Ciltte oluşan problemlere son veren uygulama: Hydrafacial nasıl yapılır?
Ciltte oluşan problemlere son veren uygulama: Hydrafacial nasıl yapılır? Cilt problemlerinde Amerikan Medikal Estetik Derneği tarafından en iyi cilt yenileme ve tedavi teknolojisi seçilen hydrafacial, son yılların en popüler bakımlarının başında yer alıyor. Peki, hydrafacial nasıl yapılır? Hydrafacial hangi cilt problemlerine iyi gelir? Hydrafacial aşamaları nelerdir? Uzman Estetisyen Nefise Yenice bilgi verdi.
27.08.2021 Cilt Bakımı
Hydrafacial Nedir, Nasıl Yapılır? Hydrafacial İşlemi Ne İşe Yarar?
Hydrafacial Nedir, Nasıl Yapılır? Hydrafacial İşlemi Ne İşe Yarar? Cilt zaman içerisinde eski canlılığını kaybedebilir. Çevresel koşullar, tüketilen gıdalar, stres gibi faktörler ise cildin yapısındaki olumsuzlukları hızlandırabilir. Cilt bakımına önem vermek, günlük bakımını yapmak tabi ki çok önemlidir. Ayrıca gıdalardan alınan vitaminlerde ciltte parlaklık oluşturur. Güzellik alanında teknolojik gelişmeler her geçen gün yeni teknikler ortaya koymaktadır. İşte, tüm detaylar.
5.05.2021 Sağlık
Hydrafacial Nedir, Ne İşe Yarar? Hydrafacial Cilt Bakımı Aşamaları Nelerdir?
Hydrafacial Nedir, Ne İşe Yarar? Hydrafacial Cilt Bakımı Aşamaları Nelerdir? Son yıllarda sağlık ve bakım teknolojisinde birçok yeni teknik uygulanıyor. Bu yeniliklerden biri olan hydrafacial cilt bakım türünde ise vakum teknolojisi kullanılmaktadır. Cildi ölü derilerden temizleyen bu yöntemde farklı cilt bakım teknikleri bir arada uygulanıyor Hydrafacial nedir, ne işe yarar? Hydrafacial cilt bakımı aşamaları nelerdir? Merak edenler için ayrıntılı olarak derledik.
23.02.2021 Eğitim
Hydrafacial uygulaması nasıl yapılır?
Hydrafacial uygulaması nasıl yapılır? Hydrafacial uygulaması son yıllarda oldukça popüler cilt bakım uygulamalarından bir tanesi. Biz de Sevgililer Günü'ne özel takipçilerimizden birine hydrafacial uygulaması hediye ettik. İşte hydrafacial uygulaması hakkında her şey...
12.02.2020 Güzellik
Sevgililer Günü'ne özel %20 indirim!
Sevgililer Günü'ne özel %20 indirim! Lady Spa Güzellik merkezi, yılın en güzel günlerinden biri olan Sevgililer Günü’nde ışıl ışıl ve mutlu görünmek isteyenler için cilt bakım uygulamaları ve masaj terapilerinde %20 indirim fırsatı sunuyor.
4.02.2020 14 Şubat