Malatya'da, depremzedeler için iftar çadırları kuruluyor
Malatya'da, depremzedeler için iftar çadırları kuruluyor Depremin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'da görev yapan Van Büyükşehir Belediyesi ve diğer kurum ekipleri, ramazan ayında depremzedelerin iftarlarını açabileceği çadırların kurulumuna başladı.
20.03.2023 Haberler
Malatya'da, depremzedeler için iftar çadırları kuruluyor
Malatya'da, depremzedeler için iftar çadırları kuruluyor Depremin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'da görev yapan Van Büyükşehir Belediyesi ve diğer kurum ekipleri, ramazan ayında depremzedelerin iftarlarını açabileceği çadırların kurulumuna başladı.
20.03.2023 Gündem
Diyanet, ekrandaki hocaları uyardı!
Diyanet, ekrandaki hocaları uyardı! Nihat Hatipoğlu ve Mustafa Karataş gibi isimlerle buluşan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in "Ağlamalı dualardan kaçının" şeklinde uyarıda bulunduğu öne sürüldü.
16.06.2016 Gündem
Son oruç ne zaman, hangi gün tutulacak? Ramazan'ın bitmesine kaç gün kaldı? 2024 Ramazan İmsakiye ve Bayram Tarihi
Son oruç ne zaman, hangi gün tutulacak? Ramazan'ın bitmesine kaç gün kaldı? 2024 Ramazan İmsakiye ve Bayram Tarihi Ramazan 2024 devam ediyor. İslam alemi için mübarek olan Ramazan ayı 11 Mart Pazartesi günü başladı. Oruç ibadetini yerine getiren Müslümanlar sahur vakti ile oruca niyet edip iftar vakti ile oruçlarını açıyor. Peki, Ramazan'ın bitmesine kaç gün kaldı? Son oruç ne zaman tutulacak? İşte 2024 Dini günler takvimi ve Ramazan imsakiyesi.
29.03.2024 Bilgi Rehberi
BAYBURT İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Bayburt'ta bugün oruç saat kaçta açılacak? Bayburt'ta iftar saat kaçta, iftara ne kadar kaldı?
BAYBURT İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Bayburt'ta bugün oruç saat kaçta açılacak? Bayburt'ta iftar saat kaçta, iftara ne kadar kaldı? Bayburt imsakiyesi, sahur ve oruç vakti araştırılmaya başlandı. On bir ayın sultanı Ramazan ayında oruç ibadeti gerçekleştirilecek. Sahur ve iftar saatleri illere göre farklılık gösteriyor. Ramazan ayında Bayburt'ta olanlar ise "Bayburt'ta sahur ve iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak?" sorularının cevaplarını araştırıyorlar. İşte 2024 Bayburt imsakiye...
18.03.2024 Bilgi Rehberi
KİLİS İFTAR SAATİ-SAHUR VAKTİ (2024 İMSAKİYE) | Kilis'te bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
KİLİS İFTAR SAATİ-SAHUR VAKTİ (2024 İMSAKİYE) | Kilis'te bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Kilis sahur ve iftar vakitleri araştırılmaya başlandı. 2024 Ramazan başlıyor. Kılınan ilk teravih namazı ile başlayan Ramazan ayı boyunca Müslümanlar oruç ibadetini yerine getirecek. Yapılan sahurun ardından imsak vaktinde oruca niyetlenilecek ve akşam ezanının okunduğu iftar vaktine kadar oruçlu olunacak. İftar vakti oruçlar açılacak. İslam alemi için mübarek olan Ramazan ayı 'On Bir Ayın Sultanı' olarak bilinmektedir ve Recep, Şaban ayı ile birlikte mübarek üç aylar arasında yer almaktadır. Ramazanın gelmesiyle birlikte imsakiye de araştırılıyor. Kilis'te yaşayanlar 'Kilis'te imsak saat kaçta oluyor, Kilis'te iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak?' gibi soruların yanıtını merak ediyor. İşte 2024 Kilis İmsakiye: Sahur, imsak ve iftar vakitleri.
18.03.2024 Bilgi Rehberi
2024 ERZİNCAN İFTAR VAKTİ İMSAKİYE  | Erzincan'da bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
2024 ERZİNCAN İFTAR VAKTİ İMSAKİYE | Erzincan'da bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Erzincan sahur ve iftar vakitleri araştırılmaya başlandı. 2024 Ramazan başladı. Kılınan ilk teravih namazı ile başlayan Ramazan ayı boyunca Müslümanlar oruç ibadetini yerine getirecek. Yapılan sahurun ardından imsak vaktinde oruca niyetlenilecek ve akşam ezanının okunduğu iftar vaktine kadar oruçlu olunacak. İftar vakti oruçlar açılacak. İslam alemi için mübarek olan Ramazan ayı 'On Bir Ayın Sultanı' olarak bilinmektedir ve Recep, Şaban ayı ile birlikte mübarek üç aylar arasında yer almaktadır. Ramazanın gelmesiyle birlikte imsakiye de araştırılıyor. Erzincan'da yaşayanlar 'Erzincan'da imsak saat kaçta oluyor, Erzincan'da iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak?' gibi soruların yanıtını merak ediyor. İşte 2024 Erzincan İmsakiye: Sahur, imsak ve iftar vakitleri.
18.03.2024 Bilgi Rehberi
2024 BURDUR İFTAR VAKTİ İMSAKİYE | Burdur'da bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
2024 BURDUR İFTAR VAKTİ İMSAKİYE | Burdur'da bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Burdur'un 2024 imsakiye haberi merakla araştırılıyor. Ramazan ayında oruç ibadetini yerine getirecek olanlar Burdur'da sahur ve iftar vakti saat kaçta öğrenmek istiyor. Mübarek Ramazan ayının ilk gününden son gününe kadar imsak ve iftar vakti belli oldu. İşte Burdur 2024 imsakiye
18.03.2024 Bilgi Rehberi
2024 KIRIKKALE İFTAR VAKTİ İMSAKİYE | Kırıkkale'de bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
2024 KIRIKKALE İFTAR VAKTİ İMSAKİYE | Kırıkkale'de bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Kırıkkale sahur ve iftar vakitleri araştırılmaya başlandı. 2024 Ramazan başladı. Kılınan ilk teravih namazı ile başlayan Ramazan ayı boyunca Müslümanlar oruç ibadetini yerine getirecek. Yapılan sahurun ardından imsak vaktinde oruca niyetlenilecek ve akşam ezanının okunduğu iftar vaktine kadar oruçlu olunacak. İftar vakti oruçlar açılacak. İslam alemi için mübarek olan Ramazan ayı 'On Bir Ayın Sultanı' olarak bilinmektedir ve Recep, Şaban ayı ile birlikte mübarek üç aylar arasında yer almaktadır. Ramazanın gelmesiyle birlikte imsakiye de araştırılıyor. Kırıkkale'de yaşayanlar 'Kırıkkale'de imsak saat kaçta oluyor, Kırıkkale'de iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak?' gibi soruların yanıtını merak ediyor. İşte 2024 Kırıkkale İmsakiye: Sahur, imsak ve iftar vakitleri.
18.03.2024 Bilgi Rehberi
2024 YALOVA İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 🤲 Yalova'da bugün iftar saat kaçta, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
2024 YALOVA İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 🤲 Yalova'da bugün iftar saat kaçta, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Ramazan imsakiyesi il il yayımlandı. Yalova imsak ve iftar saatleri de belli oldu. Sahur sofralarına oturuluyor ve imsak vakti ile gün boyu oruç başlıyor. Akşam ezanı ile iftarlar açılıyor. Yalova'da iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak? İşte, Yalova imsakiye 2024...
18.03.2024 Bilgi Rehberi
2024 RİZE İFTAR VAKTİ İMSAKİYE | Rize'de bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
2024 RİZE İFTAR VAKTİ İMSAKİYE | Rize'de bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Rize sahur ve iftar vakitleri araştırılmaya başlandı. 2024 Ramazan başlıyor. Kılınan ilk teravih namazı ile başlayan Ramazan ayı boyunca Müslümanlar oruç ibadetini yerine getirecek. Yapılan sahurun ardından imsak vaktinde oruca niyetlenilecek ve akşam ezanının okunduğu iftar vaktine kadar oruçlu olunacak. İftar vakti oruçlar açılacak. İslam alemi için mübarek olan Ramazan ayı 'On Bir Ayın Sultanı' olarak bilinmektedir ve Recep, Şaban ayı ile birlikte mübarek üç aylar arasında yer almaktadır. Ramazanın gelmesiyle birlikte imsakiye de araştırılıyor. Rize'de yaşayanlar 'Rize'de imsak saat kaçta oluyor, Rize'de iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak?' gibi soruların yanıtını merak ediyor. İşte 2024 Rize İmsakiye: Sahur, imsak ve iftar vakitleri.
18.03.2024 Bilgi Rehberi
2024 KIRKLARELİ İFTAR VAKTİ İMSAKİYE | Kırklareli'nde bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
2024 KIRKLARELİ İFTAR VAKTİ İMSAKİYE | Kırklareli'nde bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? 2024 Ramazan İmsakiyesi açıklandı. Ramazan ayı ile beraber gözler sahur ve iftar vakitlerine çevrildi. Kırklareli'nde Ramazan ayını geçirecek olanlar "Kırklareli'nde iftar saat kaçta açılacak, sahur ne zaman?" sorularının cevaplarını araştırıyorlar. İşte 2024 Kırklareli imsakiye: İmsak, sahur ve iftar vakti...
18.03.2024 Bilgi Rehberi
2024 DÜZCE İFTAR SAATİ-SAHUR VAKTİ (İMSAKİYE) | Düzce'de bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
2024 DÜZCE İFTAR SAATİ-SAHUR VAKTİ (İMSAKİYE) | Düzce'de bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Düzce sahur ve iftar vakitleri araştırılmaya başlandı. 2024 Ramazan başlıyor. Kılınan ilk teravih namazı ile başlayan Ramazan ayı boyunca Müslümanlar oruç ibadetini yerine getirecek. Yapılan sahurun ardından imsak vaktinde oruca niyetlenilecek ve akşam ezanının okunduğu iftar vaktine kadar oruçlu olunacak. İftar vakti oruçlar açılacak. İslam alemi için mübarek olan Ramazan ayı 'On Bir Ayın Sultanı' olarak bilinmektedir ve Recep, Şaban ayı ile birlikte mübarek üç aylar arasında yer almaktadır. Ramazanın gelmesiyle birlikte imsakiye de araştırılıyor. Düzce'de yaşayanlar 'Düzce'de imsak saat kaçta oluyor, Düzce'de iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak?' gibi soruların yanıtını merak ediyor. İşte 2024 Düzce İmsakiye: Sahur, imsak ve iftar vakitleri.
18.03.2024 Bilgi Rehberi
AKSARAY İFTAR SAATİ-SAHUR VAKTİ (2024 İMSAKİYE) | Aksaray'da bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
AKSARAY İFTAR SAATİ-SAHUR VAKTİ (2024 İMSAKİYE) | Aksaray'da bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Üç aylar içerisinde yer alan Ramazan ayı geldi. İlk sahura 10 Mart'ı 11 Mart'a bağlayan gece kalkıldı. Ramazan ayında eller semaya yükselecek dualar dilecek ve oruç ibadeti gerçekleştirilecek. Ramazan ayında Aksaray'da olanlar ise "Aksaray'da oruç saat kaçta açılacak, sahur vakti nedir?" sorularının cevaplarını araştırıyorlar. İşte 2024 Aksaray İmsakiye: sahur, imsak ve iftar vakti...
18.03.2024 Bilgi Rehberi
ÇORUM İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Çorum'da bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
ÇORUM İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Çorum'da bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Çorum sahur ve iftar vakitleri araştırılmaya başlandı. 2024 Ramazan başlıyor. Kılınan ilk teravih namazı ile başlayan Ramazan ayı boyunca Müslümanlar oruç ibadetini yerine getirecek. Yapılan sahurun ardından imsak vaktinde oruca niyetlenilecek ve akşam ezanının okunduğu iftar vaktine kadar oruçlu olunacak. İftar vakti oruçlar açılacak. İslam alemi için mübarek olan Ramazan ayı 'On Bir Ayın Sultanı' olarak bilinmektedir ve Recep, Şaban ayı ile birlikte mübarek üç aylar arasında yer almaktadır. Ramazanın gelmesiyle birlikte imsakiye de araştırılıyor. Çorum'da yaşayanlar 'Çorum'da imsak saat kaçta oluyor, Çorum'da iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak?' gibi soruların yanıtını merak ediyor. İşte 2024 Çorum İmsakiye: Sahur, imsak ve iftar vakitleri.
18.03.2024 Bilgi Rehberi
OSMANİYE İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Osmaniye'de bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
OSMANİYE İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Osmaniye'de bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Osmaniye sahur ve iftar vakti ile ilgili araştırmalar başladı. İslam alemi için önemli aylar arasında yer alan Ramazan ayında oruç ibadeti yerine getiriliyor. İl il Ramazan ayı imsakiyesi belli oldu. Peki Osmaniye'de sahur vakti nedir 2024? Osmaniye'de oruç saat kaçta açılacak?
18.03.2024 Bilgi Rehberi
KÜTAHYA İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Kütahya'da bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
KÜTAHYA İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Kütahya'da bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Ramazan ayında Müslümanlar şafak vaktinden günbatımına kadar oruç tutarlar. Ramazan ayında en çok araştırılanlar arasında sahur, imsak ve iftar vakti yer alıyor. İl il araştırılan 2024 imsakiyeler arasından Kütahya imsakiye bilgilerini de haberimize ekledik. Peki Kütahya'da sahur ve iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak? İşte Kütahya 2024 İmsakiye
18.03.2024 Bilgi Rehberi
TOKAT İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Tokat'ta bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
TOKAT İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Tokat'ta bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? İslam alemi için en önemli aylar arasında yer alan Ramazan ayı bu yıl da gelip çattı. 11 Mart’ta ilk oruçlar tutulmaya başladı. Tokat halkı saat kaçta, ne zaman oruçlarını açacaklarını öğrenmek için araştırmalara başladı. Tokat imsakiye 2024, Tokat'ta iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak? İşte detaylar haberimizde…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
ADIYAMAN İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Adıyaman'da bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
ADIYAMAN İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Adıyaman'da bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Adıyaman imsak, sahur ve iftar vakitleri ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Bu sene Ramazan ayı 11 Mart tarihinde başladı. İlk sahura ise 10 Mart'ı 11 Mart'a bağlayan gece kalkıldı. 2024 Adıyaman imsakiyesi Ramazan ayının gelmesiyle beraber araştırılan konular arasında bulunuyor Peki Adıyaman'da ilk sahur saat kaçta, oruç saat kaçta açılacak? İşte Adıyaman imsak ve iftar vakitleri...
18.03.2024 Bilgi Rehberi
AFYONKARAHİSAR İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Afyonkarahisar'da bugün iftar/sahur saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
AFYONKARAHİSAR İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Afyonkarahisar'da bugün iftar/sahur saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Ramazan ayı heyecanı yurdun dört bir yanını sardı. Vatandaşlar oruç için her gün niyetleniyor. İmsak vaktinden iftar saatine kadar geçen süreçte çeşitli araştırmalar gündeme geliyor. Bunlar günden güne değişkenlik gösteren imsak-sahur vakti ve iftar saati. Peki Afyonkarahisar'da sahur ve iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak? İşte Diyanet'ten Afyonkarahisar 2024 imsakiye
18.03.2024 Bilgi Rehberi
MALATYA İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Malatya'da bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
MALATYA İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Malatya'da bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı geldi çattı. 11 ayın sultanı Ramazan ayında oruç ve sahur vakitleri Malatya halkının gündem konusu oldu. Diyanet tarafından il il iftar ve imsak vakti açıklandı. 11 Mart’ta başlayan Ramazan ayı 9 Nisan’da son bulacak. Malatya imsakiye 2024, Malatya'da iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak? Malatya sahur ve iftar vakitleri içeriğimizde…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
ESKİŞEHİR İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Eskişehir'de bugün iftar/sahur saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
ESKİŞEHİR İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Eskişehir'de bugün iftar/sahur saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Eskişehir imsakiyesi ile ilgili araştırmalar başladı. Her sene olduğu gibi yine bu yıl da Ramazan ayında sahur, imsak ve iftar vakitleri merak ediliyor. İslam alemi Ramazan ayında oruç ibadetini yerine getiriyor. Sahur vakitleri ve oruç açma saatleri şehirlere göre değişkenlik gösteriyor. Peki Eskişehir'de oruç saat kaçta açılacak? İşte 2024 Eskişehir imsakiye: İmsak, sahur ve iftar vakitleri...
18.03.2024 Bilgi Rehberi
SAKARYA İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Sakarya'da bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
SAKARYA İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Sakarya'da bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? 2024 Sakarya sahur ve iftar vakitleri. Ramazan ayı boyunca Müslümanlar oruç ibadetini yerine getirecek. Yapılan sahurun ardından imsak vaktinde oruca niyetlenilecek ve akşam ezanının okunduğu iftar vaktine kadar oruç tutulacak. İftar vakti oruçlar açılacak. İslam alemi için mübarek olan Ramazan ayı 'On Bir Ayın Sultanı' olarak bilinmektedir ve Recep, Şaban ayı ile birlikte mübarek üç aylar arasında yer almaktadır. Ramazanın gelmesiyle birlikte il il imsakiye de araştırılıyor. Sakarya'da yaşayanlar 'Sakarya'da imsak saat kaçta oluyor, Sakarya'da iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak?' gibi soruların yanıtını merak ediyor. İşte 2024 Sakarya İmsakiye: Sahur, imsak ve iftar vakitleri.
18.03.2024 Bilgi Rehberi
VAN İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Van'da bugün iftar/sahur saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
VAN İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Van'da bugün iftar/sahur saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı geldi çattı. 11 ayın sultanı Ramazan ayında oruç ve sahur vakitleri Van halkının gündem konusu oldu. Diyanet tarafından il il iftar ve imsak vakti açıklandı. 11 Mart’ta başlayan Ramazan ayı 9 Nisan’da son bulacak. Van imsakiye 2024, Van'da iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak? Van sahur ve iftar vakitleri içeriğimizde…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
KAHRAMANMARAŞ İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Kahramanmaraş'ta bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
KAHRAMANMARAŞ İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Kahramanmaraş'ta bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? 2024 Kahramanmaraş imsakiye...İslam aleminin büyük bir heyecanla beklediği Ramazan ayı geldi. Ramazan ayında oruçlar tutulacak, dua edilecek ve teravih namazları kılınacak. Ramazan ayını Kahramanmaraş'ta geçirecek olanlar ise Kahramanmaraş sahur vakti ve iftar saatlerini araştırıyorlar. Peki Kahramanmaraş'ta oruç saat kaçta açılacak? İşte Kahramanmaraş sahur vakitleri...
18.03.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri