İhtimaller

İhtimaller

Son dakika ihtimaller haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ihtimaller gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ihtimaller haber sayfamızda...

İhtimaller

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.397 ihtimaller haberi bulunmuştur.
Kader maçı öncesi Fenerbahçe'ye Melissa Vargas şoku! Liderlik için Eczacıbaşı karşısında
Kader maçı öncesi Fenerbahçe'ye Melissa Vargas şoku! Liderlik için Eczacıbaşı karşısında Sultanlar Ligi'nde lider Fenerbahçe evinde Eczacıbaşı'nı konuk edecek. Ligin kaderini belirleyecek zirve maçı öncesi Melissa Vargas gelişmesi yaşandı.
28.03.2024 Voleybol
Göbeklitepe’den Kertenkele Kraliçe’ye zamansız bir yolculuk
Göbeklitepe’den Kertenkele Kraliçe’ye zamansız bir yolculuk Müzisyen Güneş Özgeç’in ilk albümü “Kertenkele Kraliçe’nin Zamansız Masalları”, 15 Mart’ta dinleyicilerle buluştu. Albümün ismi ve ilham kaynağı ise oldukça ilgi çekici.
17.03.2024 Kültür Sanat
Ukrayna-Rusya savaşının ikinci yıl dönümü: İki ülkeyi neler bekliyor, çatışmalar nereye gidebilir?
Ukrayna-Rusya savaşının ikinci yıl dönümü: İki ülkeyi neler bekliyor, çatışmalar nereye gidebilir? Rusya’nın işgaliyle başlayan Ukrayna’daki savaşın üzerinden iki yıl geçti. 24 Şubat 2022'de başlayan savaşın yakın zamanda biteceğini söylemek bir hayli güç.
3.03.2024 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşının ikinci yılında iki ülkeyi neler bekliyor?
Ukrayna-Rusya savaşının ikinci yılında iki ülkeyi neler bekliyor? Rusya’nın işgaliyle başlayan Ukrayna’daki savaşın üzerinden yaklaşık iki yıl geçti. 24 Şubat 2022'de başlayan savaşın yakın zamanda biteceğini söylemek bir hayli güç.
21.02.2024 Dünya
ABD füzesiyle güpegündüz vurdular, en az 65 Rus askeri öldü!
ABD füzesiyle güpegündüz vurdular, en az 65 Rus askeri öldü! Eğitim sahasında sıra olmuş tümgeneral Oleg Moiseev'i bekleyen askerler, güpegündüz HIMARS füzeleriyle hedef alındı. Sosyal medyada paylaşılan görüntü ve fotoğraflar, şoke edici.
21.02.2024 Dünya
‘Tartışmanın değil çalışmanın vakti’
‘Tartışmanın değil çalışmanın vakti’ Partililere ‘aday tartışmaları’na son vermeleri çağrısında bulunan Özel, “Kırılanımız, üzülenimiz oldu. Hakkı yenmiş olanlar olabilir istemeden. Bundan önce söylenene, yapılana sünger çekiyoruz. Yarından itibaren halkın partisinin üyelerini büyük mücadeleye davet ediyorum” dedi.
21.02.2024 Gündem
Emeklilerin gözü kulağı bayram ikramiyelerinde! İşte masadaki en güçlü zam oranı
Emeklilerin gözü kulağı bayram ikramiyelerinde! İşte masadaki en güçlü zam oranı Yeni dönem zamlı maaşlarını alan emeklilerin gözü kulağı ikramiye zammında. Son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ikramiyelerin artabileceğinin sinyalini vermişti. İki uzman isim milliyet.com.tr’ye ikramiye zammı için en güçlü beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
10.02.2024 Ekonomi
Dünyada gündem olan açıklama! Nostradamus haklı mı çıkacak?
Dünyada gündem olan açıklama! Nostradamus haklı mı çıkacak? İngiltere Kralı III. Charles’ın kansere yakalandığının açıklanması tüm dünyada gündem yaratırken, akla İngiliz tahtıyla ilgili kehanetleri de getirdi.
7.02.2024 Dünya
Şili'de orman yangını kabusu! 92 noktada devam ediyor... Can kaybı giderek artıyor
Şili'de orman yangını kabusu! 92 noktada devam ediyor... Can kaybı giderek artıyor Şili'nin Vina del Mar kentinde devam eden orman yangınlarında hayatını kaybedenlerin sayısı 19’a yükseldi.
3.02.2024 Dünya
Galatasaray'da transfer zirvesi! Plan belirlendi, işte hedefteki yıldızlar
Galatasaray'da transfer zirvesi! Plan belirlendi, işte hedefteki yıldızlar Galatasaray’da, Gaziantep galibiyetinin ardından yönetim ve profesyoneller bir araya geldi, transfer konusunda uzun süren bir toplantı yapıldı. Çok sayıda isim masaya yatırılırken, sağ ve sol bek adayları tek tek belirlendi, transferlerin bonservis bedeli ödemeden yapılması kararı verildi.
31.01.2024 Galatasaray
İklim değişikliği denizleri vurdu! Akdeniz fokurduyor
İklim değişikliği denizleri vurdu! Akdeniz fokurduyor Beş sene üst üste yaşanan şiddetli deniz sıcaklık dalgalarını inceleyen bilim insanlarına göre, Akdeniz adeta fokurduyor.
31.01.2024 Gündem
Herkesin yüzünde aynı korkunç ifade vardı! En gizemli olay: Ourang Medan
Herkesin yüzünde aynı korkunç ifade vardı! En gizemli olay: Ourang Medan Denizde usulca seyreden geminin akıbeti başka bir gemiden gelen yardım sinyaliyle değişti. Kurtarma telaşıyla hızla olay yerine ulaşanları, buradaki insanların hatta köpeğin bile yüzünde beliren o korkunç ifade bekliyordu. Bu gemide sağ kalan tek canlı bile yoktu. Sırrı çözülemeyen olayın ardındaki ihtimaller ise tüyler ürpertiyor.
14.01.2024 Yaşam
Gözler emekli zammında! ‘Refah payı’ mı ‘kök’lü çözüm mü?
Gözler emekli zammında! ‘Refah payı’ mı ‘kök’lü çözüm mü? Memur emeklilerinin yeni yıl zammı yüzde 49 olurken, Bağ-Kur ve SSK emeklilerinin zammı yüzde 37’de kaldı. Şimdi gözler Meclis’te. Kök aylıklarda kademeli artış ve refah payı masada...
5.01.2024 Ekonomi
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? İki alternatif tarih var
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? İki alternatif tarih var Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Galatasaray - Fenerbahçe maçı ileri bir tarihe ertelenmişti. Dev maçın ne zaman oynanacağı merak konusu olurken Süper Kupa’nın akıbeti netleşmeye başladı. Maçın oynanacağı tarih için 2 ihtimal bulunuyor. İşte detaylar...
31.12.2023 Süper Lig
VakıfBank'tan Galatasaray'a! İlkin Aydın sonrası İtalyanlar, Alexia Carutasu bombasını patlattı
VakıfBank'tan Galatasaray'a! İlkin Aydın sonrası İtalyanlar, Alexia Carutasu bombasını patlattı Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, İlkin Aydın sonrası bir transfer bombası daha patlatıyor. İtalyan gazeteci, VakıfBank'ta yaşanacak transfer ve ayrılıkları yazdı.
28.12.2023 Voleybol
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde nasıl gruptan çıkar? İşte tüm ihtimaller
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde nasıl gruptan çıkar? İşte tüm ihtimaller UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, gruptaki son maçında Spartak Trnava ile karşı karşıya gelecek. Kadıköy'deki maç öncesi sarı-lacivertlilerin gruptan çıkma ihtimalleri belli oldu.
14.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü gelişmesi! Senad Ok, transfer kararını canlı yayında duyurdu
Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü gelişmesi! Senad Ok, transfer kararını canlı yayında duyurdu Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde yoluna devam etmek için Spartak Trnava'yı konuk ececek. Sarı-lacivertlilerde kritik Trnava maçı öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Çağlar Söyüncü'nün kararını canlı yayında duyurdu.
14.12.2023 Fenerbahçe
UEFA'dan Bayern Münih'e 'Galatasaray maçı' cezası
UEFA'dan Bayern Münih'e 'Galatasaray maçı' cezası Bayern Münih'e Galatasaray ile oynadıkları karşılaşmada saldırgan niteliği olan provokatif mesaj sergilenmesi ve geçiş yollarının bloke edilmesi nedeniyle 30 bin euronun üzerinde para cezası verildi.
14.12.2023 Şampiyonlar Ligi
Hasan Arat transfere vize vermedi: Beşiktaş'ı bırakanla işim olmaz
Hasan Arat transfere vize vermedi: Beşiktaş'ı bırakanla işim olmaz Ocak ayı transfer döneminde birçok bölgeye takviye yapacak olan siyah-beyazlılar, forvet hattına oyuncu arayışlarına devam ediyor. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat menajerler tarafından önerilen oyuncuyu veto etti.
14.12.2023 Beşiktaş
NBA, Draymond Green'in biletini kesti! Cezası belli oldu
NBA, Draymond Green'in biletini kesti! Cezası belli oldu Geçtiğimiz günlerde rakibine yumruk atan yıldız basketbolcu Draymond Green'in cezası belli oldu. İşte detaylar...
14.12.2023 NBA
TFF ile hakemler arasındaki görüşmenin perde arkası ortaya çıktı! İşte 6 madde
TFF ile hakemler arasındaki görüşmenin perde arkası ortaya çıktı! İşte 6 madde Halil Umut Meler'e yönelik saldırının yankıları devam ederken TFF Yönetimi ile Arda Kardeşler'in öncülük ettiği bir grup hakem arasında Ankara'da gerçekleşen toplantıda yaşananların perde arkası ortaya çıktı.
14.12.2023 Süper Lig
Rosier'in yerine Fransa'dan transfer! Temaslar başladı
Rosier'in yerine Fransa'dan transfer! Temaslar başladı Derbi sonrasında Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan 5 isimden biri Valentin Rosier olmuştu. Siyah-Beyazlılar’da Fransız sağ bekin yerine düşünülen isim ortaya çıktı. Yıldız oyuncu için temaslar da başladı.
14.12.2023 Beşiktaş
Mevlüt Erdinç'ten eşine şantaj suçlaması! 'Çocuklarımı göstermiyor'
Mevlüt Erdinç'ten eşine şantaj suçlaması! 'Çocuklarımı göstermiyor' Geçtiğimiz sene kariyerini noktalayan eski Milli futbolcu Mevlüt Erdinç, eşine şantaj suçlamasında bulundu. Sosyal medyadan isyan eden Mevlüt Erdinç, eşinin kendisinden para almak için çocuklarını göstermediğini iddia etti. İşte detaylar...
14.12.2023 Süper Lig
GALATASARAY GRUPTAN ÇIKMA İHTİMALLERİ📍Galatasaray gruptan nasıl çıkar? Galibiyet, Beraberlik ve Mağlubiyet sonucunda oluşabilecek senaryolar...
GALATASARAY GRUPTAN ÇIKMA İHTİMALLERİ📍Galatasaray gruptan nasıl çıkar? Galibiyet, Beraberlik ve Mağlubiyet sonucunda oluşabilecek senaryolar... Şampiyonlar Ligi A grubu'nda Manchester United, Bayern Münih ve Kopenhag ile mücadele eden Galatasaray grubun son maçında Kopenhag'a konuk oldu. Grupta 5 puanla 3. sırada yer alan temsilcimiz gruptan nasıl çıkar, son 16'ya kalması için hangi sonuçların alınması gerekiyor? İşte tüm ihtimaller...
12.12.2023 Bilgi Rehberi
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan nasıl çıkar? İşte tüm ihtimaller ve puan durumu
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan nasıl çıkar? İşte tüm ihtimaller ve puan durumu Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son maçında deplasmanda Danimarka ekibi Kopenhag ile karşılaşacak. İşte Devler Ligi'nde yoluna devam etmek isteyen sarı-kırmızılı ekibin gruptan çıkma ihtimalleri...
12.12.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

İhtimaller ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.