Hurma

Hurma

Son dakika hurma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hurma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hurma haber sayfamızda...

Hurma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.567 hurma haberi bulunmuştur.
Eda Erdem, Ali Koç'tan söz aldı | Galatasaray'da İlkin Aydın'dan hakeme sitem
Eda Erdem, Ali Koç'tan söz aldı | Galatasaray'da İlkin Aydın'dan hakeme sitem Eğlence voleybol programı Sonradan Voleybol Gurmesi'nde hem haftanın viral videoları hem de çok konuşulan olaylar mercek altına alındı. Skorer'den Serkan Özen ve Nergis Aşkın'ın hazırlayıp sunduğu programda; Gabi'nin VakıfBank'a vedası, Serkan Hurma ve Ali Frantti aşkı, İlkin Aydın'ın hakeme isyanı, Eda Erdem ve Ali Koç arasında geçen diyalog gibi haftanın birçok viral videosu değerlendirildi.
17.04.2024 Programlar
Beşiktaş için Mircea Lucescu iddiası! 'Teklifi kabul etti'
Beşiktaş için Mircea Lucescu iddiası! 'Teklifi kabul etti' Rumen basını, son olarak Dinamo Kiev'i çalıştıran Mircea Lucescu'nun Beşiktaş'ın teklifini kabul ettiğini öne sürdü.
15.04.2024 Beşiktaş
Kenan Yıldız imzayı atıyor! Resmi açıklama bekleniyor
Kenan Yıldız imzayı atıyor! Resmi açıklama bekleniyor Juventus, milli futbolcu Kenan Yıldız ile 2028 yılına kadar sürecek yeni bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.
15.04.2024 İtalya Serie A
Sevil Becan, Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanlığı'na adaylığını koydu
Sevil Becan, Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanlığı'na adaylığını koydu Fenerbahçe’de bir dönem genel sekreterlik görevinde bulunan ve şu an yönetim kurulu üyeliği yapan Sevil Zeynep Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
15.04.2024 Fenerbahçe
Sivasspor-Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktı! En pahalısı 1100 TL
Sivasspor-Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktı! En pahalısı 1100 TL Kırmızı-beyazlı ekibin Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.
15.04.2024 Sivasspor
Serdar Topraktepe ilk antrenmanına çıktı
Serdar Topraktepe ilk antrenmanına çıktı Fernando Santos'un görevine son verilmesinin ardından takımın başına getirilen Serdar Topraktepe ilk idmanına çıktı.
15.04.2024 Beşiktaş
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye çifte müjde! Çalışmalara başladılar
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye çifte müjde! Çalışmalara başladılar UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşılaşmaya hazırlanan Fenerbahçe, hazırlıklarına başladı. Kritik mücadele öncesi sarı-lacivertli ekibe 2 yıldız oyunsunundan müjdeli haber geldi.
15.04.2024 Fenerbahçe
Senad Ok'tan Fenerbahçeli yıldıza eleştiri: Kendini değiştirmesi lazım! Böyle giderse yollar ayrılır
Senad Ok'tan Fenerbahçeli yıldıza eleştiri: Kendini değiştirmesi lazım! Böyle giderse yollar ayrılır Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fatih Karagümrük engelini 2-1'lik skorla aştı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, galibiyet sonrası sarı-lacivertli takımdaki gelişmeleri aktardı.
15.04.2024 Fenerbahçe
Süleyman Hurma'dan Emre Mor açıklaması! 'Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaranamıyoruz'
Süleyman Hurma'dan Emre Mor açıklaması! 'Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaranamıyoruz' Fatih Karagümrük'te kiralık oynayan Emre Mor'un Fenerbahçe karşısında forma giymemesi tartışmalara neden olmuştu. Kırmızı-siyahlı kulübün Başkanı Süleyman Hurma konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
15.04.2024 Karagümrükspor
İstanbul Avrupa’nın ‘incileri’ arasında
İstanbul Avrupa’nın ‘incileri’ arasında “Boğaz’ın incisi” İstanbul, küresel marka uzmanı Resonance Consultancy’nin birçok kritere göre yaptığı değerlendirmede “Avrupa’nın en iyi ilk 10 kenti” arasında yer aldı.
10.04.2024 Gündem
Kaybetti ama pes etmedi!  20 yıllık muhtara karşı kazanıp ilk kadın muhtar oldu
Kaybetti ama pes etmedi! 20 yıllık muhtara karşı kazanıp ilk kadın muhtar oldu Antalya'da yaşayan 4 çocuk annesi Canan Aydın (52), daha önce aday olup kaybettiği muhtarlık seçiminde, kendisini arayan bir seçmene verdiği söz nedeniyle 31 Mart seçimlerinde tekrar aday oldu. 20 yıldır muhtarlık yapan rakibi karşısında seçimi kazanan Aydın, kentin en büyük 3’üncü mahallesinin ilk kadın muhtarı oldu.
7.04.2024 Gündem
Hurma paketindeki 'plastik çubuk' detayı! Bakın ne işe yarıyor
Hurma paketindeki 'plastik çubuk' detayı! Bakın ne işe yarıyor Ramazan ayının gelişiyle birlikte hurmaları sofraya dahil ediyoruz. Market raflarında yerini alan paketli hurmaların içinde genellikle küçük bir çubuk yer alır. İşte görenlerin merak ettiği çubuğun kullanım amacı.
21.03.2024 Püf Noktası
Ramazan bereketi
Ramazan bereketi İstanbul’da geleneksel alışverişin kalbinin attığı semt çarşılarında Ramazan yoğunluğu gözleniyor. Vatandaş, bütçesine göre seçerek alışveriş yapıyor.
17.03.2024 Ekonomi
Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı
Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı Yerel seçim kapsamında Trabzon'da bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan açıklamalarda bulundu.
14.03.2024 Gündem
Dertlere deva hastalara şifa hurmanın 7 faydası! Stresinizi kontrol etmek için 1 tane yiyin
Dertlere deva hastalara şifa hurmanın 7 faydası! Stresinizi kontrol etmek için 1 tane yiyin Ramazan ayının gelmesiyle sofralarımızda daha sık kullandığımız hurma, çoğu kişi için gerçekten sık tercih edilen bir besindir. Yalnızca bir ay değil yılın 12 ayı tüketmemiz gereken hurmanın iyi gelmediği şey yok. İşte hurmanın 7 faydası!
1 bardağında bin şifa var! Süt ile karıştırınca kabızlık dert olmuyor, enerji tavan yapıyor
1 bardağında bin şifa var! Süt ile karıştırınca kabızlık dert olmuyor, enerji tavan yapıyor Ramazan ayının gelmesiyle birlikte hurmayla dolup taşan sofralar görmeye başlıyoruz. Hurmayı sütle karıştırdığınızda etkili bir enerji deposu olacağını biliyor muydunuz? Faydalarını öğrenince her gün 1 bardak içmek isteyeceksiniz. İşte sindirimi rahatlatan, enerji depolayan karışım.
13.03.2024 Genel Sağlık
Yedikten hemen sonra yatmayın
Yedikten hemen sonra yatmayın Oruç günlerini hareketsiz geçirmemeye, özellikle iftar ertesinde uyuklamamaya dikkat edilmeli. Reflü sorunu olanların ise öğünlerden hemen sonra yatmaması, dik veya dik oturuşa yakın şekilde durmaları gerekiyor.
13.03.2024 Gündem
Oruç neden hurmayla açılır? Ramazan ayının gözdesi hurmayla orucu açmak sevap mı?
Oruç neden hurmayla açılır? Ramazan ayının gözdesi hurmayla orucu açmak sevap mı? Mübarek Ramazan ayı başlamasıyla birlikte oruç ile ilgili konular merak edilmeye başlandı. İftar için hazırlıklar devam ederken Ramazan sofralarının olmazsa olmazı hurma da başköşede yerini aldı. Peki, oruç neden hurmayla açılır?
12.03.2024 Bilgi Rehberi
Orucu tatlıyla açmak hata mı? Hadislerde de geçiyor: 'Hurma yoksa su'
Orucu tatlıyla açmak hata mı? Hadislerde de geçiyor: 'Hurma yoksa su' Ramazan ayında oruç açmak için pek çok farklı besin tercih ediliyor. Kiminin çorbayla kiminin suyla kiminin de hurma ve zeytinle açtığı oruç, iftarda sağlıklı beslenildiğinde çok daha verimli ve sağlıklı sonuçlar doğuruyor. Hadislerde de geçen oruç açma yöntemini haberimizde anlattık.
Ramazan ayının vazgeçilmezi hurma
Ramazan ayının vazgeçilmezi hurma amazan ayı boyunca sofraların vazgeçilmezlerinden olan hurma tezgahları süslüyor.
12.03.2024 Ekonomi
Hamur işi işlenmiş et yemeyin
Hamur işi işlenmiş et yemeyin Sahurda yağlı hamur işinden, sucuk, salam, sosis gibi işlenmiş et ürünlerinden, gazlı içeceklerden uzak durun. Bunların yerine yumurta, yağsız zeytin ve peynirler, tam tahıllı ekmek tüketerek sağlığınızı koruyabilir, hatta kilo bile verebilirsiniz…
12.03.2024 Gündem
Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir? Diş fırçalamak orucu bozar mı? Diyanet açıkladı...
Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir? Diş fırçalamak orucu bozar mı? Diyanet açıkladı... Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde oruç tutan vatandaşlar oruç bozan durumları, oruç bozan şeyleri bilmek ve buna göre bu hususlara dikkat etmek istiyorlar. Sağlık durumu el veren her müslüman oruç ibadetini yerine getirmekle sorumludur. Peki Diş fırçalamak orucu bozar mı? Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir?
11.03.2024 Gündem
Oruçluyken tok tutan besinler nelerdir? Oruçluyken kaçınılması gereken besinler nelerdir?
Oruçluyken tok tutan besinler nelerdir? Oruçluyken kaçınılması gereken besinler nelerdir? Oruç tutarken uzun süre tok kalmamızı sağlayacak besinler neler?
Mağaradan çıkan günlük bilinenleri altüst etti! 'Piramitleri köleler değil, işçiler yaptı'
Mağaradan çıkan günlük bilinenleri altüst etti! 'Piramitleri köleler değil, işçiler yaptı' Uzaylılar, Masonlar ve unutulmuş bir teknoloji kullanan gizemli medeniyet... Mısır Piramitleri, kimler tarafından inşa edildiğine dair komplo teorileriyle çevrili bir tarihe sahipti. Ancak 4 bin 500 yıl önce bir işçinin tuttuğu günlük, piramitler hakkında tüm bilinenleri altüst etti. Peki, bu parşömenlerde neler anlatılıyordu?
7.03.2024 Yaşam
Hurma tezgaha indi
Hurma tezgaha indi Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala hurma çeşitleri Gaziantep'in çarşı ve pazar tezgahlarındaki yerini aldı.
1.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hurma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.