İhtisas

İhtisas

Son dakika ihtisas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ihtisas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ihtisas haber sayfamızda...

İhtisas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.470 ihtisas haberi bulunmuştur.
Bakan Güler: Örgütün hareket kabiliyetini bitme noktasına getirdik
Bakan Güler: Örgütün hareket kabiliyetini bitme noktasına getirdik Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kırıkkale'de katıldığı iftar programında yaptığı açıklamada, yurt içinde ve sınır ötesinde icra edilen etkili operasyonlar ile örgütün hareket kabiliyetini bitme noktasına getirdiklerini belirterek, ülkenin tamamında güvenlik ve huzur ortamının tesis edildiğini, terörle mücadelenin yanı sıra hudutların da güvenliğini en güçlü ve en etkili tedbirlerle sağladıklarını açıkladı.
25.03.2024 Gündem
Bakan Kacır: Ar-Ge teşviki 2,4 milyar lirayı aştı
Bakan Kacır: Ar-Ge teşviki 2,4 milyar lirayı aştı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Teknoparklarımız bünyesinde tarım teknolojilerinde yeni girişimlerin filizlenmesinin destekçisi oluyoruz. Teknoparklarımızda tarım teknolojilerinde çalışan 257 teknoloji girişimimize bugüne kadar sağladığımız Ar-Ge teşviki 2,4 milyar lirayı aştı" dedi.
20.03.2024 Ekonomi
Direksiyon eğitmeninin öldürdüğü Hilal'in davasında gerginlik!
Direksiyon eğitmeninin öldürdüğü Hilal'in davasında gerginlik! Manisa’da, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş edip öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) yargılandığı davada, Kırgöz'ün ailesi Lafçı'ya fiziki müdahalede bulundu. Lafçı'nın ailesinin söylemleri üzerine mahkeme salonundaki gerginlik dışarıya da taştı. Polisin müdahalesiyle gerginlik son buldu.
19.03.2024 Gündem
Bakan Şimşek Denizli iş dünyasıyla bir araya geldi
Bakan Şimşek Denizli iş dünyasıyla bir araya geldi Denizli Ticaret Odası (DTO), Denizli Sanayi Odası (DSO), Denizli Ticaret Borsası (DTB) ile Denizli İhracatçılar Birliği’nin (DENİB) başı çektiği Denizli iş dünyası ile sivil toplum kuruluşlarını aynı çatı altında buluşturan Denizli İş Adamları, Tüccarlar ve Sanayiciler Platformu’nun organizasyonuyla gerçekleştirilen Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki Denizli İş Dünyası İle İstişare Toplantısında, Denizlililer 3 saate yaklaşan geniş katılımlı toplantıda, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e merak ettiklerini sorma ve düşüncelerini iletme imkanı yakaladı.
19.03.2024 Ekonomi
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Ödemiş'te projelerini tanıttığı tarım lansmanı düzenledi. Lansmana Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da katıldı.
16.03.2024 Gündem
'Köy nüfusunu tarıma döndürmeyi hedefliyoruz'
'Köy nüfusunu tarıma döndürmeyi hedefliyoruz' Yeniden Refah Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Suat Kılıç, "Ankara'nın köy nüfusu yüzde 30'dan, yüzde 6,5'e kadar geriledi. Biz işte bu köy nüfusunu yeniden tarıma döndürmeyi hedefliyoruz. Yeniden Ankara'nın köyünde tarımsal üretimi yapılabilir hale getirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.
14.03.2024 Gündem
12 yıl süren yasak aşk! ‘Çocukların babası kim?’ sorusuna eski eşten şok yanıt
12 yıl süren yasak aşk! ‘Çocukların babası kim?’ sorusuna eski eşten şok yanıt Hüseyin A. (42), 17 yıllık evliliğini anlaşmalı boşanmayla noktaladıktan sonra komşularının, çocuklarına DNA testi yaptırmasını söylemesi üzerine babalık davası açtı. Adli Tıp Kurumu'nun DNA test sonuçlarında ise Hüseyin A.’nın, çocuklarından 2’sinin biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı. İşte haberin ayrıntıları...
14.03.2024 Gündem
Okula giden Aynur'a otomobil çarptı! 2'nci katın penceresinden atlayıp yardıma koştu
Okula giden Aynur'a otomobil çarptı! 2'nci katın penceresinden atlayıp yardıma koştu Bursa'da, okula giderken otomobilin çarptığı Aynur Üzeyir (10) yaralandı. Kaza ve evinin penceresinden atlayan kişinin yardıma koştuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
13.03.2024 Haberler
Okula giden Aynur'a otomobil çarptı! 2'nci katın penceresinden atlayıp yardıma koştu
Okula giden Aynur'a otomobil çarptı! 2'nci katın penceresinden atlayıp yardıma koştu Bursa'da, okula giderken otomobilin çarptığı Aynur Üzeyir (10) yaralandı. Kaza ve evinin penceresinden atlayan kişinin yardıma koştuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
13.03.2024 Gündem
CHP lideri Özgür Özel: Gençlerle yola çıkıyoruz
CHP lideri Özgür Özel: Gençlerle yola çıkıyoruz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Ticaret Odası (İZTO), Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), İzmir Ticaret Borsası (İTB) iş birliği ile düzenlenen 'İzmir İş Dünyası Buluşması'na katıldı. Toplantıya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve İlçe Belediye başkan ile adayları katıldı.
12.03.2024 Gündem
Külotlu çorap cinayetinde düğüm çözülüyor! Adli Tıp Kurumu raporu geldi
Külotlu çorap cinayetinde düğüm çözülüyor! Adli Tıp Kurumu raporu geldi Sancaktepe’de elleri ve ayakları külotlu çorapla bağlı şekilde ölü olarak bulunan Semih Sevim cinayetine ilişkin davada Adli Tıp Kurumu raporu hazırlandı.
12.03.2024 Haberler
Külotlu çorap cinayetinde düğüm çözülüyor! Adli Tıp Kurumu raporu geldi
Külotlu çorap cinayetinde düğüm çözülüyor! Adli Tıp Kurumu raporu geldi Sancaktepe’de elleri ve ayakları külotlu çorapla bağlı şekilde ölü olarak bulunan Semih Sevim cinayetine ilişkin davada Adli Tıp Kurumu raporu hazırlandı.
12.03.2024 Gündem
Motosiklet kazasında ölen Nuh'un annesi: Sadece 1 gün gözaltında kaldı
Motosiklet kazasında ölen Nuh'un annesi: Sadece 1 gün gözaltında kaldı Kayseri’de, motosikletli oğlu Nuh Balkaya'nın (22) öldüğü kazada asli kusurlu bulunan kamyonet sürücüsü Sait O.'nun (50) tutuksuz yargılanmasına tepki gösteren Sergül Balkaya (48), 231 gündür adalet aradığını belirterek, "Yavrum toprakta yatıyor, o adam geziyor" dedi.
12.03.2024 Gündem
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. Kacır, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” şeklinde konuştu.
11.03.2024 Gündem
‘Yeni sayfa açmak mümkün’ mesajı
‘Yeni sayfa açmak mümkün’ mesajı Washington’da temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Fidan, ABD ve Türkiye arasındaki ilişkiler için “Daha pozitif bir gündemle yeni bir sayfa açarak yola devam etme imkanı var” dedi.
10.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kararlıyız' mesajı: Bütün sorunları biz çözdük, şehirlerimizi geri götürdüler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kararlıyız' mesajı: Bütün sorunları biz çözdük, şehirlerimizi geri götürdüler Partisinin Şanlıurfa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP belediyelerine tepki göstererek, 'Bir sürü vaatte bulundular, meydanlarda bir sürü söz verdiler ama sonuçta hiçbirini yapmadılar. Hatta pek çok alanda şehirlerimizi çok daha gerilere götürdüler.' dedi.
9.03.2024 Gündem
Eşini öldürdü: Keserle sırtına ve diz kapağına vurdum
Eşini öldürdü: Keserle sırtına ve diz kapağına vurdum Antalya’da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle öldüren Ercan Akdağ (38), ilk duruşmada, "Koridorda bulunan keseri alarak sırtına ve diz kapağına vurdum. Dizinin üstüne düşünce kendisini sakinleştirmeye çalıştım” dedi.
6.03.2024 Gündem
GEBKİM OSB istihdamını artırmayı hedefliyor
GEBKİM OSB istihdamını artırmayı hedefliyor Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen Marmara Kariyer Fuarı (MARMARAKAF), iş dünyası ve gençleri bir araya getirdi.
5.03.2024 Kobi
'Su sayacına bakacağız abla' dedi, yüzüne kimyasal attı! 15 yıl ceza az bulundu
'Su sayacına bakacağız abla' dedi, yüzüne kimyasal attı! 15 yıl ceza az bulundu Konya'da 'Su sayacına bakacağız abla' diyerek açtırdığı kapıdan eski nişanlısı Merve Küçüktekin'in (29) yüzüne ve vücuduna kimyasal madde atan Sabit Türk’e (27) yargılandığı davada verilen 15 yıl hapis cezası az bulundu. Dava yerel mahkemede yeniden görülecek.
4.03.2024 Gündem
Sultan 2. Mahmud’un mirasını talan ettiler
Sultan 2. Mahmud’un mirasını talan ettiler 196 yıllık Şamlar Bendi definecilerin hedefi olurken talan edilen bölge havadan görüntülendi.
3.03.2024 Gündem
FETÖ’cü psikiyatrist hayatını perişan etti! Mağdur çocuk konuştu: Babamı şikayet edip kutlama yaptılar
FETÖ’cü psikiyatrist hayatını perişan etti! Mağdur çocuk konuştu: Babamı şikayet edip kutlama yaptılar İstanbul’da bir klinikte, hayvanlarda kullanılan ilaçları çocuklara verip hipnoz ederek ailelere ‘cinsel istismar’ tuzağı kurmakla suçlanan doktor Süleyman Salih Zoroğlu'nun yaptıklarına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
2.03.2024 Gündem
Bereketli hilalin kalbi yatırıma hazır
Bereketli hilalin kalbi yatırıma hazır Yeni sanayi yatırımları için 7 bin dönüm arazi hazırlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentteki tarihi dokuları da çarpık yapılaşmadan temizleyerek turizmin gelişimini teşvik ediyor.
2.03.2024 Ekonomi
Turizm hedefine ocak ayı uçuşu!
Turizm hedefine ocak ayı uçuşu! Yılın ilk turizm verisi, Türkiye’nin 2024 yılı için ‘60 milyon turist, 60 milyar dolar turizm geliri’ hedefini destekliyor. Buna göre, Ocak 2024 turizmde tüm zamanların en iyi ocak ayı verisi olarak kayıtlara geçti.
29.02.2024 Ekonomi
Bir ATT'nin öldüğü, diğerinin yaralandığı kazada şoför konuştu
Bir ATT'nin öldüğü, diğerinin yaralandığı kazada şoför konuştu Aydın’ın Germencik ilçesinde kaza yapan yaralıya müdahale etmek için ambulanstan inen acil tıp teknisyenlerinden (ATT) Hasan Kaymaz'ın (26) ölümüne, Fatma Kavaklı'nın (36) da yaralanmasına neden olan sürücü Anıl Özyıldız (33) hakkında toplam 7 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı. Ambulans şoförü Rıdvan Kavaklı (31) da ifadesinde, "Kaza yerine herhangi bir uyarıcı işaret koymadık" dedi.
27.02.2024 Gündem
Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Türkiye için bir zaruret
Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Türkiye için bir zaruret TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan'da düzenlenen Asya Parlamenter Asamblesi (APA) Genel Kurulu'na katıldıktan sonra dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı.
25.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İhtisas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.