Hüseyin Kara

Hüseyin Kara

Millet Partisi Muğla 4 .sıra Adayı.

Hüseyin Kara

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.441 hüseyin kara haberi bulunmuştur.
Çatlaklar raporda! Facia öncesi oluştu, gözardı edildi
Çatlaklar raporda! Facia öncesi oluştu, gözardı edildi Altın madeni faciasından saatler önce madencilerin çektiği çatlak fotoğrafları bilirkişi raporunda delil olarak yer aldı Suçlanan yetkililerden biri, 5 işçinin olduğu toprak altındaki  konteynerin güvenli bölgede olması nedeniyle boşaltılmadığını söyledi​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​.
19.02.2024 Gündem
Erzincan'da işçilerin lokasyonları tespit edildi! Bakan Bayraktar son durumu paylaştı
Erzincan'da işçilerin lokasyonları tespit edildi! Bakan Bayraktar son durumu paylaştı Erzincan’ın İliç ilçesindeki Anagold Maden sahasında kayan toprağın altında kalan 9 işçinin lokasyonu tespit edildi. Bakan Bayraktar bölgedeki son durumu açıkladı.
16.02.2024 Haberler
Erzincan'da işçilerin lokasyonları tespit edildi! Bakan Bayraktar son durumu paylaştı
Erzincan'da işçilerin lokasyonları tespit edildi! Bakan Bayraktar son durumu paylaştı Erzincan’ın İliç ilçesindeki Anagold Maden sahasında kayan toprağın altında kalan 9 işçinin lokasyonu tespit edildi. Bakan Bayraktar bölgedeki son durumu açıkladı.
16.02.2024 Gündem
Altın madenindeki faciada kayıp işçilerin isimleri belli oldu
Altın madenindeki faciada kayıp işçilerin isimleri belli oldu Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeni sahasında kayan toprağın altında kalan 9 işçiyi arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
14.02.2024 Gündem
‘Coğrafyaya uygun değil’
‘Coğrafyaya uygun değil’ Türk isimler, Amerikalı oyuncu Cameron Diaz’ın mutlu evlilik için ayrı yataklarda uyuma fikrinin coğrafyaya uygun olmadığını dile getirdi.
26.12.2023 Cadde
Jessica May 10 kilo zırh giydi
Jessica May 10 kilo zırh giydi Fotoğrafçı Hüseyin Kaya ile 2018 yılında nikâh masasına oturan ve 2022'de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı hakkı alan oyuncu Jessica May, 30'uncu yaş gününü dostları ile birlikte kutladı. May, eşinin aldığı iki hediyeden bahsetti.
7.12.2023 Cadde
Jessica May'in tarih merakı! Elindeki kitaplar dikkat çekti
Jessica May'in tarih merakı! Elindeki kitaplar dikkat çekti 'Yeni Gelin' dizisiyle adını duyuran Jessica May, önceki gün Akmerkez'deydi. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı için yaptığı başvuru Mart 2022'de kabul edilen Brezilyalı oyuncu, elinde Türk tarihi ile ilgili kitaplarla görüntülendi.
29.07.2023 Cadde
Jessica May: Bol bol muhlama yedim
Jessica May: Bol bol muhlama yedim Geçtiğimiz yıl mart ayında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı hakkı alan oyuncu Jessica May ile eşi Hüseyin Kara, önceki akşam Kuruçeşme'deki bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı.
21.01.2023 Cadde
‘Bol bol muhlama yedik’
‘Bol bol muhlama yedik’ Jessica May ve eşi Hüseyin Kara, önceki akşam Kuruçeşme Oligark’tan çıkarken görüntülendi.
21.01.2023 Cadde
Jessica May: Beni makyajsız yakaladınız!
Jessica May: Beni makyajsız yakaladınız! Rol aldığı diziler ile Türkiye'de şöhreti yakalayan ve Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik sürdüren Jessica May, önceki gün Etiler'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen güzel oyuncu May, "Beni makyajsız yakaladınız, umarım kötü görünmüyorumdur" ifadelerini kullandı.
10.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Beverly Hills buluşması Yaşamlarını dünya jet setinin buluşma noktası Bevery Hills’de sürdüren Begüm Şen, davetlerin aranılan ismi oluyor...
11.11.2022 Cadde
İstanbul’un keyfini çıkardılar
İstanbul’un keyfini çıkardılar Jessica May ve eşi Hüseyin Kara, önceki gün Akmerkez’de objektiflere takıldı.
16.07.2022 Cadde
Beşiktaş’ı altüst etmiş
Beşiktaş’ı altüst etmiş Oyuncu Jessica May, fotoğrafçı eşi Hüseyin Kara’yla Beşiktaş’ta objektiflere takıldı.
8.07.2022 Cadde
Jessica May tatil sezonunu açtı
Jessica May tatil sezonunu açtı 'Yeni Gelin' (2017-2018) dizisi ile Türkiye'de şöhreti yakalayan, Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik sürdüren Jessica May, geçtiğimiz aylarda Türk vatandaşı olmuştu. 28 yaşındaki güzel, fotoğrafçı eşi ile Bodrum'da denizin ve güneşin keyfini çıkardı. Fit haliyle dikkat çeken May'i, Hüseyin Kara iskelede havluyla bekledi.
22.06.2022 Cadde
Eşiyle tatilde
Eşiyle tatilde Türk vatandaşlığına geçen Jessica May ve eşi Hüseyin Kara, Titanic Deluxe Bodrum’da görüntülendi.
22.06.2022 Cadde
Fındığın başkenti Giresun’da çay hasadı başladı
Fındığın başkenti Giresun’da çay hasadı başladı Türkiye'nin en kaliteli fındığını yetiştirilen ili Giresun’un Eynesil, Görele, Tirebolu, Çanakçı ve Güce ilçelerinde 15 bin dolayında üreticinin yılda yaklaşık 40 bin ton civarında üretimi gerçekleştirilen çay hasadı başladı.
4.06.2022 Ekonomi
Jessica May yeni kimliğiyle poz verdi
Jessica May yeni kimliğiyle poz verdi ‘Yeni Gelin’ (2017-2018) dizisiyle Türkiye’de şöhreti yakalayan, Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik sürdüren Jessica May, geçtiğimiz mart ayında Türk vatandaşı olmuştu. Elinde Türk kimliğiyle basın mensuplarına poz veren genç oyuncu, son derece gururlu olduğunu söyledi.
3.06.2022 Cadde
Brezilya'da çiftçilik yapacak
Brezilya'da çiftçilik yapacak Oyuncu Jessica May, ülkesi Brezilya’da tarım işine girerek, ticarete atılacak.
1.04.2022 Cadde
Hem ziyaret hem ticaret
Hem ziyaret hem ticaret Oyuncu Jessica May, ülkesi Brezilya’da tarım işine girerek, ticarete atılıyor.
30.03.2022 Cadde
Jessica May: Türk vatandaşı olduğum için kendimle gurur duyuyorum
Jessica May: Türk vatandaşı olduğum için kendimle gurur duyuyorum Son dönemde Türkiye'de rol aldığı projelerle adından söz ettiren Brezilyalı oyuncu Jessica May, Türk vatandaşı oldu. Eşi Hüseyin Kara’yla mutlu bir evliliği olan oyuncu, Türk vatandaşı olduktan sonra sosyal medyada kendisine gelen kötü yorumlara isyan etti.
29.03.2022 Cadde
'Satın almadım, hak kazandım'
'Satın almadım, hak kazandım' 11 yıldır Türkiye’de olmasına rağmen dört sene önce evlendiğinde Türk vatandaşlığına başvuran Jessica May, “Satın almak değil, hak etmek istiyordum” dedi.
26.03.2022 Cadde
Türk vatandaşı oldu
Türk vatandaşı oldu Brezilyalı Jessica May, Türk vatandaşı oldu.
18.03.2022 Cadde
Brezilyalı oyuncu Jessica May, Türk vatandaşı oldu
Brezilyalı oyuncu Jessica May, Türk vatandaşı oldu 2018'de dünyaevine girdiği fotoğrafçı Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik sürdüren Brezilyalı Jessica May, Türk vatandaşı oldu. Bir süredir vatandaşlık için uğraşan ünlü oyuncu, haberi sosyal medyada duyurdu.
17.03.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Hüseyin Kara ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.