Hyogo

Hyogo

Son dakika Hyogo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hyogo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hyogo haber sayfamızda...

Hyogo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 84 hyogo haberi bulunmuştur.
Japonya’da şiddetli kar: En az 160 yaralı, 132 uçuş iptal
Japonya’da şiddetli kar: En az 160 yaralı, 132 uçuş iptal Japonya’nın başkenti Tokyo ve çevresinde etkili olan şiddetli kar yağışı sebebiyle en az 160 kişi yaralandı. Başkentteki Haneda Havalimanı'nda 132 uçuş iptal edildi.
6.02.2024 Dünya
Japonya'da şiddetli kar yağışı: Uçuşlar iptal edildi
Japonya'da şiddetli kar yağışı: Uçuşlar iptal edildi Japonya'da etkili olan şiddetli kar yağışı nedeniyle birçok araç, şehirler arası yollarda mahsur kalırken, iç hat uçuşları ve tren seferleri iptal edildi.
24.01.2024 Haberler
Japonya'yı Lan Tayfunu vurdu: 20 yaralı
Japonya'yı Lan Tayfunu vurdu: 20 yaralı Japonya'da Lan Tayfunu’nun yol açtığı şiddetli yağış ve rüzgar nedeniyle 20 kişi yaralandı.
15.08.2023 Haberler
Lan Tayfunu Japonya'yı vurdu! 20 kişi yaralandı
Lan Tayfunu Japonya'yı vurdu! 20 kişi yaralandı Sabah saatlerinde Japonya'da şiddetini artıran Lan Tayfunu sabah saatlerinde ülkenin en büyük şehirlerinde etkisini hissettirdi.
15.08.2023 Dünya
Esenlik İçin Mimarlık
Esenlik İçin Mimarlık Mimarinin iyileştirici gücünü kullanan, ziyaretçilerine fiziksel ve ruhsal esenlik veren, bulunduğu çevreyle uyumlu, insan sağlığını iyileştirmek için sürdürülebilirliği ve doğal malzeme kullanımını ön plana çıkaran yapılar…
26.06.2023 Mimarlık
Japonya'da nehirdeki set çöktü, ev ve araçlar sular altında kaldı
Japonya'da nehirdeki set çöktü, ev ve araçlar sular altında kaldı Japonya'da şiddetli yağışların etkisiyle Hyogo eyaletinde bulunan bir nehrin kıyısındaki set çöktü. Meydana gelen taşkın nedeniyle evleri su basarken, bazı araçlar çamur altında kaldı.
8.05.2023 Dünya
Japonya’da kuş gribi alarmı: 170 bin kanatlı hayvan itlaf edilecek
Japonya’da kuş gribi alarmı: 170 bin kanatlı hayvan itlaf edilecek Japonya’nın Okayama eyaletindeki bir tavuk çiftliğinde ortaya çıkan ve oldukça bulaşıcı olduğu belirtilen kuş gribi virüsü nedeniyle 170 bin kanatlı hayvanın itlaf edileceği bildirildi.
28.10.2022 Dünya
Japonya'da panik: İlk kez bir memelide rastlandı!
Japonya'da panik: İlk kez bir memelide rastlandı! Japonya’da ölü bir tilkide oldukça bulaşıcı bir kuş gribi virüsünün doğrulanmasının ardından Çevre Bakanlığı, vakanın ülkede bir memelide tespit edilen ilk kuş gribi vakası olduğunu duyurdu.
5.04.2022 Dünya
Japonya hükümetinden yarı OHAL kararı
Japonya hükümetinden yarı OHAL kararı Japonya’da hükümet Covid-19 salgını nedeniyle uygulanan yarı OHAL uygulamasının süresini Osaka, Kyoto ve Fukuoka dahil 17 eyalette 6 Mart'a dek uzatma kararı aldı. Tedbirler diğer 5 eyalette ise Pazar günü itibariyle sona erecek.
18.02.2022 Dünya
Japonya’da kuş gribi salgını
Japonya’da kuş gribi salgını Japonya’nın Chiba eyaletinde bir çiftlikte, yüksek derecede bulaşıcı olduğu belirtilen kuş gribi virüsünün doğrulanmasının ardından tedbir nedeniyle yaklaşık 3 bin ördeğin itlaf edileceği açıklandı.
26.01.2022 Dünya
Japonya’da yarı OHAL uygulaması 34 eyalete yükseltildi!
Japonya’da yarı OHAL uygulaması 34 eyalete yükseltildi! Japonya’da hükümet, Kovid-19 vakalarındaki artış nedeniyle 16 eyalette uygulanan yarı OHAL tedbirinin kapsamını 18 eyaleti daha içine alacak şekilde genişletme kararı alarak 34 eyalete yükseltti.
25.01.2022 Dünya
Japonya kara teslim! 99 uçuş iptal edildi
Japonya kara teslim! 99 uçuş iptal edildi Japonya'da etkisini sürdüren şiddetli kar yağışı nedeniyle 99 uçuş iptal edildi. Japonya Meteoroloji Ajansı (JMA) 4 yıldan bu yana ilk kez başkent Tokyo için yoğun kar yağışı uyarısı yaptı.
6.01.2022 Dünya
Kar fırtınası hayatı felç etti! 80 santimetreyi bulacak...
Kar fırtınası hayatı felç etti! 80 santimetreyi bulacak... Japonya’da etkili olan şiddetli kar yağışı nedeniyle 48 uçuş iptal edilirken, hızlı tren seferlerinde ise gecikmeler yaşandı. Japonya Meteoroloji Ajansı (JMA), 24 saat daha sürmesi beklenen kar yağışına karşı hazırlıklı olma çağrısı yaptı.
27.12.2021 Haberler
Kar fırtınası hayatı felç etti! 80 santimetreyi bulacak...
Kar fırtınası hayatı felç etti! 80 santimetreyi bulacak... Japonya’da etkili olan şiddetli kar yağışı nedeniyle 48 uçuş iptal edilirken, hızlı tren seferlerinde ise gecikmeler yaşandı. Japonya Meteoroloji Ajansı (JMA), 24 saat daha sürmesi beklenen kar yağışına karşı hazırlıklı olma çağrısı yaptı.
27.12.2021 Dünya
Japonya'da 3 mahkum idam edildi
Japonya'da 3 mahkum idam edildi Japonya Adalet Bakanlığı, daha önce idam cezasına çarptırılan 3 mahkumun cezasının bugün infaz edildiğini açıkladı.
21.12.2021 Dünya
Kobe Ne Demek, Nerededir? Kobe Bifteği Neden Meşhurdur?
Kobe Ne Demek, Nerededir? Kobe Bifteği Neden Meşhurdur? Et kültürü ülkeden ülkeye göre değişir. Her iklimin farklı olduğu bölgelerde yetişen küçükbaş ve büyükbaş hayvanlardan, farklı lezzet ve besin değerine sahip etler üretilir. Hayvanların tüm günlerini geçirdiği sulak araziler ve otlaklar, doğal olarak etin kalitesini şekillendirir. Lezzetli ve kaliteli bir et ise damağınızda unutulmaz tatlar bırakan yemekleri size sunar. Kobe ne demek, nerededir sizler için derledik.
2.11.2021 Sözlük
Yerelden yükselip Japonya'yı alt üst eden siyasi hareket
Yerelden yükselip Japonya'yı alt üst eden siyasi hareket Japonya seçimlerinde parlamentodaki sandalye sayısını dörde katlayan Neo-liberal 'Nippon Ishin no Kai' hareketi, başarısını yerel ölçekten ulusal düzeye taşıdı.
1.11.2021 Dünya
Japonya’da 7 eyalet daha OHAL kapsamına alındı
Japonya’da 7 eyalet daha OHAL kapsamına alındı Japonya’da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında 6 eyalette süren olağanüstü hal (OHAL) kapsamına 7 eyalet daha eklendi.
17.08.2021 Dünya
Japonya'da 330 bin kişi tahliye edilecek
Japonya'da 330 bin kişi tahliye edilecek Japonya'da şiddetli yağmur uyarıları sonrası güneybatıdaki eyaletlerde yaklaşık 330 bin kişiye tahliye emri verildi.
8.07.2021 Dünya
Japonya'da doktorlar Tokyo Olimpiyatlarının iptalini istedi
Japonya'da doktorlar Tokyo Olimpiyatlarının iptalini istedi Japonya Doktorlar Birliği Başkanı Ueyama Naoto, ülkede yaşanan yeni tip koronavirüs salgınının 4. dalgası sebebiyle Tokyo Olimpiyatlarının iptal edilmesini istedi.
28.05.2021 Dünya
Tokyo ve Osaka'da koronavirüs aşılama merkezleri açıldı
Tokyo ve Osaka'da koronavirüs aşılama merkezleri açıldı Japonya'da yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı Öz Savunma Kuvvetleri (SDF) yönetiminde Tokyo ve Osaka kentlerinde büyük aşılama merkezleri açıldı.
24.05.2021 Dünya
Japonya'da uzayan OHAL sebebiyle Başbakan özür diledi
Japonya'da uzayan OHAL sebebiyle Başbakan özür diledi Japonya Başbakanı Suga Yoşihide, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı ülkede olağanüstü halin (OHAL) uzatılması sebebiyle kamuoyundan özür diledi.
11.05.2021 Dünya
Japonya'da Kovid-19 nedeniyle uygulanan OHAL  31 Mayıs'a kadar uzatıldı
Japonya'da Kovid-19 nedeniyle uygulanan OHAL 31 Mayıs'a kadar uzatıldı Japonya Başbakanı Suga Yoşihide, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bazı eyaletlerde uygulanan olağanüstü hal (OHAL) süresinin 31 Mayıs'a kadar uzatıldığını bildirdi.  
7.05.2021 Dünya
Japonya'da Osaka kentinde OHAL'in uzatılması gündemde
Japonya'da Osaka kentinde OHAL'in uzatılması gündemde Japonya'nın en kalabalık kentlerinden Osaka'da, kent genelinde düşmeyen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayıları nedeniyle, yürürlükte bulunan olağanüstü halin (OHAL) uzatılması için hazırlık yapılıyor.
5.05.2021 Dünya
72 milyon yıl önceden kalan yeni tür keşfedildi
72 milyon yıl önceden kalan yeni tür keşfedildi Japon bilim insanları, fosilleşmiş kemikleri 72 milyon yıl önceye ait toprak katmanında bulunan ördek gagalı dinozoru "yeni bir tür" olarak kayda geçti.
2.05.2021 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Hyogo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.