middlesbrough yenişemedi! Championship'in 42'nci haftasında Hull City ile Middlesbrough 2-2 berabere kaldı.
10.04.2024 Dünyadan Futbol
Abdülkadir Ömür'den Acun Ilıcalı itirafı! 'Sadece bir saat sürdü'
Abdülkadir Ömür'den Acun Ilıcalı itirafı! 'Sadece bir saat sürdü' Trabzonspor'dan ara transfer döneminde Hull City'e giden Abdülkadir Ömür suskunluğunu bozdu. Transfer sürecini anlatan Abdülkadir Ömür'ün Acun Ilıcalı ile ilgili itirafı dikkat çekti.
9.04.2024 Dünyadan Futbol
Hull City, Cardiff City deplasmanında galip!
Hull City, Cardiff City deplasmanında galip! Championship'in 41'inci haftasında Hull City, Cardiff City deplasmanından 3-1 galip ayrıldı.
6.04.2024 Dünyadan Futbol
Arda Turan tarihi başarının eşiğinde! Caner Erkin'in kariyer sezonu
Arda Turan tarihi başarının eşiğinde! Caner Erkin'in kariyer sezonu Eyüpspor, tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselmenin eşiğinde. Arda Turan'ın takımı, Adanaspor deplasmanından alacağı 3 puanla yükselmeyi garantileyebilir.
2.04.2024 1.Lig
Hull City'de işler yolunda gitmiyor! Ozan ve Abdülkadir galibiyete hasret kaldı
Hull City'de işler yolunda gitmiyor! Ozan ve Abdülkadir galibiyete hasret kaldı İngiltere Championship'te Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City galibiyete hasret kaldı. İngiliz ekibi, play-off potasından uzaklaştı.
2.04.2024 Futbol
Necla Güngör Kıragası: Avantaja çevirmek istiyoruz!
Necla Güngör Kıragası: Avantaja çevirmek istiyoruz! A Milli Kadın Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 1’inci Grup’ta 5 Nisan Cuma günü deplasmanda İsviçre ve 9 Nisan Salı günü saat Pendik Stadı’nda Macaristan ile oynayacağı karşılaşma öncesinde Teknik Direktör Necla Güngör Kıragası ve futbolcular basın mensuplarıyla bir araya geldi.
2.04.2024 Futbol
Al Ahli, Al Ittihad engeline takılmadı!
Al Ahli, Al Ittihad engeline takılmadı! Suudi Arabistan Pro Lig'in 26'ncı haftasında Al Ahli, Al Ittihad'ı 1-0 mağlup etti.
1.04.2024 Dünyadan Futbol
Leeds United, Hull City'i son dakikalarda devirdi!
Leeds United, Hull City'i son dakikalarda devirdi! Championship'in 40'ıncı haftasında Leeds United, Hull City'i 3-1 mağlup etti.
1.04.2024 Dünyadan Futbol
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe başkanlığı için flaş açıklama! 'Ali Koç bırakırsa...'
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe başkanlığı için flaş açıklama! 'Ali Koç bırakırsa...' Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe için başkan adayı olma ihtimaliyle ilgili ilk kez bu kadar net konuştu. Ilıcalı ayrıca Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler'e dava açılması gerektiğini söyledi.
1.04.2024 Fenerbahçe
'Prens William ile arkadaş olup, seni tanımam!'
'Prens William ile arkadaş olup, seni tanımam!' 'Bayan kahkaha' lakaplı Saba Tümer, YouTube kanalında çeyrek asırlık dostu Acun Ilıcalı’yı ağırladı. Ocak 2022'de Championship ekibi Hull City'yi satın alan Ilıcalı, Premier Lig'e yükselme hedefini esprili bir dille anlattı. Hull City, Championship'te bir maç eksiğiyle 9'uncu sırada bulunuyor.
1.04.2024 Cadde
‘Riskleri aldığım için büyüyebildim’
‘Riskleri aldığım için büyüyebildim’ Muhabirlikten başlayıp kanal sahibi olan Acun Ilıcalı, “Riskleri aldığım için büyüyebildim” dedi.
31.03.2024 Cadde
Erol Bulut'un takımı Sunderland'e mağlup!
Erol Bulut'un takımı Sunderland'e mağlup! Championship'in 39'uncu haftasında Sunderland, Cardiff City deplasmanından 2-0 galip ayrıldı.
29.03.2024 Dünyadan Futbol
Stoke City, Hull City deplasmanında galip!
Stoke City, Hull City deplasmanında galip! Championship'in 39'uncu haftasında Stoke City, Hull City'i deplasmanda 2-0 mağlup etti.
29.03.2024 Futbol
Milli ara sona erdi, heyecan kaldığı yerden devam ediyor… Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar, son dakika haberleri ve çok daha fazlası yine Misli’de!
Milli ara sona erdi, heyecan kaldığı yerden devam ediyor… Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar, son dakika haberleri ve çok daha fazlası yine Misli’de! Milli ara sonrasında ligler geri dönüyor… Premier Lig, Serie A, La Liga, Bundesliga ve Ligue 1 başta olmak üzere pek çok ligde mücadeleler kaldığı yerden devam ediyor. Futbol tutkunlarını bu hafta sonunda birbirinden güzel maçlar bekliyor. Süper Lig özlemi ise 2-3 ve 4 Nisan’da oynanacak maçlarla sona erecek.
29.03.2024 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Hull City ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.