İbadethane

İbadethane

Son dakika ibadethane haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ibadethane gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ibadethane haber sayfamızda...

İbadethane

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 877 ibadethane haberi bulunmuştur.
CHP'li vekilden saz öpen Özel ve İmamoğlu'na tepki
CHP'li vekilden saz öpen Özel ve İmamoğlu'na tepki CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. Kendilerine hediye edilen sazı teslim alan iki isme yönelik Çakır, 'Saz öpmeyle Alevi olunmaz. Saz öpmeyle Alevi kandıramazsın' dedi. Bir yandan da CHP'nin Mamak adayına, cami ve Cemevlerine kümes ve tilki benzetmesi yapmasına tepki geldi.
15.03.2024 Gündem
Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı projelerini açıkladı
Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı projelerini açıkladı Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, seçim çalışmaları kapsamında projelerini açıkladı. Projelerin anlatıldığı programın sonunda belediye meclis üyeleri de tanıtıldı. Programa AK Parti MYK üyeleri milletvekilleri, partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
2.03.2024 Gündem
Cemevleri yasal ibadethane olmalı
Cemevleri yasal ibadethane olmalı Cemevi ziyaretinde konuşan Özel, “Bugün devlet maalesef yurttaşlarına eşit davranmıyor. Herkes eşit olması gerekirken Alevilere daha az eşit davranıyor. Elbette bütün mezhepler eşit olmalı. Onlara sağlanan hizmet eşit olacak. Cemevleri ibadethane olacak” dedi...
2.03.2024 Gündem
Bakan Vedat Işıkhan, Öz Sağlık-İş Sendikası'nın yeni binasını açtı
Bakan Vedat Işıkhan, Öz Sağlık-İş Sendikası'nın yeni binasını açtı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ankara'da, Öz Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası'nın (Öz Sağlık-İş Sendikası) yeni hizmet binasının açılışını yaptı.
27.02.2024 Ekonomi
CHP Lideri Özel: Geçmişte birlikte olduklarımızı rakip çıkardılar
CHP Lideri Özel: Geçmişte birlikte olduklarımızı rakip çıkardılar CHP Genel Başkanı Özgür Özel Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bir açılışta konuştu. Özel "Karşımıza, geçmişte birlikte olduğumuz rakipler çıkardılar" dedi.
17.02.2024 Gündem
'Güzel olan her şey yok edildi': Filistinliler paramparça olmuş bir şehrin yasını tutuyor
'Güzel olan her şey yok edildi': Filistinliler paramparça olmuş bir şehrin yasını tutuyor Gazze'de cami, mezarlık ve müzelerin de aralarında bulunduğu 200'den fazla kültürel ve tarihi yapı yerle bir edildi.
5.02.2024 Dünya
Bakan Yerlikaya: "Saldırıyı yapanları adalete teslim etmek görevimiz"
Bakan Yerlikaya: "Saldırıyı yapanları adalete teslim etmek görevimiz" İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bu saldırıyı kim yaptıysa bilin ki onları da en kıza zamanda tespit edip adalete teslim etmek bizim görevimiz. Bunu yapmakta kararlıyız" dedi.
28.01.2024 Haberler
Sarıyer'de Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: 2 katil zanlısı yakalandı
Sarıyer'de Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: 2 katil zanlısı yakalandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken yaşanan olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya gün içinde 30 adrese baskın yapıldığını belirtti ve yakalanan 2 katil zanlısının yabancı uyruklu olduklarını açıkladı.
29.01.2024 Gündem
'Rotahane Projesi' ile Erzurum'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezdi
'Rotahane Projesi' ile Erzurum'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezdi Türkiye’nin zengin kültürel varlıklarını tanıtmak ve bu varlıkların iç turizm bağlamında farkındalığını arttırmak amacıyla hayata geçirilen Rotahane, Erzurum’da kültür ve tarih dolu bir yolculuk yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucusu olduğu Rotahane’nin 66’ncı durağı olan Erzurum’da Urartulardan Osmanlılara, Selçuklulardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine kadar birçok eser, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
21.01.2024 Haberler
'Rotahane Projesi' ile Erzurum'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezdi
'Rotahane Projesi' ile Erzurum'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezdi Türkiye’nin zengin kültürel varlıklarını tanıtmak ve bu varlıkların iç turizm bağlamında farkındalığını arttırmak amacıyla hayata geçirilen Rotahane, Erzurum’da kültür ve tarih dolu bir yolculuk yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucusu olduğu Rotahane’nin 66’ncı durağı olan Erzurum’da Urartulardan Osmanlılara, Selçuklulardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine kadar birçok eser, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
21.01.2024 Gündem
Özel: Herkese barış ilan ediyoruz
Özel: Herkese barış ilan ediyoruz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesine gelişinin 104’ünücü yıl dönümü dolayısıyla ilçeyi ziyaret etti.
23.12.2023 Gündem
Bakan Bayraktar: Günlük 30 bin varil ham petrol üretim seviyesine ulaştık
Bakan Bayraktar: Günlük 30 bin varil ham petrol üretim seviyesine ulaştık Bakan Bayraktar "Günlük yaklaşık 30 bin varil ham petrol üretim seviyesine ulaştık" açıklamasında bulundu. Bakan Bayraktar, Aile ve Gençlik Fonu düzenlemesi ile petrol, doğal gaz ve madenlerden sağlanacak gelirleri gençlerin hayallerini gerçekleştirmelerinde kullanacaklarını açıkladı.
13.12.2023 Ekonomi
Tüm parti genel başkanlarını al, kol kola Filistin’e gidelim
Tüm parti genel başkanlarını al, kol kola Filistin’e gidelim CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “Türkiye’deki tüm siyasi parti genel başkanlarını al, kol kola Filistin’e gidelim. Türkiye’nin duruşunu dünyaya gösterelim” dedi.
29.11.2023 Gündem
Özgür Özel: Kararı benim ağzımdan bütün Türkiye duyacak
Özgür Özel: Kararı benim ağzımdan bütün Türkiye duyacak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "30 Kasım Perşembe akşamı 21'inci gününde 500'üncü saatinde CHP, anayasaya sahip çıkmak için Adalet oturumunu burada sonlandıracak. Yine hep beraber kapalı bir oturumda bundan sonra bu eylemleri nasıl çoğaltacağımızı konuşup daha sonra o kararı yine benim ağzımdan bütün Türkiye duyacak." dedi.
28.11.2023 Gündem
ÜCRETSİZ DOĞALGAZ UYGULAMASI 2023-2024 | Doğalgaz desteği bitti mi, devam ediyor mu? Ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar ve hangi aylar geçerli olacak?
ÜCRETSİZ DOĞALGAZ UYGULAMASI 2023-2024 | Doğalgaz desteği bitti mi, devam ediyor mu? Ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar ve hangi aylar geçerli olacak? Ücretsiz doğalgaz desteği tarihlerine ilişkin detaylar soğuk havanın yurt genelinde etkili olmasıyla birlikte gündeme geldi. Karadeniz bölgesindeki doğalgaz keşfi herkesi sevindirmiş hemen akabinde de Cumhurbaşkanı Erdoğan hanelere doğalgaz indirimi yapılacağının müjdesini vermişti. Hal böyle olunca ısınma ihtiyacını gidermek isteyen vatandaşlar "Ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar ve hangi aylar geçerli? Doğalgaz desteği bitti mi, devam ediyor mu?" sorularının yanıtını araştırmaya başladı. İşte 2023-2024 ücretsiz doğalgaz uygulamasının detayları…
22.11.2023 Bilgi Rehberi
‘Önceliğimiz Gazze’de ateşkesin sağlanması’
‘Önceliğimiz Gazze’de ateşkesin sağlanması’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir’de mevkidaşı Tebbun ile ortak basın toplantısında konuştu. İsrail’in saldırılarını hiçbir şekilde kabul etmediklerini belirten Erdoğan, “Önceliğimiz Gazze’de kalıcı ateşkesin tesisi ve insani yardımların bölgeye intikalidir” dedi.
22.11.2023 Gündem
Erdoğan'dan İsrail'e tepki Filistin'e destek: Elimizden geleni yapacağız
Erdoğan'dan İsrail'e tepki Filistin'e destek: Elimizden geleni yapacağız Cezayir'e resmi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in savaş suçu işlediğini tekrarlayarak rehine takasıyla ilgili son gelişmeleri paylaştı. Erdoğan, 'Filistin devletinin tesisi artık kaçınılmazdır. Bunun için elimizden geleni yapacağız.' dedi.
21.11.2023 Gündem
Dünyanın merakla takip ettiği zirveden ortak bildiri: Gazze'de abluka sona erdirilmeli
Dünyanın merakla takip ettiği zirveden ortak bildiri: Gazze'de abluka sona erdirilmeli Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ve Arap Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenen 8. Olağanüstü İslam Zirvesi'nin ardından yayımlanan ortak bildirgede, Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları savaş suçu olarak betimlemesi talep edilirken, Kimyasal Silahların Yasaklanması Teşkilatı’na İsrail’in kimyasal silah kullanımını araştırması yönünde çağrı yapıldı.
11.11.2023 Dünya
Kilise pastörüne tokat atan saldırgandan ‘hoşgörü testi’ savunması
Kilise pastörüne tokat atan saldırgandan ‘hoşgörü testi’ savunması Eskişehir’de İlhan Önder (46) gittiği kilisedeki ayin sırasında kilise pastörü Artun Tokatlı’ya (38) tokat attı. Cemaat tarafından yakalanıp, polise teslim edilen Önder’in ifadesi şoke etti.
6.11.2023 Haberler
Yer: Eskişehir! Kilise pastörüne tokat atan saldırgandan ‘hoşgörü testi’ savunması
Yer: Eskişehir! Kilise pastörüne tokat atan saldırgandan ‘hoşgörü testi’ savunması Eskişehir’de İlhan Önder (46) gittiği kilisedeki ayin sırasında kilise pastörü Artun Tokatlı’ya (38) tokat attı. Cemaat tarafından yakalanıp, polise teslim edilen Önder’in ifadesi şoke etti.
6.11.2023 Gündem
Akşener’den Hamas’a eleştiri
Akşener’den Hamas’a eleştiri İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün Balıkesir İYİ Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İYİ Parti’nin 6’ncı kuruluş yıl dönümünü 28 Ekim’de kutlayacaklarını söyledi.
27.10.2023 Gündem
Trabzon'da okuyan Filistinli genç anlattı! 'Ablam enkaz altında'
Trabzon'da okuyan Filistinli genç anlattı! 'Ablam enkaz altında' Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) akademisyen ile öğrencilerin katılımıyla yapılan basın açıklamasıyla İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi. KTÜ'de öğrenci olan Filistinli Yahya Adwan (24), " Ablam para çekmeye giderken çarşıya yapılan saldırıda roket yüzünden şehit edildi, bir ağabeyim de yaralandı." dedi.
20.10.2023 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kudüs mesajı
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kudüs mesajı Mor Efrem Süryani Kadim Ortodoks Kilisesi Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail - Hamas gerilimiyle ilgili dikkat çeken mesajlar verdi.
8.10.2023 Gündem
Umut Kentleri’ne tam destek
Umut Kentleri’ne tam destek Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Umut Kentleri kuran Koç Holding, bölge halkının yanında olmaya devam ediyor.
15.09.2023 Ekonomi
Çalışmalar 17 yıldır sürüyordu! Benzerine rastlanmadı
Çalışmalar 17 yıldır sürüyordu! Benzerine rastlanmadı Amasya’da Oluz Höyük’te 17 yıldır süren kazılarda heyecan verici bir sonuca ulaşıldı. Kazılarda 2 binden fazla sayıda Demir Çağı'na tarihlenen eserler ele geçirildi.
30.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İbadethane ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.