Hulusi

Hulusi

Son dakika hulusi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hulusi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hulusi haber sayfamızda...

Hulusi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.823 hulusi haberi bulunmuştur.
Antalya'da turistlere özel karşılama
Antalya'da turistlere özel karşılama Turizmde yeni rekor hedefleyen Antalya'da ören yerlerini ziyaret eden turistler, kırmızı karanfillerle karşılandı. Türkiye'ye 4'üncü kez geldiğini belirten Karmen Peralta, "Çok güzeldi. Çiçekli karşılama da kraliçe gibi hissettirdi" dedi.
21.04.2024 Ekonomi
Otobüste fenalaşıp ölen adamın kanında granit taşı tespit edildi
Otobüste fenalaşıp ölen adamın kanında granit taşı tespit edildi Şehirler arası yolcu otobüsünde seyahat ederken Samsun'da fenalaşıp hayatını kaybeden Bilal Yiğit’in (56) ön otopsi raporunda kanında granit taşı maddesi tespit edildi.
18.04.2024 Gündem
Yer: Kayseri! Bunalıma girip 2 akrep yedi... Acı veda
Yer: Kayseri! Bunalıma girip 2 akrep yedi... Acı veda Kayseri’de, iddiaya göre, 2 akrep yedikten sonra yolcu otobüsünde fenalaşarak Samsun’da hayatını kaybeden Bilal Yiğit, toprağa verildi.
18.04.2024 Gündem
Kahvehaneye geldi ve kurşun yağdırdı! Saldırı anı böyle kaydedildi
Kahvehaneye geldi ve kurşun yağdırdı! Saldırı anı böyle kaydedildi İstanbul Silivri'de husumetli olduğu şahsın bulunduğu kahvehaneye gelen bir kişi kurşun yağdırdı. İşte detaylar...
16.04.2024 Gündem
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gürcistan İçişleri Bakanı Gomelauri ile bir araya geldi.
16.04.2024 Haberler
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gürcistan İçişleri Bakanı Gomelauri ile bir araya geldi. İşte detaylar...
16.04.2024 Gündem
İki kardeşin feci ölümü! 1 gün önce evlerine döndüler
İki kardeşin feci ölümü! 1 gün önce evlerine döndüler Kayseri'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Samet (19) ile kardeşi Ahmet Can Karaaslan'ın (17) cenazeleri, toprağa verildi. 2 kardeşin bayram tatili için şehir dışında olduğu, olaydan 1 gün önce kente döndükleri ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
AFAD Başkanı Memiş'ten açıklama: Teleferik kazasında kurtarılanların sayısı 74 oldu
AFAD Başkanı Memiş'ten açıklama: Teleferik kazasında kurtarılanların sayısı 74 oldu Antalya'da yaşanan teleferik kazasıyla ilgili bölgede incelemelerde bulunan AFAD Başkanı Okay Memiş, şu ana kadar kurtarılan vatandaş sayısının 74 olduğunu açıkladı. Antalya Valisi Hulusi Şahin ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte basın mensuplarına son durum hakkında bilgi veren AFAD Başkanı Memiş "Bugün saat 17.25 civarında Antalya Konyaaltı’nda bulunan yaklaşık 600 rakıma kadar çıkan teleferikte meydana gelen kaza neticesinde kabinlerden biri maalesef yere çakıldı ve bu kaza neticesinde 1 vatandaşımız hayatını kaybetti, 6 vatandaşımız yaralandı" dedi.
13.04.2024 Gündem
CHP'li Başkan Keskin'in oğlu toprağa verildi
CHP'li Başkan Keskin'in oğlu toprağa verildi CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’in yaşamına son veren avukat oğlu Hüseyin Keskin (31), son yolculuğuna uğurlandı.
6.04.2024 Gündem
KAAN projesi etkisi
KAAN projesi etkisi Türkiye’nin savunma sanayii alanında attığı önemli adımlar ile KAAN’ın 2028’de Hava Kuvvetleri’nin envanterine alınması planı, F-16 paketi çerçevesinde ABD’den yapılacak alımları da etkiledi.
30.03.2024 Gündem
Bakan Tunç: Emeklimizin alım gücünü artıracağız
Bakan Tunç: Emeklimizin alım gücünü artıracağız Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Kurucaşile teşkilatı tarafından Çok Programlı Lisesi'nin spor salonunda düzenlenen iftar programına katıldı. Bakan Tunç, burada AK Parti Kurucaşile Belediye Başkanı Hulusi Sayın ve partililer tarafından karşılandı.
29.03.2024 Gündem
Kazada ölen motokurye ile ilgili yürek yakan detay
Kazada ölen motokurye ile ilgili yürek yakan detay Kayseri’de, otomobilin çarptığı kazada hayatını kaybeden motokurye Mehmet Özçelik (26), toprağa verildi. Özçelik'in 2 ay önce işe başladığı, askere gideceği için para biriktirdiği belirtildi.
29.03.2024 Gündem
Kazada ölen motokuryeyle ilgili acı detay
Kazada ölen motokuryeyle ilgili acı detay Kayseri'de, otomobilin çarptığı kazada hayatını kaybeden motokurye Mehmet Özçelik (26), toprağa verilirken, acı detaylar da ortaya çıktı.
29.03.2024 Gündem
Alkollü kadın sürücü dehşet saçtı! Çarptığı motokuryeyi ölüme terk etti
Alkollü kadın sürücü dehşet saçtı! Çarptığı motokuryeyi ölüme terk etti Denizli'de alkollü olduğu ve hatalı sollama yaptığı iddia edilen kadın sürücünün çarpıp ölüme terk ettiği motokurye kurtarılamadı. Kadın sürücü ise yakalanarak ifade işlemleri için karakola götürüldü.
29.03.2024 Gündem
ABD heyeti F-16’lar için Ankara’ya geldi
ABD heyeti F-16’lar için Ankara’ya geldi ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyeti temaslarda bulunmak için dün Ankara’ya geldi.
29.03.2024 Dünya
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a Trabzonspor maçında olay teklif! 'İstersen takımı sahadan çek'
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a Trabzonspor maçında olay teklif! 'İstersen takımı sahadan çek' Trabzon’da yaşanan olayların ardından, ligden çekilmek de dahil tüm konuları görüşmek için genel kurul kararı alan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var. Vereceğimiz kararda kan, ter, gözyaşı olacak" diye konuştu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Kazada şehit düşen polis Furkan Bor son yolculuğuna uğurlandı
Kazada şehit düşen polis Furkan Bor son yolculuğuna uğurlandı İstanbul Şişli'de kaza sonucu şehit düşen polis memuru Furkan Bor (27) Bingöl'de son yolculuğuna uğurlandı.
23.03.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz: Doğu'ya, Güneydoğu'ya tarihinde hiçbir dönemde olmadığı kadar yatırım yaptık
Cevdet Yılmaz: Doğu'ya, Güneydoğu'ya tarihinde hiçbir dönemde olmadığı kadar yatırım yaptık Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Tuzla’da düzenlenen Doğu ve Güneydoğu STK ve Kanaat Önderleri Buluşması’nda yaptığı konuşmada, “Terör en büyük zararı Doğu'ya, Güneydoğu'ya, orada yaşayan vatandaşlarımıza verdi. Hangi mezhepten olursa olsun, hangi etnik yapıdan olursa olsun en büyük zararı Doğu, Güneydoğu'da yaşayan insanımız çekti. Şimdi tersine huzur ortamı da en büyük faydayı Doğu'ya, Güneydoğu'ya veriyor” açıklamasında bulundu.
23.03.2024 Gündem
Bakan Ersoy Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin iftar programına katıldı!
Bakan Ersoy Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin iftar programına katıldı! Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) 40'ıncı yıl gecesi ve iftar programına katıldı. Törende konuşan Bakan Ersoy, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin 40'ıncı yaşını kutladı.
22.03.2024 Gündem
5 bölgeye hava harekatı: 27 hedef imha edildi
5 bölgeye hava harekatı: 27 hedef imha edildi Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak’ın kuzeyindeki terörist saldırı girişiminde şehit düşen Tabip Teğmen Hulusi Elçi’nin kanını yerde bırakmadı.
20.03.2024 Gündem
MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı
MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma ve saldırı girişiminde bir askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını, ilk temasta 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
20.03.2024 Gündem
Hulusi Akar: Yapmamız gerekenleri yaptık, yapacağız
Hulusi Akar: Yapmamız gerekenleri yaptık, yapacağız TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Eyüpsultan Belediyesi ve Eyüpsultan Kaymakamlığı’nın ev sahipliğinde şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları için düzenlenen iftar programına katıldı.
17.03.2024 Gündem
Bakan Ersoy Kemer'de atık su arıtma tesisini açtı
Bakan Ersoy Kemer'de atık su arıtma tesisini açtı Antalya'nın Kemer ilçesinde finansmanı ve yapımı bakanlıkça gerçekleştirilen Kemer Çamyuva Atık Su Arıtma Tesisi'nin açılışı gerçekleştirildi.
16.03.2024 Gündem
Ağaca çarpıp yanan otomobilin sürücüsü son yolculuğuna uğurlandı
Ağaca çarpıp yanan otomobilin sürücüsü son yolculuğuna uğurlandı Kayseri’de sağanak nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkıp refüjdeki ağaca çarparak alev alan otomobilde hayatını kaybeden İbrahim Atalay (34), son yolculuğuna uğurlandı.
15.03.2024 Gündem
"Antalya Havalimanı Genişletme Projesi bu yıl tamamlanacak"
"Antalya Havalimanı Genişletme Projesi bu yıl tamamlanacak" Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Havalimanı Genişletme Projesi'nin 800 milyon eurodan fazla bir yatırım kapasitesiyle bu yıl içinde tamamlanacağını bildirdi.
15.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hulusi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.