İdrar

İdrar

Son dakika idrar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan idrar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan idrar haber sayfamızda...

İdrar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.988 idrar haberi bulunmuştur.
Daha sağlıklı böbrekler için 4 ipucu! İdrar tutmak böbrekleri bitiriyor
Daha sağlıklı böbrekler için 4 ipucu! İdrar tutmak böbrekleri bitiriyor Böbrekler vücudumuzun filtresidir ve sağlıklı bir yaşam için oldukça önemlidir. Böbrek sağlığını korumak için sağlıklı beslenmeyi ve egzersiz yapmayı alışkanlık haline getirmek gerekiyor. Daha sağlıklı böbrekler için yapmanız gereken 4 şey.
23.03.2024 Genel Sağlık
On yıldan fazla hareket edemedi, kanepede 'eridi!'
On yıldan fazla hareket edemedi, kanepede 'eridi!' Polis eve geldiğinde mide bulandıran manzarayla karşılaştı. 12 yıldır gözlerden kaybolan genç kadının cansız bedeni yarı çıplak halde evindeki kanepe 'erimişti'. Ebeveynlerinin ağır ihmaliyle trajik sona sürüklenen zavallı kadının cesedi; idrar, dışkı, kurtçuk, böcek ısırıkları ve ciddi bir ülserle kaplıydı.
21.03.2024 Dünya
İftar sofralarının vazgeçilmez içeceği için yoğun mesai
İftar sofralarının vazgeçilmez içeceği için yoğun mesai Gaziantep'te, Ramazan ayının vazgeçilmez içeceği meyan kökü şerbetinin iftar ve sahur sofralarına yetiştirilmesi için işletmelerde yoğun mesai başladı. Kentte, 6. kuşak meyan şerbeti üreticisi Halil Gezer şerbetin 1,5 litresini 25 liraya sattıklarını ve pek çok faydası olduğunu söyledi.
13.03.2024 Gündem
Yedikten hemen sonra yatmayın
Yedikten hemen sonra yatmayın Oruç günlerini hareketsiz geçirmemeye, özellikle iftar ertesinde uyuklamamaya dikkat edilmeli. Reflü sorunu olanların ise öğünlerden hemen sonra yatmaması, dik veya dik oturuşa yakın şekilde durmaları gerekiyor.
13.03.2024 Gündem
Hamur işi işlenmiş et yemeyin
Hamur işi işlenmiş et yemeyin Sahurda yağlı hamur işinden, sucuk, salam, sosis gibi işlenmiş et ürünlerinden, gazlı içeceklerden uzak durun. Bunların yerine yumurta, yağsız zeytin ve peynirler, tam tahıllı ekmek tüketerek sağlığınızı koruyabilir, hatta kilo bile verebilirsiniz…
12.03.2024 Gündem
Orucu bozan şeyler nelerdir? Oruç hangi hallerde bozulur? Orucu bozan ve bozmayan durumlar
Orucu bozan şeyler nelerdir? Oruç hangi hallerde bozulur? Orucu bozan ve bozmayan durumlar Ramazan ayında vatandaşlar tarafından 'Orucu bozan durumlar nelerdir' sorusu merak ediliyor. Ramazan'da dikkat edilmesi gereken orucu bozan şeyler ve orucu bozmayan durumlar hakkında detaylı bilgiyi sizler için bu haberde topladık. İşte Ramazan orucunu bozup, yalnız kaza gerektiren şeyler...
11.03.2024 Gündem
Özel hastanede şoke eden olay! 7 günlükken sünnet edilen bebeğin hayatı karardı
Özel hastanede şoke eden olay! 7 günlükken sünnet edilen bebeğin hayatı karardı Adana'da yanlış sünnet edildiği için ameliyat edilen ve yine hatalı ameliyat yapılan minik çocuğun hayatı karardı. Doktor ise aileye, "Ben elimden geleni yaptım" savunmasında bulunduğu iddia edildi.
5.03.2024 Gündem
Ananas kabuklarını çöpe atan çok pişman olacak! Artık asla ziyan etmeyeceksiniz
Ananas kabuklarını çöpe atan çok pişman olacak! Artık asla ziyan etmeyeceksiniz Doğanın bize sunduğu nimetlerin bazıları, görünürde kullanılan kısımlarıyla sınırlı gibi görünse de, daha derinlemesine bakıldığında, birçok yararlı özelliği barındırır. Ananasın kabukları da bu duruma örnek teşkil eder. Eğer sizler de çöpe atanlardansanız artık atmayın.
28.02.2024 Püf Noktası
Yüksek ateş, iştahsızlık, kusmaya yol açıyor! Çocuklarda yılda 3 kez görülüyorsa dikkat
Yüksek ateş, iştahsızlık, kusmaya yol açıyor! Çocuklarda yılda 3 kez görülüyorsa dikkat Çocuklarda idrar yolu enfeksiyonu (İYE) sık görülen ateşli hastalık nedenlerinden biri. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. İrfan Serdar Arda, yüksek ateş yanında iştahsızlık, halsizlik, kusma ve beslenme isteksizliği gibi bulgularla ortaya çıkan hastalıkla ilgili önemli uyarılarda bulundu.
23.02.2024 Genel Sağlık
Pierria Henry'ye doping nedeniyle 3 yıl men cezası
Pierria Henry'ye doping nedeniyle 3 yıl men cezası Baskonia'da oynayan Senegalli basketbolcu, doping nedeniyle Ocak 2027'ye kadar basketboldan men edildi.
Kanser tedavisi gören ABD Savunma Bakanı Austin hastaneye kaldırıldı
Kanser tedavisi gören ABD Savunma Bakanı Austin hastaneye kaldırıldı Savunma Bakanı Lloyd Austin'e geçen aralık ayında kanser teşhisi konmasına karşın Başkan Biden ve üst düzey yetkililerin konuyla ilgili bilgilendirilmemesi tepkiye neden olmuştu.
12.02.2024 Dünya
Kocaeli'de çocuk koğuşunda cinsel istismar skandalında flaş gelişme! 5 gardiyan hakkında karar
Kocaeli'de çocuk koğuşunda cinsel istismar skandalında flaş gelişme! 5 gardiyan hakkında karar Kocaeli’nde, 2022 yılında cezaevindeki çocuk koğuşunda tutuklu bulunan S.T. (19) ile M.D. (18), aynı koğuşta kaldıkları 4 kişi tarafından cinsel istismara uğradığını öne sürdü. 4 sanığa 30 yıla kadar değişen oranlarda hapis cezaları verildi. Başsavcılığın cezaevindeki 5 infaz koruma memuru hakkında başlattığı soruşturma tamamlandı. İddianamede, 5 gardiyan hakkında 'Görevi kötüye kullanmak' suçundan ayrı ayrı 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istendi.
11.02.2024 Gündem
Endometriozis (Çikolata Kisti)
Endometriozis (Çikolata Kisti) İsmi ile tatlıyı çağrıştıran, gel gelelim ki hiç de öyle olmayan, dünyada yaklaşık 190 milyon kadında, ülkemizde her 10 kadından 1’inde de gözlemlenen çikolata kistleri hakkında konuşalım…
10.02.2024 Pazar
Cem Muhammet'in annesi: Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı
Cem Muhammet'in annesi: Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı Bursa'da kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattı.
8.02.2024 Haberler
Baş boyun kanserleri erkekleri vuruyor
Baş boyun kanserleri erkekleri vuruyor Baş ve boyunun herhangi bir kesiminde genellikle ağrısız ve gittikçe büyüyen şişlikler, ağız içinde, dilde veya dudakta iyileşmeyen yaralarla belirti veren baş boyun kanserleri en sık erkeklerde görülüyor. Erken teşhis edildiğinde yaşam oranı yükselirken yayılım engelleniyor.
3.02.2024 Pazar
ABD Savunma Bakanı Austin hastalığını gizlediği için özür diledi
ABD Savunma Bakanı Austin hastalığını gizlediği için özür diledi ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, bu ayın başında geçirdiği bir operasyonun ardından ortaya çıkan komplikasyonlar nedeniyle hastaneye kaldırıldığının günlerce ABD Başkanı Joe Biden’dan gizlenmesi nedeniyle ABD halkından özür diledi.
1.02.2024 Dünya
Ameliyat olan ABD Savunma Bakanı Austin görevine geri dönüyor
Ameliyat olan ABD Savunma Bakanı Austin görevine geri dönüyor ABD Savunma Bakanlığı’ndan bir yetkili, aralık ayında prostat kanseri ameliyatı olan Savunma Bakanı Lloyd Austin’in pazartesi günü görevine döneceğini açıkladı.
27.01.2024 Dünya
Kanser olan ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'den ilk görüntü geldi
Kanser olan ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'den ilk görüntü geldi Kanser olduğu açıklanan ABD Savunma Bakanı günler sonra ilk kez görüntülendi.
24.01.2024 Dünya
Köpeklerin bağırsaklarında yaşayan parazit kemiklerinde yayıldı, çareyi Türkiye'de buldu! 'Artık kanımda Türk kanı var'
Köpeklerin bağırsaklarında yaşayan parazit kemiklerinde yayıldı, çareyi Türkiye'de buldu! 'Artık kanımda Türk kanı var' Nadir görülen ekinokok kistinin leğen kemiğini sarması sonucu yürüyemez hale gelen 56 yaşındaki Mainat Bechieva, Türkiye’de sağlığına kavuştu.
21.01.2024 Gündem
Erkek kısırlığı nedir?
Erkek kısırlığı nedir? Çiftler arası yaşanan doğurganlık problemlerinin yaklaşık yüzde 40’ı erkeklerden kaynaklı sorunlardan kaynaklanır. Ancak erkeklerin bunu kabullenip doktora gitmesi kadınlardan daha zor olduğundan tedavi süreci gecikebilir.
20.01.2024 Pazar
Son dakika: Adıyaman'da 4 büyüklüğünde deprem
Son dakika: Adıyaman'da 4 büyüklüğünde deprem AFAD, Adıyaman'da saat 23:37'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
18.01.2024 Gündem
Meydanlarda beslenen güvercin ve kumrularda tehlike
Meydanlarda beslenen güvercin ve kumrularda tehlike Son yıllarda güvercin ve kumruların insanlar tarafından yemle beslendiği tarihi meydanlar ile turistik yerlerin sayısında artış oldu.
18.01.2024 Gündem
5 yıl erken emekli olacaklar! SSK ve Bağkur primleri eşitleniyor
5 yıl erken emekli olacaklar! SSK ve Bağkur primleri eşitleniyor Yeni dönemde emekli, memur ve çalışanların maaşlarına yapılan artışların yanı sıra çalışma hayatına ilişkin yapılan düzenlemeler de önemle takip ediliyor. Geçtiğimiz yıl esnaflara 5 yıl erken emeklilik müjdesi verilmişti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ise erken emeklilikle ilgili son açıklamayı yaptı. Peki kimler erken emeklilikten yararlanabilecek? Emeklilikte yaş şartı ne? Düzenleme ne zaman hayata geçer? İşte detaylar...
18.01.2024 Ekonomi
Her şeyin uzmanı yaşam koçları... Tek mesajla aşık ediyor!
Her şeyin uzmanı yaşam koçları... Tek mesajla aşık ediyor! Hayattan keyif almaktan ilişkilere, kilo vermekten güzelliğe yaşam koçları diyetisyenlerin, dermatologların hatta psikologların mesleki alanında faaliyet gösteriyor. Üstelik sağlığı doğrudan etkileyen birçok konuda uzmanlığa sahip olmadan seans başı 1000 lira karşılığında danışmanlık veriyor, hatta işlem yapıyorlar.
18.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İdrar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.