İlahiyat Fakültesi

İlahiyat Fakültesi

Son dakika İlahiyat Fakültesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İlahiyat Fakültesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İlahiyat Fakültesi haber sayfamızda...

İlahiyat Fakültesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.815 ilahiyat fakültesi haberi bulunmuştur.
Prof. Dr. Bostan hayatını kaybetti
Prof. Dr. Bostan hayatını kaybetti Tarihçi ve sendikacı Prof. Dr. Hanefi Bostan vefat etti. Türkiye Kamu-Sen’in kurucularından olan ülkücü camianın önemli isimlerinden Hanefi Bostan başta Trabzon olmak üzere Karadeniz tarihiyle ilgili orijinal çalışmalarıyla tanınıyordu.
23.03.2024 Eğitim
3 aylık Meva bebek yanarak can vermişti! Evde şoke eden ikinci yangın
3 aylık Meva bebek yanarak can vermişti! Evde şoke eden ikinci yangın Antalya’da 3 aylık Meva bebeğin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan yangının olduğu dairede bugün de yangın çıktı. Yangında evde kimsenin olmadığı öğrenilirken apartman sakinleri büyük panik yaşadı. Yan dairede kalan bir vatandaş ise yangını duyup olay yerine gelerek evdeki 3 kedisini dumandan etkilenmeden kurtardı.
22.03.2024 Gündem
Evdeki yangında 3 aylık Meva öldü, annesi sinir krizi geçirdi
Evdeki yangında 3 aylık Meva öldü, annesi sinir krizi geçirdi Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde 4 katlı binanın son katında çıkan yangında 3 aylık Meva Çalı, hayatını kaybetti. Acı haberi duyup sınav için gittiği okuldan dönen annesi Şeval Çalı, sinir krizi geçirdi.
20.03.2024 Haberler
Üniversitedeki sınavından döndü, hayatının en büyük acısını yaşadı!
Üniversitedeki sınavından döndü, hayatının en büyük acısını yaşadı! Antalya’da 3 aylık bebeğini uyutup ailesine emanet ettikten sonra üniversitedeki sınavına giden anne, evde çıkan yangında bebeğini kaybetti. Anne, gözyaşlarına boğulan aile yakınları ve komşuları tarafından güçlükle sakinleştirildi.
20.03.2024 Gündem
Üç kardeş 20 yıl sonra ihbar etti! Savcı baba için müebbet istedi
Üç kardeş 20 yıl sonra ihbar etti! Savcı baba için müebbet istedi İstanbul'da üç kardeşin 20 yıl önce babalarının 15 aylık kardeşleri Armağan'ı döverek öldürdüğünü ve olayı gizlemek için bir arkadaşıyla yetkililere haber vermeden gömdüğünü iddia etmelerinin ardından açılan davada baba Hüseyin K. ikinci duruşmada tutuklanmıştı. Savcı baba hakkında mütalaasını açıkladı.  
15.03.2024 Gündem
Şırnak Üniversitesi’ne iki doçent atandı
Şırnak Üniversitesi’ne iki doçent atandı Şırnak Üniversitesi akademik kadrosunu güçlendirmeye ve büyütmeye devam ediyor. Üniversitesiyle iki yeni doçent atandı.
1.03.2024 Eğitim
'Onları sefil hayattan kurtarıp, Türkiye'ye getirmek istiyorum'
'Onları sefil hayattan kurtarıp, Türkiye'ye getirmek istiyorum' Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yaşayan Mertcan Gökay (27) ile Filistinli nişanlısı Haya Hamouda'nın (24) arasına savaş girdi. Gazze'deki nişanlısı ile annesini Türkiye'ye getirebilmek için yetkililerden yardım isteyen Gökay, "İletişim kuramıyoruz. 16 Ocak'ta düğünüm olacaktı, Türkiye'de yaşayacaktık" dedi.
20.02.2024 Gündem
3 kardeş ihbar etmişti! Bebeğini döverek öldüren babaları için karar
3 kardeş ihbar etmişti! Bebeğini döverek öldüren babaları için karar İstanbul’da üç kardeş, 20 yıl önce babalarının kardeşleri Armağan'ı döverek öldürdüğünü iddia etmişti. Baba Hüseyin K. İle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
13.02.2024 Haberler
3 kardeş ihbar etmişti! Bebeğini döverek öldüren babaları için karar
3 kardeş ihbar etmişti! Bebeğini döverek öldüren babaları için karar İstanbul’da üç kardeş, 20 yıl önce babalarının kardeşleri Armağan'ı döverek öldürdüğünü iddia etmişti. Baba Hüseyin K. İle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
13.02.2024 Gündem
Okulun tek öğrencisi Hasret'in karne sevinci! Hayali doktor olmak
Okulun tek öğrencisi Hasret'in karne sevinci! Hayali doktor olmak Van’ın Gürpınar ilçesi Yaşlıdal mezrasındaki 2 derslikli okulun tek öğrencisi 2'nci sınıf öğrencisi Hasret Aydın (8), sömestir tatili nedeniyle karne heyecanı yaşadı. Hasret, karnesini her gün kendisini okula getirip, götüren öğretmeni Şahin Aydın'ın (31) elinden aldı.
19.01.2024 Çocuk
KAMİL SARAÇOĞLU kimdir? kÜTAHYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI Kamil Saraçoğlu nereli, kaç yaşında? Kamil Saraçoğlu siyasi yaşamı, biyografisi
KAMİL SARAÇOĞLU kimdir? kÜTAHYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI Kamil Saraçoğlu nereli, kaç yaşında? Kamil Saraçoğlu siyasi yaşamı, biyografisi Kamil Saraçoğlu hayatı ve siyasi yaşamına dair detaylar araştırılıyor. Saraçoğlu, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2014 yılından bu yana Kütahya Belediye Başkanlığı görevini yürütüyor. Peki, Kamil Saraçoğlu aslen nereli, kaç yaşında?
18.01.2024 Bilgi Rehberi
Geleceğin ilahiyatçıları yetişiyor
Geleceğin ilahiyatçıları yetişiyor Türkiye’nin saygın yükseköğretim kurumlarından birisi olan Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), bünyesindeki nitelikli fakülteleriyle fark yaratıyor.
6.01.2024 Ege
3 kardeşten 20 yıl sonra korkunç ihbar! ‘Allah bana günah yazmaz, ben cennetliğim’
3 kardeşten 20 yıl sonra korkunç ihbar! ‘Allah bana günah yazmaz, ben cennetliğim’ İstanbul’da üç kardeş, 20 yıl önce babalarının 15 aylık kardeşleri Armağan'ı döverek öldürdüğünü ve olayı gizlemek için de bir arkadaşıyla beraber yetkililere haber vermeden gömdüğünü iddia etti. Babanın çelişkili eşi ve baldızının da birbirleriyle tutarsız ifadeleri tespit edildi. Savcılık mezarın açılmasına karar verdi ve bebeğe ait bulguların DNA'sı sanık babayla uyumlu çıktı.
2.01.2024 Gündem
Refah Partili Ali Yılmaz Örnek son yolculuğuna uğurlandı
Refah Partili Ali Yılmaz Örnek son yolculuğuna uğurlandı Refah Partisi'nin son İstanbul İl Başkanı Ali Yılmaz Örnek Üsküdar'da son yolculuğuna uğurlandı.
21.12.2023 Gündem
Atatürk’ün naaşının Anıtkabir’e naklinden bir gün önce... 15 yıl sonra uyuyor gibiydi!
Atatürk’ün naaşının Anıtkabir’e naklinden bir gün önce... 15 yıl sonra uyuyor gibiydi! Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde özlem ve hasretle anıyoruz. 85 yıldır her 10 Kasım’larda derin bir hüzün yaşayan halkın Ata’sına duyduğu büyük sevgi ve bağlılık her geçen yıl katlanıyor...
10.11.2023 Gündem
Ali Erbaş: Çocuklarımızı, Kur'an-ı Kerim'e göre yetiştirmemiz lazım
Ali Erbaş: Çocuklarımızı, Kur'an-ı Kerim'e göre yetiştirmemiz lazım Kırıkkale'de İslami Değerler Külliyesi'nin açılışına katılan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Peygamber Efendimize, bizlere düşen Kur'an-ı Kerim'in sadece güzel hatlarla yazılmış olanlarına bakmak değil, onun içindeki ilkelere uymaktır. Gençlerimizi, çocuklarımızı, Kur'an-ı Kerim'e göre yetiştirmemiz lazım" dedi.
22.10.2023 Gündem
Türkiye, Gazze için yasta
Türkiye, Gazze için yasta İsrail’in Gazze’de hastane bombalamasının ardından Türkiye’de üç günlük yas ilan edilip bayraklar yarıya indirildi. ABD’nin Ankara Büyükelçiliği de yas kararına uyup ABD bayrağını yarıya indirdi.
20.10.2023 Gündem
Fakültede profesörlerin kavgası kanlı bitti! İfadesi ortaya çıktı
Fakültede profesörlerin kavgası kanlı bitti! İfadesi ortaya çıktı Konya'da, Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde öğretim üyesi Prof. Dr. Tahir Uluç'u (46), tabancayla vurarak yaralayan, aynı bölümdeki öğretim üyesi Prof. Dr. Galip Atasağun'un (60) kardeşi İzzet Atasağun'un (55) ifadesi ortaya çıktı.
7.10.2023 Gündem
Tek sınıf, tek öğrenci, tek öğretmen! Hasret için okul açıldı
Tek sınıf, tek öğrenci, tek öğretmen! Hasret için okul açıldı Van'ın Gürpınar ilçesi Yaşlıdal mezrasındaki 2 derslikli okulda, sadece 2'nci sınıf öğrencisi Hasret Aydın (8) eğitim görüyor.
6.10.2023 Haberler
Tek sınıf, tek öğrenci, tek öğretmen! Her şey Hasret'in doktor olabilmesi için...
Tek sınıf, tek öğrenci, tek öğretmen! Her şey Hasret'in doktor olabilmesi için... Van'ın Gürpınar ilçesi Yaşlıdal mezrasındaki 2 derslikli okulda, sadece 2'nci sınıf öğrencisi Hasret Aydın (8) eğitim görüyor.
6.10.2023 Gündem
Üniversitede izin kavgası! Profesör, profesörü silahla vurdu
Üniversitede izin kavgası! Profesör, profesörü silahla vurdu Konya'da öğretim üyesi Prof. Dr. Tahir Uluç (46), dekanlık binasındaki odasında silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandı.
5.10.2023 Gündem
Üfürük şarlatanlığı! 'Gelinliğimden 11 iğne çıkardım'
Üfürük şarlatanlığı! 'Gelinliğimden 11 iğne çıkardım' Araştırmaya göre, sahte hocalara başvuranlardan kimisi kocası aldatmasın diye köpeğe dualı kağıdı yedirdi, kimisi kaynanasına ayın tek günlerinde gitmedi...
2.10.2023 Gündem
Çocuklarını üniversite kaydına götüren aile kaza yaptı: Rukiye öldü
Çocuklarını üniversite kaydına götüren aile kaza yaptı: Rukiye öldü Kastamonu'da otomobilin takla attığı, anne ve babası ile kardeşinin yaralandığı kazada yaşamını yitiren Rukiye Teber (18), Manisa'nın Turgutlu ilçesinde toprağa verildi. Ailenin üniversiteyi kazanan 2 kızından Rümeysa’yı (19) Kastamonu'ya bıraktığı, Rukiye’yi de Sakarya'ya bırakmaya giderken kazanın yaşandığı bildirildi.
30.09.2023 Gündem
Erdoğan'ın kuzeni Mehmet Mutlu son yolculuğuna uğurlandı
Erdoğan'ın kuzeni Mehmet Mutlu son yolculuğuna uğurlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısının oğlu Mehmet Mutlu, son yolculuğuna uğurlandı.
23.09.2023 Haberler
Erdoğan'ın kuzeni Mehmet Mutlu son yolculuğuna uğurlandı
Erdoğan'ın kuzeni Mehmet Mutlu son yolculuğuna uğurlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısının oğlu Mehmet Mutlu, son yolculuğuna uğurlandı.  
23.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İlahiyat Fakültesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.