İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi

İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi

Son dakika İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi haber sayfamızda...

İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 564 idlib gerginliği azaltma bölgesi haberi bulunmuştur.
Dışişleri Bakanlığı: Astana'da Suriyeli mültecilerin geri dönüşleri ele alındı
Dışişleri Bakanlığı: Astana'da Suriyeli mültecilerin geri dönüşleri ele alındı Bakanlık tarafından yapılan resmi açıklamada, Astana toplantılarının on yedincisinde ayrıca sahadaki insani durumun düzeltilmesi için gösterilecek çabalarda mutabık kalındığı kaydedildi.
22.12.2021 Dünya
‘Artık CHP’yi HDP’den ayırt etmek neredeyse imkânsız’
‘Artık CHP’yi HDP’den ayırt etmek neredeyse imkânsız’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Artık CHP’yi HDP’den, Kılçdaroğlu’nu terörist Demirtaş veya terörist Karayılan’dan ayırt etmek, ayrı değerlendirmek neredeyse imkansızdır” dedi.
11.12.2021 Siyaset
MHP lideri Bahçeli: Hesapları mahşere bırakılmayacak
MHP lideri Bahçeli: Hesapları mahşere bırakılmayacak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Şehitler için taziyede bulunan Bahçeli, 'Bayraklaşıp devleşen şehitlerimiz bugün dualar eşliğinde vatan topraklarına emanet edildiler. Al bayrağımız örtüleri, hatıraları övünçleri olarak aramızdan (fiziken) ayrıldılar. Ancak dökülen kanları yerde kalmayacak, sorulacak hesapları mahşere bırakılmayacaktır' dedi.
10.12.2021 Siyaset
Şehit nişanlısını asker selamı ile uğurladı
Şehit nişanlısını asker selamı ile uğurladı Suriye'de İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde, arazide kayıp düşerek ağır yaralanan ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olan Uzman Çavuş Emre Ceylan (28), memleketi Kırıkkale'de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Eda Ceylan, nişanlısı şehit uzman çavuşun cenazesi taşınırken asker selamı verdi.
10.12.2021 Gündem
İdlib'den acı haber! Bir asker şehit oldu
İdlib'den acı haber! Bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde, arazide kayarak düşen ve ağır yaralanan Uzman Çavuş Emre Ceylan'ın (28) hastanede şehit olduğunu açıkladı. Şehidin Kırıkkale'de yaşayan ailesine acı haber verildi.
9.12.2021 Gündem
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD açıklaması: Şu andaki gidiş pek hayra alamet değil
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD açıklaması: Şu andaki gidiş pek hayra alamet değil Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ziyareti sonunda New York'ta Türkevi'nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Türkiye-ABD ile ilişkileriyle ilgili, "Temennim odur ki iki NATO ülkesi olarak birbirimizle hasmane değil, dostane davranalım. Ama iki NATO ülkesi olarak şu andaki gidiş pek hayra alamet değil. Benim Başbakan, Cumhurbaşkanı olarak yaklaşık 19 yıllık yöneticilik hayatımda Amerika ile olan münasebetlerimde geldiğimiz nokta maalesef iyi bir nokta değil. Ben oğul Bush ile iyi çalıştım, Sayın Obama ile iyi çalıştım, Sayın Trump ile iyi çalıştım ama Sayın Biden ile iyi başladık diyemem." dedi.
23.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi ile Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi.
13.09.2021 Siyaset
Şehit  Turgay Abacı, Hatay'da son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Turgay Abacı, Hatay'da son yolculuğuna uğurlandı İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 21 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Turgay Abacı'nın cenazesi memleketi Hatay'ın Hassa ilçesinde toprağa verildi.
12.09.2021 Gündem
İdlib’de hain saldırı: 3 şehit
İdlib’de hain saldırı: 3 şehit İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi’nde, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarına yapılan saldırıda Piyade Uzman Çavuşlar Mücahit Sınırtepe (24), Ramazan Demir (25) ve Piyade Sözleşmeli Er Turgay Abacı şehit oldu, k Mehmetçik de yaralandı.
12.09.2021 Gündem
Hatay'a şehit ateşi düştü
Hatay'a şehit ateşi düştü İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırı sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Piyade Sözleşmeli Er Turgay Abacı'nın şehadet haberi, Hatay'ın Hassa ilçesindeki ailesine ulaştı.
11.09.2021 Haberler
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB) İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı sonucu ağır yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Turgay Abacı'nın, tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu bildirdi.
11.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib'de şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib'de şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde gerçekleştirilen saldırıcı sonucu şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi.
11.09.2021 Siyaset
Milli Savunma Bakanı Akar İdlib'deki saldırıda yaralanan askerleri ziyaret etti
Milli Savunma Bakanı Akar İdlib'deki saldırıda yaralanan askerleri ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki komutanlarla İdlib’deki saldırıda yaralanan askerleri hastanede ziyaret etti.
11.09.2021 Haberler
Bakan Akar İdlib'deki saldırıda yaralanan askerleri ziyaret etti
Bakan Akar İdlib'deki saldırıda yaralanan askerleri ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki komutanlarla İdlib’deki saldırıda yaralanan askerleri hastanede ziyaret etti.
11.09.2021 Gündem
Bakan Akar: Şehitlerimizin kanları yerde kalmadı
Bakan Akar: Şehitlerimizin kanları yerde kalmadı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ile sınır hattı ve sınır ötesinde görevli birliklerin komutanlarıyla Suriye hududunun sıfır noktasında toplantı yaptı. Toplantıda konuşan Bakan Akar, 'Haince, alçakça bir saldırı sonucu arkadaşlarımız şehit oldu. Şehitlerimizin kanları yerde kalmadı, kalmayacak. Buradaki mücadele devam edecek. Mücadeleyi sabırla, azimle ve kararlılıkla sürdüreceğiz.' dedi.
11.09.2021 Gündem
İdlib'den acı haber! 2 asker şehit, 3 asker yaralı
İdlib'den acı haber! 2 asker şehit, 3 asker yaralı Milli Savunma Bakanlığı, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde arama tarama faaliyeti sonrasında yapılan saldırıda 2 askerin şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını bildirdi.
11.09.2021 Gündem
Esad rejiminin İdlib'e saldırısında 5 sivil hayatını kaybetti
Esad rejiminin İdlib'e saldırısında 5 sivil hayatını kaybetti Suriye'de Esad rejimi ve destekçilerinin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki ateşkesi ihlal ederek sivil yerleşimlere düzenlediği saldırıda, ilk belirlemelere göre 5 sivil yaşamını yitirdi, 4 sivil ise yaralandı.
19.08.2021 Dünya
Esed rejiminin İdlib'e saldırısında 6 sivil hayatını kaybetti
Esed rejiminin İdlib'e saldırısında 6 sivil hayatını kaybetti Suriye'de Beşşar Esed rejimi ve destekçilerinin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki ateşkesi ihlal ederek sivil yerleşimlere düzenlediği saldırıda, ilk belirlemelere göre 3’ü kadın, 2’si çocuk en az 6 sivil hayatını kaybetti.
17.07.2021 Dünya
Esed rejiminin İdlib'e saldırı
Esed rejiminin İdlib'e saldırı Suriye'de Esed rejimi ve destekçilerinin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki ateşkesi ihlal ederek sivil yerleşimlere düzenlediği saldırıda, ilk belirlemelere göre 6 sivil öldü, 3'ü Sivil Savunma (Beyaz Baretli) çalışanı olmak üzere, toplam 6 sivil yaralandı.
17.07.2021 Haberler
Esad rejiminin İdlib'e saldırısında 6 sivil öldü
Esad rejiminin İdlib'e saldırısında 6 sivil öldü Suriye'de Esad rejimi ve destekçilerinin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki ateşkesi ihlal ederek sivil yerleşimlere düzenlediği saldırıda, ilk belirlemelere göre 6 sivil öldü, 3'ü Sivil Savunma çalışanı olmak üzere, toplam 6 sivil yaralandı.
17.07.2021 Dünya
Esad rejiminin İdlib kırsalındaki saldırısında 8 sivil öldü
Esad rejiminin İdlib kırsalındaki saldırısında 8 sivil öldü Suriye'de Beşşar Esad rejimi ve İran destekli terörist grupların, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi sınırları içerisinde bulunan İblin ve Fua köylerine saldırılarında 8 sivil yaşamını yitirdi, 5 sivil yaralandı.
15.07.2021 Dünya
Esad rejimi İdlib'e saldırdı
Esad rejimi İdlib'e saldırdı Suriye'de Esad rejimi ve destekçisi İran’ın kontrolündeki terörist grupların İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki ateşkesi ihlal ederek sivil yerleşimlere düzenlediği saldırıda 3 sivil yaralandı.
14.06.2021 Dünya
Esad rejiminin İdlib kırsalındaki saldırısında 6 sivil öldü
Esad rejiminin İdlib kırsalındaki saldırısında 6 sivil öldü Suriye'de Beşşar Esad rejimi ve İran destekli terörist grupların, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki İblin köyüne düzenlediği saldırıda 6 sivil öldü, 13 sivil yaralandı.
10.06.2021 Dünya
Son dakika... Lavrov: Türkiye ile ilişkilere değer veriyoruz
Son dakika... Lavrov: Türkiye ile ilişkilere değer veriyoruz Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye ile ilişkilerin "doyurucu" ve "zengin" olduğunu belirterek, "Türkiye ile ilişkilere değer veriyoruz çünkü Türk meslektaşlarımızla her zaman hem kendimiz hem de onlar için uygun çözümler bulabiliyoruz" dedi.
31.03.2021 Dünya
"İdlib ve Halep'te 3 geçişin yeniden açılacağı iddiası doğru değil"
"İdlib ve Halep'te 3 geçişin yeniden açılacağı iddiası doğru değil" "Suriye'nin kuzeyindeki İdlib ve Halep bölgelerinde 3 geçişin yeniden açılması için anlaşmaya varıldığı" iddiasının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
25.03.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.