Hyundai Elantra

Hyundai Elantra

Son dakika hyundai elantra haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hyundai elantra gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hyundai elantra haber sayfamızda...

Hyundai Elantra

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 108 hyundai elantra haberi bulunmuştur.
Hyundai, yeni Elantra’yı tanıttı
Hyundai, yeni Elantra’yı tanıttı Hyundai Assan, 2021 yılındaki model atağına Yeni ELANTRA modeliyle başladı. Yeni ELANTRA, markanın Türkiye’de 2021 yılında lansmanını yapmayı planladığı beş modelden ilki konumunda. Sedan segmentine farklı bir bakış açısı getirmesi hedeflenen otomobil, özellikle sıra dışı sert ve keskin çizgilerden oluşan tasarım diliyle rakiplerinden ayrılıyor.
17.04.2021 Otomobil
Yeni Hyundai Elantra gün sayıyor
Yeni Hyundai Elantra gün sayıyor Hyundai Assan, 2021 yılındaki model atağına Yeni Elantra modeliyle start veriyor. C sedan segmentine farklı bir bakış açısı getirmesi hedeflenen Elantra, özellikle sıra dışı sert ve keskin çizgilerden oluşan tasarım diliyle rakiplerinden ayrılıyor.
10.04.2021 Otomobil
Hyundai Elantra yenilendi!
Hyundai Elantra yenilendi! Güney Koreli otomotiv üreticisi Hyundai, daha önce pek çok sızıntıya ve söylentiye konu olan 2020 Elantra modelini tanıttı. Apple CarPlay ve Android Auto desteği sunan 8.0 inçlik bilgi eğlence ekranı ile kokpiti zenginleştirilen 2020 Hyundai Elantra, 141 bg (104 kW) güç üreten bir hibrit motora ev sahipliği yapıyor.
20.03.2020 Otomobil
Hyundai Elantra yeni tasarımla geliyor
Hyundai Elantra yeni tasarımla geliyor İlk defa 1990 yılında üretilen Hyundai Elantra 7. nesli ile otomobil dünyasına geri dönüyor. 17 Mart'ta dünya lansmanı yapılacak otomobil ilk kez yüzünü gösterdi. İşte yeni Hyundai Elantra.
13.03.2020 Otomobil
Fiat dünyasının birincisi oldu
Fiat dünyasının birincisi oldu Egea projesi sayesinde iki yıl içinde iki kat büyüyen ve üretimini rekor seviyeye taşıyan Tofaş, Fiat dünyasında da birincilik tahtına çıktı. Tofaş, geçen yıl 383 bin adetlik üretimle FCA’nın bir numaralı fabrikası oldu
5.02.2017 Ekonomi
O, Korelilerin ‘kıymetli’si...
O, Korelilerin ‘kıymetli’si... 1990’dan bu yana 10 milyon satarak Hyundai’nin en çok satılan ve tanınan modeli haline gelen Elantra, bu hafta sayfalarımıza konuk oldu. Biz de, “Korelilerin kıymetlisi”nin neden böyle sevildiğine bir bakalım dedik
9.04.2016 Ekonomi
İşte 2015’te en çok satılan model
İşte 2015’te en çok satılan model Türkiye’de sıfır otomobiller arasında 2015 yılında 35 bin 41 adet ile Fiat Linea en çok satılan model oldu. Alfa Romeo Mito, Kia Optima ve Bentley Mulsanne ise sadece birer adet satıldı.
13.01.2016 Ekonomi
Los Angeles’ta piştiler dünya yollarına düştüler!
Los Angeles’ta piştiler dünya yollarına düştüler! Yaklaşık 108 yıllık geçmişe sahip Amerika’nın önemli fuarları arasında yer alan Los Angeles Otomobil Fuarı, kapılarını açtı.
19.11.2015 Ekonomi
Hyundai Elantra’da da Türkiye’yi düşündü
Hyundai Elantra’da da Türkiye’yi düşündü Hyundai’nin önemli modellerinden olan Elantra, küçük makyaj operasyonunun ardından Türkiye’de de satışa sunuldu.
27.04.2014 Ekonomi
Türkiye'de üretildi Avrupa'da yılın otomobili seçildi
Türkiye'de üretildi Avrupa'da yılın otomobili seçildi Hyundai'nin İzmit Fabrikası'nda üretilen yeni nesil otomobili i10, Avrupa'da "Yılın En İyi Otomobili" ödülü olan AUTOBEST 2014'ü kazandı.
13.12.2013 Otomobil
Bu yılın en çok satan otomobilleri!
Bu yılın en çok satan otomobilleri! Dünyanın önde gelen araştırma ve danışmanlık firmalarından Focus2move'un araştırmalarına göre bu yılın en çok satılan otomobilleri..
12.11.2013 Otomobil
Otomobil devinden rekor geri çağırma
Otomobil devinden rekor geri çağırma MarketWatch'un haberine göre, Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai'nin iştiraki Kia Motors, fren ve far problemleri nedeniyle ABD'de 1...
4.04.2013 Ekonomi
Hyundai'den mart ayına özel fırsatlar!
Hyundai'den mart ayına özel fırsatlar! Global anlamda olduğu kadar Türkiye’de de satış ve satış sonrası hizmetlerini her geçen zirveye taşıyan Hyundai, Mart ayına oldukça avantajlı fırsatlarla girdi.
4.03.2013 Otomobil
2013 yılında markalar yenilikte hız kesmeyecek
2013 yılında markalar yenilikte hız kesmeyecek Markaların Türkiye’de piyasaya sunacağı yenilikler, 2013 yılından itibaren yollara çıkacak. Ocak ayından itibaren Türkiye pazarında satılmaya başlanacak yeniliklerin sayısı, yeni versiyonlarla birlikte 50’ye yaklaşıyor. Yenilikler arasında yerli üretim modeller de bulunuyor
9.12.2012 Ekonomi
Hyundai Elantra'ya Navigasyon!
Hyundai Elantra'ya Navigasyon! İstanbul Auto Show 2012’de en fazla talep gören Hyundai modellerinden biri olan Elantra, aynı zamanda yeni donanım paketi ve navigasyon seçeneğiyle artık çok daha fonksiyonel hale geldi.
4.12.2012 Otomobil
Böyle reklam görülmedi
Böyle reklam görülmedi Altın kaplama yaptığı otomobilini internetten satışa çıkardı...
27.06.2012 Ekonomi
Hyundai'ye Autobest Ödülü!
Hyundai'ye Autobest Ödülü! Tanıtıldığı günden bu yana toplam 34 ödülün sahibi olan Hyundai Elantra, bu ödüllerin en prestijlilerinden biri olan “AutoBest 2012”yi, Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da düzenlenen özel bir törenle aldı.
7.02.2012 Otomobil
Herkes hata yapabilir!
Herkes hata yapabilir! GM'i iflasa götüren yanlışlar, Saab'ı bugünkü duruma getirenler, Rover'ın batışı ve dahası... Otomotiv dünyası, kimi pahalıya patlayan, kimisi de telafi edilmeye çalışılan yanlışlık ve hatalarla dolu...
30.11.2011 Otomobil
Geely Emgrand şaşırttı!
Geely Emgrand şaşırttı! Güvenlik konusunda yoğun eleştirilere maruz kalan Çin’li otomobil üreticileri kendilerini geliştiriyorlar. Volvo’yu satın alan Geely markasının C sınıfı sedan modeli girdiği EuroNcap çarpışma testinden 4 yıldız aldı.
23.11.2011 Otomobil
Fluence Z.E Euro Ncap'ten Güvenlik İçin Kaç Yıldız Aldı?
Fluence Z.E Euro Ncap'ten Güvenlik İçin Kaç Yıldız Aldı? Renault’nun Bursa’da ürettiği elektrikli modeli Fluence ZE girdiği EuroNcap çarpışma testinden 4 yıldız alabildi. Önden çarpışma testinde aracın sürücü hava yastığının yetersiz koruma sağladığı görüldü. Renault bu sorun hakkında soruşturma başlattığını ve sorunu çözeceğini açıkladı.
23.11.2011 Otomobil
Bu radar sürücüleri şoka sokacak!
Bu radar sürücüleri şoka sokacak! Radar işaretini görür görmez artık hızınızı düşürmeniz artık bir işe yaramayacak. Emniyetin getirdiği bu yeni radarlar artık anlık hızları değil ortalama hızları gösterecek.Ortalama hızınız yoldaki sınırın üzerinde ise yandınız.
21.11.2011 Otomobil
Hyundai Elantra, Uzun Dönem Test -1.Etap -
Hyundai Elantra, Uzun Dönem Test -1.Etap - ‘90’lı yılların ortasında pazarda olan Hyundai modellerini hatırlayanlarınız var mı? Avrupalı rakiplerinin gerisinde kalan tasarımlarıyla karşımıza çıkan bu modeller uygun fiyatlarıyla tüketicilerin tercihleri arasında yer alıyordu.
23.11.2011 Otomobil
Range Rover Evoque İlk Sürüş İzlenimi!
Range Rover Evoque İlk Sürüş İzlenimi! Eylül ayından bu yana satışta olan Range Rover ailesinin en küçük üyesi olan Evoque modelinin Türkiye lansmanı Kapadokya’da gerçekleştirildi. Katıldığımız bu organizasyonda Evoque modelini kullanma fırsatı yakaladık. İşte izlenimlerimiz…
13.11.2011 Otomobil
Honda Türkiye'yi Sel Vurdu!
Honda Türkiye'yi Sel Vurdu! Tayland'da yaşanan sel felaketi üzerine Honda Türkiye'den açıklama geldi.
31.10.2011 Otomobil
5 YILDIZ ALAN İLK PİCKUP!
5 YILDIZ ALAN İLK PİCKUP! EuroNcap çarpışma testinden 5 yıldız alan ilk Pickup model Ford Ranger oldu.
31.10.2011 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Hyundai Elantra ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.