İkbal Gürpınar

İkbal Gürpınar

Son dakika İkbal Gürpınar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İkbal Gürpınar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İkbal Gürpınar haber sayfamızda...

İkbal Gürpınar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 61 ikbal gürpınar haberi bulunmuştur.
İkbal Gürpınar kimdir, kaç yaşında? İkbal Gürpınar'ın hayatı...
İkbal Gürpınar kimdir, kaç yaşında? İkbal Gürpınar'ın hayatı... İkbal Gürpınar kimdir? Bir dönem yaptığı programlarla çok sayıda izleyicinin beğenisini toplayan İkbal Gürpınar'ın hayatı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, İkbal Gürpınar kimdir, kaç yaşında? İşte İkbal Gürpınar'ın hayatı.
10.03.2021 Cadde
İkbal Gürpınar kimdir? İkbal Gürpınar kaç yaşında, nereli? İşte, İkbal Gürpınar biyografisi
İkbal Gürpınar kimdir? İkbal Gürpınar kaç yaşında, nereli? İşte, İkbal Gürpınar biyografisi Sunucu İkbal Gürpınar'ın hayatına dair detaylar araştırılıyor. Koronavirüse yakalanan isim, bir süre önce de babası ve annesini kovid-19 nedeniyle kaybetmişti. Şarkıları ve kitapları olan ekranların başarılı ismi İkbal Gürpınar evli mi, eşi kim?
17.01.2021 Cadde
Koronavirüs tedavisi gören İkbal Gürpınar taburcu oldu
Koronavirüs tedavisi gören İkbal Gürpınar taburcu oldu Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalandığını duyuran, daha sonrası annesi, babası ve eniştesini de koronavirüsten kaybeden 51 yaşındaki sunucu İkbal Gürpınar taburcu oldu.
13.11.2020 Cadde
İkbal Gürpınar yaşadığı zor günleri anlattı: Annemin cenazesine bile gidemedim
İkbal Gürpınar yaşadığı zor günleri anlattı: Annemin cenazesine bile gidemedim Annesi, babası ve eniştesini koronavirüsten kaybeden, kendisi de yoğun bakımda yatan ünlü sunucu İkbal Gürpınar, normal odaya alındı. Gürpınar, hastalığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
10.11.2020 Cadde
İkbal Gürpınar kimdir, kaç yaşında? Koronavirüse yakalanan İkbal Gürpınar'ın sağlık durumu nasıl?
İkbal Gürpınar kimdir, kaç yaşında? Koronavirüse yakalanan İkbal Gürpınar'ın sağlık durumu nasıl? İkbal Gürpınar kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Koronavirüs nedeniyle babası iki ay önce kaybeden Gürpınar geçtiğimiz günlerde kendisinin de koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Tedavisine devam edilen TV sunucusu bu kez de koronavirüs nedeniyle annesini kaybetti. Peki İkbal Gürpınar kimdir, kaç yaşında? Sağlık durumu nasıl?
9.11.2020 Cadde
İkbal Gürpınar'ın acı kaybı! Annesi de koronavirüse yenildi
İkbal Gürpınar'ın acı kaybı! Annesi de koronavirüse yenildi Geçtiğimiz günlerde koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan sunucu İkbal Gürpınar, bir süre önce babasını virüs nedeniyle kaybetmişti. Gürpınar'ın annesi de aynı sebeple hayatını kaybetti.
8.11.2020 Cadde
Koronavirüs'e yakalanan İkbal Gürpınar'ın son durumu
Koronavirüs'e yakalanan İkbal Gürpınar'ın son durumu İkbal Gürpınar’ın koronavirüs salgınına yakalanarak durumunun kötüye gitmesinin ardından yoğun bakıma kaldırılması sevenlerini üzmüştü. Gürpınar'ın oğlu ünlü sunucunun sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.
2.11.2020 Cadde
Koronavirüse yakalanan İkbal Gürpınar'dan haber var!
Koronavirüse yakalanan İkbal Gürpınar'dan haber var! İkbal Gürpınar'ın koronavirüse yakalandığı ve yoğun bakım altında tedavi altına alındığı öğrenildi. Gürpınar'ın oğlu, ünlü sunucunun sağlık durumu ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.
1.11.2020 Cadde
Son dakika haberi... Ünlü sunucu İkbal Gürpınar yoğun bakımda
Son dakika haberi... Ünlü sunucu İkbal Gürpınar yoğun bakımda Son dakika haberi... Ünlü sunucu İkbal Gürpınar koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma alındı. Gürpınar'ın babası Murtaza Dönmez koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti.
31.10.2020 Gündem
İkbal Gürpınar kimdir, kaç yaşında? İkbal Gürpınar biyografisi
İkbal Gürpınar kimdir, kaç yaşında? İkbal Gürpınar biyografisi Kanal D ekranında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan İkbal Gürpınar, 1969 yılında Kırıkkale'de dünyaya geldi. 6 yıldır ekranlarda görünmeyen suncuu İkbal Gürpınar, 2010 yılında gittiği umre'nin ardından tesettüre girdi. Peki İkbal Gürpınar kimdir, kaç yaşında?
11.07.2019 Gündem
Görselleri izinsiz kullanılan İkbal Gürpınar, 30 bin TL tazminat kazandı
Görselleri izinsiz kullanılan İkbal Gürpınar, 30 bin TL tazminat kazandı Sunucu, yazar, sanatçı İkbal Gürpınar, bir zayıflama ürünü reklam ve tanıtımlarında fotoğrafının ve görüntüsünün izinsiz kullanıldığı  gerekçesiyle açtığı tazminat davasını kazandı. Mahkeme İkbal Gürpınar'dan izin almaksızın görselin zayıflama ürünü tanıtımında kullanılarak kendisinin de bu ürünleri kullandığı algısı oluşturularak şöhretinden ve popülaritesinden faydalanıldığını ve kişilik haklarına tecavüz edildiğini belirtti. Mahkeme Mesut Küçükoğlu, Murat Küçükoğlu ve KLC Pazarlama ile Küçükoğlu Gıda Pazarlama Şirketi'nin Gürpınar'a 10 bin manevi ve 20 bin maddi olmak üzere toplam 30 bin TL tazminat ödemesine karar verdi.
5.03.2019 Cadde
Başbakan Yıldırım, Keçiören Belediye Başkanı Ak'ın oğlunun nikahına katıldı
Başbakan Yıldırım, Keçiören Belediye Başkanı Ak'ın oğlunun nikahına katıldı Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın oğlu Halid İslam Ak'ın nikah törenine katıldı.
25.08.2017 Siyaset
İkbal Gürpınar: Onlar yatak odalarına kamera yerleştirmekten hoşlanırlar
İkbal Gürpınar: Onlar yatak odalarına kamera yerleştirmekten hoşlanırlar Atakum Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği kapsamında Samsun’a gelen sunucu İkbal Gürpınar, Fetullahçı Terör Örgütü ile ilgili olarak, "Onlar yatak odalarına kamera yerleştirmekten çok hoşlanırlar" dedi.
5.03.2017 Cadde
İkbal Gürpınar 600 bin liradan vazgeçti, boşandı
İkbal Gürpınar 600 bin liradan vazgeçti, boşandı Ünlü sunucu İkbal Gürpınar, şiddet gördüğünü iddia ettiği eşi Emre Ermiş’ten boşandı. 600 bin liralık tazminat talebinden de vazgeçti.
21.04.2016 Cadde
Yargıtay, Ünlü sunucuyu haklı buldu
Yargıtay, Ünlü sunucuyu haklı buldu "Babanın geliri çok, nafaka az"
20.01.2016 Gündem
‘Erkeğe yönelik  şiddet aracı’
‘Erkeğe yönelik şiddet aracı’ Televizyon sunucusu İkbal Gürpınar ve eşi Emre Ermiş arasındaki boşanma davasında Ermiş mahkemeye ilginç iddialarda bulunduğu bir dilekçe sundu.
22.10.2015 Gündem
Arabama GPS cihazı yerleştirdi
Arabama GPS cihazı yerleştirdi Şiddet gördüğü gerekçesiyle eşi Emre Ermiş hakkında uzaklaştırma kararı çıkaran İkbal Gürpınar, boşanma davası açtı. Kabe'ye giderken bile şiddete uğradığını belirten sunucu, 600 bin lira da tazminat istedi.
8.08.2015 Cadde
İkbal Gürpınar ve Emre Ermiş kimdir?
İkbal Gürpınar ve Emre Ermiş kimdir? Eşinden şiddet gördüğü yönünde boşanacağı iddiaları üzerine sosyal medya üzerinden İkbal Gürpınar kimdir? merak konusu oldu. Emre Ermiş ile evli olan İkbal Gürpınar hakkında bilinmeyenleri bu haberde topladık. Peki Emre Ermiş kimdir? İşte o ayrıntılar...
28.07.2015 Gündem
Sigara 6 saniyede 1 can aldı
Sigara 6 saniyede 1 can aldı ‘Dünya Sigarayı Bırakma Günü’ dolayısıyla İstanbul Valiliği İl Tütün Kontrol Kurulunun üyeleri olan İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Türkiye Sigarayla Savaş Derneği işbirliği ile program düzenlendi.
9.02.2015 Gündem
'Bu bir medya operasyonu değil'
'Bu bir medya operasyonu değil' AK Parti Sarıyer İlçe Kongresine katılan TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, “Paralel örgüte yapılan operasyonu medya operasyonu gibi göstermeye çalışıyorlar” dedi.
15.12.2014 Siyaset
O artık siyasetçi
O artık siyasetçi Ünlü sunucu İkbal Gürpınar, AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı kadrosuna katıldı.
11.12.2014 Siyaset
İki kolu yok ama engel tanımıyor!
İki kolu yok ama engel tanımıyor! Bağcılar Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Türkiye’nin Yeni Yazarları” projesinin Altın Kalem Ödülü, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda düzenlenen törenle sahiplerine verildi.
1.10.2014 Gündem
Yılda 20 bin kadın meme kanserine yakalanıyor
Yılda 20 bin kadın meme kanserine yakalanıyor Ülkemizde yılda en az 20 bin kişiye meme kanseri tanısı konuluyor ve hastalık ileri evrede tespit ediliyor.
8.05.2013 Genel Sağlık
"Bitlendim, tifo oldum"
"Bitlendim, tifo oldum" Saba Tümer'in konuğu olan İkbal Gürpınar gezi programlarının zorluklarını anlatırken geçirdiği rahatsızları anlattı.
11.09.2019 Televizyon
‘Biz varız dedik, şimdi hak kazanma zamanı’
‘Biz varız dedik, şimdi hak kazanma zamanı’ Gündem her zamankinden yoğun. Gazeteler, televizyonlar, haber siteleri hep aynı konularla dolu.
30.06.2012 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

İkbal Gürpınar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.