Huzistan

Huzistan

Son dakika Huzistan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Huzistan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Huzistan haber sayfamızda...

Huzistan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 219 huzistan haberi bulunmuştur.
E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen anne ve baba adayları heyecanlarının yanı sıra isim konusunda da büyük heyecan yaşıyorlar. Kız bebeklerine verecek isimleri seçerken aileler konu üzerine derin bir araştırma sürecine giriyor. Bebeklerine verecekleri isim konusunda kulağa hoş gelen ve anlamlarına dikkat eden aileler duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimleri tercih ediyorlar. Hayat boyu taşıyacakları isimlerinin en güzel olması için aileler kararsız kalabiliyor. Kız bebekler için Kur’an’da geçen birbirinden güzel isimler bulunuyor. E harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
İran’da yeni yıl idamlarla başladı
İran’da yeni yıl idamlarla başladı Silahlı soygun suçundan hüküm giyen beş kişi, 1 Ocak sabahında Kerec hapishanesinde idam edildi. Savcılık, idam edilenlerin polis üniformasıyla soygun yaptığını ve üç kişinin kulağını kestiğini belirtiyor.
1.01.2024 Dünya
İran’ın Stockholm Büyükelçisi, İsveç Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı
İran’ın Stockholm Büyükelçisi, İsveç Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı İran’ın Stockholm Büyükelçisi, Arap Mücadelesi Nidal Hareketi (ASMLA) lideri Habib Cab’ın dün İran’da idam edilmesinin ardından İsveç Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı.
7.05.2023 Dünya
Türkiye’den İran’a kaçırılan çifte vatandaşa idam
Türkiye’den İran’a kaçırılan çifte vatandaşa idam İran, dün hakkında idam kararı verilen bir kişinin infazını gerçekleştirdiğini duyurdu. Türkiye’den İran’a kaçırılan ve İsveç vatandaşlığı da bulunan rejim muhalifi Habib Chaab’ın idam cezasının infaz edildiği açıklanırken, İsveç, olaya tepki gösterdi.
7.05.2023 Dünya
İran bir kişiyi daha asarak idam etti
İran bir kişiyi daha asarak idam etti İran, 2018 yılındaki askeri geçit törenine düzenlenen ve 25 kişinin öldüğü saldırıyla bağlantılı olduğu gerekçesiyle, İran asıllı bir İsveç vatandaşını bugün asarak idam etti.
6.05.2023 Dünya
Depremin acısını 9 ülke ortak yaşadı
Depremin acısını 9 ülke ortak yaşadı 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde Malatya’da yıkılan binaların enkazlarında kalan 101 Suriye, altı Afganistan, dört Azerbaycan, üç Yemen, üç İran, bir Hindistan, bir Kamerun, bir Özbekistan ve bir Bosna Hersek uyruklu olmak üzere 121 yabancı uyruklu kişi hayatını kaybetti.
25.03.2023 Gündem
İran'dan ayrılıkçı "Nidal Hareketi" lideri Cab'a idam cezası
İran'dan ayrılıkçı "Nidal Hareketi" lideri Cab'a idam cezası İran'da faaliyet gösteren ayrılıkçı "Nidal Hareketi" (Ahvaz'ın Kurtuluşu için Arap Mücadelesi Hareketi) lideri Habib Ferecullah Cab'a, 2018'de Ahvaz şehrinde askeri geçiş töreni sırasında gerçekleşen terör saldırısını tasarlamak suçundan idam cezası verildi.
12.03.2023 Dünya
İran'da aylardır devam eden zehirlenme vakaları! 'İnsanlık suçu'
İran'da aylardır devam eden zehirlenme vakaları! 'İnsanlık suçu' İran’ın Huzistan eyaletine bağlı Ahvaz ve Abadan kentlerinde bulunan iki okulda öğrenciler zehirlenme belirtileriyle hastaneye kaldırıldı.
11.03.2023 Dünya
İran yeni nükleer santralin inşasına başladı
İran yeni nükleer santralin inşasına başladı İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Muhammed İslami, ülkenin güneybatısındaki Huzistan eyaletinde "Karun" adlı yeni nükleer santralin inşasına başlandığını belirterek, "Bu nükleer santralle birlikte ülkenin elektrik üretiminde yüzde 20 oranında nükleer enerjiden yararlanacağız" dedi.
3.12.2022 Dünya
İran’da protestoculara ateş açıldı
İran’da protestoculara ateş açıldı İran’da Mahsa Amini’nin ahlak polisince gözaltına alındığı sırada ölmesiyle başlayan eylemlerde yaklaşık iki ay geride kalırken, önceki gün, 2019’daki akaryakıt zammı protestolarının yıldönümünde sokaklarda tansiyon yükseldi.
17.11.2022 Dünya
İran’da Mahsa Amini protestolarında 3 kişiye daha idam cezası!
İran’da Mahsa Amini protestolarında 3 kişiye daha idam cezası! İran’da Mahsa Amini’nin ölümü sonrası başlayan gösterilerde "Ateşsiz silah kullanmak suretiyle devlete savaş açmak" ve "Kamu kurumunu ateşe vermek" gibi suçlardan yargılanan 3 kişiye daha idam cezası verildi.
16.11.2022 Dünya
İran’da Mahsa Amini protestoları devam ediyor! ilk idam cezası verildi
İran’da Mahsa Amini protestoları devam ediyor! ilk idam cezası verildi İran’da Mahsa Amini’nin ölümü sonrası başlayan gösterilerde ilk idam cezası kamu güvenliğini bozmak ve devlete savaş açmak suçlamaları ile tutuklanan 6 kişiden 1’ine verildi.
13.11.2022 Dünya
Fransa'da 18 yıl havalimanında yaşayan Mehran Karimi Nasseri öldü
Fransa'da 18 yıl havalimanında yaşayan Mehran Karimi Nasseri öldü Hikayesi The Terminal filmine ilham olan İranlı mülteci Mehran Karimi Nasseri, Fransa'da 18 yıl yaşadığı Paris Charles de Gaulle Havalimanı'nda hayatını kaybetti.
13.11.2022 Dünya
İran’da 43 kişinin öldüğü Metropol binasının ayakta kalan kulesi de çöktü: 1 ölü
İran’da 43 kişinin öldüğü Metropol binasının ayakta kalan kulesi de çöktü: 1 ölü İran’ın Huzistan eyaletinde geçtiğimiz mayıs ayında yapım aşamasındayken çöken Metropol İş Merkezi’nin ayakta kalan kulesinin kontrollü yıkım işlemi sırasında çökmesiyle 1 kişi hayatını kaybetti.
26.10.2022 Haberler
Galibi olmayan İran-Irak savaşının üzerinden 34 yıl geçti
Galibi olmayan İran-Irak savaşının üzerinden 34 yıl geçti İran ile Irak arasında uzun yıllara dayanan sınır ihtilafları, içişlerine müdahale ve İran'ın devrim ihracı iddiaları ile başlayan ve 8 yıl süren savaşın sona ermesinin üzerinden 34 yıl geçti. Saddam Hüseyin önderliğindeki Irak ile Ayetullah Humeyni liderliğindeki İran'da savaşın etkileri hala devam ediyor.
20.09.2022 Haberler
Galibi olmayan İran-Irak savaşının üzerinden 34 yıl geçti
Galibi olmayan İran-Irak savaşının üzerinden 34 yıl geçti İran ile Irak arasında uzun yıllara dayanan sınır ihtilafları, içişlerine müdahale ve İran'ın devrim ihracı iddiaları ile başlayan ve 8 yıl süren savaşın sona ermesinin üzerinden 34 yıl geçti. Saddam Hüseyin önderliğindeki Irak ile Ayetullah Humeyni liderliğindeki İran'da savaşın etkileri hala devam ediyor.
20.09.2022 Dünya
İran'da minibüs ile kamyon çarpıştı: 16 ölü, 8 yaralı
İran'da minibüs ile kamyon çarpıştı: 16 ölü, 8 yaralı İran'ın Huzistan eyaletinde minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu 16 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı.
30.08.2022 Haberler
İran'da 29 kişi hayatını kaybetmişti! 1 günlük yas ilan edildi
İran'da 29 kişi hayatını kaybetmişti! 1 günlük yas ilan edildi İran'ın güneyinde bulunan Huzistan eyaletine bağlı Abadan şehrinde 10 katlı Metropol adlı binanın çökmesi nedeniyle ülkede 1 günlük genel yas ilan edildi.
28.05.2022 Dünya
İran'da çöken bina sonrası başlayan gösteriler şiddet eylemlerine dönüştü
İran'da çöken bina sonrası başlayan gösteriler şiddet eylemlerine dönüştü İran'ın Abadan şehrinde 10 katlı bir binanın çökmesi sonrası başlayan gösterilerde tansiyon yükselmeye devam ediyor.
28.05.2022 Dünya
İran'da çöken binada bilanço ağırlaşıyor
İran'da çöken binada bilanço ağırlaşıyor İran'ın Abadan kentinde 3 gün önce çeken 10 katlı binada hayatını kaybedenlerin sayısı 18'e ulaştı.
26.05.2022 Haberler
İran'da çöken binada bilanço ağırlaşıyor!
İran'da çöken binada bilanço ağırlaşıyor! İran'ın Abadan kentinde 3 gün önce çeken 10 katlı binada hayatını kaybedenlerin sayısı 18'e ulaştı.
26.05.2022 Dünya
Ülkede 10 katlı bina yerle bir oldu: Ölü ve yaralılar var!
Ülkede 10 katlı bina yerle bir oldu: Ölü ve yaralılar var! İran'ın güneyinde bulunan Huzistan eyaletine bağlı Abadan şehrinde çöken binada en az 5 kişi hayatını kaybetti, enkaz altında 80 kişinin olduğu bildiriliyor.
23.05.2022 Dünya
İran'da eğitime hava kirliliği engeli
İran'da eğitime hava kirliliği engeli İran'da yüksek hava kirliliği ve toz bulutları nedeniyle başkent Tahran dahil olmak üzere İlam, Huzistan, Loristan, Hamedan ve Kermanşah eyaletlerinde tüm okullar ve üniversitelerde tatil ilan edildi.
17.05.2022 Dünya
İran'da facia gibi trafik kazası! Çok sayıda ölü ve yaralı var
İran'da facia gibi trafik kazası! Çok sayıda ölü ve yaralı var İran'ın Huzistan eyaletinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişinin hayatını kaybettiği ve 27 kişinin yaralandığı bildirildi.
10.01.2022 Dünya
İran'da facia gibi kaza! Ölü ve yaralılar var
İran'da facia gibi kaza! Ölü ve yaralılar var İran'ın güneybatısındaki Huzistan eyaletinde 5 aracın karıştığı trafik kazasında 10 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
25.12.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Huzistan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.