KONYA İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Konya'da bugün iftar/sahur saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
KONYA İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Konya'da bugün iftar/sahur saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Konya iftar ve sahur vakitleri, Ramazan ayına yaklaşılmasıyla birlikte araştırılmaya başlandı. 2024 Ramazan ayı ilk teravih namazının kılınmasıyla birlikte başladı. 11 ayın sultanı olarak nitelendirilen mübarek Ramazan ayında Müslümanlar oruç tutacaklar. Bu özel aya başlangıç ilk sahur ile gerçekleşmiş olacak. İlk sahur ve iftar saatlerinin ne olduğu ise şimdiden sorgulanıyor. Bu noktada Ramazan imsakiyesi büyük bir önem teşkil ediyor. Konya ilinde ikamet eden vatandaşlar 'Konya'da imsak saat kaçta oluyor, Konya'da iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak?' gibi soruların yanıtını merak ediyor. İşte 2024 Konya İmsakiye: Sahur, imsak ve iftar vakitleri...
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Kırşehir, Kocaeli ve Konya sahur saat kaçta? | Kırşehir, Kocaeli ve Konya iftar vatki ne zaman?
Kırşehir, Kocaeli ve Konya sahur saat kaçta? | Kırşehir, Kocaeli ve Konya iftar vatki ne zaman? Mübarek Ramazan ayı için artık nefesler tutuldu. Oruç ibaetinin yerine getirileceği bu kutsal ay ile ilgili vatandaşlarımız yaşadıkları illerdeki imsak ve iftar vakitlerini araştırıyor. Peki Kırşehir, Kocaeli ve Konya'da ilk sahur ve iftar hangi saatlerde yapılacak?
5.05.2019 Gündem