TEKİRDAĞ İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Tekirdağ'da bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
TEKİRDAĞ İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Tekirdağ'da bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Tekirdağ iftar ve sahur vakitleri, Ramazan ayının başlaması ile birlikte araştırılmaya başlandı. 11 ayın sultanı olarak nitelendirilen mübarek Ramazan ayında Müslümanlar oruç tutacaklar. Sahur ve iftar saatlerinin ne olduğu ise sorgulanıyor. Bu noktada Ramazan imsakiyesi büyük bir önem teşkil ediyor. Hatay ilinde ikamet eden vatandaşlar 'Tekirdağ'da imsak saat kaçta olacak? Tekirdağ'da iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak?' gibi soruların yanıtını merak ediyor. İşte 2024 Tekirdağ İmsakiye: Sahur, imsak ve iftar vakitleri...
18.03.2024 Bilgi Rehberi
HATAY İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Hatay'da bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
HATAY İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Hatay'da bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Hatay iftar ve sahur vakitleri, Ramazan ayına yaklaşılmasıyla birlikte araştırılmaya başlandı. 2024 Ramazan ayı ilk teravih namazının kılınmasıyla birlikte başladı. 11 ayın sultanı olarak nitelendirilen mübarek Ramazan ayında Müslümanlar oruç tutacaklar. Bu özel aya başlangıç ilk sahur ile gerçekleşmiş olacak. Sahur ve iftar saatlerinin ne olduğu sorgulanıyor. Bu noktada Ramazan imsakiyesi büyük bir önem teşkil ediyor. Hatay ilinde ikamet eden vatandaşlar 'Hatay'da imsak saat kaçta olacak? Hatay'da iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak?' gibi soruların yanıtını merak ediyor. İşte 2024 Hatay İmsakiye: Sahur, imsak ve iftar vakitleri...
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Gümüşhane, Hakkari ve Hatay iftar ne zaman?
Gümüşhane, Hakkari ve Hatay iftar ne zaman? 11 ayın sultanı Ramazan bu gece itibariyle başladı. Yurdumuzun dört bir yanındaki milyonlarca inanan vatandaşımız ilk sahur için uyandı. İftarın saat kaçta yapılacağını merak edenler ise arayışa koyuldu. Peki Gümüşhane, Hakkari ve Hatay'da iftar ne zaman yapılacak?
6.05.2019 Gündem