İbrahim Selim İle Bu Gece

İbrahim Selim İle Bu Gece

Son dakika İbrahim Selim ile Bu Gece haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İbrahim Selim ile Bu Gece gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İbrahim Selim ile Bu Gece haber sayfamızda...

İbrahim Selim İle Bu Gece

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 350 ibrahim selim ile bu gece haberi bulunmuştur.
Mert Demir: Marangozda çalıştım! Bütün sektörleri denedim
Mert Demir: Marangozda çalıştım! Bütün sektörleri denedim Son dönemde Türk pop müziğine damga vuran, oyuncu Serenay Sarıkaya ile yaşadığı ilişkiyle de magazin gündeminden düşmeyen Mert Demir, şöhretin tadını çıkardığını söyledi. Hayran kitlesini her geçen gün arttıran Mert Demir, "19 yaşıma kadar her şeyi yaptım" diyerek, müzik dünyasına adım atmadan önceki hayatını anlattı.
17.04.2024 Cadde
Hazal Kaya: Nihal'in laneti geldi hasta oldum!
Hazal Kaya: Nihal'in laneti geldi hasta oldum! Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, önceki gün bir YouTube kanalına konuk oldu. Kaya, Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı karakter Nihal gibi bayılma hastalığı yaşadığını söyledi. Ali Atay'ın yorumu ise güldürdü.
5.03.2024 Cadde
Maraton sürüyor
Maraton sürüyor Maximum Uniq, ocak ayında da yıldız isimleri sahnesinde ağırlayacak.
5.01.2024 Cadde
Nilperi Şahinkaya: Seksi değil cilveliyim
Nilperi Şahinkaya: Seksi değil cilveliyim Sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle sık sık gündeme gelen Nilperi Şahinkaya son olarak YouTube’da yayınlanan bir programa konuk oldu. Hoşlandığı erkek tipinden bahseden Nilperi Şahinkaya, kıskanç olduğunun da altını çizdi. Ünlü oyuncu, kendisiyle ilgili itirafıyla dikkat çekti.
22.12.2023 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu, Odakule’de sokak müzisyeniyle düet yaptı!
Uraz Kaygılaroğlu, Odakule’de sokak müzisyeniyle düet yaptı! Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu İstanbul Odakule’de sokak şarkıcısıyla düet yaptı. Tarkan’ın ‘Vazgeçemem’ şarkısını söyleyen ikilinin sosyal medyada yayınlanan görüntüleri beğeni topladı.
22.08.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu, Odakule’de sokak müzisyeniyle düet yaptı!
Uraz Kaygılaroğlu, Odakule’de sokak müzisyeniyle düet yaptı! Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu İstanbul Odakule’de sokak şarkıcısıyla düet yaptı. Tarkan’ın ‘Vazgeçemem’ şarkısını söyleyen ikilinin sosyal medyada yayınlanan görüntüleri beğeni topladı.
23.08.2023 Cadde
Pınar Deniz'den 'estetik' iddiaları sonrası paylaşım
Pınar Deniz'den 'estetik' iddiaları sonrası paylaşım Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde canlandırdığı “Ceylin” karakteriyle gönüllere taht kuran Pınar Deniz, leoparlı elbise ve yüzündeki değişimle gündem oldu. Sevilen ismin kısacık saçlarıyla verdiği pozuna sevenlerinden yüzlerce yorum geldi. Deniz bir paylaşım yaparak dudaklarını yaptırmadığını söyledi.
4.06.2023 Cadde
Pınar Deniz: Çirkin olduğumu düşünüp aynaya bakamıyordum
Pınar Deniz: Çirkin olduğumu düşünüp aynaya bakamıyordum Kanal D'nin reyting rekorları kıran 'Yargı' dizisi, ikinci sezon finalini yaptı. Dizide Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz, İbrahim Selim'in programında samimi itiraflarda bulundu. Bilinmeyen özelliklerini anlatan ünlü oyuncu, lise yıllarında kendini güzel bulmadığını söyledi.
29.05.2023 Cadde
Afra Saraçoğlu'ndan Mert Ramazan Demir'e esprili gönderme! 'Kaş küser dedim'
Afra Saraçoğlu'ndan Mert Ramazan Demir'e esprili gönderme! 'Kaş küser dedim' Afra Saraçoğlu, 'Yalı Çapkını' dizisindeki rol arkadaşı Mert Ramazan demir ile sette çekilen bir fotoğraf karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Güzel oyuncu, daha önce birçok kez kalın kaşlarıyla gündeme gelen Mert Ramazan Demir'e esprili bir göndermede bulundu.
18.05.2023 Cadde
Can Bonomo-Öykü Karayel çiftinin oğlu Roman iki yaşında!
Can Bonomo-Öykü Karayel çiftinin oğlu Roman iki yaşında! Yaklaşık dört yıl önce oyuncu Öykü Karayel ile nikâh masasına oturan şarkıcı Can Bonomo, 2021 yılında oğlu Roman'ın doğumuyla ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Şimdilerde babalığın keyfini çıkaran ve sık sık oğluyla karelerini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan ünlü şarkıcı, son olarak oğlunun doğum günün kutladı.
18.04.2023 Cadde
Kızını kucağına almak için gün sayan Hazal Kaya'dan karnı burnunda pozlar
Kızını kucağına almak için gün sayan Hazal Kaya'dan karnı burnunda pozlar 2019 yılından beri Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Fikret Ali (3) adında bir oğlu bulunan ünlü oyuncu Hazal Kaya, şimdilerde ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor. Kaya, son olarak kızının adının Leyla Süreyya olacağını açıklamıştı. Oyuncu, sosyal medya hesabından karnı burnunda yeni pozlar verdi.
16.01.2023 Cadde
Hazal Kaya'dan karnı burnunda poz
Hazal Kaya'dan karnı burnunda poz 2019 yılından beri Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Fikret Ali (3) adında bir oğlu bulunan ünlü oyuncu Hazal Kaya, şimdilerde ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor. Kaya, son olarak kızının adının Leyla Süreyya olacağını açıklamıştı. Oyuncu, sosyal medya hesabından büyüyen karnıyla poz verdi.
7.01.2023 Cadde
'Yargı'nın Pars'ı gizemli kız arkadaşıyla görüntülendi!
'Yargı'nın Pars'ı gizemli kız arkadaşıyla görüntülendi! Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'da başsavcı Pars'a hayat veren oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, önceki gün gizemli bir kız arkadaşıyla birlikte Rumelihisarı'nda görüntülendi. Baş başa kahvaltı yaptıkları mekandan çıkarken yüzünü gizleyen gizemli kadının aksine oldukça rahat davranan ünlü isim, kız arkadaşıyla ilgili sorulara yanıt verdi.
6.01.2023 Cadde
Onur Ünlü'den Hazar Ergüçlü sorusuna cevap!
Onur Ünlü'den Hazar Ergüçlü sorusuna cevap! Anadolu Üniversitesi Reklamcılık Bölümü mezunu olan, Marmara Üniversitesi'nde yüksek lisans yapan senarist ve yönetmen Onur Ünlü (49), 'Kuzey Güney' dizisinde canlandırdığı 'Simay' karakteriyle şöhreti yakalayan Hazar Ergüçlü ile yaklaşık dört yıldır aşk yaşıyor. Aralarındaki 19 yaş fark nedeniyle sıkça magazin gündemine gelen ikiliden Onur Ünlü, bu konudaki eleştirileri değerlendirdi.
9.12.2022 Cadde
Hazar Ergüçlü ile aşk yaşayan Onur Ünlü'den 'evlilik' cevabı!
Hazar Ergüçlü ile aşk yaşayan Onur Ünlü'den 'evlilik' cevabı! Son olarak 'Bomboş' adlı yapımın yönetmenliği üstlenen ve uzun süredir kendisinden 19 yaş küçük oyuncu Hazar Ergüçlü ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Onur Ünlü, önceki akşam Cihangir'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen Ünlü, evlilik sorularına verdiği yanıtla dikkat çekti.
2.12.2022 Cadde
Hazar Ergüçlü: Onur (Ünlü) daha da açık giyinmemi istiyor!
Hazar Ergüçlü: Onur (Ünlü) daha da açık giyinmemi istiyor! İddialı kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren oyuncu Hazar Ergüçlü (30), geçtiğimiz gün dijital bir platformun etkinliğine katıldı. Davette transparan elbisesiyle dikkatleri üzerine çeken Ergüçlü, tarzı hakkında kendisinden 18 yaş büyük yönetmen sevgilisi Onur Ünlü'nün ne düşündüğü sorulduğunda çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.
6.11.2022 Cadde
Can Bonomo oğlunu paylaştı! 'Ruhum'
Can Bonomo oğlunu paylaştı! 'Ruhum' Yaklaşık dört yıl önce oyuncu Öykü Karayel ile nikâh masasına oturan şarkıcı Can Bonomo, 2021 yılında oğlu Roman'ın doğumuyla ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Şimdilerde babalığın keyfini çıkaran ve sık sık oğluyla karelerini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan ünlü şarkıcı, bu fotoğraflara bir yenisini daha ekledi.
18.10.2022 Cadde
Edis iddiasını konuşturdu: Dinlenmeme gibi bir durumum yok!
Edis iddiasını konuşturdu: Dinlenmeme gibi bir durumum yok! Edis Görgülü, önceki gün bir kız arkadaşıyla Bebek'teydi. Köpeğine yemek yedirirken objektiflere yansıyan ünlü popçu, iki albüm hazırlığında olduğunu, çok yoğun bir dönemden geçtiğini söyledi. “İki albüm yapmak risk değil mi?” sorusuna verdiği yanıtla iddiasını ortaya koyan Edis, hakkında yapılan sosyal medya yorumlarıyla ilgili de konuştu.
16.10.2022 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu siyah ojeleriyle gündeme geldi
Uraz Kaygılaroğlu siyah ojeleriyle gündeme geldi Kendine has tarzı ve sosyal medya paylaşımları her daim gündemde olan Uraz Kaygılaroğlu, bu sefer de ojeli elleriyle çektiği fotoğrafını yayınladı. Kaygılaroğlu, daha önce Cem Yılmaz ve Kaan Yıldırım ile çıktığı Bodrum tatilinde slip mayosuyla görüntülenmiş ve İskoç erkeklerinin giydiği etekle poz vererek çok konuşulmuştu.
13.10.2022 Cadde
İkinci kez anne olmaya hazırlanan Hazal Kaya bebeğinin adını açıkladı
İkinci kez anne olmaya hazırlanan Hazal Kaya bebeğinin adını açıkladı 2019 yılında nikâh masasına oturduğu yönetmen ve oyuncu Ali Atay (46) ile mutlu bir evlilik sürdüren Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde gittiği konser çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtlamış ve bir kız bebek beklediğini açıklamıştı. Heyecanı günden güne büyüyen 31 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla bebeğinin adını açıkladı.
5.09.2022 Cadde
İrem Derici en kötü ilk buluşmasını anlattı! 'Engellemiş beni'
İrem Derici en kötü ilk buluşmasını anlattı! 'Engellemiş beni' Kariyeriyle olduğu kadar Instagram paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiren İrem Derici, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programının 13'üncü bölümüne konuk oldu. Özel hayatı hakkındaki sorulara samimiyetle cevap veren ünlü şarkıcı, en kötü ilk buluşmasında başına gelenleri anlattı. Ardından 'İyi giden bir flörtü hangi davranış senin için bitirir?' konusunda da konuşan Derici, birini tanımak için sorduğu soruyu da açıkladı.
5.09.2022 Cadde
Hazal Kaya bebeğinin cinsiyetini açıkladı
Hazal Kaya bebeğinin cinsiyetini açıkladı İkinci kez anne olmak için gün sayan Hazal Kaya'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu. 2019 yılında nikâh masasına oturduğu yönetmen ve oyuncu Ali Atay (46) ile mutlu bir evlilik sürdüren 31 yaşındaki güzel, dün akşam yakın arkadaşı Selin Şekerci ile gittiği Melike Şahin konseri çıkışında basın mensuplarıyla sohbeti sırasında açıklama yaptı.
4.09.2022 Cadde
Hazal Kaya hayranlarını korkuttu: Evde baygın yatıyorum
Hazal Kaya hayranlarını korkuttu: Evde baygın yatıyorum Meslektaşı Ali Atay ile mutlu bir evlilik süren Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde bir dizi projesi için bakır rengine boyattığı saçlarını tekrar doğal renge boyattığı anları takipçileriyle paylaşmıştı. Hazal Kaya, şimdi ise Instagram sayfasından bir gönderi paylaşarak sağlık sorunları yaşadığını belirtti.
3.09.2022 Cadde
Damla Sönmez plajda kitap okudu
Damla Sönmez plajda kitap okudu Eylül ayında ikinci sezonuyla ekranlara dönmesi beklenirken sürpriz bir kararla iptal edilen 'Aziz' dizisinin Dilruba'sı Damla Sönmez, önceki gün Bodrum'da objektiflere yansıdı. Ortakent'deki bir plajda bol bol kitap okuyan ünlü oyuncu, ardından denize girmeye karar verse de suyu soğuk bulunca vazgeçti. 35 yaşındaki güzel, fit haliyle dikkatleri üzerine çekti.
29.08.2022 Cadde
Hazal Kaya'dan 'ihanet' iddiasına alyanslı yanıt!
Hazal Kaya'dan 'ihanet' iddiasına alyanslı yanıt! Oyuncu eşi Ali Atay'ın kendisine ihanet ettiği iddia edilen Hazal Kaya'nın geçtiğimiz günlerde hamile olduğu öne sürülmüştü. Konuyla ilgili bir açıklama yapmayan ünlü isim, Nişantaşı'nda görüntülendi. Bir kafede arkadaşlarıyla buluşup yemek yiyen Kaya'nın muhabirlere poz verircesine alyansını göstermesi dikkat çekti. Çıkışta sorulardan kaçan oyuncu, 'bebek' sorusuna da kaçamak bir yanıt vererek otomobiline bindi.
24.08.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Selim İle Bu Gece ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.