22-23 Mayıs bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı? Yasaklar ne zaman kaldırılacak? Normalleşme...
22-23 Mayıs bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı? Yasaklar ne zaman kaldırılacak? Normalleşme... 22-23 Mayıs bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 17 Mayıs'ta geçilen kademeli normalleşmenin ardından 1 Haziran'a kadar devam edeceği söylenen süreçte uygulanacak olan tedbirlerde İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile duyuruldu. Peki 22-23 Mayıs'ta bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı, yasaklar ne zaman sona erecek? 1 Haziran'da sokağa çıkma yasakları kaldırılacak mı?
20.05.2021 Gündem
19 Mayıs'ta tam kapanma olacak mı? Yasaklar kalktı mı, uzatıldı mı?
19 Mayıs'ta tam kapanma olacak mı? Yasaklar kalktı mı, uzatıldı mı? Bugün itibariyle tam kapanma sona eridi. İçişleri Bakanlığı ise kademeli normalleşme genelgesi yayımladı. Bu genelgenin hemen ardından binlerce kişi Pazartesi sokağa çıkma yasağı var mı, saatleri nedir? Yasaklar kalktı mı, 19 Mayıs'ta tam kapanma olacak mı? sorusu sorulmaya başlandı. İşte madde madde genelgenin ayrıntıları...
17.05.2021 Gündem
"Tam kapanma" öncesi FSM köprüsünde trafik yoğunluğu arttı
"Tam kapanma" öncesi FSM köprüsünde trafik yoğunluğu arttı İçişleri Bakanlığı'nın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamındaki genelgesi doğrultusunda tam kapanmanın uygulanmaya başlayacağı 29 Nisan öncesinde İstanbul'da trafikte ve havalimanlarında yoğunluk yaşanıyor.
28.04.2021 Haberler
16-17-18-19 Mayıs'ta hangi illerde sokağa çıkma yasağı kalktı? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var?
16-17-18-19 Mayıs'ta hangi illerde sokağa çıkma yasağı kalktı? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? Dün 7. kez Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı. Toplantının bitmesiyle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu ve 16-17-18-19 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı uygulanacağını belitti. Bu gelişme sonrası 'Sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri?' soruları sorulmaya başlandı.
13.05.2020 Gündem
Son dakika... İçişleri Bakanlığı sokağa çıkma yasağı genelgesi nedir? Kimler sokağa çıkabilir? İşte o maddeler...
Son dakika... İçişleri Bakanlığı sokağa çıkma yasağı genelgesi nedir? Kimler sokağa çıkabilir? İşte o maddeler... 31 il için sokağa çıkma yasağı geldi. Corona virüs nedeniyle getirilen sokağa çıkma yasağı sonrası İçişleri Bakanlığı sokağa çıkma yasağı genelgesi nedir? Kimler sokağa çıkabilir? soruları sorulmaya başlandı. İşte detaylar...
10.04.2020 Gündem