İbb Meclisi

İbb Meclisi

Son dakika İBB Meclisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İBB Meclisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İBB Meclisi haber sayfamızda...

İbb Meclisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 718 ibb meclisi haberi bulunmuştur.
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 9’uncu seçim dönemi ilk oturumu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. Oturumda siyasi parti gruplarının yeni yönetimleri de belli oldu.
15.04.2024 Gündem
Tevfik Göksu'nun İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi
Tevfik Göksu'nun İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun, İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi.
15.04.2024 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu: Hazırlıklarımız tamam, sandıkta kontrolümüz en üst seviyede
İBB Başkanı İmamoğlu: Hazırlıklarımız tamam, sandıkta kontrolümüz en üst seviyede İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu'nda proje tanıtım toplantısına katıldı. İmamoğlu, “Hazırlıklarımız tamam, sandıkta kontrolümüz en üst seviyede var. Ama seçim günü, bir fazla kişi daha görev alırsa, gücümüze güç katacak" dedi.
21.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan Özel'e sert tepki! 'Sen git önce oturduğun koltuğun hakkını ver'
Murat Kurum'dan Özel'e sert tepki! 'Sen git önce oturduğun koltuğun hakkını ver' İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Esenler’de düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Kurum, ev kadınlarının ayrıştırılması ve CHP Genel Başkanı Özel’in bedelli askerlikle ilgili sözlerine tepki gösterdi.
9.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 5 yılda tek bir metro ihalesine bile çıkamadılar
Murat Kurum: 5 yılda tek bir metro ihalesine bile çıkamadılar İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla’da düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Kurum, "Bu şehrin en önemli sorunlarının başında ulaşım problemi geliyor. 5 yılda tek bir metro ihalesine bile çıkamadılar. Taş üstüne taş koymadılar. Temelini attığımız metro hatlarına hafriyat döktüler” dedi.
9.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 100 bin konut sözü verip 5 bin konut bile yapamadılar
Murat Kurum: 100 bin konut sözü verip 5 bin konut bile yapamadılar İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, “Karşı çıktıkları projeleri şimdi sıfırdan yaptığını iddia ediyor. Nasıl bu kadar rahat yalan söylenebilir? Bunun artık hangi sözüne inanacağız? Son 5 yılda yapılan tek bir metro ihalesi yoktur. Açtım dediği 47,3 km metro hattının sadece 8 kilometresini kendi döneminde yapmıştır” dedi.
8.03.2024 Gündem
‘İstifasız’ geçen bir tek gün yok!
‘İstifasız’ geçen bir tek gün yok! Yerel seçime sayılı günler kala, İYİ Parti’de sular durulmuyor. Partideki istifa erozyonu her geçen gün artıyor.
21.02.2024 Gündem
‘Liyakatın olmadığını gördüm’
‘Liyakatın olmadığını gördüm’ İBB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Suat Sarı, partisinden istifa etti.
20.02.2024 Gündem
CHP'li üye İBB Meclis Toplantısında partisini eleştirdi
CHP'li üye İBB Meclis Toplantısında partisini eleştirdi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ocak ayı toplantısının 3. oturumunda, ihraç istemiyle disipline sevk edilen CHP'li meclis üyesi Mehmet Ali Tüy, grubunun bilgisi olmadan söz alarak konuşma yaptı. CHP'yi eleştiren Tüy, AK Parti'yi övdü.
11.01.2024 Gündem
İBB'de 'Beltur borçlarını ödeyemiyor' tartışması
İBB'de 'Beltur borçlarını ödeyemiyor' tartışması İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci oturumunda Beltur tartışması yaşandı.
10.01.2024 Gündem
İYİ Parti'de Ankara depremi! 4 ilçe başkanı görevden alındı
İYİ Parti'de Ankara depremi! 4 ilçe başkanı görevden alındı İYİ Parti'de Ankara Milletvekili Yüksel Arslan'ın istifa etmesinin ardından dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı.
21.12.2023 Gündem
Mansur Yavaş'tan Meral Akşener'e 'korkak' yanıtı
Mansur Yavaş'tan Meral Akşener'e 'korkak' yanıtı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'a sert sözlerle yüklenmesinin ardından yeni gelişmeler yaşanıyor.
20.12.2023 Haberler
Mansur Yavaş'tan Meral Akşener'e 'korkak' yanıtı
Mansur Yavaş'tan Meral Akşener'e 'korkak' yanıtı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'a sert sözlerle yüklenmesinin ardından yeni gelişmeler yaşanıyor.
20.12.2023 Gündem
CHP kulislerinde Akşener bombası! 'Savaş ilanı' sonrası iki cepheden yeni mesajlar
CHP kulislerinde Akşener bombası! 'Savaş ilanı' sonrası iki cepheden yeni mesajlar CHP kulislerinde Akşener bombası! 'Savaş ilanı' sonrası iki cepheden yeni mesajlar
20.12.2023 Haberler
CHP kulislerinde Akşener bombası! 'Savaş ilanı' sonrası iki cepheden yeni mesajlar
CHP kulislerinde Akşener bombası! 'Savaş ilanı' sonrası iki cepheden yeni mesajlar İYİ Parti ile CHP arasında arasında süren gerilimde yeni bir perde açıldı. Akşener, İmamoğlu'na açıktan savaş ilan ederken, yapılan son açıklamalar kulislerde bomba etkisi yarattı.
20.12.2023 Gündem
CHP ile İYİ Parti arasındaki gerilim büyüyor! ‘Savaş ilanı olarak kabul ediyorum’
CHP ile İYİ Parti arasındaki gerilim büyüyor! ‘Savaş ilanı olarak kabul ediyorum’ Partisine yönelik operasyon yapıldığını belirten İYİ Parti lideri Akşener, isim vermeden İmamoğlu’nu suçlayarak “Savaş ilanı kabul ediyorum” dedi. Akşener’e yanıt veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise “Dostlarımızı kışkırtıyorlar. Bazen haddini aşan cümleler kurabiliyorlar” açıklamasını yaptı.
20.12.2023 Gündem
Son dakika... Akşener'den İmamoğlu'na açık savaş! Jet yanıt: Oyuna geliyorlar
Son dakika... Akşener'den İmamoğlu'na açık savaş! Jet yanıt: Oyuna geliyorlar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinde yaşanan peş peşe gelişmeler sonrası CHP'ye açık savaş ilan ederken, Ekrem İmamoğlu'ndan jet yanıt geldi.
19.12.2023 Gündem
İstifalar sonrası İYİ Parti'den CHP çıkışı: Bunun adı operasyon siyaseti
İstifalar sonrası İYİ Parti'den CHP çıkışı: Bunun adı operasyon siyaseti Peş peşe yaşanan istifalar sonrası İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. İstifa eden İBB Belediye Meclis Üyesi'nin telefon konuşmasını gündeme getiren Zorlu, yaşanan gelişmelerden CHP'yi sorumlu tuttu.
18.12.2023 Gündem
İstanbul’da ölüm de pahalı!
İstanbul’da ölüm de pahalı! İstanbul’da mezar fiyatlarına yüzde 54.15 zam yapıldı. Aşiyan, Karacaahmet, Zincirlikuyu’da boş mezar yeri 69 bin 770 liraya yükseldi. Kentteki en ucuz mezar ise 4 bin 470 TL.
16.12.2023 Gündem
İstanbul’da mezarlık hizmetlerine yüzde 54.15 zam
İstanbul’da mezarlık hizmetlerine yüzde 54.15 zam İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı'nda gerçekleştirilen oylamayla defin işlemleri ve mezarlık hizmetlerine yüzde 54.15 oranında zam yapıldı.
14.12.2023 Gündem
İYİ Parti'de bir istifa daha! Şimdi de Ece Güner bıraktı
İYİ Parti'de bir istifa daha! Şimdi de Ece Güner bıraktı İYİ Parti'de 81 ilde kendi adaylarıyla seçime girme kararının ardından sular durulmazken Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner partiden istifa ettiğini duyurdu.
15.12.2023 Gündem
İYİ Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Seni başkan seçtirmeyeceğiz
İYİ Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Seni başkan seçtirmeyeceğiz İYİ Parti'de 81 ilde kendi adaylarıyla seçime girme kararının ardından önemli gelişmeler yaşanıyor.
14.12.2023 Haberler
Kriz büyüyor... İYİ Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Seni başkan seçtirmeyeceğiz
Kriz büyüyor... İYİ Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Seni başkan seçtirmeyeceğiz İYİ Parti'de 81 ilde kendi adaylarıyla seçime girme kararının ardından önemli gelişmeler yaşanıyor.
14.12.2023 Gündem
İBB'nin 2024 yılı bütçesi kabul edildi
İBB'nin 2024 yılı bütçesi kabul edildi İBB Meclisi Kasım ayı yedinci oturumu yapıldı. İBB 2024 Mali yılı bütçesi mecliste görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.
28.11.2023 Gündem
İBB Meclisi'nde Gazze'ye yardım gerilimi
İBB Meclisi'nde Gazze'ye yardım gerilimi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, Gazze'ye yapılması planlanan yardımın Kızılay üzerinden yapılması teklifi, CHP ve AK Parti meclis üyeleri arasında gerginliğe neden oldu.
27.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İbb Meclisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.