İdo Seferleri

İdo Seferleri

Son dakika İDO seferleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İDO seferleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İDO seferleri haber sayfamızda...

İdo Seferleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 660 ido seferleri haberi bulunmuştur.
10 OCAK VAPURLAR İPTAL Mİ? 🚢İDO - BUDO hangi feribot seferleri iptal edildi? İstanbul vapur iptal seferler...
10 OCAK VAPURLAR İPTAL Mİ? 🚢İDO - BUDO hangi feribot seferleri iptal edildi? İstanbul vapur iptal seferler... Vapur seferleri ile beraber feribot seferleri, seyahat edecekler tarafından araştırılıyor. İDO - BUDO feribot seferlerindeki aksaklıklar paylaşılırken Şehir Hatları vapur seferlerindeki gelişmeler de duyuruluyor. Peki, 10 Ocak bugün vapur ve feribot seferleri iptal mi?
10.01.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika… Meteoroloji haritayı güncelledi! 76 kent için sarı ve turuncu alarm
Son dakika… Meteoroloji haritayı güncelledi! 76 kent için sarı ve turuncu alarm Meteoroloji, AKOM ve AFAD’DAN gelen uyarıların ardından birçok kent beyaza büründü, sağanak ve sele teslim oldu. İstanbul için karla karışık yağmur beklenirken birçok kent için de yeni alarm verildi. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü haritayı güncelledi ve bugün 76 kent için yeni uyarıda bulundu. Yarın ise 23 kentte alarm verildi. İşte detaylar…
26.11.2023 Gündem
Yalova'da deniz ile kara birleşti! İDO seferleri iptal edildi
Yalova'da deniz ile kara birleşti! İDO seferleri iptal edildi Yalova’nın Çınarcık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına sonrası taşan deniz, kara ile birleşti. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) seferlerinden birçoğu da iptal edildi.
26.11.2023 Gündem
İDO, BUDO ve Şehir Hatları seferleri iptal mi edildi? İDO BUDO ve Feribot seferleri ne zamana kadar iptal edildi?
İDO, BUDO ve Şehir Hatları seferleri iptal mi edildi? İDO BUDO ve Feribot seferleri ne zamana kadar iptal edildi? Marmara Denizi'nde etkili olan kuvvetli fırtına etkisini sürdürmeye devam ediyor. 25 Kasım tarihinde iptal edilen bazı İDO, BUDO ve Şehir Hatları seferlerine yenileri eklenmeye devam ediyor. Marmara Bölgesi genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle peş peşe sefer iptalleri geliyor. Peki İDO, BUDO ve Şehir Hatları seferleri iptal mi oldu? İşte detaylar...
25.11.2023 Bilgi Rehberi
Marmara Denizi'nde fırtına! Seferler iptal edildi
Marmara Denizi'nde fırtına! Seferler iptal edildi Marmara Denizi'nde beklenen kuvvetli fırtına etkisini gösterdi. Şehir Hatları ve İDO seferleri iptal edildi.
25.11.2023 Gündem
Fırtına nedeniyle bazı Şehir Hatları ve İDO seferleri iptal edildi
Fırtına nedeniyle bazı Şehir Hatları ve İDO seferleri iptal edildi Marmara denizinde etkili olan fırtına nedeniyle bazı Şehir Hatları ve İDO seferlerinde iptaller yaşandı.
25.11.2023 Gündem
İstanbul'da deniz ulaşımına fırtına engeli! Seferler iptal edildi
İstanbul'da deniz ulaşımına fırtına engeli! Seferler iptal edildi İDO, BUDO ve şehir hatları olumsuz hava koşulları sebebiyle bazı seferlerini iptal etti.
5.02.2023 Gündem
Vapur ve feribot seferleri bugün iptal mi? 9 Şubat İDO ve BUDO iptal seferler
Vapur ve feribot seferleri bugün iptal mi? 9 Şubat İDO ve BUDO iptal seferler Vapur seferleri iptal mi? İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) iptal edilen seferler listesini yayımladı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilen feribot seferleri ve saatleri ile ilgili aramalar sürüyor. Peki, bugün hangi feribot seferleri iptal edildi?
8.02.2022 Gündem
Feribot seferleri iptal mi 2022? Bugün (24 Ocak) feribotlar çalışıyor mu, İDO seferleri iptal mi edildi?
Feribot seferleri iptal mi 2022? Bugün (24 Ocak) feribotlar çalışıyor mu, İDO seferleri iptal mi edildi? İDO çalışıyor mu, seferler iptal mi? İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) hava koşulları nedeniyle seferlerin bazılarının iptal edildiğini duyurdu. Seyahat için İDO'yu kullanacaklar ise feribot seferleri hakkında son dakika gelişmelerini takip ediyor. İşte, 24-25 Ocak iptal edilen feribot seferleri...
23.01.2022 Gündem
Bursa'da BUDO ve İDO seferleri iptal
Bursa'da BUDO ve İDO seferleri iptal  Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri, elverişsiz hava şartları sebebiyle iptal edildi.
30.11.2021 Gündem
Son dakika... Canlı yayında hava durumu uyarısı! Fırtına yön değiştiriyor
Son dakika... Canlı yayında hava durumu uyarısı! Fırtına yön değiştiriyor Son dakika haberlere göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları sonrası İstanbul, Bursa, Kocaeli, İzmir olmak üzere pek çok ilde şiddetli fırtına etkili oldu. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, Marmara'da etkili olan fırtınanın ne kadar süreceğini açıkladı. Bazı illerde ise yüz yüze eğitime bir gün ara verildi. İşte Meteoroloji'nin il il uyarıları...
30.11.2021 Gündem
İDO'nun Adalar seferleri başladı
İDO'nun Adalar seferleri başladı İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), bugün itibarıyla Kınalıada, Heybeliada, Burgazada ve Büyükada'ya seferlerini başlattı.
1.07.2021 Gündem
Deniz ulaşımıza fırtına engeli! İDO seferleri iptal
Deniz ulaşımıza fırtına engeli! İDO seferleri iptal İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.
15.12.2020 Gündem
İDO ve BUDO’nun bazı seferleri iptal edildi
İDO ve BUDO’nun bazı seferleri iptal edildi İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün yapacakları bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
29.01.2020 Gündem
Deniz ulaşımına fırtına engeli
Deniz ulaşımına fırtına engeli İstanbul Şehir Hatları, İDO ve BUDO'nun bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
29.11.2019 Gündem
"Sonbahar Tarifesi" 16 Eylül’de başlıyor
"Sonbahar Tarifesi" 16 Eylül’de başlıyor Misafirlerine hesaplı seyahat fırsatları sunan İDO, sonbahara avantajlı kampanyalarla ‘’merhaba’’ diyor. İDO Sonbaharda deniz yolculuklarını avantajlı fiyatlarla ve eklenen yeni seferlerle karşılıyor.
6.09.2019 Yaşam
İDO'nun Büyükçekmece-Bursa seferleri başladı
İDO'nun Büyükçekmece-Bursa seferleri başladı Seferler cuma, cumartesi ve pazar günleri, Büyükçekmece'den 10.30 ve 20.30, Bursa'dan ise 08.00 ve 18.30 saatlerinde yapılacak. Bu seferler sayesinde yolcular Büyükçekmece'den Bursa'ya 95 dakikada ulaşabilecek.
2.08.2019 Gündem
İDO, Büyükçekmece-Bursa hattı seferlerine başlıyor
İDO, Büyükçekmece-Bursa hattı seferlerine başlıyor İDO, Büyükçekmece-Bursa deniz otobüsü hattını da yaz bitmeden misafirlerinin hizmetine sunuyor. Seferler 2 Ağustos 2019 tarihi itibariyle Cuma-Cumartesi-Pazar günleri gerçekleştirilecek.
26.07.2019 Ekonomi
Son dakika... İDO ve BUDO seferlerine fırtına engeli
Son dakika... İDO ve BUDO seferlerine fırtına engeli Marmara'da etkili olan fırtına deniz seferlerini aksatıyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok BUDO seferi iptal edildi.
12.02.2019 Gündem
Son dakika: İDO ve BUDO'da sefer iptalleri
Son dakika: İDO ve BUDO'da sefer iptalleri İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO) ve Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferleri,olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
16.01.2019 Gündem
İDO ve BUDO'da bazı seferler iptal edildi
İDO ve BUDO'da bazı seferler iptal edildi İstanbul Deniz Otobüsleri(İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
8.01.2019 Gündem
Son dakika: İstanbullular dikkat! İptal edildi
Son dakika: İstanbullular dikkat! İptal edildi İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), olumsuz hava koşulları dolayısıyla bazı seferlerini iptal etti.
5.01.2019 Gündem
Son dakika: BUDO ve İDO'dan sefer iptalleri
Son dakika: BUDO ve İDO'dan sefer iptalleri Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) seferlerinden bazıları  olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Meteoroloji tarafından yapılan uyarının ardından sağanak yağış ve fırtına etkili olurken, İstanbul Deniz Otobüsleri, (İDO) hava muhalefeti nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
4.01.2019 Gündem
Son dakika: İDO seferleri iptal edildi
Son dakika: İDO seferleri iptal edildi İstanbul Deniz Otobüsleri(İDO), Marmara Denizi'ndeki olumsuz hava koşulları nedeniyle bugünkü bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu.
20.12.2018 Gündem
İDO, iç hat seferlerini sürdürecek
İDO, iç hat seferlerini sürdürecek İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret AŞ (İDO), daha önce 1 Aralık'ta durduracağını açıkladığı iç hat seferlerini yolcuların mağdur edilmemesi için sürdürme kararı aldı. İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İDO'nun iç hat seferlerini iptal etmekten vazgeçmesi ile ilgili "Şirket yetkililerine teşekkür ediyorum. Benzer şey tekrar olursa, biz Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşımızı yolda bırakmayız. Şirket aksaklıklar ortaya çıkarırsa gereğini yaparız. İstanbullulara hayırlı olsun" dedi.
30.11.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İdo Seferleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.