Kasımpaşalının aklı karışık
Kasımpaşalının aklı karışık Kasımpaşalıların bir bölümü Erdoğan’ın Köşk adaylığını olumlu bulup desteklerken, bazıları oy vermeyeceklerini söyledi
3.07.2014 Siyaset
Şehidin cenazesine 2 bin kişi katıldı
Şehidin cenazesine 2 bin kişi katıldı Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde mayın patlaması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Zeki İnan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu askeri helikopterle memleketi Ordu'nun 19 Eylül Stadı'na indirildi...
9.08.2010 Gündem
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak'
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 11 başlıktan oluşan projelerini tek tek açıkladı.
13.02.2024 Gündem
Seçil Erzan duruşmada ağlayarak savunma yaptı: Herkes yer içer hesabı Seçil öder
Seçil Erzan duruşmada ağlayarak savunma yaptı: Herkes yer içer hesabı Seçil öder Fon dolandırıcılığı davasında yargılanan Erzan, duruşmada “Hayatımda olan herkesin yaşam standardı yükseldi. Semih bu kadar faiz istemeseydi ben zaten çözecektim” dedi. Erzan “MASAK o dönem kim bana para verdiyse, kim benden para aldıysa herkesin hesaplarını incelesin” diye konuştu.
13.01.2024 Gündem
Hatay’ın Yeniden İhyası
Hatay’ın Yeniden İhyası Türkiye Tasarım Vakfı, Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde Bilim Kurulu iş birliğiyle yürütülen ve depremden etkilenen Hatay’ın tarihi merkezinin yeniden hayat bulmasını, kültürel mirasını ve kent kimliğinin korunmasını amaçlayan Antakya Tarihi Kent Merkezi Koruma Amaçlı Planlama Çalışmaları’nı sorumlu bir STK bilinciyle koordine edecek.
27.08.2023 Mimarlık
Ayedaş ve Bedaş duyurdu! İstanbul’da saatlerce süren elektrik kesintisi… 5 Ağustos İstanbul elektrik kesintisi listesi
Ayedaş ve Bedaş duyurdu! İstanbul’da saatlerce süren elektrik kesintisi… 5 Ağustos İstanbul elektrik kesintisi listesi Ayedaş ve Bedaş İstanbul’un bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Pek çok ilçede bakım çalışması amaçlı yapılan kesintide saatlerce elektrik verilmeyecek. Ayrıca Ayedaş ve Bedaş yaşanan kesintiye dair tüm detayları paylaştı.
4.08.2023 Gündem
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023: 28. dönem AK Parti milletvekili aday listesi il il
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023: 28. dönem AK Parti milletvekili aday listesi il il Türkiye 2023 seçimlerine hazırlanırken aday listeleri açıklandı. Partiler YSK'ya milletvekili aday listesini teslim etti. AK Parti'nin de milletvekili aday listesi belli oldu. Şimdi seçmenler sıklıkla "AK Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor.
10.04.2023 Bilgi Rehberi
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler?
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler? Partilerin milletvekili aday listeleri belli oldu. Son olarak İyi Parti'nin de milletvekili aday listesi kesinleşti. Şimdi seçmeler sıkça "İYİ Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor. İşte açıklanan isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
AK Parti'nin milletvekili aday listesi netleşti! İşte tam liste
AK Parti'nin milletvekili aday listesi netleşti! İşte tam liste 14 Mayıs seçimlerine gidilirken, AK Parti'nin aday listesi kesinleşti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara 3. Bölge 1. sıradan aday oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. sıra, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin Ankara 2. Bölge 1. sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya 1. sıradan aday. İşte tam liste...
11.04.2023 Gündem
2023  AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KESİNLEŞTİ!  28. dönem Ak Parti milletvekili adayları isim listesi: Hangi ilden kim aday oldu?
2023 AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KESİNLEŞTİ! 28. dönem Ak Parti milletvekili adayları isim listesi: Hangi ilden kim aday oldu? 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde Ak Parti Milletvekili adayları merak konusu olmaya devam ediyor. Milletvekili aday isim listesi için son gününde 28. dönem AK Parti milletvekili adayları belli oldu. İşte listedeki isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu. İYİ Parti 9 ilde aday çıkarmadı.
11.04.2023 Gündem
Görevlerinin başında öldüler
Görevlerinin başında öldüler Türk Hemşireler Derneği, iki depremde 58 hemşire ve 34 hemşirelik öğrencisinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Kimi görevleri başındaydı kimi ailelerinin yanında izindeydi...
27.02.2023 Gündem
Ortadoğu’da Kemalist ajanlar  cirit atmışlar!
Ortadoğu’da Kemalist ajanlar cirit atmışlar! Millî Mücadele ve Cumhuriyet’in ilk döneminde, Suriye ila Mısır’da faaliyet gösteren Atatürk’e bağlı Türk ajanlara ilişkin İngiliz belgeleri gün yüzüne çıkartıldı.
20.11.2022 Gündem
Prof. Dr. İlber Ortaylı: Zafere ulaşmaktan başka çaremiz yoktu!
Prof. Dr. İlber Ortaylı: Zafere ulaşmaktan başka çaremiz yoktu! Büyük Zafer’in 100. yılında Tarihçi, Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı Milliyet’e konuştu... Zafere ulaşmaktan başka çaremiz yoktu. Büyük Taarruz Türk vatanının restorasyonudur.
30.08.2022 Gündem
‘Zafere iman etmiş olanlar azınlıktaydı’
‘Zafere iman etmiş olanlar azınlıktaydı’ Dönemin önemli gazetecilerinden Falih Rıfkı Atay, Kurtuluş Savaşı anılarında Mustafa Kemal Paşa komutasındaki ordunun ölüm kalım savaşı verdiğini ve mutlak bir galibiyete inananların azınlıkta olduğunu yazar. “Salâhiyet sahibi zannettiklerimizin hemen hepsi bizim bir taarruz teşebbüsümüzün cinnet olduğu kanaatindedir. Ankara da dahil vaziyet başka türlü değildi. Zafere iman etmiş olanlar orada da azınlık...”
27.08.2022 Gündem
Fenerbahçe, Jorge Jesus'u KAP'a bildirdi! İşte tüm detaylar
Fenerbahçe, Jorge Jesus'u KAP'a bildirdi! İşte tüm detaylar Son dakika haberi... Fenerbahçe uzun süredir beklediği teknik direktörüne kavuştu. Sarı-lacivertli kulüp, Portekizli teknik adam Jorge Jesus'la görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi.
2.06.2022 Fenerbahçe
Son dakika: Jorge Jesus gece yarısı İstanbul'a geldi! Fenerbahçe resmen açıkladı
Son dakika: Jorge Jesus gece yarısı İstanbul'a geldi! Fenerbahçe resmen açıkladı Fenerbahçe'de uzun süredir devam eden teknik direktör konusu çözüme kavuştu. Sarı-lacivertliler, Jorge Jesus'u sözleşme imzalamak için İstanbul'a getirdi. Jesus uçaktan indiği gibi helikoptere bindirildi. Fenerbahçe, tecrübeli çalıştırıcıyla görüşmelerin İstanbul'da devam edeceğini duyurdu. İşte Jesus'un ilk görüntüleri...
1.06.2022 Fenerbahçe
Marmara Denizi'nde toksik tehlikesi! Tek tehlike müsilaj değil
Marmara Denizi'nde toksik tehlikesi! Tek tehlike müsilaj değil Balıkesir’in Bandırma ve Erdek ilçelerinde dört ayrı üniversiteden bilim insanlarının oluşturduğu araştırma ekibinin müsilaj çalışmasının sonuçları açıklandı. Geçen yıl haziran ayında deniz tabanından alınan örneklere göre, Marmara Denizi'nde tek tehlikenin müsilaj olmadığı, toksik tehlikesi ile de karşı karşıya kalındığı kaydedildi.
13.04.2022 Gündem
Cuma namazı saat kaçta, hangi camilerde kılınacak? 12 Haziran cuma namazı kılınacak olan camiler ve namaz vakitleri
Cuma namazı saat kaçta, hangi camilerde kılınacak? 12 Haziran cuma namazı kılınacak olan camiler ve namaz vakitleri Cuma namazı için kısa bir süre kala müslümanlar hangi camilerde cuma namazı kılınabileceğini araştırmaya devam ediyor. Corona virüs nedeniyle uzun bir süredir camilerde cemaat ile namaz kılınması yasaklanmıştı. 18 Mayıs'ta gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından alınan karar ile 29 Mayıs itibariyle camilerde öğle, ikindi ve cuma namazının gerekli tedbirler alındıktan sonra kılınabileceği duyurulmuştu. 29 Mayıs ve 5 Haziran'da cuma namazını camilerin avlularında kılan binlerce müslüman hangi camilerde cuma namazı kılınacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Cuma namazı saat kaçta?
12.06.2020 Gündem
Cuma namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak?
Cuma namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Corona virüs salgını sonrası Türkiye yavaş yavaş normale dönerken camilerin açılmasıyla birlikte cuma namazı da kılınmaya başlandı. Bugün de cuma namazı vesilesiyle Müslümanlar camilere akın edecek. Şimdi binlerce kişi 'Cuma namazı saat kaçta kılınacak?' sorusunu soruyor.
12.06.2020 Gündem
Cuma namazı hangi camilerde, saat kaçta kılınacak? 29 Mayıs Cuma namazı kılınacak camiler belirlendi! İşte kurallar...
Cuma namazı hangi camilerde, saat kaçta kılınacak? 29 Mayıs Cuma namazı kılınacak camiler belirlendi! İşte kurallar... Cuma namazı kılınacak camiler belirlendi. Bugün kılınacak olan Cuma namazı hakkında bilgilenmek isteyenler arayışa koyuldu. Corona virüs nedeniyle son zamanlarda kapatılan camilerde cuma namazı kılınmıyordu. Normalleşme tarihlerinin açıklanmasıyla birlikte cuma namazının bugün nerede kılınacağı merak konusu oldu. İstanbul Valiliği, bugün cuma namazı kılınacak olan camileri açıkladı. Peki cuma namazı hangi camilerde, saat kaçta kılınacak? İşte 29 Mayıs 2020 Cuma namazı hakkında bilinmesi gerekenler...
29.05.2020 Gündem
Düğün faciaya dönüyordu
Düğün faciaya dönüyordu Aydın'ın Köşk ilçesinde, düğünün ardından gelin ve damat ile davetlilerin geldiği evde çökme meydana geldi. Göçük nedeniyle 3'ü ağır 10 davetli yaralandı.
15.03.2020 Haberler
Düğün faciaya dönüyordu! 'Büyük bir tehlike atlattık'
Düğün faciaya dönüyordu! 'Büyük bir tehlike atlattık' Aydın'ın Köşk ilçesinde, düğünün ardından gelin ve damat ile davetlilerin geldiği evde çökme meydana geldi. Göçük nedeniyle 3'ü ağır 10 davetli yaralandı.
15.03.2020 Gündem
Galatasaray krizler arasında çifte kupaya ulaştı
Galatasaray krizler arasında çifte kupaya ulaştı Galatasaray Futbol Takımı, 2018-2019 sezonunda ciddi problemleri aşarak çifte şampiyonluk yaşadı.
30.06.2020 Galatasaray
Mucize Havva
Mucize Havva 5 yaşındaki Havva Tekgöz enkazdan 19 saat sonra çıkarıldı. Ondan 14 saat önce kurtarılan annesinin ilk sözü ‘Havva yaşıyor mu? olmuştu. Hastanedeki anne kızının sağ çıkarıldığını öğrenince sevinç gözyaşlarına boğuldu...
8.02.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri