İğrenç Olay

İğrenç Olay

Son dakika iğrenç olay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan iğrenç olay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan iğrenç olay haber sayfamızda...

İğrenç Olay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 737 iğrenç olay haberi bulunmuştur.
Yoğun bakımdaki hastaya cinsel istismar! Hastane 600 bin TL ödeyecek
Yoğun bakımdaki hastaya cinsel istismar! Hastane 600 bin TL ödeyecek İzmir'de Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören ve erkek hemşirenin cinsel saldırısına uğrayan 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C.'nin (63) yakınları, hastaneye 2 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı. Mahkeme, 600 bin TL tazminat ödenmesini hükmederken, aile istinafa başvurdu. İstinaf başvuruyu reddetti ancak hakimlerden 1'i karara şerh koyup, 1 milyon TL ödenmesini istedi. Aile, kararı Danıştay'a taşıdı.
18.03.2024 Gündem
Esenyurt'ta iğrenç olay! Çocuğuyla yürüyen kadını taciz eden şüpheli tutuklandı
Esenyurt'ta iğrenç olay! Çocuğuyla yürüyen kadını taciz eden şüpheli tutuklandı Esenyurt’ta sokakta çocuğuyla yürüyen kadını taciz eden şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
2.12.2023 Gündem
İstanbul'da isyan ettiren olay! Sokakta yürüyen kadına taciz etti
İstanbul'da isyan ettiren olay! Sokakta yürüyen kadına taciz etti Yolda kucağında çocuğunu taşıyarak yürüyen bir kadın, kimliği belirsiz sürücü tarafından elle taciz edildi.
1.12.2023 Gündem
İstanbul'da trafikte iğrenç olay! 3 yıl hapsi isteniyor
İstanbul'da trafikte iğrenç olay! 3 yıl hapsi isteniyor Kartal Sahil yolunda bisiklet süren kadını taciz eden şüpheli hakkında “Teşhir suretiyle cinsel taciz“ suçundan 4 buçuk aydan 3 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.
29.11.2023 Gündem
Bodrum'da vahşet: Anne ve kızı, öldürülüp uçurumdan aşağı attılar
Bodrum'da vahşet: Anne ve kızı, öldürülüp uçurumdan aşağı attılar Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün yol kenarında sarp arazide bulunan cesetlerin, öldürülen Rus uyruklu Irina Dvizova (42) ile 15 yaşındaki kızı Dayana Dvizova’ya ait olduğu kesinleşti. Öte yandan korkunç cinayet sonrası yeni detaylar ortaya çıktı.
29.11.2023 Gündem
İğrenç olay! Kimse inanmadı, tacizi ses kaydına aldı
İğrenç olay! Kimse inanmadı, tacizi ses kaydına aldı Tunceli'de yaşayan, ‘hafif derecede zihinsel engelli’ raporu bulunan S.E., okula gitmek için bindiği minibüste akrabası da olan Zeynel Yıldız’ın istismarına uğradı.
19.10.2023 Gündem
Yoğun bakımda skandal! Erkek hemşireden kanser hastası kadına cinsel istismar
Yoğun bakımda skandal! Erkek hemşireden kanser hastası kadına cinsel istismar İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C. (63) adlı kadına, cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan hemşire Emre Kale (29) hakkında iddianame hazırlandı.
10.10.2023 Gündem
ABD'de korkunç istismar! Öğrencisi itiraf etti: Okulun bodrumunda...
ABD'de korkunç istismar! Öğrencisi itiraf etti: Okulun bodrumunda... ABD'de 14 yaşındaki bir öğrenci, 74 yaşındaki öğretmeni tarafından istismara uğradığını açıkladı. Tutuklanan öğretmen hakkında ise rekor seviyede ceza istendi.
7.08.2023 Dünya
Kendi evlatlarını fuhşa zorladı! 11 ve 16 yaşındaki çocukları ablaları kurtardı
Kendi evlatlarını fuhşa zorladı! 11 ve 16 yaşındaki çocukları ablaları kurtardı Uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle küçük yaştaki çocuklarını fuhşa zorlayan 52 yaşındaki kadın dünya basınında infial yarattı.
10.07.2023 Dünya
91 yaşındaki kadın 56 yıldır hamile! 60 yaşındaki oğlu gerçeği öğrenince ağladı
91 yaşındaki kadın 56 yıldır hamile! 60 yaşındaki oğlu gerçeği öğrenince ağladı Çin'de doktora giden ve hamile olduğu belirlenen kadın yıllardır sır gibi sakladığı hikayesini oğluna anlattı. O hikayeyi duyan 60 yaşındaki adam ise gözyaşlarına hakim olamadı.
9.07.2023 Dünya
'Senden üstünüm' deyip üzerine idrarını yaptı! Skandal görüntü
'Senden üstünüm' deyip üzerine idrarını yaptı! Skandal görüntü Yıllardır kast sistemi ile yönetilen Hindistan'dan gelen görüntüler dünya basınında infial yarattı. Olayın gündem olması üzerine söz konusu şahıs ilginç bir ceza aldı.
6.07.2023 Dünya
Yıllar önce 2024'ü tahmin etti! Laboratuvarda doğumlar, felaketler ve hastalıklar
Yıllar önce 2024'ü tahmin etti! Laboratuvarda doğumlar, felaketler ve hastalıklar Dünyaca ünlü kahin Baba Vanga'nın 2024 yılı için yaptığı tahminler dünya basınında bir kez daha gündem oldu.
6.07.2023 Dünya
İğrenç olay dünya'da ilk haber: 'Annem beni istismar etti'
İğrenç olay dünya'da ilk haber: 'Annem beni istismar etti' 8 yıldır kayıp olduğu iddia edilen Rudy isimli genç ortaya çıkmasının ardından ilk kez konuştu. Yıllarca annesinin kendisine yaptığı skandalı paylaşan Rudy tüm dünyada ilk haber oldu.
6.07.2023 Dünya
Zonguldak'ta iğrenç olay! 9 yıl boyunca kızına cinsel istismar... İfadeler ortaya çıktı
Zonguldak'ta iğrenç olay! 9 yıl boyunca kızına cinsel istismar... İfadeler ortaya çıktı Zonguldak'ta kızı M.H.'ye (18), 9 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Recep H. (39) hakkında 'öz kızına nitelikli cinsel istismar' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından 42 yıla kadar hapis cezası istemi ile dava açıldı.
1.07.2023 Gündem
Camiye giren yılan cemaati tedirgin etti
Camiye giren yılan cemaati tedirgin etti Adıyaman’ın Sincik ilçesinde yaklaşık bir metre uzunluğundaki yılan cemaati tedirgin etti.
27.05.2023 Gündem
Ege Üniversitesi yoğun bakımında iğrenç olay! Kanser hastası kadına hemşireden cinsel istismar
Ege Üniversitesi yoğun bakımında iğrenç olay! Kanser hastası kadına hemşireden cinsel istismar İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde görevli bir erkek hemşire, yoğun bakımda tedavi gören kanser hastası kadına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınıp tutuklandı. İstismar görüntüleri hastanenin güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, tutuklanan hemşirenin ifadesinde suçlamaları kabul ettiği ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi.
25.05.2023 Gündem
İğrenç olay kamerada! Yılanı canlı canlı yedi
İğrenç olay kamerada! Yılanı canlı canlı yedi Hindistan'da kimliği belirsiz bir kişi yakaladığı bir yılanı kameralar karşısında canlı canlı yedi.
23.05.2023 Dünya
Sarıyer'de iğrenç olay! 'Bir anda vücudumda bir el hissettim'
Sarıyer'de iğrenç olay! 'Bir anda vücudumda bir el hissettim' Sarıyer'de evine yürüyen Asmin K. (27) arkasından yaklaşan motosikletli bir kişi tarafından taciz edildi. Motosikletli tacizci, olay yerinden hızla kaçtı. O anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Yaşananları anlatan Asmin K., " Bağırıyorum, insanlara sesleniyorum 'Yardım edin' diye. Birkaç kişi vardı sokakta erkek, onlar da basıp gittiler. Bakmadılar bile suratıma" dedi.
3.05.2023 Gündem
Antalya'da iğrenç olay! Servis şoföründen köpeğe cinsel saldırı iddiası
Antalya'da iğrenç olay! Servis şoföründen köpeğe cinsel saldırı iddiası Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde kaybolan sokak köpeğini, sürükleyip kullandığı servis otobüsüne bindirdiği tespit edilen O.Ü. gözaltına alındı.
17.04.2023 Gündem
‘Bu rezaleti lanetliyoruz’
‘Bu rezaleti lanetliyoruz’ CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak, İsveç’te Kuran-ı Kerim yakılmasıyla ilgili, “Bu yapılan alçaklıktır, İslam düşmanlığıdır. Bu iğrenç olay, ifade özgürlüğü kılıfına sokulamaz. CHP olarak, bu rezaleti bir kez daha lanetliyoruz” dedi.
24.01.2023 Gündem
Futbol okulunda iğrenç olay! Öğrencisine cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı
Futbol okulunda iğrenç olay! Öğrencisine cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir futbol okulunda antrenör olarak görev yapan ve 14 yaşındaki sporcusuna cinsel içerikli mesajlar attığı iddia edilen antrenör, tutuklandı.
18.12.2022 Gündem
Tuvalette çocukları izlerken kaydedilen yaşlı adamla ilgili yeni gelişme
Tuvalette çocukları izlerken kaydedilen yaşlı adamla ilgili yeni gelişme Bolu’da, park içerisindeki tuvaletin kırık bölmelerinden çocukları izlediği sırada cep telefonuyla kaydedilen ve emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılan Ş.M. ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
6.09.2022 Gündem
Kendisini takip ettiğini ileri sürdü! 'Sapık, git şuradan'
Kendisini takip ettiğini ileri sürdü! 'Sapık, git şuradan' Karabük’te caddede yürürken kendisine tacizde bulunduğunu ileri sürdüğü yaşlı adama bağırıp tepki gösteren kadın, cep telefonu kamerasına yansıdı.
6.09.2022 Gündem
İğrenç olay! Eski eşi tarafından sokak ortasında tacize uğradı
İğrenç olay! Eski eşi tarafından sokak ortasında tacize uğradı Denizli’de gece saatlerinde sokakta yürüdüğü sırada eski eşi tarafında tacize uğrayan kadın hayatının şokunu yaşadı. Bağırma sesi üzerine olay yerinden kaçan eski koca, yakalanarak gözaltına alındı.
6.09.2022 Gündem
Vatandaşlar yakaladı! Metrobüste kadının fotoğraflarını çeken tacizciye tokat
Vatandaşlar yakaladı! Metrobüste kadının fotoğraflarını çeken tacizciye tokat Beylikdüzü'nde bir metrobüste kadınların fotoğraflarını çektiği iddia edilen bir şahıs, vatandaşlar tarafından yakalandı. Telefonda fotoğraflarını gören kadın, tacizciye tokat attı.
23.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İğrenç Olay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.