Van Valisi Bilmez: Taziyelerde yemek yasaklandı, uymayanlara ceza kesilecek
Van Valisi Bilmez: Taziyelerde yemek yasaklandı, uymayanlara ceza kesilecek Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, taziyelerde yemek ikramının İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla yasaklandığını söyledi. Bilmez, "Taziyelerde çay ve su ikramı olabilecek ancak yemek yenilmeyecek. Güvenlik güçlerimiz, özellikle öğle saatlerinde taziye denetimi yapacak. Uyarılara rağmen uymayanlara cezai ve adli işlem yapılacak" dedi.
25.09.2021 Haberler
Son dakika haberi: Anne ve babası koronavirüse yakalanan 2 aylık bebekle ilgili yeni gelişme!
Son dakika haberi: Anne ve babası koronavirüse yakalanan 2 aylık bebekle ilgili yeni gelişme! Aydın'ın Karacasu ilçesinde anne ve babasının koronavirüse yakalandığı bildirilen 2 aylık bebekle ilgili şoke eden gelişme yaşandı. Son dakika gelişmesini Karacasu Kaymakamı açıkladı. Öte yandan vaka sayılarının artması nedeniyle de İl Hıfzıssıhha Kurulu'nca yeni kararlar alındı. İşte il il kentlerde yaşanan son dakika koronavirüs haberleri...
2.09.2020 Gündem
Şanlıurfa’da 142 ev karantinaya alındı
Şanlıurfa’da 142 ev karantinaya alındı Şanlıurfa’da korona virüs tedbirleri kapsamında 142 ev karantinaya alınırken 80 evdeki karantina uygulaması ise sona erdirildi.
13.07.2020 Gündem
Çankırı için maske kararı
Çankırı için maske kararı Çankırı'da, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nca alınan karar doğrultusunda, bugün saat 24.00'ten itibaren maske takma zorunluluğu getirildi.
29.06.2020 Haberler
Bu hafta sonu 20-21 Haziran'da sokağa çıkma yasağı olur mu? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı gelecek mi?
Bu hafta sonu 20-21 Haziran'da sokağa çıkma yasağı olur mu? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı gelecek mi? Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. 1 Haziran'da başlayan normalleşme sürecinin ardından hafta sonu sokağa çıkma yasağı ve şehirler arası seyahat yasakları kaldırılmıştı. Yasakların kaldırılmasının ardından maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulmaması nedeniyle birçok ilde vaka sayılarında artış yaşanmaya başlamıştı. Artan vaka sayıları nedeniyle hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasaklarının yeniden gündeme gelebileceği dikkat çekilirken yetkili isimlerden konuya ilişkin henüz net bir açıklama yapılmadı. Peki 20-21 Haziran'da sokağa çıkma yasağı olacak mı?
16.06.2020 Gündem
Bursa'ya giriş çıkış yasağı var mı? Bursa Valiliğinden giriş-çıkış yasağı açıklaması
Bursa'ya giriş çıkış yasağı var mı? Bursa Valiliğinden giriş-çıkış yasağı açıklaması Koronavirüs salgını nedeniyle Bursa'da artan vaka sayısı nedeniyle İl Hıfzısıhha kurulu tarafından alınan yeni kararlar açıklandı. Artan vaka sayılarının ardından yapılan açıklamada Bursa'ya giriş çıkış yasağı var mı sorusu gündeme gelirken Bursa Valisi Yakup Canbolat sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Bursalı'ları uyardı. Peki Bursa'da giriş çıkış yasağı var mı?
15.06.2020 Gündem