Navtex nedir? Navtex ilan etmek ne demek?
Navtex nedir? Navtex ilan etmek ne demek? Son zamanlarda gündemden düşmeyen ve son dakika haberleri arasında yer alan Navtex kelimesinin ne anlama geldiği büyük merak konusu oldu. Navtex nedir, Navtex ilan etmek ne demek? soruları peş peşe araştırılmaya başladı. İşte Navtex anlamı...
1.10.2020 Gündem
Çocuk kitabı 'Bebekler Nereden Gelir?' için 'muzır neşriyat' ilanı
Çocuk kitabı 'Bebekler Nereden Gelir?' için 'muzır neşriyat' ilanı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Küçükleri Muzır Neşriyattan Koruma Kurulu, İngiliz Yazar Anna Milbourne tarafından kaleme alınan 'Bebekler Nereden Gelir?' isimli çocuk kitabının, muzır nitelikte olduğunu ilan etti.
6.07.2020 Kültür Sanat
'Bedelli' başlığı altındaki satılık araçlara dikkat
'Bedelli' başlığı altındaki satılık araçlara dikkat Ordu’da hizmet veren oto ekspertiz uzmanı Taner Yurt, 'bedelli askerlik nedeniyle satılık' yazan her araç ilanına inanılmaması gerektiğine dikkat çekerek, 2. el araç alacak vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. Bedelli askerlik, yaz tatili ve yaklaşan Kurban Bayramı sebebiyle 2. el araç piyasasında hareketlenme başladı. Özellikle son günlerde ilan sitelerinde sıkça görülen, 'bedelli askerlik nedeniyle satılık’, ‘bedelliden dolayı bu fiyat’ gibi ilanlar da vatandaşların dikkatini çekerken, oto ekspertiz uzmanları bu konuda vatandaşları uyardı. Uzmanlar, bazı art niyetlilerin bu fırsattan yararlanarak, sağlam olmayan araçları bu yöntemle satabilecekleri söyledi. Bedelli askerlik adı altındaki ilanlara dikkat Ordu’da oto ekspertiz hizmeti veren ekspertiz uzmanı Taner Yurt, bedelli askerlik başlığı altında hasarlı araçların ucuz fiyata satılabileceğini söyledi. Yurt, "Günümüzde ‘fırsatçılar’ dediğimiz kişiler, ellerinde bulunan boyalı, hatalı ve arızalı araçları, ‘bedelli askerlik’ adı altında ihtiyaçtan dolayı satıyorum gibi düşük fiyatlarla internet ilanlarına atıp, insanları kandırabiliyorlar. İlanı gören arkadaşlarımız da araç uygun olduğu için bunlara aldanabiliyor. Kesinlikle bir araç alınacağı zaman detaylı olarak ekspertizlere götürüp, aracı incelettirip, gerçekten aracın fiyatını ve değerini hasarını öğrenebilirsiniz” dedi.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri