Igor Kokoskov

Igor Kokoskov

Son dakika Igor Kokoskov haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Igor Kokoskov gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Igor Kokoskov haber sayfamızda...

Igor Kokoskov

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 106 ıgor kokoskov haberi bulunmuştur.
Phoenix Suns'ta fatura Monty Williams'e kesildi
Phoenix Suns'ta fatura Monty Williams'e kesildi NBA'de Batı Konferansı Yarı Final serisinde Denver Nuggets'a 4-2 ile elenen Phoenix Suns'ta koç Monty Williams'ın görevine son verildi.
14.05.2023 NBA
NBA yıldızı Goran Dragic'ten Anadolu Efes sözleri! 'Burada rekabet edebilir'
NBA yıldızı Goran Dragic'ten Anadolu Efes sözleri! 'Burada rekabet edebilir' NBA ekiplerinden Milwaukee Bucks forması giyen tecrübeli guard Goran Dragic, bu sezon gösterdiği performans ile dikkat çekiyor. Sloven basketbolcu, Anadolu Efes hakkında dikkat çeken sözler kullandı.
13.04.2023 NBA
Düdüğü astırılmıştı, hakemliğe dönüyor! Yeni karar çıktı
Düdüğü astırılmıştı, hakemliğe dönüyor! Yeni karar çıktı Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, maçta verdiği tartışmalı kararlar sonrası hakem Erşan Kartal'ın düdüğü astırılmıştı. Kartal ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.
Türk Telekom'da Önder Külçebaş'tan Erdem Can itirafı: NBA'e gidecekti
Türk Telekom'da Önder Külçebaş'tan Erdem Can itirafı: NBA'e gidecekti Son olarak Anadolu Efes'i yenen Türk Telekom'da başantrenör Erdem Can konuşulmaya devam ediyor. Telekom'un genel menaceri Önder Külçebaş, Can ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Can ise "Telekom'u Euroleague'in kalıcı kulüplerinden biri yapmak istiyoruz" dedi
Skandal sonrası düdüğü astırıldı! Erşan Kartal için resmi açıklama
Skandal sonrası düdüğü astırıldı! Erşan Kartal için resmi açıklama Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, maçta verdiği tartışmalı kararlar sonrası hakem Erşan Kartal'ın lisansını iptal etti. Daha öncesi Fenerbahçeli taraftar ile karakolluk olan Kartal, Efes - Banvit maçındaki yanlı yönetim nedeniyle daha önce ceza almıştı.
Son dakika haberi - Aleksandar Djordjevic'ten itiraf: Sezon başlangıcı her iki kulvarda daha iyi olabilirdi
Son dakika haberi - Aleksandar Djordjevic'ten itiraf: Sezon başlangıcı her iki kulvarda daha iyi olabilirdi Fenerbahçe Beko Başantrenörü Aleksandar Djordjevic, “Ben maç da kazansak şampiyon da olsak, hiçbir zaman tatmin olmam. Hiçbir zaman, ‘Bu benim için tamamdır’ diye düşünmem” dedi.
Ergin Ataman: Türkiye Liginin marka değeri çok aşağı çekildi
Ergin Ataman: Türkiye Liginin marka değeri çok aşağı çekildi 2020-2021 sezonunda THY EuroLeague ve ING Basketbol Süper Liginde şampiyon olan Anadolu Efeste başantrenör Ergin Ataman, yeni sezon öncesi Demirören Haber Ajansına (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
22.09.2021 Basketbol
Fenerbahçe Beko, Mike James'i kadrosuna katıyor
Fenerbahçe Beko, Mike James'i kadrosuna katıyor Fenerbahçe'nin CSKA Moskova'dan ayrılan Amerikalı skorer guard Mike James ile anlaştığı iddia edildi.
Son dakika haberi: Fenerbahçe Beko'da kadro yapılanması devam ediyor
Son dakika haberi: Fenerbahçe Beko'da kadro yapılanması devam ediyor Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nın Genel Menajeri Maurizio Gherardini, başantrenör değişikliği sebebiyle kadro yapılanmasının devam ettiğini söyledi.
Erdem Can'ın NBA gururu
Erdem Can'ın NBA gururu Erdem Can, NBA'de görev yapacak ilk Türk yardımcı antrenör olmanın gururunu yaşıyor. Erdem Can yaptığı açıklamada "Ligdeki güçlü bir takımın önemli bir pozisyonunda yer almak çok çekici ve heyecan verici geldi. Daha fazla gelişmek için hayatta bazen yeni hedeflere gidebilmeyi bilmek lazım" dedi.
21.08.2021 NBA
Son dakika - Fenerbahçe Erdem Can'ın NBA'e gittiğini açıkladı!
Son dakika - Fenerbahçe Erdem Can'ın NBA'e gittiğini açıkladı! Skorer duyurmuştu, Fenerbahçe açıkladı. Fenerbahçe, basketbol takımının yardımcı antrenörünü Erdem Can'ın kariyerine NBA'de devam edeceğini açıkladı. Can, NBA ekibi Utah Jazz'de yardımcı olarak görev yapacak.
20.08.2021 Fenerbahçe
ÖZEL - Fenerbahçe Beko'da ayrılık! Erdem Can, NBA ekibi Utah Jazz ile anlaştı
ÖZEL - Fenerbahçe Beko'da ayrılık! Erdem Can, NBA ekibi Utah Jazz ile anlaştı Fenerbahçe Beko'nun yardımcı antrenörlerinden Erdem Can, Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Utah Jazz ile anlaşmaya vardı. Can, Utah Başantrenörü Quin Snyder'in yardımcısı olarak görev yapacak
19.08.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe Beko'nun Başantrenörü Djordjevic, İstanbul'da
Fenerbahçe Beko'nun Başantrenörü Djordjevic, İstanbul'da Fenerbahçe Beko'nun başantrenörlük görevi için 3 yıllık anlaşmaya vardığı Aleksandar Djordjevic İstanbul’a geldi.
Son dakika haberi - Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Boupendza ve Muriqi açıklaması
Son dakika haberi - Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Boupendza ve Muriqi açıklaması Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. Başkan Ali Koç, "Boupendza ile ilgili bir kere bile görüşmedik. Vedat Muriqi aynı şekilde kulübüyle devam ediyor. İki oyuncuyla da transfer görüşmemiz olmamıştır" dedi.
31.07.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe Kulübü: "Igor Kokoskov ile yollarımız ayrılmıştır"
Fenerbahçe Kulübü: "Igor Kokoskov ile yollarımız ayrılmıştır" Fenerbahçe Kulübü, basketbol takımının başantrenörü Igor Kokoskov ile yolların ayrıldığını açıkladı.
Son dakika - Igor Kokoskov, Fenerbahçe Beko'ya veda etti
Son dakika - Igor Kokoskov, Fenerbahçe Beko'ya veda etti Igor Kokoskov, Fenerbahçe Beko'daki görevinden ayrıldı ve Dallas ile anlaşmaya vardı. 
Fenerbahçe Beko'da Erdem Can sesleri
Fenerbahçe Beko'da Erdem Can sesleri Fenerbahçe Başantrenörü Igor Kokoskov’un Dallas Mavericks’e gideceği haberlerinden sonra Fenerbahçe Beko başantrenörlüğü için yeni bir iddia ortaya atıldı.
Fenerbahçe Beko'da ilk aday Erdem Can
Fenerbahçe Beko'da ilk aday Erdem Can Fenerbahçe Beko'da Başantrenör Igor Kokoskov'un Dallas Mavericks ile anılmasının ardından gözler yerine geçecek isme çevrildi. Kokoskov'un ayrılması durumunda takımın başına Erdem Can'ın geçirilebileceği konuşuluyor.
20.07.2021 Basketbol
Son dakika - Fenerbahçe'den Kokoskov açıklaması: Dallas bizimle irtibata geçti
Son dakika - Fenerbahçe'den Kokoskov açıklaması: Dallas bizimle irtibata geçti Fenerbahçe Yöneticisi Sertaç Komsuoğlu, NBA ekibi Dallas Mavericks'in Igor Kokoskov için kulüple irtibata geçtiğini açıkladı.
Son dakika - Igor Kokoskov Fenerbahçe Beko ile devam
Son dakika - Igor Kokoskov Fenerbahçe Beko ile devam Fenerbahçe Beko’nun coachu Igor Kokoskov’un Dallas Mavericks’e gideceği iddia edildi. Kokoskov’un yakın çevresinin verdiği bilgilerde ise Sırp çalıştırıcının dinlendiğini ve Fenerbahçe ile yeni sezona hazırlandığını belirtti.
20.07.2021 Fenerbahçe
Son dakika - Igor Kokoskov, Dallas Mavericks yolunda
Son dakika - Igor Kokoskov, Dallas Mavericks yolunda Fenerbahçe Beko'da sürpriz bir ayrılık yaşanabilir. Başantrenör Igor Kokoskov, Dallas Mavericks ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.
Fenerbahçe Başantrenörü Igor Kokoskov'a NBA'den teklif!
Fenerbahçe Başantrenörü Igor Kokoskov'a NBA'den teklif! Dallas Mavericks, Fenerbahçe Başantrenörü Igor Kokoskov'un teknik ekipte olması için girişimlere başladı.  
16.07.2021 NBA
Olimpiyat Oyunları'nda 4 Fenerbahçeli oyuncu
Olimpiyat Oyunları'nda 4 Fenerbahçeli oyuncu Fenerbahçe Beko, Olimpiyat Oyunları’nda dört sporcuyla temsil edilecek.
Son dakika - Fenerbahçe'de hedef büyük! 3 hoca ile 3 branşta 3 yıl
Son dakika - Fenerbahçe'de hedef büyük! 3 hoca ile 3 branşta 3 yıl Fenerbahçe’de yeni dönemde planlar yapıldı, futbol, erkek ve kadın basketbol takımları için hedefler ayarlandı
13.06.2021 Fenerbahçe
Jan Vesely: Tam kadro olsaydık Final-Four'da olabileceğimize inanıyordum
Jan Vesely: Tam kadro olsaydık Final-Four'da olabileceğimize inanıyordum Fenerbahçe Beko'dan Jan Vesely, Turkish Airlines Euroleague play-off etabında oynadıkları CSKA Moskova serisi ile ilgili olarak, "Çok iyi bir momentum yakalamıştık. Ben sakat olmasaydım, koronavirüs sürecimiz olmasaydı ve tam kadro olsaydık Final-Four'da olabileceğimize inanıyordum" dedi.

Benzer Haber Etiketleri

Igor Kokoskov ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.