İkinci El Oto

İkinci El Oto

Son dakika İkinci el oto haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İkinci el oto gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İkinci el oto haber sayfamızda...

İkinci El Oto

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 755 ikinci el oto haberi bulunmuştur.
Murat Kurum: Bu şehri hep beraber yöneteceğiz
Murat Kurum: Bu şehri hep beraber yöneteceğiz AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Marmara Motorlu Araç Satıcıları Derneği üyeleriyle iftarda bir araya geldi. Kurum, “Olası bir depremle ilgili İstanbul'da bu tedbirleri almak zorundayız. Değerli arkadaşlar, bu bir tercih değil. Bu bir zaruriyet" dedi.
22.03.2024 Gündem
Araç alacaklar dikkat! İkinci el piyasası kontak kapattı: 'Fiyatlar cazip hale gelebilir'
Araç alacaklar dikkat! İkinci el piyasası kontak kapattı: 'Fiyatlar cazip hale gelebilir' Yeni yıl itibarıyla uygun fiyatlı araç bulmak isteyen vatandaşlar ikinci el oto pazarlarına akın etti. Vatandaşlar oto pazarlarına ilgi gösterse de piyasa adeta kontak kapattı. Peki araç satışları neden durdu, şu anda hangi modeller daha cazip? Konuyla ilgili uzman isimden ‘fiyat’ uyarısı geldi. İşte detaylar...
13.02.2024 Haberler
Araç alacaklar dikkat! İkinci el piyasası kontak kapattı: 'Fiyatlar cazip hale gelebilir'
Araç alacaklar dikkat! İkinci el piyasası kontak kapattı: 'Fiyatlar cazip hale gelebilir' Yeni yıl itibarıyla uygun fiyatlı araç bulmak isteyen vatandaşlar ikinci el oto pazarlarına akın etti. Vatandaşlar oto pazarlarına ilgi gösterse de piyasa adeta kontak kapattı. Peki araç satışları neden durdu, şu anda hangi modeller daha cazip? Konuyla ilgili uzman isimden ‘fiyat’ uyarısı geldi. İşte detaylar...
13.02.2024 Ekonomi
İkinci el otoda piyasa durgun
İkinci el otoda piyasa durgun İkinci el otomobil piyasasındaki durgunluk devam ederken Gaziantep'te pazar günleri açılan ikinci el oto pazarında yaşanan yoğunluk dikkat çekti. Yoğunluğun aldatıcı olduğunu söyleyen alıcı ve satıcılar ise "Bakan çok ama alan az" dedi.
12.02.2024 Ekonomi
Bakan Bolat: Elimiz piyasanın üzerinde
Bakan Bolat: Elimiz piyasanın üzerinde Sarıyer'de Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Genel Merkezi'nin açılışında konuşan Ticaret Bakanı Prof.Dr. Ömer Bolat, "Elimiz piyasanın üzerinde. Bu noktada hangi alanda hangi sektörde bir boşluk ya da haksız, fahiş uygulama, stokçuluk gibi durumlar gördüğümüzde denetim ekiplerimiz vasıtasıyla orayı denetliyoruz. Bir yasal eksiklik varsa hemen yönetmelik tebliğ yayınlama şeklinde düzenlemelerimizi yapıyoruz" diye konuştu.
8.01.2024 Ekonomi
Araç alımında planlar değişti: Nedeni belli oldu!
Araç alımında planlar değişti: Nedeni belli oldu! Seçimden sonra hareketlenmesi beklenen ikinci el otomobil piyasasında durgunluk yaşanıyor. Peki bunun sebebi ne? İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel süreci Milliyet.com.tr'ye anlattı.
1.08.2023 Ekonomi
Galericilerden 'yetki yeterlilik belgesi' talebi
Galericilerden 'yetki yeterlilik belgesi' talebi Galerici Ahmet Yurtlu, 5 yıl önce hayata geçirilen 'yetki yeterlilik belgelerinin' yürürlüğe girmesini istediklerini kaydederek, "Piyasada bu işi resmi yapan sayısının en az 20 katı bu işin ticaretini yapan ve vergi ödemeyen bir kitle var. 5 araç satıp 250 bin TL kazandık ama bu işle hiç ilgisi olmayan vatandaş arabayı 750 bin TL’ye aldı, şuanda 1 milyon 250 bin TL" dedi.
24.07.2023 Ekonomi
İkinci el otoda ‘ekstra’ oyunu
İkinci el otoda ‘ekstra’ oyunu Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete’de ikinci el araç satış fiyatının sıfır araç fiyatının üzerinde olamayacağına dair karar yayımlandı. Buna rağmen online platformlarda satıcılar 2. el araç fiyatını düşük gösterip ilanın açıklamasında ekstra ücret istiyor. İlanlara ceza gelebilir.
19.07.2023 Ekonomi
İkinci el oto pazarında bayram öncesi hareketlilik
İkinci el oto pazarında bayram öncesi hareketlilik Sıfır araç sıkıntısı sürerken her geçen gün fiyatların artığı ikinci el otomobil piyasasında hareketlilik yaşanıyor.
12.06.2023 Ekonomi
İkinci el oto piyasası durgun
İkinci el oto piyasası durgun Samsun'da seçimden sonra hareketlenmesi beklenen ikinci el otomobil piyasasında durgunluk yaşanıyor. İkinci el arabalarını satmak isteyen vatandaşlar alıcılarını beklerken, alıcılar ise ikinci el araçların sıfırdan daha pahalı olduğunu söyledi.
3.06.2023 Ekonomi
Tarım Kredi marketlerindeki sabit fiyat uygulaması uzatıldı
Tarım Kredi marketlerindeki sabit fiyat uygulaması uzatıldı Tarım Kredi marketlerindeki, 900 gıda ve temizlik ürününde sabit fiyat uygulaması 1 ay daha uzatıldı.
18.04.2023 Ekonomi
Bayram öncesi ikinci el oto piyasası hareketlendi! İşte piyasadaki en büyük mağduriyet
Bayram öncesi ikinci el oto piyasası hareketlendi! İşte piyasadaki en büyük mağduriyet Ramazan Bayramına günler kala ikinci el otomobil piyasası hareketlendi. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel piyasadaki en büyük mağduriyeti açıkladı.
18.04.2023 Ekonomi
İkinci el oto piyasasına Ramazan Bayramı dopingi! Fiyatlar yüzde 40 arttı
İkinci el oto piyasasına Ramazan Bayramı dopingi! Fiyatlar yüzde 40 arttı İkinci el otomobil pazarında Ramazan Bayramı dolayısıyla hareketlilik yaşanıyor. Peki bu dönemde en çok hangi araçlar tercih ediliyor? İşte detaylar...
13.04.2023 Ekonomi
Depremlerde en fazla hasar alan ilçelerin başında gelen Nurdağı, havadan görüntülendi
Depremlerde en fazla hasar alan ilçelerin başında gelen Nurdağı, havadan görüntülendi Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık iki büyük depremde en çok yıkıma uğrayan yerlerin başında gelen Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde yaralar devlet eliyle sarılmaya çalışılıyor. Adeta enkaza dönen ilçede, çadır kent ve konteynerler kuruldu. Evlerinde ağır hasar oluşan vatandaşlar, eşyalarını kamyonlara yükleyerek başka şehirlerde oturan akrabalarının yanına göç etmeye başladı.
15.02.2023 Haberler
Depremlerde ağır hasar gören Nurdağı'nda son durum! Büyükşehirlere göç başladı
Depremlerde ağır hasar gören Nurdağı'nda son durum! Büyükşehirlere göç başladı Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık iki büyük depremde en çok yıkıma uğrayan yerlerin başında gelen Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde yaralar devlet eliyle sarılmaya çalışılıyor. Adeta enkaza dönen ilçede, çadır kent ve konteynerler kuruldu. Evlerinde ağır hasar oluşan vatandaşlar, başka şehirlerde oturan akrabalarının yanına göç etmeye başladı.
15.02.2023 Gündem
Matrah düzenlemesi muamması: Sıfır otomobil ‘yok’ satıyor, 2’nci el yükseliyor
Matrah düzenlemesi muamması: Sıfır otomobil ‘yok’ satıyor, 2’nci el yükseliyor Matrah düzenlemesi sonrası otomobil piyasasında bir muamma oluştu. Sıfır otomobil ‘yok’ satıyor, bunu fırsata çeviren 2’nci el ise yükseliyor.
3.12.2022 Ekonomi
Matrah değişikliği ikinci el otoya yansır mı?
Matrah değişikliği ikinci el otoya yansır mı? Resmi Gazete'de yayımlanan kararla; sıfır otomobillerde ÖTV matrah limiti artırıldı. Bazı otomobillerde 70 bin liraya yaklaşan indirimler oldu. Peki bu düşüşün ikinci ele yansıması olacak mı? İşte detaylar...
25.11.2022 Ekonomi
Ekspertiz ücretleri tırmanışa geçti: Araca bakmak 3 bin lira!
Ekspertiz ücretleri tırmanışa geçti: Araca bakmak 3 bin lira! Vatandaşlar araç alacağı zaman satılan otomobil güncel durumunu belirlemek için oto ekspertiz firmalarına gidiyor. Ancak ekspertiz ücretleri ise son günlerde tırmanışa geçmiş durumda... Peki böyle bir durumda vatandaş ne yapmalı? İşte detaylar...
16.11.2022 Ekonomi
İkinci el otoda ‘reklam oyunu’
İkinci el otoda ‘reklam oyunu’ İnternetin önde gelen ikinci el oto alım satım siteleriyle ilgili rekabet soruşturmasında, bazı platformların sunduğu taahhütler Rekabet Kurulu’nca reddedildi. Araba alım satım platformlarının soruşturmaya konu olan platformlarının reklam davranışlarıyla ilgili detaylar da netleşmeye başladı.
30.09.2022 Ekonomi
İkinci el araç fiyatlarında 6+6 indirimi!
İkinci el araç fiyatlarında 6+6 indirimi! Araç sahipleri dikkat! 6 ay ve 6 bin km düzenlemesi, ikinci el otomobil piyasasındaki fiyatlarda düşüşe neden oldu. Yaşanan değişiklik ilanlara yansıdı.
19.09.2022 Ekonomi
2. el oto satışına takip! Cezalar artıyor
2. el oto satışına takip! Cezalar artıyor İkinci el oto satışında getirilen 6000 kilometre şartını hülle yoluyla ihlal edenlere verilen ceza 8 bin liradan 300 bin TL'ye çıkarılıyor. Bakanlık Meclis açılınca yetki talebinde bulunacak.
17.09.2022 Ekonomi
Araç piyasasında 6+6 etkisi! İlanlar yayından kaldırıldı
Araç piyasasında 6+6 etkisi! İlanlar yayından kaldırıldı İkinci el otomobil satışında kilometre ve yaş sınırı sonrasında, online ilan siteleri de düzenlemeye göre sayfalarını yenilemeye başladı.
17.09.2022 Ekonomi
2. el oto sitelerinde ‘Rekabet’ devrede
2. el oto sitelerinde ‘Rekabet’ devrede Rekabet Kurulu, ikinci el otomobil alım satımı yapan “Arabam.com”, “Vava Cars”, “Araba Sepeti” ve “Letgo” hakkında, rekabeti önleyici faaliyetlerde bulundukları iddiasıyla soruşturma başlattı. Soruşturma açılan platformların, Google reklam aramalarında kullanılan anahtar kelimeler üzerinde anlaşarak, ikinci el otomobil almak isteyen vatandaşların alternatif kaynaklara ulaşmasını engellendiği şüphesinin incelendiği öğrenildi.
9.08.2022 Ekonomi
İkinci elde 'cumartesi' sıkıntısı, 'pazar' talebi
İkinci elde 'cumartesi' sıkıntısı, 'pazar' talebi Samsun’da eskiden ‘pazar’ günleri kurulan ve bölgeye hitap eden ikinci el oto pazarı 'cumartesi' gününe alınınca işler bıçak gibi kesildi. Satıcılar, otomobil pazarının eskisi gibi pazar gününe alınması halinde işlerin açılacağına inanıyor.
6.08.2022 Ekonomi
İkinci el oto pazarında bayram hareketliliği
İkinci el oto pazarında bayram hareketliliği Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Eskişehir İkinci El Oto Pazarı’nda hareketlilik başladı.
26.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İkinci El Oto ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.