İbrahim Yattara

İbrahim Yattara

Son dakika İbrahim Yattara haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İbrahim Yattara gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İbrahim Yattara haber sayfamızda...

İbrahim Yattara

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 623 ibrahim yattara haberi bulunmuştur.
Rihanna'nın yeni imajı olay oldu! 'Ne yaptın kendine böyle?'
Rihanna'nın yeni imajı olay oldu! 'Ne yaptın kendine böyle?' ABD'li rapçi ASAP Rocky ile dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, 13 Mayıs 2022'de ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Şubat 2023'te ise ikinci kez hamile olduğunu duyuran Rihanna, 3 Ağustos'ta bir erkek çocuk daha dünyaya getirmişti. Ünlü isim, son olarak yeni imajıyla Santa Monica'da görüntülendi. Rihanna'nın yeni tarzı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
23.03.2024 Cadde
Amatör maçta futbolcudan hakeme yumruklu saldırı
Amatör maçta futbolcudan hakeme yumruklu saldırı İbrahim Yattara’nın formasını giydiği İmranlıspor ile Cumhuriyet Üniversitesi Gençlikspor arasında oynanan maçta kavga çıktı. Cumhuriyet Üniversitesi Gençliksporlu futbolcu Emre Uyanık kırmızı kart gördükten sonra maçın hakemi Batuhan Bolat'a yumruklu saldırıda bulundu.
25.02.2024 Futbol
İbrahim Yattara 43 yaşında döktürüyor! İşte İstanbul'da forma giydiği takım
İbrahim Yattara 43 yaşında döktürüyor! İşte İstanbul'da forma giydiği takım Trabzonspor’un eski yıldız futbolcusu İbrahim Yattara, İstanbul’da bulunan amatör spor kulüplerinden Yeniköy Spor’da forma giyiyor. Amatör futbolcularla antrenman yapıp maçlara çıkan 43 yaşındaki futbolcuya, çevredeki vatandaşların da ilgisi oldukça yoğun.
19.01.2024 Futbol
İbrahim Yattara 43 yaşında döktürüyor! İşte İstanbul'da forma giydiği takım
İbrahim Yattara 43 yaşında döktürüyor! İşte İstanbul'da forma giydiği takım Trabzonspor’un eski yıldız futbolcusu İbrahim Yattara, İstanbul’da bulunan amatör spor kulüplerinden Yeniköy Spor’da forma giyiyor. Amatör futbolcularla antrenman yapıp maçlara çıkan 43 yaşındaki futbolcuya, çevredeki vatandaşların da ilgisi oldukça yoğun.
19.01.2024 Futbol
Bakan Kurum: Gençlerimiz bizim için her şeyimiz, geleceğimiz, umudumuz
Bakan Kurum: Gençlerimiz bizim için her şeyimiz, geleceğimiz, umudumuz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Gençlerimiz bizim için her şeyimiz, geleceğimiz, umudumuz. Onlar için bu mücadeleyi yapacağız.” dedi.
26.05.2023 Gündem
Trabzonspor'da Kouassi fırtınası! Yattara'yı hatırlattı
Trabzonspor'da Kouassi fırtınası! Yattara'yı hatırlattı Trabzonspor formasıyla ilk maçında ilk golünü atan ve yetenekleriyle hemen fark yaratan Jean Evrard Kouassi, fırtına gibi esti. Şimdiden taraftarları heyecanlandıran Fildişili yıldız gelecek için umut verdi.
11.02.2022 Trabzonspor
Bizum Hoca 2 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Bizum Hoca 2 filmi kaç yılında çekildi?
Bizum Hoca 2 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Bizum Hoca 2 filmi kaç yılında çekildi? Kanal D ekranında bu akşam izleyici ile buluşacak olan Bizum Hoca filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2020 yılında vizyona giren Bizum Hoca filminin başrollerinde Cezmi Baskın, Levent Ülgen Özge Gürel gibi isimler yer alıyor. İşte Bizum Hoca filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
1.01.2022 Cadde
Futbolun efsaneleri Pepsi ‘Yıldız Futbolcu Seminerleri’nde genç futbolseverlerle buluştu
Futbolun efsaneleri Pepsi ‘Yıldız Futbolcu Seminerleri’nde genç futbolseverlerle buluştu UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru olan Pepsi, TSYD iş birliğiyle futbolu desteklemeye ‘Pepsi Yıldız Futbolcu Seminerleri’ projesi ile devam ediyor.  Pepsi’nin, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) ve ÇEVKO işbirliği ile genç futbolcuların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Eskişehir’de başlayan ‘Yıldız Futbolcu Seminerleri’nin ikincisi 23 Kasım Salı günü İzmir’de gerçekleşti.  Altınordu Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleşen seminerde; Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, unutulmaz futbolculardan İbrahim Yattara ile Spor Yazarı ve Yorumcu Atakan Kurt, genç futbolseverlere deneyimlerini aktardı. Uzman Dr.  Şerafettin Özdoğan, futbolcu sakatlıklarıyla ilgili bilgi verirken, ÇEVKO’dan Fatih Arslan, geri dönüşüm konusunda bilinç kazanmak ve bunun önemi hakkında bilgi verdi. Seminerlere katılan genç yeteneklere pet şişelerden geri dönüştürülmüş formalar hediye edildi. Pepsi Yıldız Futbolcu Seminerleri’ İzmir’den sonra Ankara ile devam edecek.
24.11.2021 Futbol
Yattara açıkladı | '3-4 transfer lazım!' | 'Dünya yıldızı olabilir!' | 'Sergen hocayı görünce...'
Yattara açıkladı | '3-4 transfer lazım!' | 'Dünya yıldızı olabilir!' | 'Sergen hocayı görünce...' Trabzonspor'un eski futbolcusu Ibrahim Yattara, Skorer'den Nergis Aşkın'ın konuğu oldu ve bordo-mavili takımın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.
16.11.2021 Futbol
Yattara’ya doğum günü sürprizi
Yattara’ya doğum günü sürprizi Marmaris Master Cup Turnuvası için futbolun duayenleri, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı ziyaret etti.
5.06.2021 Ege
Yattara, adına açılan sahte hesaba isyan etti...
Yattara, adına açılan sahte hesaba isyan etti... Trabzonspor'un eski yıldızı ve şu anda İstanbulspor'un yardımcı antrenörü olan Ibrahim Yattara, Twitter'da adına açılan sahte hesaba isyan etti ve bir mesaj paylaştı.
18.08.2020 Futbol
Yattara'dan Survivor açıklaması
Yattara'dan Survivor açıklaması Bir dönem Trabzonspor'da fırtınalar estiren Ibrahim Yattara, Beşiktaş'tan Real Madrid'e kadar çarpıcı itiraflarda bulundu.
30.06.2020 Trabzonspor
Yattara, Ezhel'e meydan okudu: Götür beni AYA...
Yattara, Ezhel'e meydan okudu: Götür beni AYA... Eski futbolcu Ibrahim Yattara, Nergis Aşkın'a konuk olduğu Skorer canlı yayınında ünlü rapçi Ezhel'den 'AYA' şarkısını söyledi.
25.04.2020 Futbol
Yattara: Trabzonspor şampiyon olursa sürprizim var
Yattara: Trabzonspor şampiyon olursa sürprizim var Trabzonspor'un efsane futbolcularından Ibrahim Yattara, Skorer ınstagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı. Trabzonspor'un şampiyon olmasını istediğini söyleyen Yattara, bordo mavili ekibin şampiyon olması takdirde bir sürprizi olduğunu belirtti.
25.04.2020 Futbol
"Bizim her futbolcumuz yerli"
"Bizim her futbolcumuz yerli" Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'u deplasmanda 1-0 yenerek 4 maç üst üste kazanan Trabzonspor'da, kulüp futbol şube sorumlusu Haluk Şahin, yerli yabancı oyuncu ayrımı yapılmaması gerektiğini belirterek, Evkur Yeni Malatyaspor'u da yenerek Fenerbahçe maçı öncesi galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini söyledi.
30.06.2020 Trabzonspor
Cumhurbaşkanı Erdoğan sahaya çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan sahaya çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır’da düzenlenecek Ziraat Gençlik Festivali kapsamında, eski milli futbolculardan kurulacak olan şöhretler karmasıyla sahaya çıkacak.
16.10.2018 Siyaset
Trabzonspor'un kadrosunda 5 kıtadan oyuncu var
Trabzonspor'un kadrosunda 5 kıtadan oyuncu var Geçtiğimiz günlerde 51. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Trabzonspor, kadrosunda 5 kıtadan 12 yabancı oyuncu barındırıyor. Tarihine 127 yabancı oyuncu sığdıran bordo-mavililerde en çok formayı giyen yabancı isim ise İbrahim Yattara oldu.
30.06.2020 Trabzonspor
Yattara Trabzon'da oy kullandı
Yattara Trabzon'da oy kullandı Trabzonspor'da 2003-2011 tarihlerinde forma giyen ve Türk vatandaşlığına geçen İbrahim Yattara, oyunu Trabzon'da kullandı. İbrahim Yattara, "Türkiye'ye geldiğim günden itibaren ülkede büyük gelişim ve farklılıklar görüyorum. İnşallah bu değişim ve gelişim devam eder" dedi.
30.06.2020 Trabzonspor
Yattara Trabzonspor'a geri döndü!
Yattara Trabzonspor'a geri döndü! Fırtına'nın eski futbolcusu Ibrahim Yattara, bordo-mavili kulüp tarafından Avrupa'daki yıldız adaylarını takip etmekle görevlendirildi
30.06.2020 Trabzonspor
Memleketim Trabzon
Memleketim Trabzon Eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara, önceki akşam Metroport AVM’deydi.
11.06.2018 Cadde
Sizden kaçış yok!
Sizden kaçış yok! Eski futbolcu İbrahim Yattara, önceki gece Beşiktaş Balmumcu’da görüntülendi.
14.05.2018 Cadde
Yattara: ‘Kötü yazmayın, elimde kanıt var’
Yattara: ‘Kötü yazmayın, elimde kanıt var’ Trabzonspor'un efsane futbolcusu Ibrahim Yattara, önceki gece bir arkadaşı...
1.07.2020 Magazin
Yattara: Elimde kanıt var
Yattara: Elimde kanıt var Trabzonspor’un efsane futbolcusu Ibrahim Yattara, önceki gece bir arkadaşıyla polis çevirmesinde görüntülendi.
30.04.2018 Cadde
İbrahim Yattara alışveriş turunda
İbrahim Yattara alışveriş turunda Trabzonspor'da 8 sezon forma giyen Gineli oyuncu İbrahim Yattara, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
23.02.2018 Cadde
Trabzonspor'da Volkan Şen sakatlandı
Trabzonspor'da Volkan Şen sakatlandı Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle her hafta şanssızlık yaşadığını belirterek, "Devre arasına 6 maç kaldı. Oynayacağımız 6 kritik maç var. Bunları da çok iyi bitirmemiz lazım" dedi. Ayrıca milli yıldız Volkan Şen sakatlanıp antrenmanı yarıda bıraktı...
30.06.2020 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Yattara ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.